Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Κι εγω Πάτρα ειχα περάσει αλλα Πήρα μεταγραφή για Θεσσαλονίκη! Κι έτσι τώρα σε 5 μαθήματα παίρνω πτυχίο! Αλλα δεν έχω καθόλου όρεξη για διάβασμα... Τι θα κάνω;;;!

ποια αφησες για το τελος???

εγω στατιστικη!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω του φτιαχνω ημερολογιο της κυησης οταν μεγαλωσει να το διαβασει

του εχω βαλει και με ακουστικα κλασικη μουσικη

αλλα εχω παρατηρησει οτι με τα "χαουζάκια" που ακουω εγω αρχισει να χορευει κι αυτος στην κοιλια μου! σεφ ηθελα να γινει ντιτζει θα μου βγει τελικα!

ποσα κιλα εχεις παρει συνολικα???

εμενα ανεβοκατεβαινει 1 κιλο καθε μερα

πχ προχθες το πρωι ζυγιστικα 51 , χθες ζυγιστικα 50,6 και μετα ξανακοιμηθηκα και οταν ξαναξυπνησα πηγα για πιπι και ζυγιστικα 50,1

και σημερα ζυγιστικα 50,6 παλι , δεν θυμαμαι αν ζυγιστηκα ξανα :rolleyes:

σχεδον τα κιλα που ημουν περυσι τετοια εποχη.. κλαψ..... μπραβο βρε κοριτσια που δεν σαβουριαζετε οπως εγω και κρατιεστε στο υψος σας... ντιντι στον ενατο σε βλεπω να κοντευεις τα 58! Χαχα! Ουτε με 2 μωρα αγκαλια θα φτασεις αυτα που ειμαι εγω τωρα!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

στα h&m εχει εγκυμοσυνης?????

δεν ειχα δει ποτε! θα ρωτησω σε ποιος οροφο τα εχουν

στα ζαρα ειχα δει παλιοτερα οτι εχει εγκυμοσυνης αλλα τωρα που πηγα γινοταν ενας χαμος και με τα εκπτωτικα και εφυγα

στον online καταλογο τα ειδα, δεν ειχα ψαξει ποτε στο μαγαζι.. Ελπιζω να τα εχουν ομως. Στα Ζαρα δεν ειχα βρει απολυτως τπτ πριν ενα μηνα, μονο ενα παντελονι πολυ ελαστικο στη μεση, το οποιο δεν ξερω αν πλεον με χωραει στα μπουτια... ΔΡΑΜΑ, με βλεπω να τη βγαζω με μπουρκα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....εγραφα στις μανουλες 2013 αλλα τελικα μου ειπαν να ερθω γιατι εκει ερημωσε....!!χεχεχε...!κ ηρθαααα....!!!εχω ΠΗΤ 31/1/2013....κ αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο για να μου πει κ το φυλο μαλλον....την προηγουμενη φορα ηταν πολυ νωρις αλλα μου ειπε οτι ισως ειναι αγορακι...εμενα το μεσα μου ελεγε κοριτσακι....αλλα τελευταια ειδα ενα ονειρο που μου ελεγε οτι εινα αγορακι...δεν με απασχολει καθολου το φυλο.....γερο να ειναι ειλικρινα...νομιζω ολες το ιδιο λεμε εξαλλου...!!εχω ξεκινησει κ το νιωθω που κανει τα δικα του χτυπηματακια που κ που...κ μαλλον ειμαι απο τις τυχερες γιατι ολες μου λενε οτι ειναι νωρις...αλλα ειναι σιγουρα εκεινο....!!:D:D

ελπιζω να ειμαι καλοδεχουμενη.....!!!!

εννοειται και εισαι καλοδεχουμενη!!!!!!!!!!!!!!!

καλωσηρθες!!!

κι εγω ΠΗΤ 28-1

και εμενα το ενστικτο μου ελεγε 99% κοριτσακι για τους 3 πρωτους μηνες

τελικα εχουμε αγορακι αλλα ειμαι πλεον τρελα ερωτευμενη με το γιο μου κι ας μην τον εχω παρει ακομη στην αγκαλιτσα μου!!!!!!!

