Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Μπήκα να δω τα νέα σας αν και νόμιζα ότι θα πονούσε αλλά τελικά είναι πηγή ελπίδας το φόρουμ

Katia είδα το τικερ σου....1 year since we said goodbye....και δίπλα ακριβώς οι εβδομάδες της κυησης σου....πρέπει να το βγάλω φωτογραφία να μου το τρίβω στην μούρη κάθε φορά που με πιάνει ψυχοπλάκωμα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες

Εγώ ως παρηγοριά γεμίζω τον χρόνο μου με πράγματα που έκανα πριν μείνω έγκυος και κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που θα το χρησιμοποιώ ως προσωπικό μου χώρο δημιουργιας - εργαστήρι....γιατί το σπίτι ήταν μπάχαλο!

Για πείτε ποιες φτιάξατε τα παιδικά δωματια?

Καμιά που πήρε ήδη τα μωρουδιακά υπάρχει?

Δεν θυμάμαι και αν είχαμε κάποια με προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Κοριτσι μου εδω μαζι ειμαστε!και εγω δεν ειμαι εγκυουλα αλλα μου φτιαχνουν την διαθεση εδω ολες οι εγκυμονουσες!Με το καλο και εσυ και θετικη σκεψη πανω απο ολα!!ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα συντομαααα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου γλυκο, χαιρομαι παρα πολυ που μπηκες! το τικερακι μου εκλεισε ενα χρονο... ο πονος, η πικρα, η απωλεια ειναι η ιδια για την μικρουλα που εχασα, αλλα το αδερφακι της μας εχει αναγκη και τις δυο... εμενα να μαι καλα για να τον φερω στον κοσμο και αυτη γιατι ειναι ο αγγελος μας, που μας προστατευει και μεσολαβει στην Παναγιτσα να τα καταφερουμε! δεν την ξεχναω... πιστευω οτι ουτε κι εσυ! καμια μανουλα... απλα καθε μια, στο χρονο που της χρειαζεται, μαλακωνει μεσα της και προχωραει!!! μην εισαι χαζη... κανενας ανθρωπος δεν ποναει με την χαρα των αλλων! γιατι να πονας? ολοι εχουμε πληγες και οι χαρες των γυρω μας δινουν ελπιδα και πιστη οτι θα επουλωθουν... ολα θα φτιαξουν! συμβουλη μου... παρε το χρονο σου! κανε ολα οσα σε κανουν να νιωθεις καλα... και ψαξτο!

αααα... και μιας και ειμαι η πιο μεγαλη ηλικιακα (κοιλια... εννοω, γιατι αλλιως δεν λεω...) εδω μεσα να σου πω οτι δεν εχω παρει σχεδον τιποτα!!! 1 φορμακι εξοδου, 2 καλτσακια και 2 ζιπουνακια... του εχω πλεξει βεβαια κουβερτουλες, ζακετακια, κλπ, αλλα απο αγορες λιγα πραγματα! το ιδιο και το δωματιο... θα τον κοιμιζω στην κρεβατοκαμαρα μας, οποτε τα υπολοιπα θα τα κανω μετα τη γεννα...

Πω πω....χρυσοχέρα είσαι!!!;)

Ευχαριστώ για τα λόγια σου....πράγματι δεν πίστευα ότι θα μπω εδω μεσα και θα γελάω.....να ειστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας που σκορπάτε χαρά!

Εγώ πάντως που έχω ένα κάρο πράγματα για την νύφη μας που γεννάει από βδομάδα σε βδομάδα (το παιδί είναι ήδη 3 κιλά Παναγια μου) δεν της έχω δώσει τίποτα.....θα της τα πάω όταν θα πάω να την δω στην Πάτρα!

