Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Σημερα με "κλωτσησε" κι εμενα...ημουνα καθιστη στο αμαξι...και τη καταλαβα, οχι πολυ δυνατη παντως δεν ηταν γουργουρητο!!! Και το πρωτο μου στη 16η το ειχα νιωσει!!! Εχει τρελαθει ο κακομοιρης να του τραγουδαει και να φιλαει τη κοιλια μου το πουλακι μοιυυ που δε μαφησε να κλεισω παλι ματι το μεσημερι...θα πεσω κατω παιδιά!! >Δεν αντεξα και ηπια ενα ελληνικο το απογευμα αλλιως θα λιποθυμουσα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω μακο ! αλλα να σας πω απο την βιασυνη μου μετα το εβαλα αναποδα ( το μεσα εξω) και οταν το ειπα στην φιλη μου μου ειπε γουρι-γουρι!

:D:D:D

ομως κοριτσακι δεν σας ειπε ο γιατρος πιθανοτατα?

οσο για τα μαθηματικα σας

σας βγαζω το καπελο! εμενα με εχει πμερδεψει πολυ ο γιατρο΅

τηπ: 14/5/12 ( φυσικα ππροσαρμοσμενη λογο εξωσωματικης)

αλλαζω μηνα καθε 14 ( ως εδω καλα)

μπαινω στον μηνα μου 27/1/13

πητ 18/2/13

γιατι αφου αλλαζω στις 14 δεν μπαινω στον μην αμου στις 14/1 ;;;;και γιατι η πητ δεν ειναι 14/2 ( τουν αγιου βαλεντινου);;;;

και ποσο ειμαι ;;;;

εγω οταν με ρωτανε λεω εκλεισα τον 3ο!

δβστε μου τα φωτα σας!

βρε ροδουλα μπερδευτηκα...:? και ειμαι και μαθηματικος !

αυτο ειναι διαφορικη εξισωση !!!!

κοιτα εγω ξερω οτι συμφωνα με την Πητ αλλαζεις και μηνα

αφου εχει πητ 18/2 αλλαζεις μηνα καθε 18

ο γιατρος σου ειπε οτι αλλαζεις μηνα καθε 14?

επισης γιατι μπαινεις στο μηνα σου 27/1????

λοιπον εισαι 3 μηνων και 10 ημερων συμφωνα με πητ

ολα τα αλλα μου φανηκαν μαθηματικα για μεταπτυχιακους!!!!

UzVGp2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα εμενα ειναι στειρωμενος ειχε 2 @δια :tongue:

αν ψησω ψαρι δεν ξερω τι θα κανει

αλλα γενικα το φαι του αρεσει

κονσερβα δεν τρωει ποΤΕ!!!!!ουτε την πιο ακριβη του κοσμου!

αλλα εχει θεμα ολο ουρολοιμωξη μου παθαινει και του κανουμε ειδικη διαιτα

ουτε εμενα τρωει κονσερβες!!!μονο κροκετες και ψητο κοτοπουλο η γαλοπουλα μονο στηθος παρακαλω!σημερα εφαγε λιγο κολιο δυο μπουκιες δηλαδη και μετα με κοιταξε και μου κανει ''νιαου'' σαν να μου λεει δεν μαρεσει αυτο κανε μου λιγο κοτοπουλο!Σκατομαθημενο απο την μανα του πηρε!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εγω όλα καλα! Περιμένω την Παρασκευή να πάω για υπέρηχο μπας και μάθω το φύλο! Κι εγω δε το νιώθω ακόμη! Μετα που θα αρχίσει δε θα σταματάει!!! Υπομονή!!!

γεια σου σαπι μου περιμενε σε λιγο θα το ακουσεις κι εσυ !!!!!!!

UzVGp2.png

Σημερα με "κλωτσησε" κι εμενα...ημουνα καθιστη στο αμαξι...και τη καταλαβα, οχι πολυ δυνατη παντως δεν ηταν γουργουρητο!!! Και το πρωτο μου στη 16η το ειχα νιωσει!!! Εχει τρελαθει ο κακομοιρης να του τραγουδαει και να φιλαει τη κοιλια μου το πουλακι μοιυυ που δε μαφησε να κλεισω παλι ματι το μεσημερι...θα πεσω κατω παιδιά!! >Δεν αντεξα και ηπια ενα ελληνικο το απογευμα αλλιως θα λιποθυμουσα!

