Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κοτοπουλο με αρακα(καροτακι+πατατα) σαν λαδερο, κοκκινιστο...

το κοτοπουλο μου μυριζει κ δεν μπορω να φαω, βαζεις μπαχαρι για να σπαει την μυρωδια;;; ψαχνω να βρω τροπο για να μαγειρεψω το κοτοπουλο κ να μην μυριζει "κοτοπουλιλας".

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το κοτοπουλο μου μυριζει κ δεν μπορω να φαω, βαζεις μπαχαρι για να σπαει την μυρωδια;;; ψαχνω να βρω τροπο για να μαγειρεψω το κοτοπουλο κ να μην μυριζει "κοτοπουλιλας".

Αν σου μυριζει μπορεις να βαλεις λιγο κανελα μεσα .Στη σμυρνη παλια βαζανε κανελα σε ολα τα φαγητα με κρεας κυριως στον κιμα και στο αρνι για να σπαει η μυρωδια!Το εχω μαθει απο την γιαγια μου αυτο και επειδη εμενα ολα τα κρεατα μου μυριζουν ριχνω 1/5 κουταλακι του γλυκου κανελα μεσα στα φαγητα με κρεας και μετα βαζω ολα τα αλλα μπαχαρικα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αν σου μυριζει μπορεις να βαλεις λιγο κανελα μεσα .Στη σμυρνη παλια βαζανε κανελα σε ολα τα φαγητα με κρεας κυριως στον κιμα και στο αρνι για να σπαει η μυρωδια!Το εχω μαθει απο την γιαγια μου αυτο και επειδη εμενα ολα τα κρεατα μου μυριζουν ριχνω 1/5 κουταλακι του γλυκου κανελα μεσα στα φαγητα με κρεας και μετα βαζω ολα τα αλλα μπαχαρικα!

μμμμ, θα το δοκιμάσω. με το κοτοπουλο εχω τεραστιο πρόβλημα. τ αλλα σιγα σιγα εχω αρχίσει κ τα τρωω. στο μοσχαρι βαζω κανέλα, γιατι μ αρεσει παρα πολυ.

α και εγω αυριο θα τα φτιαξω γιατι ο αντρας μου ειναι μελιτζανακιας!!

αυριο ειναι του Αι Γιαννιού, δεν τρώμε αρτύσιμα. Εχει τυχει σε πολλες περιοχες να μαγειρευουν κρεας κ οταν ανοιγουν την κατσαρολα να βρισκουν ενα χερι. απλα το λεω μην τυχον το εχεις ξεχασει, ειναι απο τις σημαντικοτερες νηστείες.

Διαφημίσεις

αυριο ειναι του Αι Γιαννιού, δεν τρώμε αρτύσιμα. Εχει τυχει σε πολλες περιοχες να μαγειρευουν κρεας κ οταν ανοιγουν την κατσαρολα να βρισκουν ενα χερι. απλα το λεω μην τυχον το εχεις ξεχασει, ειναι απο τις σημαντικοτερες νηστείες.

α εγω δεν βαζω κιμα γιατι δεν μαρεσει εμενα τα φτιαχνω λαδερα τα παπουτσακια ετσι τα θελει και ο αντρας μου περιπου σαν το ιμαμ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α εγω δεν βαζω κιμα γιατι δεν μαρεσει εμενα τα φτιαχνω λαδερα τα παπουτσακια ετσι τα θελει και ο αντρας μου περιπου σαν το ιμαμ!

ααα, κατάλαβα. ακριβως το ιδιο θα χω κ εγω αυριο. μελιτζανες πιπεριες κ κολολυθακια, τα τηγανίζω, φτιαχνω την συβραση απο ντοματα κρεμμυδι κ μαιδανο κ τα ψηνω μετά στο φουρνο ολα μαζι.

Καλημερα κουκλες!!!!

μακαρονια κοφτα με σαλτσουλα απο χτες κ το βραδυ που θα ερθουν οι αντρες κ θα ξεπαγωσει κ το κοτοπουλο θα το φαμε μα πατατουλες λεμονατες στο φουρνο!!

Α κ εγω με φορμες πηγα στην εμβρυομεταφορα!!σιγα ,εγω φοβομουν κ να περπατησω η μαμα μου μου εβαλε τα ρουχα κ τα παπουτσια σιγα μην κουρντιζομουνα κ πηγαινα με επισημα!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Α Ντιντι με πεθανες με τα μαθηματικα ε>>>το μοναδικο μαθημα που πηρα με 5 κι εφυγα!!!

Ναι...ειχα αποκολληση και ειχα και μια βιοχημικη κυηση στις 6εβδ. 5 μηνες πριν ξαναμεινω εγκυος...κι ετσι...σαλοσπιρ και συνεχιζω!! Κι εγω φυσικα αυτες τις λεπτομερειες...ουτε στη μαμα μου δεν εχω πει γιατι θα στεναχωρηθει πολυ.

Τωρα που λετε για κουτσομπολια!! Εμεις παντρευτηκαμε και πηγε ο ενας για ειδικοτητα και η αλλη για μεταπτυχιακα...τι να κανουμε δηλαδη να αρχισουμε την αμεση αναπαραγωγη??!! Δε το καταλαβα θα μας κανουν κουμαντο στα σκελια μας>>>???Ελεος!!!

Εγω το μεταπτυχιακο το τελείωσα με το παιδί να χρονίζει!!! Και μουλαρωσα τοσο πολυ...γιατι ο καθηγητης ηταν μαλ...και δε μου το διορθωνε να τελειωνουμε!!! Και ολοι στο χωριο λεγανε μα ποτε θα κανει αυτη η νυφη σου παιδι???

