Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμ που να τα βρω τωρα....

γενικα καλτσον-κολαν εγκυμοσυνης πουλανε?ξερεις?

1ον ρωτα μηπως εχουν στα lidl ακομα και 2ον εχε το νου σου γιατι συχνα ξαναφερνουν!

υπαρχουν γενικα και καλσον και κολαν, αλλα στα μεγαλα μαγαζια χτυπανε στις τιμες! και τα h&m εχουν κολαν νομιζω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1ον ρωτα μηπως εχουν στα lidl ακομα και 2ον εχε το νου σου γιατι συχνα ξαναφερνουν!

υπαρχουν γενικα και καλσον και κολαν, αλλα στα μεγαλα μαγαζια χτυπανε στις τιμες! και τα h&m εχουν κολαν νομιζω...

οκ ευχαριστω θα παω να δω!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τι ωραια που ειναι η εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

καλημερα!

βρε ροδουλα μπερδευτηκα...:? και ειμαι και μαθηματικος !

αυτο ειναι διαφορικη εξισωση !!!!

κοιτα εγω ξερω οτι συμφωνα με την Πητ αλλαζεις και μηνα

αφου εχει πητ 18/2 αλλαζεις μηνα καθε 18

ο γιατρος σου ειπε οτι αλλαζεις μηνα καθε 14?

επισης γιατι μπαινεις στο μηνα σου 27/1????

λοιπον εισαι 3 μηνων και 10 ημερων συμφωνα με πητ

ολα τα αλλα μου φανηκαν μαθηματικα για μεταπτυχιακους!!!!

ναι κοριτσακι ειπε αλλα δεν ειναι σιγουρο! οσο για τ αμαθημαρικα του γιατρου μου μονο αυτος τα καταλαβαινει:rolleyes:

Αντε ωραια και εσυ μια χαρα.Λοιπον , ειμαι ειδικος στον καφε εχω coffee master certificatio σε 3 χωρες Αγγλια-Ελλαδα-Ρουμανια.Μπορεις να πινεις καφε ARABICA που εχει 1% καφεινη μεχρι 2 ποτηρια την ημερα!καφεδες σαν αυτον ειναι του illy , lavazza ,starbucks και Jacobs arabica mono οχι αυτους με τις γευσεις γιατι αυτοι εχουν μεσα χημικη επεξεργασια.Μπορεις να πιεις ανετα freddo's kai latte's cappuccinos' και γαλλικο αρκει να ειναι arabica οπως οι παραπανω μαρκες.Also ,οχι ντεκαφεινε γιατι η αποκαφενοποιηση γινεται με χλωριοχο μεθυλενιο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ!!(πολλα χημικα και 30% καφεινη η οποια δεν ειναι φυσικη αλλα γινεται με χημικη επεξεργασια!)

Τωρα ο ελληνικος ειναι ποικιλια Robusta γενικως ειναι κακης ποιοτητας και εχει 2% καφεινη.

Ολα αυτα που λενε περι ελληνικου καφε ειναι μυθος , ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει.

Ολα αυτα που λενε ''αα εισαι εγκυος δεν κανει να πιεις εσπρεσσο ειναι βαρυς'' δεν ισχυουν.Ο εσπρεσσο ναι ειναι πιο βαρυς σαν καφες γιατι διαφερει στην μεθοδο εκχυλησης.Εαν ειναι arabica κοκκος καφε εχει ακριβως την ιδια καφεινη αν τον πιεις σε γαλλικο η σε french press η σε ελληνικο!Ο κοκκος του καφε ειναι ΕΝΑΣ !Αυτο που μας νοιαζει ειναι τι κοκκος ειναι ο καφες και τον κοβουμε αναλογα για το τι καφε θελουμε να φτιαξουμε εσπρεσσο , γαλλικο κλπ!

