Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν εχω υπομονη εννοω εχω πολλα νευρααα!!!!

Φαντάζομαι! Εγώ μερικές φορές νυστάζω ή νιώθω κουρασμένη και θέλω απλά να σωριαστώ στο κρεβάτι και σκέφτομαι τι θα έκανα αν είχα ήδη ένα παιδάκι στο σπίτι που δεν καταλαβαίνει από κούραση και νύστα... Και εσύ έχεις 2 και έχεις και δύσκολη εγκυμοσύνη.... Υπομονή και ψυχραιμία! :confused:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα το μόνο που μου είπε είναι να μην κάθομαι στον ήλιο το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν το έκανα, οπότε δεν έχω καταπιεστεί καθόλου! Οπότε πάω, κάνω τη βουτιά μου, μετά κατευθείαν πάλι στη σκιά, κλπ. Μπάνια με άφησε να κάνω κανονικά από την πρώτη φορά που πήγα να επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη (6η εβδομάδα). Μόνο όταν είχα λίγα καφέ υγρά μία μέρα μου είχε πει να μείνω ξάπλα για 5 μέρες και να μην πάω ούτε δουλειά, ούτε θάλασσα, ούτε τίποτα!

μπανιο στη θαλασσα με αφηνε κι εμενα απο την αρχη , φτανει μου ειπε να περιμενω να ζεσταθουν λιγο οι θαλασσες και να πηγαινω σε καθαρες παραλιες

αλλα δεν μου ειπε να καθομαι στη σκια , μου ειπε να φευγω...

αυτην την εβδομαδα θα εχουμε και φιλοξενουμενο για 20 μερες και δεν την γλυτωνω τη θαλασσα...

θα εχω και ενα μακο μπλουζακι μαζι μου και θα το φοραω και θα καθομαι στη σκια...θα παιρνω και εσωρουχα μαζι μου για να μην μενω με το βρεγμενο μαγιο

τι αλλο να κανω???

UzVGp2.png

η χλωρινη αν μυριζει δεν σου κανει κατι, αλλα μπορει να αισθανθει η εγκυος ασχημα και να ζαλιστει. σιγουρα παντως δεν πρεπει να σαι εσυ πανω στη χλωρινη για πολυ ωρα και να την εισπνεεις απευθειας...

αυτο επαθα χθες

παρολο που ανοιξα τα παραθυρα(εκλεισα το κλιματιστικο) μετα απο ωρα μου εφερε ζαλαδα και ταση για εμετο

οποτε μονο τη μαμα επιρεαζει οχι το μωρακι?

ευτυχως!!

εχω και νεα να σας πω!

νομιζω τον ενιωσα!!!!

ενιωσα ενα σαν γαργαλιτο να κανει κυκλους κατω απο τον ομφαλο μου μετα χτυπησα την κοιλια μου με το δακτυλο μου και του λεω "βρε εσυ ησουν?" και το ξανα ενιωσα!!! σαν να ειχα μια σαρανταποδαρουσα μεσα στην κοιλια μου!!

κοριτσια τον ενιωσα ή ιδεα μου ηταν και νομιζω οτι ο,τι νιωθω ειναι το μωρο???

UzVGp2.png

μπανιο στη θαλασσα με αφηνε κι εμενα απο την αρχη , φτανει μου ειπε να περιμενω να ζεσταθουν λιγο οι θαλασσες και να πηγαινω σε καθαρες παραλιες

αλλα δεν μου ειπε να καθομαι στη σκια , μου ειπε να φευγω...

αυτην την εβδομαδα θα εχουμε και φιλοξενουμενο για 20 μερες και δεν την γλυτωνω τη θαλασσα...

θα εχω και ενα μακο μπλουζακι μαζι μου και θα το φοραω και θα καθομαι στη σκια...θα παιρνω και εσωρουχα μαζι μου για να μην μενω με το βρεγμενο μαγιο

τι αλλο να κανω???

Ναι, μόνο σε καθαρές παραλίες, μην κολλήσουμε τώρα τίποτα και τρέχουμε! Πάντως νομίζω πως αν κάνεις αυτό με το μπλουζάκι δεν θα έχεις πρόβλημα, κι εγώ προσέχω να είμαι πάντα στη σκιά και κατά προτίμηση και με κανένα παρεό ή πετσέτα πάνω στην κοιλιά μου. Και να βάζεις πολύ αντηλιακό και στην κοιλίτσα και παντού! :cool:

αυτο επαθα χθες

παρολο που ανοιξα τα παραθυρα(εκλεισα το κλιματιστικο) μετα απο ωρα μου εφερε ζαλαδα και ταση για εμετο

ευτυχως!!

εχω και νεα να σας πω!

νομιζω τον ενιωσα!!!!

ενιωσα ενα σαν γαργαλιτο να κανει κυκλους κατω απο τον ομφαλο μου μετα χτυπησα την κοιλια μου με το δακτυλο μου και του λεω "βρε εσυ ησουν?" και το ξανα ενιωσα!!! σαν να ειχα μια σαρανταποδαρουσα μεσα στην κοιλια μου!!

