Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:Dsapi k impatient καλως σας βρηκα κ εσας....!!!

αααα εισαι σε σχολειο εε???εγω δοξα τον θεο στην δουλεια κ με πυτζαμες να ερθω που λεει ο λογος δεν τους απασχολει...οποτε θα την βγαζω με φορμες....αλλα ενα τζινακι θα το παρω....για καθε κοινωνικη εκδηλωση....χαχαχα!!αντε κ σε μια ωρα σχολαω.....κ το μενου εχει φακες σημερα...τοσες μερες διακοπες ενα λαδερο δεν εφαγα...ωρα ειναι...!!

ναι, καθηγητρια ειμαι αλλα αναπληρωτρια, δεν ξερουμε ποτε θα μας καλεσουν και ΑΝ. Φακες ε? Μια χαρα! Καλη ορεξη!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσια,

πωπω παλι οιστρο ειχατε!!

Λοιπον,

mpiskoto OXI TAMPLETES για να πιεις καφε απαπαππα μακρια!

kat 32 το τσαι το πρασινο δεν εχει καφεινη!Απο τσαι χωρις καφεινη ειναι το πρασινο , chamomile , vanilia roibos ( αυτο φτιαχνεται απο εναν φυτο απο την σιρ λανκα) γιασεμη , πορτοκαλι.

didi , ηθελα να κανω γυμναστικη γιαυτο επλυνα το χαλι.το cheese cake εγινε σουπερ θα σου δωσω την συνταγη ειναι ευκολη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα κοριτσια,

Λοιπον,

kat 32 το τσαι το πρασινο δεν εχει καφεινη!Απο τσαι χωρις καφεινη ειναι το πρασινο , chamomile , vanilia roibos ( αυτο φτιαχνεται απο εναν φυτο απο την σιρ λανκα) γιασεμη , πορτοκαλι.

didi , ηθελα να κανω γυμναστικη γιαυτο επλυνα το χαλι.το cheese cake εγινε σουπερ θα σου δωσω την συνταγη ειναι ευκολη!

αυτο δεν ηταν γυμναστικη παιδι μου!!! κατσε πρωτα να ερθει η παρασκευη και μετα βλεπεις!!!!!

εντιτ: για τον danessi δεν ειπες?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Κι εγω άφησα στατιστική! Τροπολογία μερικών χωρων, μιγαδικη ανάλυση, ολοκληρωτικό λογισμο 2 και 4! Αυτά! Απ΄οτι καταλαβαίνεις όλα βαρβατα ειναι! Εσείς δεν πρέπει να είχατε τοπολογια, έτσι δεν ειναι; Νομίζω μόνο στο Αριστοτελειο υπάρχει αυτο το Μαθημα... :mad:

οχι δεν το εχουμε!

μιγαδικους κι εγω για το τελος το αφησα!!!!!

εντομεταξυ οι μιγαδικο στο σχολειο και η στατιστικη δεν ειναι δυσκολα

αλλα του πανεπιστημιου ειναι κινεζικα!!!!! και αναλυση 2 αφησα για το τελος (τα αθρισματα Σ, ιιιι σπαστικα μαθηματικα)

UzVGp2.png

καλημερααα τι κανετε κοριτσια????

γεια σου κοριτσι!!! ολα καλα εμεις... εσυ? πως τα πας με το ισχιο? τα παιδια? φτανει κι ο καιρος για το σχολειο σιγα σιγα... τι λεει ο μεγαλος?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αυτο δεν ηταν γυμναστικη παιδι μου!!! κατσε πρωτα να ερθει η παρασκευη και μετα βλεπεις!!!!!

εντιτ: για τον danessi δεν ειπες?

danessi ? δεν το ξερω για δωσε μου πληροφοριες να δω τα βιβλια μου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Στα h&m έχω ήδη πάει και έχω πάρει εγκυμοσύνης (παντελόνια) και είναι πολύ βολικά. Είναι σαν κανονικά παντελόνια μόνο που έχουν λάστιχο στη μέση για να μην σε πιέζουν. Εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ για τη δουλειά γιατί τα παλιά μου παντελόνια με πίεζαν τόσες ώρες στην καρέκλα και πρηζόμουν ακόμη περισσότερο. Και θέλω αργότερα να πάω να πάρω και κανένα τζην που έχει.

θα παω οπωσδηποτε να παρω!!!! τετοια θελω !!!! και στο ζαρα δεν βρηκα

το ιδιο προβλημα εχω κι εγω :τα παλιά μου παντελόνια με πίεζαν τόσες ώρες στην καρέκλα και πρηζόμουν ακόμη περισσότερο (το παθαινα και πριν μεινω εγκυος απο τις πολλες ωρες που τα φορουσα και καθομουν)

τζην μου εδωσε ενα η ξαδερφη μου αλλα δεν ξερω αν θα βαλω

προτιμω αυτα με το λαστιχο ,και φορεματακια

κατια τα κολαν ειναι εγκυμοσυνης για να μην πιεζει το λαστιχο στην κοιλια??? απο που??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Λοιπον,

και στις 2 εγκυμοσυνες, κατι με πιανε πριν το τεστ και εκανα γερες-βαρβατες δουλειες στο σπιτι! για γυμναστικη, οπως το λες... μην το παρακανεις ομως! ασε λιγο... κρατα που λεμε μια πισινη... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

θα στο στειλω στο φ.β. για να μην φανει διαφημιση!

καταλαβα ποιον λες!Στην κατηγορια του εχει πολλους με αμπουλες για μηχανη γιαυτο δεν θα τον προτεινα.Λεει βεβαια οτι ειναι arabica beans αλλα σε αμπουλες δεν θα τον επινα.Εκτος αν καποιος τον αγορασει σε beans και τον κοψει μονος του τοτε οκ!Εγω πινω καφε μονο απο κοκκους οχι ετοιμους.

οκ εγω ομως εχω και grinder για τον καφε γιαυτο και αγοραζω μονο κοκκους , αν καποιος ομως δεν εχει τοτε οι καλυτεροι ειναι lavazza,illy ,starbucks ante kai secafreddo σαν τελευταια επιλογη.Τωρα αν καποιος θελει κατι πιο φθηνο , Jacobs arabica αλλα οχι αυτο με τις γευσεις !!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

και στις 2 εγκυμοσυνες, κατι με πιανε πριν το τεστ και εκανα γερες-βαρβατες δουλειες στο σπιτι! για γυμναστικη, οπως το λες... μην το παρακανεις ομως! ασε λιγο... κρατα που λεμε μια πισινη... ;)

Με επιασε χθες ετσι στο ασχετο.Το ενα εκανα μονο μου πηρε καμια ωρα χαχαχαχαχαχαχα σιγα σιγα το εκανα με διαλλειματα οποτε οκ :tongue:

καλημερααα τι κανετε κοριτσια????

Καλημερα , ritsa .

Καλα ειμαστε εσυ τι κανεις ? το μαναρια σου τι κανουν ?

barboula , καλως ηρθες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...