Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Βλέπω ότι το ξενυχτάτε...! Αυτό για τον ντεκαφεινέ μου το είχε πει ο γιατρός, να τον αποφεύγω και να πίνω ελληνικό μόνο (μόνο 1 τη μέρα). Αλλά ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερη εξάρτηση και έτσι έχω 4 μήνες να πιώ οποιονδήποτε καφέ. Το μόνο κακό είναι ότι βγαίνω έξω και δεν έχω τι να πιώ! Όλο φυσικούς χυμούς και amita! :?

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο για το ντεκαφεινε ειχα ακουσει πριν χρονια οτι προκαλει καρκινο στο στομαχι κι ετσι δεν εχω πιει ποτε απο τοτε

εμενα με τον καφε εχει εξαρτηση... ο ... κ*...λος μου , μονο με νες καφε μπορω να παω τουαλετα , οποτε ο γιατρος μου ειπε να πινω μονο εναν την ημερα

επισης οταν βγαινω εξω δεν παραγγελνω καφε γιατι συνηθως εχω πιει τον πρωινο μου καφε αλλα και γενικα δεν πινω εξω γιατι ειμαι ιδιοτροπη στον καφε μου αρεσει μονο ο danessi (markela aytow apo ti poikilia einai?) και δεν μπορω να πιω γενικα εξω καφε γιατι τον κανουν πολυυυυυυυ βαρυ!

δουλευα κι εγω σε καφετερεια φοιτητρια και ειχα συνηθησει να φτιαχνω εγω το καπουτσινο μου και το φρεντο καπουτσινο μου , που οποτε πιω καφε απο καφετερεια τον παραγγελνω πολυ ιδιοτροπα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατ εκτος απο χυμους , μπορεις να παραγγειλεις και μιλκσεϊκ και σοκολατα ροφημα!

Didi, άκουσα ότι ξεκίνησε μέγαλη πυρκαγιά στη Ρόδο χτες το βράδυ... Όλα καλά;

νομιζω ολα καλα

κατι ακουσα οτι ο αερας γυρισε και εσβησε η φωτια αλλα δεν ξερω κι αν αληθευει...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ενταξει πλησιαζει ο καιρος , αν δεν ειναι ντροπαλο θα μαθετε το φυλο

εσυ δεν ειναι που θες να κανεις το παρτυ????:D:D:D

κι σε εμενα φαινεται ενα εξογκωμα κατω δεξια , το εχει παρατηρησει και ο αντρας μου μας ειπε οτι ο γιατρος οτι παντα τα μωρακια και η μητρα εκει βρισκονται στην αρχη μετα αρχιζει να ανεβαινει το μωρο, και με ενοχλει και στην εγχειρηση της σκωλικοειδιτης μου:?

ναι ναι, εγω ειμαι η τρελη που θα κανω το παρτυ!! ο ντεκαφ προκαλει καρκινο στο στομαχι???? δεν το ηξερα! αν ειναι να τον κοψω και να πινω κανονικο.... σημερα αρχισαμε την αναγνωση στο μικρο! αφου μας ακουει, θα το εκμεταλλευτουμε!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο για το ντεκαφεινε ειχα ακουσει πριν χρονια οτι προκαλει καρκινο στο στομαχι κι ετσι δεν εχω πιει ποτε απο τοτε

εμενα με τον καφε εχει εξαρτηση... ο ... κ*...λος μου , μονο με νες καφε μπορω να παω τουαλετα , οποτε ο γιατρος μου ειπε να πινω μονο εναν την ημερα

επισης οταν βγαινω εξω δεν παραγγελνω καφε γιατι συνηθως εχω πιει τον πρωινο μου καφε αλλα και γενικα δεν πινω εξω γιατι ειμαι ιδιοτροπη στον καφε μου αρεσει μονο ο danessi (markela aytow apo ti poikilia einai?) και δεν μπορω να πιω γενικα εξω καφε γιατι τον κανουν πολυυυυυυυ βαρυ!

