Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλά, κι εγώ το ίδιο έκανα με την κοιλιά μου και το χάρακα!Αλλά δεν κάθεται και οριζόντια, είναι κουλουριασμένο συνήθως, έτσι δεν είναι;

Για το θέμα του άντρα σου εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να το λες, είναι εντελώς προσωπικό θέμα. Και μου τη δίνει και όταν ο κόσμος ρωτάει τα ζευγάρια πότε θα κάνουν παιδί και γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη. Μπορεί να υπάρχει κάποια δυσκολία και να μην είναι τόσο απλό!

"Καλά, κι εγώ το ίδιο έκανα με την κοιλιά μου και το χάρακα" χαζομαμαδες :D:D:D:D:D:D:D ναι κουλουριασμενο ειναι το μωρακι

γι'αυτο οταν γενιουνται τα εχουν τυλιγμενα με πανες γιατι εχουν συνηθισει να ειναι στριμωγμενα!!!

οσο γι'αυτους που ρωτανε οντως

αλλα ποτε δεν με πειραξε που με το που παντρεφτηκαμε μετα απο 1-2 μηνες ξεκινησαν αντε ποτε θα κανετε κανενα παιδακι

τους ελεγα μετα τα χριστουγεννα , θελω να παω γαμηλιο πρωτα ! ε μετα ειχα και τα μαθηματα εβρισκα δικαιολογια

φτου φτου φτου πετυχε με την πρωτη! οχι τπτ αλλα και τα λεφτα ειναι πολλα...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχααχαχαχαχαχαχα τα εσωρουχα ξεχασες!!!!!

συμφωνα με τη μπισκοτοθεωρια φορουσες ρομαντικουλια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κανεις δεν μας ρωτησε ποτε γιατι δεν αργησαμε, παντρευτηκαμε σεπτεμβρη του 11 και απο το μαιο του 12 ειμαι εγκυος

αλλα η γιαγια του την ειπε τη ... "καλε , μηπως ειναι προβληματικη η νυφη και δεν δεν μπορει" κατι τετοιο δεν το θυμαμαι καλα και να φανταστεις η ιδια η γιαγια του μου το ειπε οτι ειχε πει ετσι οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος :shock:

ρομαντικουλια, εεε? μπα... μαλλον σπορ καθημερινα θα τα ελεγα! λες να γινει ο Μιχαλης αθληταρας? :tongue::P:D;)

και μεις παντρευτηκαμε Μαιο του 12 και ημουν 4 εβδ στο γαμο (ειπαμε να ξεκινησουμε νωρις προσπαθειες και μας εκατσε με την πρωτη) και οταν το μαθαν τα γνωστα "κορακια" μας ειπαν οτι βιαστηκαμε... μεχρι και οτι γι αυτο καναμε το γαμο! δεν τους πιανεις αυτους... παντα θα βρουν κατι να πουν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μου ειπε ο γιατρός μου, οτι αν δεν ειναι εμπειρος αυτός που κανει τον υπερηχο κ υπαρχει πετρα κατω απο 3 χιλιοστά ή αμμος, δεν την βλεπει. οταν με το καλό γεννησω, μου ειπε θα κανω μια αναλυτική εξέταση, δεν θυμαμαι πως την ειπε...πιελο κατι...

κι εμας μας ειπε αν ειναι πολυ μικρη μπορει να μην φαινεται

οσο για το γιατρο πηγα στον κορυφαιο της περιοχης οποτε δεν παιζει να μην ειναι εμπειρος...

αλλα δεν μου ειπε για αλλη εξεταση...ουτε για μετα τη γεννα

ισως γιατι εσενα σε ξαναεπιασε μετα απο τοσο καιρο

UzVGp2.png

ρομαντικουλια, εεε? μπα... μαλλον σπορ καθημερινα θα τα ελεγα! λες να γινει ο Μιχαλης αθληταρας? :tongue::P:D;)

και μεις παντρευτηκαμε Μαιο του 12 και ημουν 4 εβδ στο γαμο (ειπαμε να ξεκινησουμε νωρις προσπαθειες και μας εκατσε με την πρωτη) και οταν το μαθαν τα γνωστα "κορακια" μας ειπαν οτι βιαστηκαμε... μεχρι και οτι γι αυτο καναμε το γαμο! δεν τους πιανεις αυτους... παντα θα βρουν κατι να πουν!

κι εγω με μακο πηγα στην εμβρυομεταφορα:D γι'αυτο βγαλαμε γιους !!!

στο επομενο δαντελοτα κοκκινα!!!!!!:D:D:D:D

οσο για τα υπολοιπα που εγραψε ςενα θα πω no comment! (με εκνεβριζουν οι κουτσομπολιδες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!)