pregnancy-ticker___.png

γειά σας μανούλες. έχω να μπώ απο χθές το πρωί και έχετε γεμίσει 4 σελ.μπράβο οίστρος.ρώτησα αν γεννάει κάποια στο γαία γύρω στις10/02 αλλα δεν είδα αν απάντησε κάποιος.επίσης είδα αυτο που λέγατε για τα ρούχα εγκυμοσύνης.αύριο θα πάω και εγώ στο λιντλ να πάρω φόρμες και μπλούζα.σίγουρα θα χρειαστούμε και μετα την γέννα ρουχα άνετα οπότε εγώ φαντάζομαι οτι θα ξεχειμωνιάσω μαυτα. πέρσι θυμάμαι ε'ιχε και σουτιέν εγκυμοσύνης αλλα και κολάν.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Κοριτσι μου εδω μαζι ειμαστε!και εγω δεν ειμαι εγκυουλα αλλα μου φτιαχνουν την διαθεση εδω ολες οι εγκυμονουσες!Με το καλο και εσυ και θετικη σκεψη πανω απο ολα!!ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα συντομαααα!!

Να είσαι καλά Μαρκελάκι μου (υπέροχο όνομα)

Εγώ προς το παρόν είμαι σε καραντίνα, δεν επιτρέπονται οι επαφές, και όταν θα επιτρεπούν θα ειναι για ευχαρίστηση....από Οκτώβριο επίσημα θα βαράμε για παιδάκι!!!

Εσύ προσπαθείς ήδη?

pregnancy-ticker___.png

γειά σας μανούλες. έχω να μπώ απο χθές το πρωί και έχετε γεμίσει 4 σελ.μπράβο οίστρος.ρώτησα αν γεννάει κάποια στο γαία γύρω στις10/02 αλλα δεν είδα αν απάντησε κάποιος.επίσης είδα αυτο που λέγατε για τα ρούχα εγκυμοσύνης.αύριο θα πάω και εγώ στο λιντλ να πάρω φόρμες και μπλούζα.σίγουρα θα χρειαστούμε και μετα την γέννα ρουχα άνετα οπότε εγώ φαντάζομαι οτι θα ξεχειμωνιάσω μαυτα. πέρσι θυμάμαι ε'ιχε και σουτιέν εγκυμοσύνης αλλα και κολάν.

Γεια σου ΤΙΤΗ, δεν σε έχω πετύχει πριν....σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Αυτό με το Lidl ισχύει σε όλες τις πόλεις? Για Πάτρα ρωτάω....να δώσω πληροφορία γιατί ψάχνονται και εκεί....πολύ υψηλό το κόστος για ο,τιδήποτε έχει σχέση με μητρότητα και παιδί.....εκμετάλλευση!

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

ααα... didi και markela!!! παλι για γλυκα λετε??? κι εχω ακομα 1 τουρτα ακοπη και μιση στο ψυγειο! κι ο αντρας μου, τον παρακαλαω να φαει να φυγουν και δεν ειναι του γλυκου... :evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Να είσαι καλά Μαρκελάκι μου (υπέροχο όνομα)

Εγώ προς το παρόν είμαι σε καραντίνα, δεν επιτρέπονται οι επαφές, και όταν θα επιτρεπούν θα ειναι για ευχαρίστηση....από Οκτώβριο επίσημα θα βαράμε για παιδάκι!!!

Εσύ προσπαθείς ήδη?

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!Εμεις ναι ξεκινησαμε αυτο το μηνα εαν και μας ειχε δωσει η γιατρος το οκ απο τις πρωτες 40 μερες αλλα εγω ειπα στον αντρουλη ας το αφησουμε λιγο ακομα πιο πολυ για να επανελθει το σωμα μου απο το 8μηνο της προηγουμενης εγκυμοσυνης.Οποτε περιμενουμε να δουμε!Οπως και ναχει ομως εχουμε ανεβασμενη διαθεση και σκεφτομαστε θετικα ετσι ?? και εσυ ετσι θα σκεφτεσαι!Θετικα και ολα θα πανε καλα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Πω πω....χρυσοχέρα είσαι!!!;)

Ευχαριστώ για τα λόγια σου....πράγματι δεν πίστευα ότι θα μπω εδω μεσα και θα γελάω.....να ειστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας που σκορπάτε χαρά!

Εγώ πάντως που έχω ένα κάρο πράγματα για την νύφη μας που γεννάει από βδομάδα σε βδομάδα (το παιδί είναι ήδη 3 κιλά Παναγια μου) δεν της έχω δώσει τίποτα.....θα της τα πάω όταν θα πάω να την δω στην Πάτρα!