πλακα κανεις;;; εχεις μαστερ;;;; ελληνικο λουμιδη κανει ;;;;; τον ειχα κοψει αλλα πρεπει να αναβασω την πιεση και τον ξανα αρχισα

Ροδουλα και για να σου απαντησω εγω που δεν ειμαι μαθηματικος αλλα οικονομολογος(αρα τα παω και εγω καλα με τα νουμερα!) , μετραει 2 εβδομαδες μετα γιατι ξερει την ημερομηνια λογο εξωσωματικης και σε βαζει στις 36 εβδομαδες που ειναι , οταν το μετραμε σε εβδομαδες και οχι μηνες!

α!οκ ! εσυ τ ακαταλαβαινεις τα μαθηματικα του γιατρουλη μου! χαχαχα

αν και δεν με βλεπω να φτανω μεχρι τελος! το πολυ μεχρι 20/1 με βλεπω !Την δευτερα εχω ραντευου και θα τον ρωτησω!

εγω του μιλαω σπανια:( νομιζω οτι μιλαω μονη μου

συνηθως του μιλαω μετα το ντουζ που βαζω και την κρεμα για τις ραγαδες και χαιδευω την κοιλια μου

χθες του ειπα η μαμα σου ειμαι που σε χαιδευει

αλλα τα λεω καπως σιγα γιατι ντρεπομαι μην με ακουσουν :oops:

τα ιδια και εγω αλλα εχω βρει κολπο! ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ

ετσι κανεις δεν ξερει που απευθυνομαι! ασε που τα ακουει και το κοριτσακι μου και τραγουδαει και αυτη , ετσι θα εχουν αλλη επικοινωνια τα αδερφακι! ( νομιζω)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....εγραφα στις μανουλες 2013 αλλα τελικα μου ειπαν να ερθω γιατι εκει ερημωσε....!!χεχεχε...!κ ηρθαααα....!!!εχω ΠΗΤ 31/1/2013....κ αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο για να μου πει κ το φυλο μαλλον....την προηγουμενη φορα ηταν πολυ νωρις αλλα μου ειπε οτι ισως ειναι αγορακι...εμενα το μεσα μου ελεγε κοριτσακι....αλλα τελευταια ειδα ενα ονειρο που μου ελεγε οτι εινα αγορακι...δεν με απασχολει καθολου το φυλο.....γερο να ειναι ειλικρινα...νομιζω ολες το ιδιο λεμε εξαλλου...!!εχω ξεκινησει κ το νιωθω που κανει τα δικα του χτυπηματακια που κ που...κ μαλλον ειμαι απο τις τυχερες γιατι ολες μου λενε οτι ειναι νωρις...αλλα ειναι σιγουρα εκεινο....!!:D:D

ελπιζω να ειμαι καλοδεχουμενη.....!!!!

καλε ελα εδω που γραφουν 10 σελιδες την ημερα , που να τρεχεις στα ερημα καφε;;;;

εγω του φτιαχνω ημερολογιο της κυησης οταν μεγαλωσει να το διαβασει

του εχω βαλει και με ακουστικα κλασικη μουσικη

αλλα εχω παρατηρησει οτι με τα "χαουζάκια" που ακουω εγω αρχισει να χορευει κι αυτος στην κοιλια μου! σεφ ηθελα να γινει ντιτζει θα μου βγει τελικα!

ποσα κιλα εχεις παρει συνολικα???

