Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

όσο για το λιντλ φαντάζομαι πως ισχύει παντου το ίδιο.αν μπείτε στην σελ του και πατήσετε τον τκ της περιοχή σας θα σας βγάλει τον κατάλογο

Ευχαριστω!!!

ΥΓ: Τα υπόλοιπα κορίτσια? amarrylida, linakis, mpiskotaki, engleza κτλ....καλά είναι? Δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες....όλες καλά? Φουσκώνουν?

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχην βαζεις ενα κουτι ζαχαρουχο οπως ειναι με την συσκευασια του (δεν το ανοιγεις) σε μια κατσαρολα να ειναι καλυμενο με νερο και το βραζεις για 2-3 ωρες

γινεται καραμελα

καθως βραζει ετοιμαζεις τη βαση

μπισκοτα digestive 1 μεγαλο πακετο τα λιωνεις στο μουλτι και τα περιχυνεις με 1/2 πακ βουτηρο λιωμενο (εγω χρησιμοποιω αλανατο λουπακ) τα "ομοιογενεις" να υγρασιαστουν τα λιωμενα μπισκοτα τα απλωνεις στον πατο με ενα κουταλι σαν να ειναι βαση ταρτας

το βαζεις στο ψυγειο

οταν βρασει το ζαχαρουχο να προσεχετε!!!!! μπορει να παθετε εγκαυμα οταν το ανοιξετε!!!!!!!

πανω απο τη βαση κοβεις ροδελες μπανανας

τις περιχυνεις με το ζαχαρουχο που εχει πλεον χρωμα καραμελας και απο πανω βαζεις κρεμα σαντιγυ(εγω βαζω μορφατ φυτικη χτυπημενη με 1 κουπα ζαχαρη αχνη) και απο πανω το στολιζεις με σταγονες σοκολατας

η τριμα σοκολατας (κουβερτουρας)

αλλη απο δω.... βρε!!! :evil::evil::evil::evil:

μιαμ μιαμ παντως...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στην πρώτη μου εγκυμοσύνη οταν είχα πάει για την αυχενική η κοπέλα που ήταν πριν απο μένα βγήκε κλαίγοντας, και θυμάμαι οτι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση γιατι ζούσα σένα συννεφάκι οπου δεν περίμενα οτι θα μπορούσε να συμβεί κάτι κακό.εκ τοτε επειδή τράβηξα διάφορα, κατάλαβα οτι καμία αλλη εγκυμοσύνη δεν θα είναι τόσο ανέφελη δυστυχώς..

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

ααα... didi και markela!!! παλι για γλυκα λετε??? κι εχω ακομα 1 τουρτα ακοπη και μιση στο ψυγειο! κι ο αντρας μου, τον παρακαλαω να φαει να φυγουν και δεν ειναι του γλυκου... :evil::evil::evil:

θα τις ειχα ηδη τσακισει!!!!

αλλα εμενα ο ντιντος μου ειναι γλυκατζης οποτε θα τις τσακιζαμε μαζι!!!

κατια μου εφτιαξα κολοκυθοσουπα σημερα και ο παντελακης βαρουσε οταν ψηνοταν και μυριζε και μετα ξανα με κλωτσισε 2 φορες οταν ετρωγα και τωρα με κλωτσαει παλι λιγο

λες να θελει κι αλλη??

UzVGp2.png

καταρχην βαζεις ενα κουτι ζαχαρουχο οπως ειναι με την συσκευασια του (δεν το ανοιγεις) σε μια κατσαρολα να ειναι καλυμενο με νερο και το βραζεις για 2-3 ωρες

γινεται καραμελα

καθως βραζει ετοιμαζεις τη βαση

μπισκοτα digestive 1 μεγαλο πακετο τα λιωνεις στο μουλτι και τα περιχυνεις με 1/2 πακ βουτηρο λιωμενο (εγω χρησιμοποιω αλανατο λουπακ) τα "ομοιογενεις" να υγρασιαστουν τα λιωμενα μπισκοτα τα απλωνεις στον πατο με ενα κουταλι σαν να ειναι βαση ταρτας

το βαζεις στο ψυγειο

οταν βρασει το ζαχαρουχο να προσεχετε!!!!! μπορει να παθετε εγκαυμα οταν το ανοιξετε!!!!!!!

πανω απο τη βαση κοβεις ροδελες μπανανας

τις περιχυνεις με το ζαχαρουχο που εχει πλεον χρωμα καραμελας και απο πανω βαζεις κρεμα σαντιγυ(εγω βαζω μορφατ φυτικη χτυπημενη με 1 κουπα ζαχαρη αχνη) και απο πανω το στολιζεις με σταγονες σοκολατας

η τριμα σοκολατας (κουβερτουρας)

Εύκολο φαίνεται.....θα το κάνω την άλλη εβδομάδα και θα σου πω...εγώ που δεν είμαι της σοκολάτας νομίζω θα το τσακίσω!!!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

ΤΙΤΗ, εσυ ρωτησες νομιζω για το ΓΑΙΑ... ριξε μια ματια εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56321

ειναι παλιοτερο το θεμα, αλλα εχει κοπελες που γεννησαν και τον ιουλιο π.χ.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στην πρώτη μου εγκυμοσύνη οταν είχα πάει για την αυχενική η κοπέλα που ήταν πριν απο μένα βγήκε κλαίγοντας, και θυμάμαι οτι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση γιατι ζούσα σένα συννεφάκι οπου δεν περίμενα οτι θα μπορούσε να συμβεί κάτι κακό.εκ τοτε επειδή τράβηξα διάφορα, κατάλαβα οτι καμία αλλη εγκυμοσύνη δεν θα είναι τόσο ανέφελη δυστυχώς..

