Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Με επιασε χθες ετσι στο ασχετο.Το ενα εκανα μονο μου πηρε καμια ωρα χαχαχαχαχαχαχα σιγα σιγα το εκανα με διαλλειματα οποτε οκ :tongue:

Καλημερα , ritsa .

Καλα ειμαστε εσυ τι κανεις ? το μαναρια σου τι κανουν ?

barboula , καλως ηρθες!

καλα ειμαι!! εσυ γιατι κανεις δουλειες??? περιμενεεεεεε!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαρα στο κουραγιο σου markela .....εγω χθες εκανα τα βασικα....ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,μαγειρεμα,καθαρισμα μπανιου κ σιδερο κ απο τις 8 ημουν ταβλα στο κρεβατι ΑΠΟ ΤΗΝ μεση μου...κ ταβλιαστηκα στον υπνο...χαχαχα....

εγω παλι καλα δεν πινω καθολου καφε γενικως σπανια μου ερχεται ορεξη οποτε δεν εχω ιδεα γι αυτα που λετε....αχαχαχα!!

Jr39p2.png

κατια τα κολαν ειναι εγκυμοσυνης για να μην πιεζει το λαστιχο στην κοιλια??? απο που??

τα κολαν ειναι σαν οπακ καλσον χωρις ποδαρακι, κανονικο μπροστα μεχρι (συγγνωμη) το πιπι και πισω μεχρι πανω, ενω μπροστα για την κοιλια εχει τρομερη ελαστικοτητα! φτανει βεβαια μεχρι κατω απτο στηθος... αλλα αναπνεει το δερμα και δεν με ζεσταινει καθολου! τα βρηκε ο πατερας μου τυχαια στα lidl και πηρε 2 με επιφυλαξη... μετα τον εβαλα να βρει κι αλλα, αλλα πουθενα! ειναι γερμανικα και πολυ φθηνα! 4.99 το ενα! απο οτι πιστευω θα τα βαλω και πιο μετα, αν πιασει κρυο, με καλτσα και γκετες και φαρδια μπλουζοφουστανακια χοντρα!!! η βλακεια μονο ειναι οτι ειναι γκρι και μπλε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα ειμαι!! εσυ γιατι κανεις δουλειες??? περιμενεεεεεε!!!

ritsa , απο την φυση μου εγω εχω τον ΑΚΑΘΗΣΤΟ που λεμε!με ειχαν πιασει τα ποδια μου στα γονατα και τα χερια μου απο την τεμπελια και ειπα να τα γυμνασω λιγακι.Δεν το παρα εκανα σιγα σιγα το εκανα!

Αντε τωρα παω να δω το φαγητο να φτιαξω και καμια σαλατουλα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσι!!! ολα καλα εμεις... εσυ? πως τα πας με το ισχιο? τα παιδια? φτανει κι ο καιρος για το σχολειο σιγα σιγα... τι λεει ο μεγαλος?

το ισχιον με εχει παιθανει περπαταω σαν γρια.. τα μικρα καλα.. ειχαμε παει εκκλησια! οσο για το σχολειο με αγχωνει λιγο γιατι μου λεει δεν θελω να παω ντρεπεται πολυ αυτος κ ειναι αγχωδεις!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

aaaa μπραβο....μου ειπε κ η μαμα μου οτι εχει στο Lidl λεει κ μπλουζες εγκυμοσυνης κ κατι αλλο εγκυμοσυνης αλλα ξεχναω....!!!:confused::confused:

και παντελονια με φαρδυ λαστιχο... πολυ καλη ποιοτητα!αν βρεις παρε... απλα ειναι πιο ζεστα απτα κολαν κι εγω μεχρι 19 νοεμβρη θα εχω γεννησει! ειναι σαν φορμες-κολαν με καμπανα κατω, αλλα πολυ καλα υφασματα, οχι σαν bodytalk π.χ.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το ισχιον με εχει παιθανει περπαταω σαν γρια.. τα μικρα καλα.. ειχαμε παει εκκλησια! οσο για το σχολειο με αγχωνει λιγο γιατι μου λεει δεν θελω να παω ντρεπεται πολυ αυτος κ ειναι αγχωδεις!

αγορακι μου!!! την πρωτη βδομαδα θα πιεστει λιγο και μετα θα ναι ολα καλα! συζητα του για την τσαντα, τα βιβλια, τα τετραδια, τα μολυβια και τις μπογιες του... για να συνηθιζει και να ξεθαρεψει!

