Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

γατοχαζομανες και οι 2 μας !!!

κι εμενα μονο κροκετες! αλλα και μπριζολιτσες του αρεσουν!!!

κι εμενα κροκετουλες whiskas μονο.friskies και οτι αλλο ουτε να τα φτυσουν.κονσερβες τις τσακιζουν και μαρκα με εκαψες να ειναι.:P:p:p:pτι κανετε κοριτσακια μου????δεν γραφω γιατι ειμαι λιγο ξαπλα.εχω πονακια και τραβηγματα χαμηλα και δεν ειμαι στα πολυ καλα μου.παρασκευη εχω γιατρο.αντε!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν πειραζει!! ενημερωσες για τις υπολοιπες:D

εμενα δεν με πειραζει που ειμαι με εξωσωματικη! μην ντρεπεσαι ουτε εγω ντρεπομαι:Dδεν το λεω απλα στον περιγυρο μου γιατι το προβλημα αφορα τον αντρα μου , οποτε δεν θα κατσω να λεω σε ολους τους υπολοιπους τι επαθε ο αντρας μου!δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα αν εχετε την απορια θα σας πω τι επαθε, ειναι ΠΟΛΥ σπανιο, επαθε καρκινο στον ενα ορχι και του τον αφαιρεσαν

αλλα μετα απο (δεν ξερω ακριβως ποσα χρονια) επαθε και στον αλλο:shock: και ετσι επρεπε να δωσει σπερμα για αν καποια στιγμη αποφασιζε να κανει οικογενεια και να του αφαιρεσουν και τον αλλο

δεν το εχει πει σε καναναν (εκτος απο τους 2 κολλητους του και απο το σοι του μονο οι γονεις-φυσικα- και η αδερφη του-γαμπρος του για να μην τον λυπουνται)

εμενα μονο το μωρακι μου με νοιαζει να ειναι καλα, μας ειπαν οτι δεν ειναι κληρονομικο και ετσι δεν χρειαζοταν να κανουμε και επιλογη φυλου αλλα οσο να ναι πιστευω θα το κοιταμε οταν κλεισει τα 18(πρωτα ο Θεος)

didi RESPECT!!

6KuQp2.png

ενταξη κ εμεις εχουμε εναν ξαδελφο που ειναι 8 χρ παντρεμενος αλλα δεν εχουμε σχεσεις για να ξερουμε αν γενικα θελουνε παιδι.μονο με την μαμα μου ετυχε μια φορα που αναρωτιομασταν ''γιατι αραγε?δεν θα προσπαθησαν?''αλλα μονες μας μεταξυ μας στο σπιτι μας,οχι να ρωτησω προς θεου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα ειναι απαραδεκτα κ δεν ξερεις αν ο αλλος ΘΕΛΕΙ αν ο αλλος ΜΠΟΡΕΙ κ γενικα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!εξοργιζομαι!!

εμεις μειναμε παντρεμενοι 3 χρ μεχρι να μηνω εγκυος αλλα προσπαθουσαμε οχι με γιατρους απο μονοι μας κ οχι εντατικα οποτε κ αμα θελαμε.οχι ''ειμαι στις μερες μου ''κ τετοια!!!!!αλλα επειδη επαγγελματικα φαγαμε μεγαλη σφαλιαρα μολις παντερυτηκαμε ερχοταν καιρος που ο αντρας επεφτε στο κρεβατι απτη στεναχωρια χωρις να πει καληνυχτα!ε τι να εκανα να πηγαινα με το ετσι θελω μεσα στον υπνο?προς θεου πια!!!ε κ εγω δεν ειχα ορεξη ετσι που τον εβλεπα!!!

Εντωμεταξυ εγω ειχα παχυνει απο πολυ αδυνατη ξαφνικα στρογγιλεψα κ ολοι να με κοιτανε στην κοιλια?ειναι δυνατον?να μηλας με καποιον κ να ξερεις οτι θελει να σε ρωτησει αν εισαι εγκυος αλλα κρατιεται?

Μεχρι πριν ενα χρονο πηγα σε ενα γαμο με μια παντελονα κοτσο τα μαλια (οποτε βγηκαν οι μαγουληθρες εξω) κ με ρωτησαν 3 ξαδελφες κ θειες του αντρα μου:shock::shock::shock:

Ασε που εμαθα προσφατα απο μια θεια οτι μια θεια-γιαγια ρωταει μηπως εχουμε καποιο προβλημα!:shock::shock:

Δεν μπορω να συνηδητοποιησω καποια πραγματα!!!!!