εμενα ανεβοκατεβαινει 1 κιλο καθε μερα

πχ προχθες το πρωι ζυγιστικα 51 , χθες ζυγιστικα 50,6 και μετα ξανακοιμηθηκα και οταν ξαναξυπνησα πηγα για πιπι και ζυγιστικα 50,1

και σημερα ζυγιστικα 50,6 παλι , δεν θυμαμαι αν ζυγιστηκα ξανα :rolleyes:

και εγω φτιαχνω ημερολογιο αλλα μαλλον πρεπει να το μετονομασω "στο ημερολογιο μιας τρελης"

ρε κοριτσια μονο εγω εχω τοοοοοοοοοοοοσο πολυ αγχος;;;;;;

ωρες ωρες δεν την παλευω

σημερα εφτιαξα νυχια , λετε να εκανα βλακια που τα εβαψα;;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Μπήκα να δω τα νέα σας αν και νόμιζα ότι θα πονούσε αλλά τελικά είναι πηγή ελπίδας το φόρουμ

Katia είδα το τικερ σου....1 year since we said goodbye....και δίπλα ακριβώς οι εβδομάδες της κυησης σου....πρέπει να το βγάλω φωτογραφία να μου το τρίβω στην μούρη κάθε φορά που με πιάνει ψυχοπλάκωμα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες

Εγώ ως παρηγοριά γεμίζω τον χρόνο μου με πράγματα που έκανα πριν μείνω έγκυος και κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που θα το χρησιμοποιώ ως προσωπικό μου χώρο δημιουργιας - εργαστήρι....γιατί το σπίτι ήταν μπάχαλο!

Για πείτε ποιες φτιάξατε τα παιδικά δωματια?

Καμιά που πήρε ήδη τα μωρουδιακά υπάρχει?

Δεν θυμάμαι και αν είχαμε κάποια με προχωρημένη εγκυμοσύνη!

pregnancy-ticker___.png

καλημερα!

ναι κοριτσακι ειπε αλλα δεν ειναι σιγουρο! οσο για τ αμαθημαρικα του γιατρου μου μονο αυτος τα καταλαβαινει:rolleyes:

πλακα κανεις;;; εχεις μαστερ;;;; ελληνικο λουμιδη κανει ;;;;; τον ειχα κοψει αλλα πρεπει να αναβασω την πιεση και τον ξανα αρχισα

α!οκ ! εσυ τ ακαταλαβαινεις τα μαθηματικα του γιατρουλη μου! χαχαχα

αν και δεν με βλεπω να φτανω μεχρι τελος! το πολυ μεχρι 20/1 με βλεπω !Την δευτερα εχω ραντευου και θα τον ρωτησω!

ετσι κανεις δεν ξερει που απευθυνομαι! ασε που τα ακουει και το κοριτσακι μου και τραγουδαει και αυτη , ετσι θα εχουν αλλη επικοινωνια τα αδερφακι! ( νομιζω)

καλε ελα εδω που γραφουν 10 σελιδες την ημερα , που να τρεχεις στα ερημα καφε;;;;

και εγω φτιαχνω ημερολογιο αλλα μαλλον πρεπει να το μετονομασω "στο ημερολογιο μιας τρελης"

ωρες ωρες δεν την παλευω

εγω και τραγουδακια λεω και παραμυθια διαβαζω και του μιλαω κανονικα! κι οποιος πει κατι, π.χ. ο αντρας μου, του λεω με υφος!!! "αυτα που λες εσυ προσεχε, γιατι ο Μιχαλακης ακουει και οταν θα βγει δε θα θελει κανεναν αλλο απο τη μανουλα του!" εεε, ενταξει με κοιτανε σαν τρελη... αλλα σκασιλα!

εγω απο beaute μονο νυχια φτιαχνω! γιατι να πειραζει!!! κι ο γιατρος μου, επειδη ειμαι ξαπλα... μου εχει πει "μην τυχων και ρθεις να γεννησεις αβαφτη, αχτενιστη και χωρις νυχι! σε θελω κυρια!!! κουκλα μαμα!" και καταλαβαινω οτι το λεει για την ψυχολογια μου... οποτε, χαλαρωσε! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα!

φανταζεστε να με ακουει απο κατω η γειτονησα "δευτερα κατι εχω την τριτη δεν αντεχω παρασκευη πρωι λαλαλάαλα απ'ολες τις ημερες η κυριακη μ'αρεσει"

παει "λαλισε" θα λενε αυτοι!!!