Φαγητο σημερα...αγκιναρες με αρακα λεμονατο...γιαμιιιι

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

εγω πηγα στο νοσοκομειο, γι αυτο μου ειπε για τον γιατρο. ειπαμε με τον αντρα μου, ίσως να πάμε κ σε ιδιώτη γιατρο να παρουμε 2η γνώμη. απλα χθες δευτερα απογευμα ηταν κλειστά.

καταλαβα... εμας οι γιατροι ειναι ανοιχτοι δευτερα απογευμα νομιζω:rolleyes:

να ναι κ βρεγμένη η σανίδα, για να ναι κ πιο βαριά κ να τους ποναει ακομα περισσότερο.....χαχαχαχαχα

πω πω ειχα μια εικονα τωρα με αυτο που διαβασα... σαν τα αιματηρα παιχνιδια που παιζει ο αντρας μου στο π.σ. και βλεπεις να πεταγονται τα αιματα!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Ο γατος μου εχει κατσει πανω στο γραφειο του αντρα μου αγκαλια με την παθολογια και την ουρολογια!λετε να θελει να γινει γιατρος οταν μεγαλωσει ?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

poso xronvn einai? emena 7!

UzVGp2.png

τι καλο θα φατε σημερα ???? εμενα μου εφερε ο αντρας μου κολιους!Τους εχω βαλει μεσα σε λεμονολαδοριγανη και θα τους κανω στην σχαρα και λιγο τζατζικακι με πρασινη σαλατα!

φαβα απο σαντορινη

εχει αλλη υφη

κι αν το μαρουλι ειναι καλο και δεν εχει κατσιασει τοσες μερες πλυμενο στο ψυγειο θα φτιαξω και μια μαρουλοσαλατα

εντιπ: το μαρουλι εγινε λιγο καφε στο χρωμα(ισως απο το ξυδι) αλλα το πεταξα

εστειλα τον αντρα να φερει φυλλο κρουστας και φετα να φτιαξω δεματακι υη φετα με μελι και σουσαμι στο φουρνο

συνοδευτικο για τη φαβα

UzVGp2.png

ενταξη κ εμεις εχουμε εναν ξαδελφο που ειναι 8 χρ παντρεμενος αλλα δεν εχουμε σχεσεις για να ξερουμε αν γενικα θελουνε παιδι.μονο με την μαμα μου ετυχε μια φορα που αναρωτιομασταν ''γιατι αραγε?δεν θα προσπαθησαν?''αλλα μονες μας μεταξυ μας στο σπιτι μας,οχι να ρωτησω προς θεου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα ειναι απαραδεκτα κ δεν ξερεις αν ο αλλος ΘΕΛΕΙ αν ο αλλος ΜΠΟΡΕΙ κ γενικα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!εξοργιζομαι!!

εμεις μειναμε παντρεμενοι 3 χρ μεχρι να μηνω εγκυος αλλα προσπαθουσαμε οχι με γιατρους απο μονοι μας κ οχι εντατικα οποτε κ αμα θελαμε.οχι ''ειμαι στις μερες μου ''κ τετοια!!!!!αλλα επειδη επαγγελματικα φαγαμε μεγαλη σφαλιαρα μολις παντερυτηκαμε ερχοταν καιρος που ο αντρας επεφτε στο κρεβατι απτη στεναχωρια χωρις να πει καληνυχτα!ε τι να εκανα να πηγαινα με το ετσι θελω μεσα στον υπνο?προς θεου πια!!!ε κ εγω δεν ειχα ορεξη ετσι που τον εβλεπα!!!

Εντωμεταξυ εγω ειχα παχυνει απο πολυ αδυνατη ξαφνικα στρογγιλεψα κ ολοι να με κοιτανε στην κοιλια?ειναι δυνατον?να μηλας με καποιον κ να ξερεις οτι θελει να σε ρωτησει αν εισαι εγκυος αλλα κρατιεται?

Μεχρι πριν ενα χρονο πηγα σε ενα γαμο με μια παντελονα κοτσο τα μαλια (οποτε βγηκαν οι μαγουληθρες εξω) κ με ρωτησαν 3 ξαδελφες κ θειες του αντρα μου:shock::shock::shock:

Ασε που εμαθα προσφατα απο μια θεια οτι μια θεια-γιαγια ρωταει μηπως εχουμε καποιο προβλημα!:shock::shock:

Δεν μπορω να συνηδητοποιησω καποια πραγματα!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κοιτα πιστευω σε ολα αυτα

αλλα χερι μεσα στην κατσαρολα να βρεθει απο που?????

να ειχα καμια κορη να πω οτι εβαλε το χερι της μπαρμπυ μεσα:rolleyes:

λες να με τιμωρησει ο αγ.γιαννης που τα εγραψα αυτα?:oops::oops::oops:

ετσι κι αλλιως αυριο ελεγα να φτιαξω φασολακια τα μεξικανικα σαλατα!

UzVGp2.png

Καλημερα κουκλες!!!!

μακαρονια κοφτα με σαλτσουλα απο χτες κ το βραδυ που θα ερθουν οι αντρες κ θα ξεπαγωσει κ το κοτοπουλο θα το φαμε μα πατατουλες λεμονατες στο φουρνο!!

Α κ εγω με φορμες πηγα στην εμβρυομεταφορα!!σιγα ,εγω φοβομουν κ να περπατησω η μαμα μου μου εβαλε τα ρουχα κ τα παπουτσια σιγα μην κουρντιζομουνα κ πηγαινα με επισημα!!!!!

:D εγω πηγα με φουστιτσα μινι τζιν (με φραμπαλαδες ) και ενα μπλουζακι μαριναρα (μπλε ασπρη ριγα) και δεν θυμαμαι τι παπουτσι φορουσα:rolleyes: καμια μπαλαρινα μαλλον

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...