εμενα με εξοργιζει που μερικες επειδη κανανε παιδια αντιμετωπιζουν τη δικη μου εγκυμοσυνη σαν κατι που πρεπει να αποδεχτω ετσι απλα και να μην τα μεγαλοποιω.πχ.αχ το ειδα και κουνουσε χερια ποδια.απαντηση.ε σιγα.ετσι κανουν.:evil::evil::evil::evil:ναι ρε κοπελια.αλλα εγω τωρα το παθα!ασε με να χαρω!!!

6KuQp2.png

Ε 65 κιλα δεν ειναι πολλα!Εγω ξεκινησα με +10 απο τα δικα σου στην εγκυμοσυνη!

ναι ναι αυτο!Ειναι οπως το στηθοσκοπιο αλλα πιο ευαισθητο και στο δενουν στην κοιλια με ελαστικη ζωνη και ακους το μωρακι.Οταν ειναι πιο μεγαλο κανει ''τσικι τσικι τσικι'' σαν να ακους αλογακι να περπαταει σε πλακοστρωτο!

οχι, εμενα δεν εδενε στην κοιλια, ουτε εμοιαζε με στηθοσκοπιο. Ηταν σαν μικροφωνο απο αυτα που εχουν οι τραγουδιστες, σαν την κεφαλη του κοιλιακου υπερηχου ενα πραγμα. Και το κουνουσε ο γιατρος περα δωθε για να πιασει "σημα" γιατι κουνιοταν το μωρο συνεχεια. Αυτα με τις ζωνες που λες, τα εχω δει σε ετοιμογεννες, καρδιοτοκογραφοι λεγονται αν δεν κανω λαθος.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Αντε ωραια και εσυ μια χαρα.Λοιπον , ειμαι ειδικος στον καφε εχω coffee master certificatio σε 3 χωρες Αγγλια-Ελλαδα-Ρουμανια.Μπορεις να πινεις καφε ARABICA που εχει 1% καφεινη μεχρι 2 ποτηρια την ημερα!καφεδες σαν αυτον ειναι του illy , lavazza ,starbucks και Jacobs arabica mono οχι αυτους με τις γευσεις γιατι αυτοι εχουν μεσα χημικη επεξεργασια.Μπορεις να πιεις ανετα freddo's kai latte's cappuccinos' και γαλλικο αρκει να ειναι arabica οπως οι παραπανω μαρκες.Also ,οχι ντεκαφεινε γιατι η αποκαφενοποιηση γινεται με χλωριοχο μεθυλενιο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ!!(πολλα χημικα και 30% καφεινη η οποια δεν ειναι φυσικη αλλα γινεται με χημικη επεξεργασια!)

Τωρα ο ελληνικος ειναι ποικιλια Robusta γενικως ειναι κακης ποιοτητας και εχει 2% καφεινη.

Ολα αυτα που λενε περι ελληνικου καφε ειναι μυθος , ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει.

Ολα αυτα που λενε ''αα εισαι εγκυος δεν κανει να πιεις εσπρεσσο ειναι βαρυς'' δεν ισχυουν.Ο εσπρεσσο ναι ειναι πιο βαρυς σαν καφες γιατι διαφερει στην μεθοδο εκχυλησης.Εαν ειναι arabica κοκκος καφε εχει ακριβως την ιδια καφεινη αν τον πιεις σε γαλλικο η σε french press η σε ελληνικο!Ο κοκκος του καφε ειναι ΕΝΑΣ !Αυτο που μας νοιαζει ειναι τι κοκκος ειναι ο καφες και τον κοβουμε αναλογα για το τι καφε θελουμε να φτιαξουμε εσπρεσσο , γαλλικο κλπ!

Markela οι πληροφορίες που μας έδωσες ειναι πολυ χρήσιμες! Αλλα πως ακριβώς τον ζητάω αυτόν τον καφέ;! Μπορώ να έχω και στο Σπιτι μου;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

εμενα με εξοργιζει που μερικες επειδη κανανε παιδια αντιμετωπιζουν τη δικη μου εγκυμοσυνη σαν κατι που πρεπει να αποδεχτω ετσι απλα και να μην τα μεγαλοποιω.πχ.αχ το ειδα και κουνουσε χερια ποδια.απαντηση.ε σιγα.ετσι κανουν.:evil::evil::evil::evil:ναι ρε κοπελια.αλλα εγω τωρα το παθα!ασε με να χαρω!!!

Κορίτσια εμένα ξέρετε τι με εξοργίζει;! Που κάποιοι φορτώνουν τα δικα τους νεύρα στην εγκυμοσύνη μου! Λένε μ@λ@κιες και εγω τους απανταω και μετα λένε αστην έγκυος ειναι και τα λέει. Εγω έγκυος ειμαι, εσυ τι είσαι ρε βλ@κ@.....

ODhsp2.png

Didi μου εύχομαι να μην αντιμετωπίσετε άλλο πρόβλημα με τον άντρα σου και απο δώ και πέρα να ειναι όλα καλα! Και να καμαρωσετε τα παιδάκια σας μέχρι τα βαθειά γεράματα!!!