UzVGp2.png

Κι εγώ στην ηλικία το ίδιο κάνω. Αλλά στην εγκυμοσύνη βιάζομαι να μεγαλώσω! Ό,τι μας βολεύει... :rolleyes:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

δυστυχως τη λεξη αδιακρισια δεν την γνωριζουν αρκετοί. εμεις ειμαστε παντρεμένοι 3 χρονια κ επειδη δεν καναμε παιδί μας εβγαλαν με κουσούρι. νομιζουν οτι καναμε εξωσωματική, γι αυτο κ "αργήσαμε" να μεινω εγκυος.

δεν ξερει κανενας οτι εμεις ειχαμε μια δοση 500 το μηνα κ τελείωσε τον φεβρουαριο. με 1 μισθο στο σπιτι, πως να ξεκθνησεις για μωρο, οταν τα 500 το μηνα σου φευγουν αμεσως;;;; μολις εφυγε αυτο το βαρος,αμεσως σε 1,5 μηνα εμεινα εγκυος. να ναι καλα το μωρακι μου κ ας λενε οτι θελουν... Οπως λεει κ η μαμα μου μια παροιμία: αν ο Θεός άκουγε τι ζητάνε τα κοράκια, θα χαν ψοφήσει όλα τα γαιδούρια για να τα φάνε....

οπως ειπα και στην κατια : θελω να πιασω μια σανιδα να τους την φερω στο κεφαλι σε ολους τους κουτσομπολιδες!!!!!!!!!!!(το ειπα πιο παραστατικα αυτη τη φορα!!!)

το μωρακι σου κοριτσακι μου να ειναι καλα και μην σε νοιαζει καθολου γι'αυτους!!!

UzVGp2.png

κι εμας μας ειπε αν ειναι πολυ μικρη μπορει να μην φαινεται

οσο για το γιατρο πηγα στον κορυφαιο της περιοχης οποτε δεν παιζει να μην ειναι εμπειρος...

αλλα δεν μου ειπε για αλλη εξεταση...ουτε για μετα τη γεννα

ισως γιατι εσενα σε ξαναεπιασε μετα απο τοσο καιρο

εγω πηγα στο νοσοκομειο, γι αυτο μου ειπε για τον γιατρο. ειπαμε με τον αντρα μου, ίσως να πάμε κ σε ιδιώτη γιατρο να παρουμε 2η γνώμη. απλα χθες δευτερα απογευμα ηταν κλειστά.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

οπως ειπα και στην κατια : θελω να πιασω μια σανιδα να τους την φερω στο κεφαλι σε ολους τους κουτσομπολιδες!!!!!!!!!!!(το ειπα πιο παραστατικα αυτη τη φορα!!!)

το μωρακι σου κοριτσακι μου να ειναι καλα και μην σε νοιαζει καθολου γι'αυτους!!!

να ναι κ βρεγμένη η σανίδα, για να ναι κ πιο βαριά κ να τους ποναει ακομα περισσότερο.....χαχαχαχαχα

πφφφφφφ ποτε δεν ειναι ευχαριστημενος ο περιγυρος τελικα!Οταν κανεις παιδια γιατι βιαστηκες και οταν δεν κανεις εχεις προβλημα!Οτι ναναι ειναι ολοι μην δινετε σημασια!Το βασικο ειναι το ζευγαρι να ειναι καλα και τα μωρα που θα ερθουν και ολοι οι αλλοι...σορρυ αλλα τους εχω γραμενους!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κι εγώ στην ηλικία το ίδιο κάνω. Αλλά στην εγκυμοσύνη βιάζομαι να μεγαλώσω! Ό,τι μας βολεύει... :rolleyes:

χαχαχα....ολες μας το ιδιο κανουμε. φαντασου ειμαι το 83 κ πριν ενα μηνα εκλεισα τα 29 κ παω για τα 30 κ λεω: ενταξει 29 ειμαι, τωρα αρχισα να τα διανυω!!!!

Διαφημίσεις

Ο γατος μου εχει κατσει πανω στο γραφειο του αντρα μου αγκαλια με την παθολογια και την ουρολογια!λετε να θελει να γινει γιατρος οταν μεγαλωσει ?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ο γατος μου εχει κατσει πανω στο γραφειο του αντρα μου αγκαλια με την παθολογια και την ουρολογια!λετε να θελει να γινει γιατρος οταν μεγαλωσει ?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:D:D:D:D:D:D:D

τι καλο θα φατε σημερα ???? εμενα μου εφερε ο αντρας μου κολιους!Τους εχω βαλει μεσα σε λεμονολαδοριγανη και θα τους κανω στην σχαρα και λιγο τζατζικακι με πρασινη σαλατα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τι καλο θα φατε σημερα ???? εμενα μου εφερε ο αντρας μου κολιους!Τους εχω βαλει μεσα σε λεμονολαδοριγανη και θα τους κανω στην σχαρα και λιγο τζατζικακι με πρασινη σαλατα!

παπουτσακια απο τα χερακια της μανουλας!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...