Εγώ που νόμιζα ότι το παν είναι η ψυχολογια τρομάρα μου????

Αστα να πανε....τελικά αν αποφασίσεις να κάνεις παιδί το άγχος δεν σταματάει ποτέ.....αν θα μείνεις εγκυος, αν θα προχωρησει, αν θα είναι γερό, αν είναι όλα οκ στην γέννα, μην αρρωστήσει, μην πέσει, μην πάθει και αλλα πολλά!

πφφφφφφφφφφφφφφ Ελπίζω οι χαρές μόνο να αποτελούν το μεγαλύτερο αντίβαρο!

pregnancy-ticker___.png

κατια μου εφτιαξα κολοκυθοσουπα σημερα και ο παντελακης βαρουσε οταν ψηνοταν και μυριζε και μετα ξανα με κλωτσισε 2 φορες οταν ετρωγα και τωρα με κλωτσαει παλι λιγο

λες να θελει κι αλλη??

ψυχουλα!!! εμενα μονο με το πεπονι ξετρελαινεται... εσεις βρηκατε τα κολοκυθακια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

λες να θελει κι αλλη??

Τουλάχιστον είναι οικονομικός!!!

Katia εσύ τί θα κάνεις που πεπόνια τέλος?

pregnancy-ticker___.png

ΤΙΤΗ, εσυ ρωτησες νομιζω για το ΓΑΙΑ... ριξε μια ματια εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56321

ειναι παλιοτερο το θεμα, αλλα εχει κοπελες που γεννησαν και τον ιουλιο π.χ.

κατια σε ευχαριστώ για το λίνκ, είχα απαντήσει και εγώ τότε γιατι γέννησα την κόρη μου στο γαια στο ερρίκος ντυνάν.απλά ρωτάω αν θα είναι κάποια απο τις κοπέλες που γράφουν εδώ.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!Εμεις ναι ξεκινησαμε αυτο το μηνα εαν και μας ειχε δωσει η γιατρος το οκ απο τις πρωτες 40 μερες αλλα εγω ειπα στον αντρουλη ας το αφησουμε λιγο ακομα πιο πολυ για να επανελθει το σωμα μου απο το 8μηνο της προηγουμενης εγκυμοσυνης.Οποτε περιμενουμε να δουμε!Οπως και ναχει ομως εχουμε ανεβασμενη διαθεση και σκεφτομαστε θετικα ετσι ?? και εσυ ετσι θα σκεφτεσαι!Θετικα και ολα θα πανε καλα!

:cry::cry::cry::cry::cry:

Ο εγκέφαλος τώρα συνειδητοποίησε τί είπες....συγνώμη έχασες το μωράκι σου στον 8ο μήνα? Γιατί?

Αν θες βέβαια μου λες....εχω πάθει σοκ...μου αρέσει που νόμιζα ότι εγώ ζω μια τραγωδία!

pregnancy-ticker___.png

Ευχαριστω!!!

ΥΓ: Τα υπόλοιπα κορίτσια? amarrylida, linakis, mpiskotaki, engleza κτλ....καλά είναι? Δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες....όλες καλά? Φουσκώνουν?

η αμαρρυλιδα ειναι εδω ως φουσκιτσα1985 (της το βγαλε ο αντρας της λογω κοιλιτσας!), το μπισοτακιι φουσκωνει απτην κορη και ταλαιπωρειται με το κοψιμο της πιπιλας του γιου... για τα αλλα κοριτσια ας πει καποια που ξερει! didi???

1lqJp2.png

EO6lp3.png

η αμαρρυλιδα ειναι εδω ως φουσκιτσα1985 (της το βγαλε ο αντρας της λογω κοιλιτσας!), το μπισοτακιι φουσκωνει απτην κορη και ταλαιπωρειται με το κοψιμο της πιπιλας του γιου... για τα αλλα κοριτσια ας πει καποια που ξερει! didi???

Μα αφού έχει δίδυμα η Αμαρρυλιδα πώς να μην είναι φουσκίτσα?Πολύ γλυκό μου φαίνεται πάντως εμένα....γουτσουγουτσουνιαρικο!!!

Ξέχασα και την Sapi καλε.....κι αλλες λογικα.....θα τις θυμηθώ!!!

pregnancy-ticker___.png

Τουλάχιστον είναι οικονομικός!!!

Katia εσύ τί θα κάνεις που πεπόνια τέλος?

εχουμε βαλει παππουδες, γιαγιαδες και μπαμπα να ψαχνουν!!! μεχρι στιγμης μας βρισκουν και χοροπηδαει ολοκληρη η κοιλια μου... και εγω προσωπικα δεν το πολυετρωγα... ημουν του καρπουζιου! τωρα αμα τελειωσουν... θα δουμε! :confused::confused::confused:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...