ωρες ωρες δεν την παλευω

ο γιατρος μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα απο το πρωτο τριμηνο

και τα βαφω

στην αρχη δεν μπορουσα να το μυριζω και εβαζα πετσετα στη μουρη μου

πλεον τα βαφω και ο Ακης δεν εχει προβλημα!

UzVGp2.png

σε ευυχαριστω κατια , αφου τα εφτιαξα και μετα σκεφτικα οτι μπορει να εκνα βλακεια!

και εγω δεν νομιζω να πειραζει! το επομενο ειναι να βαψω τα μαλλια μου που ειναι μεχρι τα αφτια ΑΣΠΡΑ , αλλα επειδη εχουμε μια βαπτιση σε εναν μηνα θα τα φτιαξω τοτε , πηρα φυτικη βαφη sonotint . μου ειπε η φαρμακοπειος οτι ειναι η ποιο ακινδυνη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Μπήκα να δω τα νέα σας αν και νόμιζα ότι θα πονούσε αλλά τελικά είναι πηγή ελπίδας το φόρουμ

Katia είδα το τικερ σου....1 year since we said goodbye....και δίπλα ακριβώς οι εβδομάδες της κυησης σου....πρέπει να το βγάλω φωτογραφία να μου το τρίβω στην μούρη κάθε φορά που με πιάνει ψυχοπλάκωμα!

Εγώ ως παρηγοριά γεμίζω τον χρόνο μου με πράγματα που έκανα πριν μείνω έγκυος και κάνω ανακαίνιση σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που θα το χρησιμοποιώ ως προσωπικό μου χώρο δημιουργιας - εργαστήρι....γιατί το σπίτι ήταν μπάχαλο!

κοριτσακι μου γεια σου!!!!!!

να ξερεις οτι μετα απο μια εγκυμοσυνη ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις οποτε περιμενε και οταν ερθει η μερα που εχεις το οκ , θα αρχισεις να κανεις ονειρα!! το μονο που δεν θελει ειναι αγχος...

η πιο κοντα στη γεννα ειναι η κατια μας !!!

εμενα μου πηραν μωρουδιακα μου τα εστειλαν απο την αυστραλια

θα στα στειλω να τα δεις

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τι καλο φτιαχνεις εσυ?

το σοκολατομπανανοτσιζκεικ μην ξεχασεις!!

κι εγω αν θες σου στελνω μπανοφι

λοιπον, 4 μπανανες , 1 κουτι μπισκοτα πτι μπερ η μιραντα και ενα φακελακι κρεμα ζαχαροπλαστικης γιωτης αυτη που ειναι για διαβητικους, δυο κουταλιες βουτυρο λιωμενο στο μπρικακι , λιγα αμυγδαλα!!

Βαζεις τα μπισκοτα στο multi και θα λιωνεις τα απλωνεις σε στρογγυλη φορμα και ριχνεις 2 κουταλιες λιωμενο βουτυρο (εγω βαζω becel προσεχω βλεπεις!!)το ανακατεβεις και το ξαναστρωνεις στη φορμα , με το βουτυρο θα γινει μια μαζα το μπισκοτο για να γινει η βαση.

Πανω στην βαση κοβεις τις 2 μπανανες ροδελες και τις βαζεις πανω.

Ριχνεις απο πανω απο της μπανανες την κρεμα ζαχαροπλαστικης (στην οποια μεσα τριβω και σοκολατα υγειας μικρα κομματια)

Κοβεις τις αλλες δυο μπανανες απο πανω ροδελες.

ριχνεις απο πανω λιγο τριμενη σοκολατα υγειας και αμυδγαλα αψητα αναλατα τα οποια τα περνας απο το multi και αυτα!

Το βαζεις στο ψυγειο για 3 ωρες και μετα το τρως!!χαχαχαχααχαχα

εσυ γιατι κανεις τοσες δουλειες???

