Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα!!!!

κι εγω δεν μπορω να φορεσω τα παντελονια μου, φουσκωνουμε κι εμεις:P

αλλα φταιει κι οτι εχω να επισκευτω την τουαλετα καμια εβδομαδα

να σου πω βρε κοριτσακι , εσενα ο γιατρος σε αφησε να εισαι ολη μερα στη θαλασσα??????

εμενα μου ειπε θα μπεις , θα κανεις μια βουτια και θα φυγεις

και προς το παρον δεν εχω παει θαλασσα γιατι μου φαινεται πολυ βαρετο αυτο οπως μου το περιεγραψε ο γιατρος, σαν τους παππουδες:?

Εμένα το μόνο που μου είπε είναι να μην κάθομαι στον ήλιο το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν το έκανα, οπότε δεν έχω καταπιεστεί καθόλου! Οπότε πάω, κάνω τη βουτιά μου, μετά κατευθείαν πάλι στη σκιά, κλπ. Μπάνια με άφησε να κάνω κανονικά από την πρώτη φορά που πήγα να επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη (6η εβδομάδα). Μόνο όταν είχα λίγα καφέ υγρά μία μέρα μου είχε πει να μείνω ξάπλα για 5 μέρες και να μην πάω ούτε δουλειά, ούτε θάλασσα, ούτε τίποτα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Φουσκωνω κι εγω!!! Παρόλο που ειμαι στην 13η εβδομάδα και δεν έβαλα κανένα κιλό και πάω τουαλέτα κανονικοτατα η κοιλια μου άρχισε να φουσκώνει και να αλλάζει μορφή, κι έβγαλα και μια καφετια γραμμή κάτω απο τον αφαλο! Ο αντρας μου τη χαζευει και μου λέει συνέχεια "είσαι έγκυος!!!" και μετα τη χαϊδεύει και τη φιλαει και μιλάει στο μωρο!!! Και που είσαι ακόμα!!!

Τον 15Αυγουστο θα το ανακοινώσουμε και στους συγγενής!!!

Ούτε ένα κιλό, αλήθεια? Μόνο εγώ έχω παχύνει? Και να φανταστείς πως τώρα έχω σταματήσει να τρώω και σαν τρελή όπως πριν ένα μήνα! :shock:

Πάντως κι εγώ νομίζω πως μόνο στην κοιλιά έχω φουσκώσει, δεν βλέπω άλλες αλλαγές! Αυτή την καφέ γραμμή την έχω ακούσει, κάπου τώρα εμφανίζεται αλλά σε μένα ακόμη τίποτα... Χαζομπαμπάδες θα γίνουν όλοι, κι ο δικός μου μου μιλάει στον πληθυντικό: "καλημέρα σας, πως είστε σήμερα?Πως κοιμηθήκατε?"!!!!

Κοριτσάκια μου τί κάνετε? Μου λείψατε αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να σας γράψω.

Την Πέμπτη ξύπνησα μέσα στην χαρά να πάω για την αυχενική, είχα και την αδερφή μου από Πάτρα μαζί και δυστυχώς η χαρά κατέληξε σε λύπη....

Το μωράκι μου με εγκατέλειψε....η καρδούλα του είχε σταματήσει να χτυπά....δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω...πιστεύω ότι όλες μπορείτε να καταλαβετε πώς ένιωσα και πως νιώθω...δεν θέλω να χαλάσω την παρέα σας. Την Παρασκευή τελείωσε το όνειρο για εμένα με μια πολύ επίπονη διαδικασία που εύχομαι να μην την βιώσει ποτέ ξανά καμία γυναίκα στον κόσμο.

Εχω βγει σε άδεια και με πόνο καρδιάς θα πρέπει να σας αποχαιρετίσω...θα μου λείψετε όλες πάρα πολύ.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε όλες μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Yris μου, απλα να ξερεις οτι ειμαστε ολες διπλα σου! Εχουμε νιωσε αρκετες τον πονο σου και ολες ευχομαστε να μην τον νιωσει καμια αλλη μετα απο μας... ομως ετσι ειναι η ζωη. ξερω οτι πονας και τωρα σου φαινονται ολα καπως, αλλα ουτε να το κρατησεις μεσα σου, ουτε να προσπαθησεις να το κρυψεις, ουτε να το ξεχασεις... οταν νιωσεις ετοιμη, θα προχωρησεις!!! ειμαι σιγουρη για σενα και θα ρθει η στιγμη που θα ξαναζησεις το θαυματακι σου και ολα θα πανε καλα! να εχεις δυναμη και πιστη!!! σε φιλω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα ριτσα μου, να σε ρωτησω κατι που εσυ εχεις περισσοτερη εμπειρια..