δουλευα κι εγω σε καφετερεια φοιτητρια και ειχα συνηθησει να φτιαχνω εγω το καπουτσινο μου και το φρεντο καπουτσινο μου , που οποτε πιω καφε απο καφετερεια τον παραγγελνω πολυ ιδιοτροπα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατ εκτος απο χυμους , μπορεις να παραγγειλεις και μιλκσεϊκ και σοκολατα ροφημα!

νομιζω ολα καλα

κατι ακουσα οτι ο αερας γυρισε και εσβησε η φωτια αλλα δεν ξερω κι αν αληθευει...

Δεν μου αρέσουν ούτε τα μιλκ σέικ ούτε η σοκολάτα (είμαι λίγο ιδιότροπη, το ξέρω...)!!!! Αλλά εκτός αυτού δεν είναι καλό να αποφεύγουμε και τα γλυκά; Αυτό που ξέρω πως κάνει είναι το κρύο τσάι, αλλά μόνο το πράσινο όχι το κανονικό.

Αν είναι να λειτουργεί ο οργανισμός, να πίνεις νες καφέ. Είναι σημαντικός λόγος! :tongue::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι ναι, εγω ειμαι η τρελη που θα κανω το παρτυ!! ο ντεκαφ προκαλει καρκινο στο στομαχι???? δεν το ηξερα! αν ειναι να τον κοψω και να πινω κανονικο.... σημερα αρχισαμε την αναγνωση στο μικρο! αφου μας ακουει, θα το εκμεταλλευτουμε!!

Πρέπει κι εγώ να αρχίσω να του διαβάζω. Άρχισες τα γερμανικά;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω του μιλαω σπανια:( νομιζω οτι μιλαω μονη μου

συνηθως του μιλαω μετα το ντουζ που βαζω και την κρεμα για τις ραγαδες και χαιδευω την κοιλια μου

χθες του ειπα η μαμα σου ειμαι που σε χαιδευει

αλλα τα λεω καπως σιγα γιατι ντρεπομαι μην με ακουσουν :oops:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μου αρέσουν ούτε τα μιλκ σέικ ούτε η σοκολάτα (είμαι λίγο ιδιότροπη, το ξέρω...)!!!! Αλλά εκτός αυτού δεν είναι καλό να αποφεύγουμε και τα γλυκά; Αυτό που ξέρω πως κάνει είναι το κρύο τσάι, αλλά μόνο το πράσινο όχι το κανονικό.

Αν είναι να λειτουργεί ο οργανισμός, να πίνεις νες καφέ. Είναι σημαντικός λόγος! :tongue::tongue:

σιγα την ιδιοτροπια που δεν πινεις σοκολατα

ισως να εισαι πιο πολυ των αλλων γευσεων και οχι του γλυκου (εγω ειμαι γλυκατζου!!!:D)

δεν με εχεις ακουσει να παραγγελνω καφε γι'αυτο δεν ξερεις τι θα πει ιδιοτροπη:tongue:

αλλα εχω διαβασει οτι ουτε το τσαι κανει στην εγκυμοσυνη και ιδιαιτερα το πρασινο γιατι κι αυτο εχει καφεινη !!!!

UzVGp2.png

Πρέπει κι εγώ να αρχίσω να του διαβάζω. Άρχισες τα γερμανικά;

ναι, διαβασαμε τη Σταχτοπουτα σημερα..