Συνάδελφοι είμαστε κοπελια!!! Κι εγω Μαθηματικος!!! Που τελειωσες;!

ODhsp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Βλέπω ότι το ξενυχτάτε...! Αυτό για τον ντεκαφεινέ μου το είχε πει ο γιατρός, να τον αποφεύγω και να πίνω ελληνικό μόνο (μόνο 1 τη μέρα). Αλλά ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερη εξάρτηση και έτσι έχω 4 μήνες να πιώ οποιονδήποτε καφέ. Το μόνο κακό είναι ότι βγαίνω έξω και δεν έχω τι να πιώ! Όλο φυσικούς χυμούς και amita! :?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εμένα επειδή είναι το πρώτο μωρό της παρέας και της οικογένειας, συμβαίνει το αντίθετο. Είναι όλοι περίεργοι να μάθουν και ενθουσιασμένοι! Αλλά μπορώ να το φανταστώ αυτό που λες, να έχεις τη χαρά σου για το μωράκι σου και να θέλουν να σου κόψουν τη φόρα! :evil:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αντε ωραια και εσυ μια χαρα.Λοιπον , ειμαι ειδικος στον καφε εχω coffee master certificatio σε 3 χωρες Αγγλια-Ελλαδα-Ρουμανια.Μπορεις να πινεις καφε ARABICA που εχει 1% καφεινη μεχρι 2 ποτηρια την ημερα!καφεδες σαν αυτον ειναι του illy , lavazza ,starbucks και Jacobs arabica mono οχι αυτους με τις γευσεις γιατι αυτοι εχουν μεσα χημικη επεξεργασια.Μπορεις να πιεις ανετα freddo's kai latte's cappuccinos' και γαλλικο αρκει να ειναι arabica οπως οι παραπανω μαρκες.Also ,οχι ντεκαφεινε γιατι η αποκαφενοποιηση γινεται με χλωριοχο μεθυλενιο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ!!(πολλα χημικα και 30% καφεινη η οποια δεν ειναι φυσικη αλλα γινεται με χημικη επεξεργασια!)

Τωρα ο ελληνικος ειναι ποικιλια Robusta γενικως ειναι κακης ποιοτητας και εχει 2% καφεινη.

Ολα αυτα που λενε περι ελληνικου καφε ειναι μυθος , ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει.

Ολα αυτα που λενε ''αα εισαι εγκυος δεν κανει να πιεις εσπρεσσο ειναι βαρυς'' δεν ισχυουν.Ο εσπρεσσο ναι ειναι πιο βαρυς σαν καφες γιατι διαφερει στην μεθοδο εκχυλησης.Εαν ειναι arabica κοκκος καφε εχει ακριβως την ιδια καφεινη αν τον πιεις σε γαλλικο η σε french press η σε ελληνικο!Ο κοκκος του καφε ειναι ΕΝΑΣ !Αυτο που μας νοιαζει ειναι τι κοκκος ειναι ο καφες και τον κοβουμε αναλογα για το τι καφε θελουμε να φτιαξουμε εσπρεσσο , γαλλικο κλπ!

καλα ΜΑρκελα εχω μεινει αναυδη με την αναλυση σου ετσι?!! Να δω πού θα βρω τους καφεδες που μου ειπες!!!Πιστευα οτι ο ελληνικος επειδη κατακαθεται ολη βρωμια παει κατω (ως βιολογος η καθιζηση στο μυαλο μου)...αλλά χημικός δεν ειμαι!!! Μπλεξαμε μ'εσας τους μαθηματικους και τους οικονομολογους...ακόμα βλεπω οτι λύνω παραγώγους και ολοκληρωματα στον υπνο μου!!!Μπλιαχχχχ!!!

Παντως ειχε βγει μια ερευνα για τις ταμπλετες αυτες τις ετοιμες για εσπρεσσο οτι εκλυουν φουράνια (κακες πτητικες ενωσεις) οι οποιες δρουν συσσωρευτικα με τα χρονια και μπορουν να προκαλεσουν μεχρι και καρκινο...φυσικά οταν πινεις 100 τετοιους τη μερα!! Κι απο τοτε τον εκοψα στη δουλεια τουλαχιστον που εχουμε τζαμπα απο αυτο!