χθες ο αντρας μου σφουγγαρισε ολο το σπιτ με χλωρινη

πειραζει που το μυριζα?οχι για εμενα για το μωρο

ξερω οτι και τα μαλλια μας δεν τα βαφουμε το πρωτο τριμηνο για να μην εισπνεουμε τα χημικα της βαφης, τωρα που εχω φυγει απο το πρωτο τριμηνο εβαψα τα μαλλια μου (αφου μου το επετρεψε ο γιατρος) αλλα θελω να ρωτησω για τη χλωρινη

πειραζει?

η χλωρινη αν μυριζει δεν σου κανει κατι, αλλα μπορει να αισθανθει η εγκυος ασχημα και να ζαλιστει. σιγουρα παντως δεν πρεπει να σαι εσυ πανω στη χλωρινη για πολυ ωρα και να την εισπνεεις απευθειας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

και τα 2.5 κιλα στις 13 εβδομαδες καλα ειναι! εγω στις 25 ειμαι στο +7.5 αισιως!!! δεν πειραζει κοριτσακια, μονο να μαστε κι εμεις και τα μικρακια μας καλα! και τα κιλα χανονται... ααα και καφε γραμμη εγω δεν εχω ακομα... δεν κανουν ολες οι εγκυες. καθεμια εχει κι απο κατι αλλο! εγω π.χ. εχω βγαλει τριχοφυια στην κοιλια... αλλες κανουν παναδα στο προσωπο, κλπ. υπομονη, λοιπον!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ριτσα μου, να σε ρωτησω κατι που εσυ εχεις περισσοτερη εμπειρια..

χθες ο αντρας μου σφουγγαρισε ολο το σπιτ με χλωρινη

πειραζει που το μυριζα?οχι για εμενα για το μωρο

ξερω οτι και τα μαλλια μας δεν τα βαφουμε το πρωτο τριμηνο για να μην εισπνεουμε τα χημικα της βαφης, τωρα που εχω φυγει απο το πρωτο τριμηνο εβαψα τα μαλλια μου (αφου μου το επετρεψε ο γιατρος) αλλα θελω να ρωτησω για τη χλωρινη

πειραζει?

εγω χρησιμοποιω συχνα χλωρινη δεν ρωτησα ποτε το γιατρο αλλα σιγουρα οχι σε σημειο που να μην την αντεχω! τα μαλλια μου ποτε δεν τα εβαψα σε καμια εγκυμοσηνη δεν ρωτησα τον γιατρο γιατι δεν ηθελα ακουγα οτι ειναι επικυνδινο.. αλλα μη φοβασαι οσο τα ψαχνεις τοσο χειροτερα ειναι... μη φοβασαι καθολου κ απολαυσε τα ολα...:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

και τα 2.5 κιλα στις 13 εβδομαδες καλα ειναι! εγω στις 25 ειμαι στο +7.5 αισιως!!! δεν πειραζει κοριτσακια, μονο να μαστε κι εμεις και τα μικρακια μας καλα! και τα κιλα χανονται... ααα και καφε γραμμη εγω δεν εχω ακομα... δεν κανουν ολες οι εγκυες. καθεμια εχει κι απο κατι αλλο! εγω π.χ. εχω βγαλει τριχοφυια στην κοιλια... αλλες κανουν παναδα στο προσωπο, κλπ. υπομονη, λοιπον!!!

ουτε κ εγω βγαζω καφε γραμμη στη κοιλια!! παναδες εβγαλα στην κορη μου κ τωρα που περιμενω παλι κοριτσακι εβγαλα παλι.. αλλα οπως λες καλα να ειναι τα μωρα κ εμεις κ ολα φευγουν.. εγω που ειμαι χαλια πιο καλα να εβαζα κιλα παρα τις ανακατοσουρες κ τους εμετους που εχω:(:( καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη κ αφου ειστε μια χαρα δεν πειραζει ουτε τα κιλα ουτε τιποτα κ παντα να ειστε ετσι στις εγκυμοσηνες σας γιατι εγω υποφερω.... δεν χαιρομαι τιποτα..:(:(:(:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ουτε κ εγω βγαζω καφε γραμμη στη κοιλια!! παναδες εβγαλα στην κορη μου κ τωρα που περιμενω παλι κοριτσακι εβγαλα παλι.. αλλα οπως λες καλα να ειναι τα μωρα κ εμεις κ ολα φευγουν.. εγω που ειμαι χαλια πιο καλα να εβαζα κιλα παρα τις ανακατοσουρες κ τους εμετους που εχω:(:( καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη κ αφου ειστε μια χαρα δεν πειραζει ουτε τα κιλα ουτε τιποτα κ παντα να ειστε ετσι στις εγκυμοσηνες σας γιατι εγω υποφερω.... δεν χαιρομαι τιποτα..:(:(:(:(:(