εγω του μιλαω σπανια:( νομιζω οτι μιλαω μονη μου

συνηθως του μιλαω μετα το ντουζ που βαζω και την κρεμα για τις ραγαδες και χαιδευω την κοιλια μου

χθες του ειπα η μαμα σου ειμαι που σε χαιδευει

αλλα τα λεω καπως σιγα γιατι ντρεπομαι μην με ακουσουν :oops:

Ντιντι και σε μενα φαινεται σαχλο να του μιλαω, εξου και η αναγνωση. Ισως αν αρχισω να το νιωθω, να μου βγαινει πιο φυσικο. Μονο στον υπερηχο που το βλεπω μου ερχεται να του μιλησω (κι εκεινο αν δεν κοιμαται οπως την τελευταια φορα)

Αχ βρε κοριτσια μη ντρεπεστε κι εγω τετοια εκανα στο πρωτο μου, του ειχα γραψει και γραμμα για να το διαβασει οταν θα μεγαλωσει, του εβαζα τα ακουστικα με μουσικη...από χεβι μεταλ μεχρι κλασικη ...και μου'χει βγει καλλιτεχνικη φλεβα ο μικρος, του αρεσουν τα μουσικα οργανα, εχει καλη φωνουλα, ειναι σωστος στα τραγουδακια δεν ειναι παραφωνος...τωρα ποσο επηρεαζει ολο αυτο..!!Καλο ειναι να τους μιλαμε...εμενα τωρα της τραγουδαει ο γιος μου, τη ρωταει τι κανεις εκει μεσα, εισαι καλα και τετοια...οταν θα βγει να δουμε...αλλα ειναι τοσο γλυκο το μωρο μου οταν λεει το νανουρισμα πρεπει να το ηχογραφησω και να το βαλω φεισμπουκ.

Τσαι πρασινο επινα 2 φλυτζανια τη μερα πολλους μηνες...κανει παρα πολυ καλο και στη κυτταριτιδα και στη διαιτα σε ολα...αλλα τωρα δε νομιζω να επιτρεπεται. Και το χαμομηλι σε μεγαλες δοσεις νομιζω καπου διαβασα οτι δε κανει και πολυ καλο!

Εγω πηρα αλλο ενα κιλο κοριτσια και θα κοψω τα πολλα κοτοπουλα στη σχαρα...χτες το βραδυ εφαγα εφαγα γιαουρτακι 0% και πεινουσα μετα...κλαψ. Αλλα θα το προσπαθησω γαιτι με βλεπω να γινομαι βοδι χωρις κινηση κιολας!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Αχ βρε κοριτσια μη ντρεπεστε κι εγω τετοια εκανα στο πρωτο μου, του ειχα γραψει και γραμμα για να το διαβασει οταν θα μεγαλωσει, του εβαζα τα ακουστικα με μουσικη...από χεβι μεταλ μεχρι κλασικη ...και μου'χει βγει καλλιτεχνικη φλεβα ο μικρος, του αρεσουν τα μουσικα οργανα, εχει καλη φωνουλα, ειναι σωστος στα τραγουδακια δεν ειναι παραφωνος...τωρα ποσο επηρεαζει ολο αυτο..!!Καλο ειναι να τους μιλαμε...εμενα τωρα της τραγουδαει ο γιος μου, τη ρωταει τι κανεις εκει μεσα, εισαι καλα και τετοια...οταν θα βγει να δουμε...αλλα ειναι τοσο γλυκο το μωρο μου οταν λεει το νανουρισμα πρεπει να το ηχογραφησω και να το βαλω φεισμπουκ.

Τσαι πρασινο επινα 2 φλυτζανια τη μερα πολλους μηνες...κανει παρα πολυ καλο και στη κυτταριτιδα και στη διαιτα σε ολα...αλλα τωρα δε νομιζω να επιτρεπεται. Και το χαμομηλι σε μεγαλες δοσεις νομιζω καπου διαβασα οτι δε κανει και πολυ καλο!

Εγω πηρα αλλο ενα κιλο κοριτσια και θα κοψω τα πολλα κοτοπουλα στη σχαρα...χτες το βραδυ εφαγα εφαγα γιαουρτακι 0% και πεινουσα μετα...κλαψ. Αλλα θα το προσπαθησω γαιτι με βλεπω να γινομαι βοδι χωρις κινηση κιολας!!

