Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Α Ντιντι με πεθανες με τα μαθηματικα ε>>>το μοναδικο μαθημα που πηρα με 5 κι εφυγα!!!

Ναι...ειχα αποκολληση και ειχα και μια βιοχημικη κυηση στις 6εβδ. 5 μηνες πριν ξαναμεινω εγκυος...κι ετσι...σαλοσπιρ και συνεχιζω!! Κι εγω φυσικα αυτες τις λεπτομερειες...ουτε στη μαμα μου δεν εχω πει γιατι θα στεναχωρηθει πολυ.

Τωρα που λετε για κουτσομπολια!! Εμεις παντρευτηκαμε και πηγε ο ενας για ειδικοτητα και η αλλη για μεταπτυχιακα...τι να κανουμε δηλαδη να αρχισουμε την αμεση αναπαραγωγη??!! Δε το καταλαβα θα μας κανουν κουμαντο στα σκελια μας>>>???Ελεος!!!

Εγω το μεταπτυχιακο το τελείωσα με το παιδί να χρονίζει!!! Και μουλαρωσα τοσο πολυ...γιατι ο καθηγητης ηταν μαλ...και δε μου το διορθωνε να τελειωνουμε!!! Και ολοι στο χωριο λεγανε μα ποτε θα κανει αυτη η νυφη σου παιδι???

Φαγητο σημερα...αγκιναρες με αρακα λεμονατο...γιαμιιιι

αν θες κανενα φροντηστηριο πες μου!:tongue::tongue:

οσο για τα αλλα δεν πειραζει μπισκοτακι, εσ να προσεχεις την μπεμπουλα σου τωρα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξη κ εμεις εχουμε εναν ξαδελφο που ειναι 8 χρ παντρεμενος αλλα δεν εχουμε σχεσεις για να ξερουμε αν γενικα θελουνε παιδι.μονο με την μαμα μου ετυχε μια φορα που αναρωτιομασταν ''γιατι αραγε?δεν θα προσπαθησαν?''αλλα μονες μας μεταξυ μας στο σπιτι μας,οχι να ρωτησω προς θεου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα ειναι απαραδεκτα κ δεν ξερεις αν ο αλλος ΘΕΛΕΙ αν ο αλλος ΜΠΟΡΕΙ κ γενικα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!εξοργιζομαι!!

εμεις μειναμε παντρεμενοι 3 χρ μεχρι να μηνω εγκυος αλλα προσπαθουσαμε οχι με γιατρους απο μονοι μας κ οχι εντατικα οποτε κ αμα θελαμε.οχι ''ειμαι στις μερες μου ''κ τετοια!!!!!αλλα επειδη επαγγελματικα φαγαμε μεγαλη σφαλιαρα μολις παντερυτηκαμε ερχοταν καιρος που ο αντρας επεφτε στο κρεβατι απτη στεναχωρια χωρις να πει καληνυχτα!ε τι να εκανα να πηγαινα με το ετσι θελω μεσα στον υπνο?προς θεου πια!!!ε κ εγω δεν ειχα ορεξη ετσι που τον εβλεπα!!!

Εντωμεταξυ εγω ειχα παχυνει απο πολυ αδυνατη ξαφνικα στρογγιλεψα κ ολοι να με κοιτανε στην κοιλια?ειναι δυνατον?να μηλας με καποιον κ να ξερεις οτι θελει να σε ρωτησει αν εισαι εγκυος αλλα κρατιεται?

Μεχρι πριν ενα χρονο πηγα σε ενα γαμο με μια παντελονα κοτσο τα μαλια (οποτε βγηκαν οι μαγουληθρες εξω) κ με ρωτησαν 3 ξαδελφες κ θειες του αντρα μου:shock::shock::shock:

Ασε που εμαθα προσφατα απο μια θεια οτι μια θεια-γιαγια ρωταει μηπως εχουμε καποιο προβλημα!:shock::shock:

Δεν μπορω να συνηδητοποιησω καποια πραγματα!!!!!

αμαρρυλιδα μου γραψε τους εσυ εχεις το μπεμπε να σε κλωτσαει κι αυτο ειναι υπεροχο!!!

UzVGp2.png

αμαρρυλιδα μου γραψε τους εσυ εχεις το μπεμπε να σε κλωτσαει κι αυτο ειναι υπεροχο!!!

ποτε εχεις κλεισει για β επιπεδου?ποσο θα εισαι?