υπομονη κουκλα μου! θα χαρεις το μωρακι σου και ολα αυτα θα ξεχαστουν!!! εγω ειχα μεχρι τις 16 εβδομαδες τρομερη αηδια, αναγουλες και εμετους για οτι κοκκινο (με ντοματα, σαλτσα) με ανακουφιζαν πολυ η βραστη πατατα, τα κρακερς και τα παξιμαδακια... ααα και η μπλε φαντα! ευχομαι κατι να σε καλμαρει σιγα σιγα και να βαλεις κανα κιλο, γιατι αλλιως θα βαλω εγω και τα δικα σου... ετσι οπως παω!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

υπομονη κουκλα μου! θα χαρεις το μωρακι σου και ολα αυτα θα ξεχαστουν!!! εγω ειχα μεχρι τις 16 εβδομαδες τρομερη αηδια, αναγουλες και εμετους για οτι κοκκινο (με ντοματα, σαλτσα) με ανακουφιζαν πολυ η βραστη πατατα, τα κρακερς και τα παξιμαδακια... ααα και η μπλε φαντα! ευχομαι κατι να σε καλμαρει σιγα σιγα και να βαλεις κανα κιλο, γιατι αλλιως θα βαλω εγω και τα δικα σου... ετσι οπως παω!!!;)

ευχαριστω πολυ!!:D:D:D με ανακουφιζουν λιγο οι ελιες κ τρωω συνεχεια ελιες.. :D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ευχαριστω πολυ!!:D:D:D με ανακουφιζουν λιγο οι ελιες κ τρωω συνεχεια ελιες.. :D:D

μαλλον σου ζηταει ουζακι και μεζε το πιτσιρικι, ή martini με ελια!!! :D:D:D μιας και εισαι εμπειρη μανουλα, και να σου ζησουν τα αστερακια σου, και επειδη σκεφτομαι το που θα ναι καλυτερα να τον κοιμιζω οταν γυρισουμε απτο μαιευτηριο, τι γνωμη σου!!! κουνια, λικνο, καλαθουνα, πορτ μπεμπε? εχω ακουσει διαφορα και εχω χαθει λιγο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται πως το θέμα είναι να είναι καλά τα μωράκια μας, δε με νοιάζουν τα κιλά αρκεί να ξέρω πως είναι φυσιολογικός ο ρυθμός που τα παίρνω... Θα πάω στις 20/8 στο γιατρό και να δούμε αν θα με κράξει όταν με ζυγίσει! :?

Κουράγιο! Έχεις δει όμως ότι αξίζει τον κόπο αφού είναι η 3η φορά που το κάνεις! :P

μαλλον σου ζηταει ουζακι και μεζε το πιτσιρικι, ή martini με ελια!!! :D:D:D μιας και εισαι εμπειρη μανουλα, και να σου ζησουν τα αστερακια σου, και επειδη σκεφτομαι το που θα ναι καλυτερα να τον κοιμιζω οταν γυρισουμε απτο μαιευτηριο, τι γνωμη σου!!! κουνια, λικνο, καλαθουνα, πορτ μπεμπε? εχω ακουσει διαφορα και εχω χαθει λιγο![/quote

χαχαχαχα.. λες???? δεν το καταλαβα αυτο οπου σε βολευει εσενα εμενα τα δωματια ηταν πανω κ κατω τα εβαζα σε παρκο.. καλο ειναι να τα μαθεις να κοιμαται παντου κ οχι μονο στο κρεβατι του γιατι μπορει να τυχη να πατε καπου κνα μην κοιμαται κ να θελει το κρεβατι του.. κ κατι ακομη μην το μαθεις να το νανουριζεις κ ειδικα πανω σου γιατι οσο ειναι μικρο ειναι ευκολο οσο μεγαλωνει ειναι πολυ δυσκολο. εγω νανουριζα τον μεγαλο μου κ πεδευτικα ενω την κορη μου την εβαζα στο κρεβατι μεχρι να κοιμηθει κ ηταν πολυ καλα ετσι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κουράγιο! Έχεις δει όμως ότι αξίζει τον κόπο αφού είναι η 3η φορά που το κάνεις! :P

αξιζει σιγουρα αλλα κ με αλλα δυο ειναι πολυ δυσκολο τωρα δεν εχω υπομονη:(:(:( αλλα υπομονη δεν εχω κατι αλλο να κανω!!!:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...