αχ μη μιλας για κιλα.. μιαμιση βδομαδα διαιτας για να χασω 1.200... ειχα χασει σκεψου 1.100 και μετα εφερε ο πεθερος μου κατι ελιες, και την αλλη μερα ξανα εκει το κιλο!!! κοιταω τωρα για ρουχα εγκυμοσυνης.. Εσεις αρχισατε ερευνα?? Στα h&m εχει καποια, και μαλιστα σε καλες τιμες

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι!!!

στην πατρα εβγαλα το μαθηματικο εσυ?

Καλημέρα! Κι εγω Πάτρα ειχα περάσει αλλα Πήρα μεταγραφή για Θεσσαλονίκη! Κι έτσι τώρα σε 5 μαθήματα παίρνω πτυχίο! Αλλα δεν έχω καθόλου όρεξη για διάβασμα... Τι θα κάνω;;;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

να σου στειλω ενα σαιτ...αλλα ειναι τσιμπημενα τα μεταφορικα

http://www.mammawebshop.com/gr/

δεν εμπιστευομαι ρε συ να παρω ρουχο αν δεν το εχω δοκιμασει.. δεν μπορω να μετριεμαι.. ευχαριστω παντως!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....εγραφα στις μανουλες 2013 αλλα τελικα μου ειπαν να ερθω γιατι εκει ερημωσε....!!χεχεχε...!κ ηρθαααα....!!!εχω ΠΗΤ 31/1/2013....κ αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο για να μου πει κ το φυλο μαλλον....την προηγουμενη φορα ηταν πολυ νωρις αλλα μου ειπε οτι ισως ειναι αγορακι...εμενα το μεσα μου ελεγε κοριτσακι....αλλα τελευταια ειδα ενα ονειρο που μου ελεγε οτι εινα αγορακι...δεν με απασχολει καθολου το φυλο.....γερο να ειναι ειλικρινα...νομιζω ολες το ιδιο λεμε εξαλλου...!!εχω ξεκινησει κ το νιωθω που κανει τα δικα του χτυπηματακια που κ που...κ μαλλον ειμαι απο τις τυχερες γιατι ολες μου λενε οτι ειναι νωρις...αλλα ειναι σιγουρα εκεινο....!!:D:D

ελπιζω να ειμαι καλοδεχουμενη.....!!!!

Jr39p2.png

εγω του φτιαχνω ημερολογιο της κυησης οταν μεγαλωσει να το διαβασει

του εχω βαλει και με ακουστικα κλασικη μουσικη

αλλα εχω παρατηρησει οτι με τα "χαουζάκια" που ακουω εγω αρχισει να χορευει κι αυτος στην κοιλια μου! σεφ ηθελα να γινει ντιτζει θα μου βγει τελικα!

ποσα κιλα εχεις παρει συνολικα???

εμενα ανεβοκατεβαινει 1 κιλο καθε μερα

πχ προχθες το πρωι ζυγιστικα 51 , χθες ζυγιστικα 50,6 και μετα ξανακοιμηθηκα και οταν ξαναξυπνησα πηγα για πιπι και ζυγιστικα 50,1

και σημερα ζυγιστικα 50,6 παλι , δεν θυμαμαι αν ζυγιστηκα ξανα :rolleyes:

UzVGp2.png

αχ μη μιλας για κιλα.. μιαμιση βδομαδα διαιτας για να χασω 1.200... ειχα χασει σκεψου 1.100 και μετα εφερε ο πεθερος μου κατι ελιες, και την αλλη μερα ξανα εκει το κιλο!!! κοιταω τωρα για ρουχα εγκυμοσυνης.. Εσεις αρχισατε ερευνα?? Στα h&m εχει καποια, και μαλιστα σε καλες τιμες

στα h&m εχει εγκυμοσυνης?????

δεν ειχα δει ποτε! θα ρωτησω σε ποιος οροφο τα εχουν

στα ζαρα ειχα δει παλιοτερα οτι εχει εγκυμοσυνης αλλα τωρα που πηγα γινοταν ενας χαμος και με τα εκπτωτικα και εφυγα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...