καλα θα κανεις! και το μωρο, μην φοβηθεις! παρτο αγκαλιτσα!!! ειναι γουρι και θα νιωσεις καλυτερα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ααα... didi και markela!!! παλι για γλυκα λετε??? κι εχω ακομα 1 τουρτα ακοπη και μιση στο ψυγειο! κι ο αντρας μου, τον παρακαλαω να φαει να φυγουν και δεν ειναι του γλυκου... :evil::evil::evil:

ΕΕΕΕΕ στειλτην σε μας που την τρωμε καλε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

YRIS δεν ξέρω την περιπτωσή σου, αλλα να ξέρεις οτι πάντα η πιο σκοτεινή ώρα είναι πριν το ξημέρωμα.σου εύχομαι να "ξημερώσει" σύντομα.

Ευχαριστώ πολύ Τιτη μου......απλά το μωράκι μας ήρθε εύκολα και όταν πήγα για αυχενική είχε σταματήσει η καρδούλα του πριν 3 εβδομάδες μάλιστα.

Νιώθω λίγο ηλίθια που δεν το κατάλαβα....ξαφνικά δεν είχα υπνηλίες και άλλα πράγματα στο σώμα....πχ το δέρμα μου δεν ήταν πια τσίτα...αλλά ... στερνή μου γνώση!

Δεν πειράζει....στο κάτω κάτω ας πρόσεχε και αυτό....πού θα έβρισκε καλύτερη μανούλα ε??? Εγώ του μίλαγα, το έπαιζα, το τάιζα....ο άντρας μου γέλαγε...τώρα βέβαια το μετανιώνει αλλά είναι αργά!

pregnancy-ticker___.png

Γεια σου ΤΙΤΗ, δεν σε έχω πετύχει πριν....σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Αυτό με το Lidl ισχύει σε όλες τις πόλεις? Για Πάτρα ρωτάω....να δώσω πληροφορία γιατί ψάχνονται και εκεί....πολύ υψηλό το κόστος για ο,τιδήποτε έχει σχέση με μητρότητα και παιδί.....εκμετάλλευση!

κατα καιρους βαζουν σε ολα τα μαγαζια τους (και πατρα φανταζομαι) μπλουζες, κολαν, παντελονια, σουτιεν εγκυμοσυνης-θηλασμου, αλλα και σετ πετσετες-μπουρνουζι μπεμπε, κλπ. απλα πρεπει να χεις το νου σου, γιατι εξαφανιζονται! εεε με τετοιες τιμες!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καταρχην βαζεις ενα κουτι ζαχαρουχο οπως ειναι με την συσκευασια του (δεν το ανοιγεις) σε μια κατσαρολα να ειναι καλυμενο με νερο και το βραζεις για 2-3 ωρες

γινεται καραμελα

καθως βραζει ετοιμαζεις τη βαση

μπισκοτα digestive 1 μεγαλο πακετο τα λιωνεις στο μουλτι και τα περιχυνεις με 1/2 πακ βουτηρο λιωμενο (εγω χρησιμοποιω αλανατο λουπακ) τα "ομοιογενεις" να υγρασιαστουν τα λιωμενα μπισκοτα τα απλωνεις στον πατο με ενα κουταλι σαν να ειναι βαση ταρτας

το βαζεις στο ψυγειο

οταν βρασει το ζαχαρουχο να προσεχετε!!!!! μπορει να παθετε εγκαυμα οταν το ανοιξετε!!!!!!!

πανω απο τη βαση κοβεις ροδελες μπανανας

τις περιχυνεις με το ζαχαρουχο που εχει πλεον χρωμα καραμελας και απο πανω βαζεις κρεμα σαντιγυ(εγω βαζω μορφατ φυτικη χτυπημενη με 1 κουπα ζαχαρη αχνη) και απο πανω το στολιζεις με σταγονες σοκολατας

η τριμα σοκολατας (κουβερτουρας)

UzVGp2.png

ΕΕΕΕΕ στειλτην σε μας που την τρωμε καλε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

μακαρι να σασταν κοντα! γιατι με την ξαπλα τη δικια μου ουτε να σας την ταχυδρομησω δεν μπορω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...