μπισκοτακι μπραβο!!!!!

υπεροχο που ο μεγαλος αδερφος αντιδραει ετσι

τι εγινε με την πιπιλα καλε??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ουτε εμενα τρωει κονσερβες!!!μονο κροκετες και ψητο κοτοπουλο η γαλοπουλα μονο στηθος παρακαλω!σημερα εφαγε λιγο κολιο δυο μπουκιες δηλαδη και μετα με κοιταξε και μου κανει ''νιαου'' σαν να μου λεει δεν μαρεσει αυτο κανε μου λιγο κοτοπουλο!Σκατομαθημενο απο την μανα του πηρε!:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

γατοχαζομανες και οι 2 μας !!!

κι εμενα μονο κροκετες! αλλα και μπριζολιτσες του αρεσουν!!!

UzVGp2.png

Αντε ωραια και εσυ μια χαρα.Λοιπον , ειμαι ειδικος στον καφε εχω coffee master certificatio σε 3 χωρες Αγγλια-Ελλαδα-Ρουμανια.Μπορεις να πινεις καφε ARABICA που εχει 1% καφεινη μεχρι 2 ποτηρια την ημερα!καφεδες σαν αυτον ειναι του illy , lavazza ,starbucks και Jacobs arabica mono οχι αυτους με τις γευσεις γιατι αυτοι εχουν μεσα χημικη επεξεργασια.Μπορεις να πιεις ανετα freddo's kai latte's cappuccinos' και γαλλικο αρκει να ειναι arabica οπως οι παραπανω μαρκες.Also ,οχι ντεκαφεινε γιατι η αποκαφενοποιηση γινεται με χλωριοχο μεθυλενιο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ!!(πολλα χημικα και 30% καφεινη η οποια δεν ειναι φυσικη αλλα γινεται με χημικη επεξεργασια!)

Τωρα ο ελληνικος ειναι ποικιλια Robusta γενικως ειναι κακης ποιοτητας και εχει 2% καφεινη.

Ολα αυτα που λενε περι ελληνικου καφε ειναι μυθος , ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει.

Ολα αυτα που λενε ''αα εισαι εγκυος δεν κανει να πιεις εσπρεσσο ειναι βαρυς'' δεν ισχυουν.Ο εσπρεσσο ναι ειναι πιο βαρυς σαν καφες γιατι διαφερει στην μεθοδο εκχυλησης.Εαν ειναι arabica κοκκος καφε εχει ακριβως την ιδια καφεινη αν τον πιεις σε γαλλικο η σε french press η σε ελληνικο!Ο κοκκος του καφε ειναι ΕΝΑΣ !Αυτο που μας νοιαζει ειναι τι κοκκος ειναι ο καφες και τον κοβουμε αναλογα για το τι καφε θελουμε να φτιαξουμε εσπρεσσο , γαλλικο κλπ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

βρε ροδουλα μπερδευτηκα...:? και ειμαι και μαθηματικος !

αυτο ειναι διαφορικη εξισωση !!!!

κοιτα εγω ξερω οτι συμφωνα με την Πητ αλλαζεις και μηνα

αφου εχει πητ 18/2 αλλαζεις μηνα καθε 18

ο γιατρος σου ειπε οτι αλλαζεις μηνα καθε 14?

επισης γιατι μπαινεις στο μηνα σου 27/1????

λοιπον εισαι 3 μηνων και 10 ημερων συμφωνα με πητ

ολα τα αλλα μου φανηκαν μαθηματικα για μεταπτυχιακους!!!!

χχαχαχαχαχαχααχχαχχαχαχαχα δηλαδη εαν εσυ που εισαι μαθηματικος μπερδευεσαι εμεις τι να πουμε ?:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσακι ισως σε γαργαλαει και δεν το εχεις καταλαβει

παντως την πρωτη κλωτσια την εφαγα 18 εβδομαδων οποτε εχε υπομονη!!!

φυλο δεν ειδατε???