εγω 27-9 θα ειμαι 20 βδ 2 ημ. θα εχω μπει στην 21 βδ.νομιζα γινεται μια εβδ αργοτερα αλλα που ρωτησα τη γιατρο μου ειπε ειναι ενταξη γιατι με στελνει να την κανω σε αλλο κεντρο!!

εσυ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Τι κανετε κοριτσακια? Σημερα ειχα ραντεβου στο Ελενα κι ακουσαμε την καρδουλα με ενα περιεργο μηχανηματακι! με το ζορι βεβαια γιατι ολο κουνιοταν το μωρο. Ρωτησα το γιατρο ποτε θα το ακουσω κι εγω, κι ειπε την επομενη εβδομαδα, σαν πρωτοτοκη λεει δεν παιζει να το καταλαβω πιο νωρις και με καθησυχασε λιγο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

poso xronvn einai? emena 7!

ειναι τριων ετων!Δεν ειναι στειρωμενος και εχει ενα @δι!Το αλλο ειναι κρυμενο και περιμενουμε μπας εμφανιστει γιατι αλλιως θελει επεμβαση.Προς το παρων ειναι μαμουχαλος να φανταστεις ψηνω ψαρια και ουτε που κουνιεται απο την θεση του.Ειναι βλεπεις σαλονιου περσιας ο κυριος και τρωει μονο γκουρμε φαγητα τρομαρα του!

Τι κανετε κοριτσακια? Σημερα ειχα ραντεβου στο Ελενα κι ακουσαμε την καρδουλα με ενα περιεργο μηχανηματακι! με το ζορι βεβαια γιατι ολο κουνιοταν το μωρο. Ρωτησα το γιατρο ποτε θα το ακουσω κι εγω, κι ειπε την επομενη εβδομαδα, σαν πρωτοτοκη λεει δεν παιζει να το καταλαβω πιο νωρις και με καθησυχασε λιγο.

Καλα ειμαστε δοξα το θεο!!Αντε με το καλο και εσυ.Λογικο ειναι οι πρωτοτοκες εκει περιπου ξεκινανε μετα τις 18 εβδομαδες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις πολυλογουδες

τι βλεπω και αλλη βαραει σκοπιες;;;!

αντε κανουμε προπονηση για οταν θα γεννησουμε!:P;)

κι εγω με μακο πηγα στην εμβρυομεταφορα:D γι'αυτο βγαλαμε γιους !!!

στο επομενο δαντελοτα κοκκινα!!!!!!:D:D:D:D

οσο για τα υπολοιπα που εγραψε ςενα θα πω no comment! (με εκνεβριζουν οι κουτσομπολιδες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!)

και εγω μακο ! αλλα να σας πω απο την βιασυνη μου μετα το εβαλα αναποδα ( το μεσα εξω) και οταν το ειπα στην φιλη μου μου ειπε γουρι-γουρι!

ναι καλε μην ανησυχεις ! και εγω 18η -19 την ακουσα την μικρη μου!

εκτος απο καρδουλα κανατε και υπερηχο;;;;; ακομα θα περιμενουμε για το φυλλο;;;

οσο για τα μαθηματικα σας

σας βγαζω το καπελο! εμενα με εχει πμερδεψει πολυ ο γιατρο΅

τηπ: 14/5/12 ( φυσικα ππροσαρμοσμενη λογο εξωσωματικης)

αλλαζω μηνα καθε 14 ( ως εδω καλα)

μπαινω στον μηνα μου 27/1/13

πητ 18/2/13

γιατι αφου αλλαζω στις 14 δεν μπαινω στον μην αμου στις 14/1 ;;;;και γιατι η πητ δεν ειναι 14/2 ( τουν αγιου βαλεντινου);;;;

και ποσο ειμαι ;;;;

εγω οταν με ρωτανε λεω εκλεισα τον 3ο!