απο την 15η εβδομαδα ενιωθα να με γαργαλαει και 18η εβδ ειμαι σιγουρη οτι με κλωτσαει πλεον!(εχουμε πολλα κοινα:shock:)

μη χαθεις!!! περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο αυριο!!!!

UzVGp2.png

σχεδον τα κιλα που ημουν περυσι τετοια εποχη.. κλαψ..... μπραβο βρε κοριτσια που δεν σαβουριαζετε οπως εγω και κρατιεστε στο υψος σας... ντιντι στον ενατο σε βλεπω να κοντευεις τα 58! Χαχα! Ουτε με 2 μωρα αγκαλια θα φτασεις αυτα που ειμαι εγω τωρα!!

μην αγχωνεσαι

οταν εκοψα το στιγαρο ειχα φτασει 54! πιο πολλα απο τωρα

απλα ηξερα ποτε θα μεινω εγκυος και εκανα διαιτα

(επισης και τα χριστουγεννα στη βιεννη γυρησα 53 αλλα μετα ξανα διαιτα)

τωρα τρωω ο,τι θελω αλλα αν το παρακανω το πραδυ την αλλη μερα ειμαι +1 κιλο

οποτε τρωω βραδυ παρα βραδυ χθες πχ εφαγα πολυ σημερα δεν θα φαω , κατι ελαφρυ

μαλλον κολοκυθοσουπα που βραζει τωρα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

στον online καταλογο τα ειδα, δεν ειχα ψαξει ποτε στο μαγαζι.. Ελπιζω να τα εχουν ομως. Στα Ζαρα δεν ειχα βρει απολυτως τπτ πριν ενα μηνα, μονο ενα παντελονι πολυ ελαστικο στη μεση, το οποιο δεν ξερω αν πλεον με χωραει στα μπουτια... ΔΡΑΜΑ, με βλεπω να τη βγαζω με μπουρκα

φορεματακια και καλτσον (εχει καλτσον εγκυμοσυνης????)

UzVGp2.png

γεια σου didi κ ευχαριστω για το καλωσορισμα......!!!δεν θα χανομαι να εισαι σιγουρη...ειδικα τα πρωινα που ειμαι στην δουλεια ολη την ωρα βολοδερνω εδω μεσα...αχαχαχα...!!ναι κ εμενα τελευταια το ενστικτο μου μπερδευτηκε οποτε το αφησα στον αερα....!!!:Dοντως εχουμε πολλα κοινα....!!:cool::cool:

Jr39p2.png

ποια αφησες για το τελος???

εγω στατιστικη!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Κι εγω άφησα στατιστική! Τροπολογία μερικών χωρων, μιγαδικη ανάλυση, ολοκληρωτικό λογισμο 2 και 4! Αυτά! Απ΄οτι καταλαβαίνεις όλα βαρβατα ειναι! Εσείς δεν πρέπει να είχατε τοπολογια, έτσι δεν ειναι; Νομίζω μόνο στο Αριστοτελειο υπάρχει αυτο το Μαθημα... :mad:

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Εγώ ήξερα ότι το κανονικό τσάι έχει καφεϊνη, όχι το πράσινο. Ούτε αυτό μπορώ να πιώ δηλαδή;;;; :evil:

Εγώ του μιλάω λίγο αλλά κι εγώ νιώθω λίγο περίεργα, άσε που δεν ξέρω και το φύλο και αυτό με κομπλάρει... Δεν μπορώ να του μιλάω σε ουδέτερο γένος...:shock:

Στα h&m έχω ήδη πάει και έχω πάρει εγκυμοσύνης (παντελόνια) και είναι πολύ βολικά. Είναι σαν κανονικά παντελόνια μόνο που έχουν λάστιχο στη μέση για να μην σε πιέζουν. Εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ για τη δουλειά γιατί τα παλιά μου παντελόνια με πίεζαν τόσες ώρες στην καρέκλα και πρηζόμουν ακόμη περισσότερο. Και θέλω αργότερα να πάω να πάρω και κανένα τζην που έχει.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

γεια σου didi κ ευχαριστω για το καλωσορισμα......!!!δεν θα χανομαι να εισαι σιγουρη...ειδικα τα πρωινα που ειμαι στην δουλεια ολη την ωρα βολοδερνω εδω μεσα...αχαχαχα...!!ναι κ εμενα τελευταια το ενστικτο μου μπερδευτηκε οποτε το αφησα στον αερα....!!!:Dοντως εχουμε πολλα κοινα....!!:cool::cool:

Barboula καλωσηρθες!!! Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτη! Εγω πάω για υπερηχο την παρασκευή! Δυο μέρες εμειναν! Μακάρι να έχουμε καλα αποτελέσματα!!! Περιμένουμε νέα! Μακάρι να δει ξεκάθαρα το φύλο!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω για ρουχα που ξεκινησα να ριχνω τωρα που φουσκωσε η κοιλιτσα βρηκα ενδιαφερον στα h&m κ στα la redoute κ οικονομικα...!!ακομα δεν το βιαζομαι βεβαια που ειναι καλοκαιρι βολευομαι με παντελονες κ φορεματακια...!!:D:Dγια ριχτε μια ματια μπας κ σας εξυπηρετει τιποτα....!

Jr39p2.png

κοριτσια εγω για ρουχα που ξεκινησα να ριχνω τωρα που φουσκωσε η κοιλιτσα βρηκα ενδιαφερον στα h&m κ στα la redoute κ οικονομικα...!!ακομα δεν το βιαζομαι βεβαια που ειναι καλοκαιρι βολευομαι με παντελονες κ φορεματακια...!!:D:Dγια ριχτε μια ματια μπας κ σας εξυπηρετει τιποτα....!

κι εγω προς το παρον βολευομαι με τις παντελονες.. αλλα οταν δεηθουν να μας καλεσουν στα σχολεια (καλο οκτωβριο-νοεμβριο) θα πρεπει να ειμαι εφοδιασμενη με μερικα παντελονια. Φορεματακια δεν πολυφοραω, ισως αναγκαστω ομως πλεον... Καλωσηρθες κι απο μενα!

Εγώ ήξερα ότι το κανονικό τσάι έχει καφεϊνη, όχι το πράσινο. Ούτε αυτό μπορώ να πιώ δηλαδή;;;; :evil:

Εγώ του μιλάω λίγο αλλά κι εγώ νιώθω λίγο περίεργα, άσε που δεν ξέρω και το φύλο και αυτό με κομπλάρει... Δεν μπορώ να του μιλάω σε ουδέτερο γένος...:shock:

Στα h&m έχω ήδη πάει και έχω πάρει εγκυμοσύνης (παντελόνια) και είναι πολύ βολικά. Είναι σαν κανονικά παντελόνια μόνο που έχουν λάστιχο στη μέση για να μην σε πιέζουν. Εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ για τη δουλειά γιατί τα παλιά μου παντελόνια με πίεζαν τόσες ώρες στην καρέκλα και πρηζόμουν ακόμη περισσότερο. Και θέλω αργότερα να πάω να πάρω και κανένα τζην που έχει.

Σε βολεψαν ε?? κι εγω τα κοιτουσα, ειναι και σε λογικες τιμες. Κοιτουσα σε γνωστο μαγαζι με βρεφικα και ρουχα εγκυμοσυνης, ενα απλο μπλουζακι 50 ευρω.. ειχα φρικαρει...

Καλησπέρα, κοριτσακια!

καλως ηρθες barboula... καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να χεις και με το καλο το μωρακι σου!!!

τι κανετε? αφησατε τα μπεμπε και πιασατε τα εγκυμοσυνης? κι εγω εχω 2 κολαν εγκυμοσυνης (οτι πιο βολικο τελικα) και 1 παντελονι με λαστιχο και τα φοραω με φαρδιες μπλουζες και φορεματα... το πολυ που βγαινω βεβαια :oops::oops::oops: ...μεχρι το γιατρο και τις εξετασεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

:Dsapi k impatient καλως σας βρηκα κ εσας....!!!

αααα εισαι σε σχολειο εε???εγω δοξα τον θεο στην δουλεια κ με πυτζαμες να ερθω που λεει ο λογος δεν τους απασχολει...οποτε θα την βγαζω με φορμες....αλλα ενα τζινακι θα το παρω....για καθε κοινωνικη εκδηλωση....χαχαχα!!αντε κ σε μια ωρα σχολαω.....κ το μενου εχει φακες σημερα...τοσες μερες διακοπες ενα λαδερο δεν εφαγα...ωρα ειναι...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...