Ντιντι μου δεν καναμε υπερηχο γιατι δεν υπηρχε χρονος.. 7/9 ξανα, που θα παω στον γιατρο εξω (ηταν να παω στις 5 αλλα αλλαξε το ραντεβου). Αν με γαργαλουσε θα το ειχα νιωσει. Τελοσπαντων, με καθησυχασε ο γιατρος οτι οι πρωτοτοκες το νιωθουν μετα την 18η. Οι δευτεροτοκες πιο νωρις. Εγω το μονο που νιωθω ειναι πονακια λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα. Κι επισης μπορω να την ψηλαφησω πανω απο την κοιλια μου.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ροδουλα και για να σου απαντησω εγω που δεν ειμαι μαθηματικος αλλα οικονομολογος(αρα τα παω και εγω καλα με τα νουμερα!) , μετραει 2 εβδομαδες μετα γιατι ξερει την ημερομηνια λογο εξωσωματικης και σε βαζει στις 36 εβδομαδες που ειναι , οταν το μετραμε σε εβδομαδες και οχι μηνες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ντιντι μου δεν καναμε υπερηχο γιατι δεν υπηρχε χρονος.. 7/9 ξανα, που θα παω στον γιατρο εξω (ηταν να παω στις 5 αλλα αλλαξε το ραντεβου). Αν με γαργαλουσε θα το ειχα νιωσει. Τελοσπαντων, με καθησυχασε ο γιατρος οτι οι πρωτοτοκες το νιωθουν μετα την 18η. Οι δευτεροτοκες πιο νωρις. Εγω το μονο που νιωθω ειναι πονακια λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα. Κι επισης μπορω να την ψηλαφησω πανω απο την κοιλια μου.

Τυχερηηηηηηηηηηηηηηη εισαι αδυνατη γιαυτο!Εγω στον 8 μηνα επιανα ποδαρακια και χερακια!γιατι πιο πριν ηταν πιο πολυ το λιπος στην κοιλια απο το μωρο!σνιφ!!:rolleyes:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Τυχερηηηηηηηηηηηηηηη εισαι αδυνατη γιαυτο!Εγω στον 8 μηνα επιανα ποδαρακια και χερακια!γιατι πιο πριν ηταν πιο πολυ το λιπος στην κοιλια απο το μωρο!σνιφ!!:rolleyes:

Στα 65 κιλα αδυνατη δε με λες.. απλα την ψηλαφω εκει που δεν εχω λιπος.. Λιγο κατω απο τον οφαλο και ελαφρως δεξια. Σαν την κορυφη μιας μπαλας. Στον τοκετο αυτο το μικροφωνακι βαζουν? Σαν κασετοφωνακι της Playschool ητανε!

Κοριτσια , εγω μολις επλυνα ενα χαλι 3 μετρα!Τωρα παω να κανω ενα μπανιο και μετα να φαω ενα κομματι Chocolate Banana cheese cake που εφτιαξα!!

Φιλακια καλο βραδυ σε ολες ειμαι πτωμα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια , εγω μολις επλυνα ενα χαλι 3 μετρα!Τωρα παω να κανω ενα μπανιο και μετα να φαω ενα κομματι Chocolate Banana cheese cake που εφτιαξα!!

Φιλακια καλο βραδυ σε ολες ειμαι πτωμα!

Καλο βραδυ!!! Απιστευτο ακουγεται το γλυκο που εφτιαξες!!

Στα 65 κιλα αδυνατη δε με λες.. απλα την ψηλαφω εκει που δεν εχω λιπος.. Λιγο κατω απο τον οφαλο και ελαφρως δεξια. Σαν την κορυφη μιας μπαλας. Στον τοκετο αυτο το μικροφωνακι βαζουν? Σαν κασετοφωνακι της Playschool ητανε!

Ε 65 κιλα δεν ειναι πολλα!Εγω ξεκινησα με +10 απο τα δικα σου στην εγκυμοσυνη!

ναι ναι αυτο!Ειναι οπως το στηθοσκοπιο αλλα πιο ευαισθητο και στο δενουν στην κοιλια με ελαστικη ζωνη και ακους το μωρακι.Οταν ειναι πιο μεγαλο κανει ''τσικι τσικι τσικι'' σαν να ακους αλογακι να περπαταει σε πλακοστρωτο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...