δβστε μου τα φωτα σας!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

δεν καναμε υπερηχο, δεν ηθελα να περιμενω μια ωρα στο Ελενα, ετσι απλα ακουσαμε καρδουλα. Υπερηχο ξανα στις 5/9 κι ελπιζω τοτε να δει ο γιατρος και φυλο. Ανησυχησα γιατι ειμαι η μονη που δεν το εχει νιωσει ακομα, ακομα και κοπελες σε μικροτερη βδομαδα απο μενα, κατι γαργαλητα εχουν νιωσει, εγω τπτ, οσο ηρεμη και να μενω, καμια αισθηση του μωρου. 19η ε? Αρα λογικα δεν αργω κι εγω...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δεν καναμε υπερηχο, δεν ηθελα να περιμενω μια ωρα στο Ελενα, ετσι απλα ακουσαμε καρδουλα. Υπερηχο ξανα στις 5/9 κι ελπιζω τοτε να δει ο γιατρος και φυλο. Ανησυχησα γιατι ειμαι η μονη που δεν το εχει νιωσει ακομα, ακομα και κοπελες σε μικροτερη βδομαδα απο μενα, κατι γαργαλητα εχουν νιωσει, εγω τπτ, οσο ηρεμη και να μενω, καμια αισθηση του μωρου. 19η ε? Αρα λογικα δεν αργω κι εγω...

Με τι το ακουσατε με NST ? με τις ζωνες ?

και εγω μακο ! αλλα να σας πω απο την βιασυνη μου μετα το εβαλα αναποδα ( το μεσα εξω) και οταν το ειπα στην φιλη μου μου ειπε γουρι-γουρι!

οσο για τα μαθηματικα σας

σας βγαζω το καπελο! εμενα με εχει πμερδεψει πολυ ο γιατρο΅

τηπ: 14/5/12 ( φυσικα ππροσαρμοσμενη λογο εξωσωματικης)

αλλαζω μηνα καθε 14 ( ως εδω καλα)

μπαινω στον μηνα μου 27/1/13

πητ 18/2/13

γιατι αφου αλλαζω στις 14 δεν μπαινω στον μην αμου στις 14/1 ;;;;και γιατι η πητ δεν ειναι 14/2 ( τουν αγιου βαλεντινου);;;;

και ποσο ειμαι ;;;;

εγω οταν με ρωτανε λεω εκλεισα τον 3ο!

δβστε μου τα φωτα σας!

Ροδουλα γιατι το ψαχνεις ?? ωραια ημερομηνια σου εδωσε βρε!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εγω όλα καλα! Περιμένω την Παρασκευή να πάω για υπέρηχο μπας και μάθω το φύλο! Κι εγω δε το νιώθω ακόμη! Μετα που θα αρχίσει δε θα σταματάει!!! Υπομονή!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εγω όλα καλα! Περιμένω την Παρασκευή να πάω για υπέρηχο μπας και μάθω το φύλο! Κι εγω δε το νιώθω ακόμη! Μετα που θα αρχίσει δε θα σταματάει!!! Υπομονή!!!

Καλησπερα!!!αντε με το καλο και εσυ κουκλα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

ποτε εχεις κλεισει για β επιπεδου?ποσο θα εισαι?

εγω 27-9 θα ειμαι 20 βδ 2 ημ. θα εχω μπει στην 21 βδ.νομιζα γινεται μια εβδ αργοτερα αλλα που ρωτησα τη γιατρο μου ειπε ειναι ενταξη γιατι με στελνει να την κανω σε αλλο κεντρο!!

εσυ?

ή 28 ή 29 σεπτεμβρη

δεν εχω κοιταξει ποσο θα ειμαι σε εβδομαδες, νομιζω 23(?)

με το καλο αμαρρυλιδα μου!!!!

α τεστ εκανες εσυ?

UzVGp2.png

κοριτσακι ισως σε γαργαλαει και δεν το εχεις καταλαβει

παντως την πρωτη κλωτσια την εφαγα 18 εβδομαδων οποτε εχε υπομονη!!!

φυλο δεν ειδατε???

UzVGp2.png

ειναι τριων ετων!Δεν ειναι στειρωμενος και εχει ενα @δι!Το αλλο ειναι κρυμενο και περιμενουμε μπας εμφανιστει γιατι αλλιως θελει επεμβαση.Προς το παρων ειναι μαμουχαλος να φανταστεις ψηνω ψαρια και ουτε που κουνιεται απο την θεση του.Ειναι βλεπεις σαλονιου περσιας ο κυριος και τρωει μονο γκουρμε φαγητα τρομαρα του!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα εμενα ειναι στειρωμενος ειχε 2 @δια :tongue:

αν ψησω ψαρι δεν ξερω τι θα κανει

αλλα γενικα το φαι του αρεσει

κονσερβα δεν τρωει ποΤΕ!!!!!ουτε την πιο ακριβη του κοσμου!

αλλα εχει θεμα ολο ουρολοιμωξη μου παθαινει και του κανουμε ειδικη διαιτα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...