Θελω κι εγω γατι περσιας...ειχε ο αντρας μου μια, την ειχε φερει απο Ιταλία, μαυρη φουντωτη, πολυ καλο γατί, αλλά ψοφησε απο ογκο στη κοιλια η κακομοιρα....ο δικος μου σκυλος πεθανε 15 χρονων τυφλός και κουφος...οποτε δεν εχουμε παρει κατοικιδιο λογω αυτων των εμπειριων. Μια γατουλα ομως θα τη περναμε, αρεσει και στο παιδι...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

kalhmeρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχααχχαχχαχαχαχα δηλαδη εαν εσυ που εισαι μαθηματικος μπερδευεσαι εμεις τι να πουμε ?:tongue:

τι να πειτε τα ταλαιπωρα...:tongue::tongue::tongue:σας δινουν ετοιμες τις λυσεις!

Ροδουλα και για να σου απαντησω εγω που δεν ειμαι μαθηματικος αλλα οικονομολογος(αρα τα παω και εγω καλα με τα νουμερα!) , μετραει 2 εβδομαδες μετα γιατι ξερει την ημερομηνια λογο εξωσωματικης και σε βαζει στις 36 εβδομαδες που ειναι , οταν το μετραμε σε εβδομαδες και οχι μηνες!

εμενα δεν το μετρησε πμως ετσι ο ντοκτορ μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

απλος ανθρωπος βρε παιδι μου!

Κοριτσια , εγω μολις επλυνα ενα χαλι 3 μετρα!Τωρα παω να κανω ενα μπανιο και μετα να φαω ενα κομματι Chocolate Banana cheese cake που εφτιαξα!!

Φιλακια καλο βραδυ σε ολες ειμαι πτωμα!

εισαι τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????

περιμενιυμε την παρασκευη να μαθουμε νεα κι εσυ καθεσαι και πλενεις χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θες να ερθω ΤΩΡΑ θεσνικη να σε πλακωσω στο ξυλο???????????????????????????

θελω τη συνταγη οπως και δηποτε!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντιντι μου δεν καναμε υπερηχο γιατι δεν υπηρχε χρονος.. 7/9 ξανα, που θα παω στον γιατρο εξω (ηταν να παω στις 5 αλλα αλλαξε το ραντεβου). Αν με γαργαλουσε θα το ειχα νιωσει. Τελοσπαντων, με καθησυχασε ο γιατρος οτι οι πρωτοτοκες το νιωθουν μετα την 18η. Οι δευτεροτοκες πιο νωρις. Εγω το μονο που νιωθω ειναι πονακια λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα. Κι επισης μπορω να την ψηλαφησω πανω απο την κοιλια μου.

Στα 65 κιλα αδυνατη δε με λες.. απλα την ψηλαφω εκει που δεν εχω λιπος.. Λιγο κατω απο τον οφαλο και ελαφρως δεξια. Σαν την κορυφη μιας μπαλας. Στον τοκετο αυτο το μικροφωνακι βαζουν? Σαν κασετοφωνακι της Playschool ητανε!

ε ενταξει πλησιαζει ο καιρος , αν δεν ειναι ντροπαλο θα μαθετε το φυλο

εσυ δεν ειναι που θες να κανεις το παρτυ????:D:D:D

κι σε εμενα φαινεται ενα εξογκωμα κατω δεξια , το εχει παρατηρησει και ο αντρας μου μας ειπε οτι ο γιατρος οτι παντα τα μωρακια και η μητρα εκει βρισκονται στην αρχη μετα αρχιζει να ανεβαινει το μωρο, και με ενοχλει και στην εγχειρηση της σκωλικοειδιτης μου:?

UzVGp2.png

κι εμενα κροκετουλες whiskas μονο.friskies και οτι αλλο ουτε να τα φτυσουν.κονσερβες τις τσακιζουν και μαρκα με εκαψες να ειναι.:P:p:p:pτι κανετε κοριτσακια μου????δεν γραφω γιατι ειμαι λιγο ξαπλα.εχω πονακια και τραβηγματα χαμηλα και δεν ειμαι στα πολυ καλα μου.παρασκευη εχω γιατρο.αντε!!!!

καποτε που ηταν 3-4 οι γατες που ταιζαμε παιρναμε την royal canin αλλα πολλα τα λεφτα!!!

παντως ολες οι υπολοιπες γατουλες που ταιζουμε και προσεχουμε τρελενονται για κονσερβα, ο γατος αυτος ουτε να την φτυσει

τωρα επειδη ταιζουμε πολους παιρνουμε 15 κιλα τροφη σακουλι απο τον κτηνιατρο

UzVGp2.png

Didi μου εύχομαι να μην αντιμετωπίσετε άλλο πρόβλημα με τον άντρα σου και απο δώ και πέρα να ειναι όλα καλα! Και να καμαρωσετε τα παιδάκια σας μέχρι τα βαθειά γεράματα!!!

Συνάδελφοι είμαστε κοπελια!!! Κι εγω Μαθηματικος!!! Που τελειωσες;!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι!!!

στην πατρα εβγαλα το μαθηματικο εσυ?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...