Αλήθεια λες???? Μπράβο, συγχαρητήρια! Πρέπει να ένιωσες φοβερά! Δεν νομίζω να είναι ιδέα σου, άλλωστε είσαι και στην 15η... Και αν λες ότι χτύπησες την κοιλιά σου και το ξαναένιωσες! Αχ, ανυπομονώ κι εγω να το αισθανθώ αυτό για να μην έχω και ανάγκη τους υπέρηχους για να ξεαγχώνομαι! :oops:

Διαφημίσεις

αυτο επαθα χθες

ευτυχως!!

εχω και νεα να σας πω!

νομιζω τον ενιωσα!!!!

ti teleia :D kai gw anypomwnw na arxisw na to niwthw perimenw pws kai pws ayth th stigmh!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αλήθεια λες???? Μπράβο, συγχαρητήρια! Πρέπει να ένιωσες φοβερά! Δεν νομίζω να είναι ιδέα σου, άλλωστε είσαι και στην 15η... Και αν λες ότι χτύπησες την κοιλιά σου και το ξαναένιωσες! Αχ, ανυπομονώ κι εγω να το αισθανθώ αυτό για να μην έχω και ανάγκη τους υπέρηχους για να ξεαγχώνομαι! :oops:

οταν το ενιωσα δακρυσα(και τωρα δακρυσα:D)ειναι δακυα χαρας:D

το ιδιο ελεγα, να τον νιωθω να μην εχω αναγκη τους υπερηχους!!

και πριν που επλενα τα πιατα αυτο σκεφτομουν και χαμογελουσα μονη μου:D

με το καλο ολες μας να τα νιωθουμε και να παιρνουμε τη δοση μας:D

Υ.Γ. ευχαριστω και για τις συμβουλες περι θαλασσας!;)

UzVGp2.png

ti teleia :D kai gw anypomwnw na arxisw na to niwthw perimenw pws kai pws ayth th stigmh!!!!!!!

μεγια το τικερακι;)

οταν ημουν στιςεβδομαδες σου , αρχισα να μετραω ποσες εβδομαδες θελω ακομη για τις πρωτες κλωτσιες, λενε μετα τις 20 το νιωθεις

τελικα περνανε γρηγορα:D ειμαι στις 15 , δεν ενιωσα φυσικα κλωτσια, αλλα ... μια σαρανταποδαρουσα αχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

αξιζει σιγουρα αλλα κ με αλλα δυο ειναι πολυ δυσκολο τωρα δεν εχω υπομονη:(:(:( αλλα υπομονη δεν εχω κατι αλλο να κανω!!!:D:D

το μωρακι σου ητανε!!!!!!:P:p:p:p τωρα θα το ακους ποτε ποτε αλλα οταν μεγαλωσει θα το ακους συνεχεια θα βλεπεις την κοιλια σου να κουνιεται θα βγαινουν κατι σαν εξωγκοματα απο την κοιλια κ θα ειναι το μωρακι σου!! λιγο υπομονη ακομη!!:D:D:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και συγκινήθηκες, αφού κάτι τέτοια περιμένουμε για να πάρουμε δύναμη και χαρά!

Μακάρι να το νιώσω κι εγώ τόσο γρήγορα και ελπίζω να μάθω και το φύλο που ακόμη δεν το ξέρω.... Κι αυτό νωρίς το έμαθες ε; Εγώ που θα πάω 15w+5d για υπέρηχο ελπίζω να δω τι είναι!

Υ.Γ. Καλά μπάνια! :rolleyes:

Φυσικά και συγκινήθηκες, αφού κάτι τέτοια περιμένουμε για να πάρουμε δύναμη και χαρά!

Μακάρι να το νιώσω κι εγώ τόσο γρήγορα και ελπίζω να μάθω και το φύλο που ακόμη δεν το ξέρω.... Κι αυτό νωρίς το έμαθες ε; Εγώ που θα πάω 15w+5d για υπέρηχο ελπίζω να δω τι είναι!

εμενα μου ειπε το φυλο στην αυχενικη κατα 70% κ μετα που πηγα μου το επιβεβαιωσε!! τωρα που θα πας θα σου πει κ κατα τις 14 εβδομαδες θα νιωθεις κατι σα να ειναι το εντερο σου αλλα δεν ειναι κατι σαν φτερουγισμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το μωρακι σου ητανε!!!!!!:P:p:p:p τωρα θα το ακους ποτε ποτε αλλα οταν μεγαλωσει θα το ακους συνεχεια θα βλεπεις την κοιλια σου να κουνιεται θα βγαινουν κατι σαν εξωγκοματα απο την κοιλια κ θα ειναι το μωρακι σου!! λιγο υπομονη ακομη!!:D:D:D:D:D:D

αχχχχχχ θελω να βαλω τα κλαματα !!!

συγκινηθηκα!!!!

το σκατουλι μου κολυμπουσε το πρωι :D:D:D:D:D

σε ευχαριστω ριτσα μου!!! να σε φιλησω!!!!

UzVGp2.png

κοιτα στην αυχενικη ο υπερηχος εδειχνε 12w+6d δεν μας ειπε φυλο

αλλα λογω πηρετου που ειχα το περασμενο σκ πηγα στο γιατρο 14w+4d ειδε το φυλο

οποτε σιγουα τωρα που θα πας 15+5d θα μαθεις το φυλο!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...