το σφουγγαρισμα και το μπανιο το αφηνω για τον αντρα μου

και το σιδερο το στελνω στις μαμαδες:D

εμενα ο αντρας μου τα κανει ολα εκτος απο σιδερο!Οσο για την πεθερα δεν κανει τιποτα ουτε καν το δικο της σπιτι!!χααχαχαχ

χαρα στο κουραγιο σου markela .....εγω χθες εκανα τα βασικα....ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,μαγειρεμα,καθαρισμα μπανιου κ σιδερο κ απο τις 8 ημουν ταβλα στο κρεβατι ΑΠΟ ΤΗΝ μεση μου...κ ταβλιαστηκα στον υπνο...χαχαχα....

εγω παλι καλα δεν πινω καθολου καφε γενικως σπανια μου ερχεται ορεξη οποτε δεν εχω ιδεα γι αυτα που λετε....αχαχαχα!!

καλη εισαι και εσυ σαν εμενα.Εγω με την κοιλια τουρλα τον μαιο εκανα μπαλκονια και παραθυρα.Ασε που μεχρι τον 8 δουλευα και οχι σε γραφειο ε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσακι μου γεια σου!!!!!!

να ξερεις οτι μετα απο μια εγκυμοσυνη ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις οποτε περιμενε και οταν ερθει η μερα που εχεις το οκ , θα αρχισεις να κανεις ονειρα!! το μονο που δεν θελει ειναι αγχος...

η πιο κοντα στη γεννα ειναι η κατια μας !!!

εμενα μου πηραν μωρουδιακα μου τα εστειλαν απο την αυστραλια

θα στα στειλω να τα δεις

Φυσικά να μου τα στείλεις.....ετοιμάζω και εγώ μωρουδιακά για την νύφη μου....όταν μπορέσω θα στα στείλω και εγώ....γιατί όπως προείπα το σπίτι είναι μπάχαλο!

Didi αυτό το μπανοφι θέλω και εγώ συνταγή!!!!

pregnancy-ticker___.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Κοριτσακι μου γλυκο, χαιρομαι παρα πολυ που μπηκες! το τικερακι μου εκλεισε ενα χρονο... ο πονος, η πικρα, η απωλεια ειναι η ιδια για την μικρουλα που εχασα, αλλα το αδερφακι της μας εχει αναγκη και τις δυο... εμενα να μαι καλα για να τον φερω στον κοσμο και αυτη γιατι ειναι ο αγγελος μας, που μας προστατευει και μεσολαβει στην Παναγιτσα να τα καταφερουμε! δεν την ξεχναω... πιστευω οτι ουτε κι εσυ! καμια μανουλα... απλα καθε μια, στο χρονο που της χρειαζεται, μαλακωνει μεσα της και προχωραει!!! μην εισαι χαζη... κανενας ανθρωπος δεν ποναει με την χαρα των αλλων! γιατι να πονας? ολοι εχουμε πληγες και οι χαρες των γυρω μας δινουν ελπιδα και πιστη οτι θα επουλωθουν... ολα θα φτιαξουν! συμβουλη μου... παρε το χρονο σου! κανε ολα οσα σε κανουν να νιωθεις καλα... και ψαξτο!

αααα... και μιας και ειμαι η πιο μεγαλη ηλικιακα (κοιλια... εννοω, γιατι αλλιως δεν λεω...) εδω μεσα να σου πω οτι δεν εχω παρει σχεδον τιποτα!!! 1 φορμακι εξοδου, 2 καλτσακια και 2 ζιπουνακια... του εχω πλεξει βεβαια κουβερτουλες, ζακετακια, κλπ, αλλα απο αγορες λιγα πραγματα! το ιδιο και το δωματιο... θα τον κοιμιζω στην κρεβατοκαμαρα μας, οποτε τα υπολοιπα θα τα κανω μετα τη γεννα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...