να ρωτησεις και το γιατρο σου για το ισχιο... μια φιλη της ειπε οτι ειχε κατσει το παιδι πανω σε νευρο και κουτσαινε σχεδον μεχρι τη γεννα! η καημενη γεννησε και δεν το πιστευε οτι εφυγε ο πονος!!! νομιζε θα της αφησει κουσουρι... τωρα παει για δευτερο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

aaa τελειααααα....θα παω να παρω εγω γιατι εχουμε χειμωνα μπροστα μας μεχρι τελη Γεναρη....!!αντε με το καλο να γεννησεις το μωρουλι σου εσυ κ να κανεις την αρχη.....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι εσυ?? ο μπεμπης??

klωτσαει :D:D απαλα αλλα τον καταλαβαινω οταν ειμαι χαλαρη!

μπορει να του μυριζε η κολοκυθοσουπα οταν ψηνοταν και να ηθελα να φαει:D

θα τον ταισω σε λιγο περιμενω να παει 2 να πιω το σιδηρο και να φαω μετα

UzVGp2.png

χαρα στο κουραγιο σου markela .....εγω χθες εκανα τα βασικα....ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,μαγειρεμα,καθαρισμα μπανιου κ σιδερο κ απο τις 8 ημουν ταβλα στο κρεβατι ΑΠΟ ΤΗΝ μεση μου...κ ταβλιαστηκα στον υπνο...χαχαχα....

εγω παλι καλα δεν πινω καθολου καφε γενικως σπανια μου ερχεται ορεξη οποτε δεν εχω ιδεα γι αυτα που λετε....αχαχαχα!!

εσυ γιατι κανεις τοσες δουλειες???

το σφουγγαρισμα και το μπανιο το αφηνω για τον αντρα μου

και το σιδερο το στελνω στις μαμαδες:D

UzVGp2.png

aaa τελειααααα....θα παω να παρω εγω γιατι εχουμε χειμωνα μπροστα μας μεχρι τελη Γεναρη....!!αντε με το καλο να γεννησεις το μωρουλι σου εσυ κ να κανεις την αρχη.....!!:D:D:D:D

ειναι και οικονομικα! οποτε με φουτερακι, μπλουζα, πουκαμισο, αναλογως καιρου και μπαλαρινες, σπορτεξ, μποτακια απο κατω αντιστοιχα βολευεσαι! για μπουφαν και παλτο, μαλλον θα θες κατι πιο ειδικο... εκτος αν βγαινει η κοιλιτσα εκτος!!!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τα κολαν ειναι σαν οπακ καλσον χωρις ποδαρακι, κανονικο μπροστα μεχρι (συγγνωμη) το πιπι και πισω μεχρι πανω, ενω μπροστα για την κοιλια εχει τρομερη ελαστικοτητα! φτανει βεβαια μεχρι κατω απτο στηθος... αλλα αναπνεει το δερμα και δεν με ζεσταινει καθολου! τα βρηκε ο πατερας μου τυχαια στα lidl και πηρε 2 με επιφυλαξη... μετα τον εβαλα να βρει κι αλλα, αλλα πουθενα! ειναι γερμανικα και πολυ φθηνα! 4.99 το ενα! απο οτι πιστευω θα τα βαλω και πιο μετα, αν πιασει κρυο, με καλτσα και γκετες και φαρδια μπλουζοφουστανακια χοντρα!!! η βλακεια μονο ειναι οτι ειναι γκρι και μπλε...

μμμ που να τα βρω τωρα....

γενικα καλτσον-κολαν εγκυμοσυνης πουλανε?ξερεις?

UzVGp2.png

ritsa , απο την φυση μου εγω εχω τον ΑΚΑΘΗΣΤΟ που λεμε!με ειχαν πιασει τα ποδια μου στα γονατα και τα χερια μου απο την τεμπελια και ειπα να τα γυμνασω λιγακι.Δεν το παρα εκανα σιγα σιγα το εκανα!

Αντε τωρα παω να δω το φαγητο να φτιαξω και καμια σαλατουλα!

τι καλο φτιαχνεις εσυ?

το σοκολατομπανανοτσιζκεικ μην ξεχασεις!!

κι εγω αν θες σου στελνω μπανοφι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...