Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ρε γαμωτο, το δικό μου ειναι πολύ πονηρό. χθες που μου εκανε η γιατρός στο νοσοκομείο υπερηχο στα νεφρά, λεει κατσε να δουμε κ το μωρακι μας. της λεω οτι 20/8 που πηγα για υπερηχο, ειχε κλειστα ποδια κ μου λεει κατσε να δουμε γιατι τα εχει ανοιχτα. μολις παει να δει, τσακ αυτο βαζει το ενα πόδι πανω απο το αλλο κ τραβαει μια κλωτσιά.πεθαναμε στα γελια :D παλι δεν το ειδαμε τελικα...

:P:p:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο β επιπεδου ειναι γυρω στα 30-35 εκ κατα μεσο ορο, νομιζω... γιατι μακρυ βρε didi μου? υπολογισε οτι θα γεννηθει γυρω στα 50-55 εκ κατα μεσο ορο... συνηθως τους τελευταιους μηνες δεν μεγαλωνει πολυ σε μηκος... παιρνει πιο πολυ σε κιλα!

δηλαδη οντως ειαι 25 εκατοστα!!!!!!!! πω πω το παιδακι μου ειναι ολοκληρο(σχεδον δηλαδη)μωρο

ξερεις τι εκανα επιασα το χαρακα βλεπω ποσο ειναι τα 25 εκ μου φανηκε μεγαλο και μετα εβαλα το χαρακα κατα μηκος της κοιλιας μου για να δω απο που μεχρι που ειναι και επιανε απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη και λεω καλε αποκλειεται , δεν θα χωραει...

αλλα αν ειναι οντως ετσι τοτε γι'αυτο ξεκινησε τις κλωτσιες για να χωραει...

να ρωτησω κατι αλλο χθες δεν ενιωσα καμια δυνατη κλωτσια σαν την προχθεσινη αλλα ενιωθα πονο , λες και ειχε τεντωμενο το ποδι του και με πιεζε το τοιχωμα της κοιλια μου

αυτο γινεται να ηταν ή απλα ανοιγει η κοιλια μου εσωτερικα και το νιωθω το τεντωμα?

επισης με ποναει εκει που ηταν η κλωλικοειδητη μου και ειναι πιο πρησμενο εκεινο το σημειο, βλεπεις εξωγκωμα , υπαρχει προβλημα λετε?

UzVGp2.png

δεν πειραζει!! ενημερωσες για τις υπολοιπες:D

εμενα δεν με πειραζει που ειμαι με εξωσωματικη! μην ντρεπεσαι ουτε εγω ντρεπομαι:Dδεν το λεω απλα στον περιγυρο μου γιατι το προβλημα αφορα τον αντρα μου , οποτε δεν θα κατσω να λεω σε ολους τους υπολοιπους τι επαθε ο αντρας μου!δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα αν εχετε την απορια θα σας πω τι επαθε, ειναι ΠΟΛΥ σπανιο, επαθε καρκινο στον ενα ορχι και του τον αφαιρεσαν

αλλα μετα απο (δεν ξερω ακριβως ποσα χρονια) επαθε και στον αλλο:shock: και ετσι επρεπε να δωσει σπερμα για αν καποια στιγμη αποφασιζε να κανει οικογενεια και να του αφαιρεσουν και τον αλλο

δεν το εχει πει σε καναναν (εκτος απο τους 2 κολλητους του και απο το σοι του μονο οι γονεις-φυσικα- και η αδερφη του-γαμπρος του για να μην τον λυπουνται)

εμενα μονο το μωρακι μου με νοιαζει να ειναι καλα, μας ειπαν οτι δεν ειναι κληρονομικο και ετσι δεν χρειαζοταν να κανουμε και επιλογη φυλου αλλα οσο να ναι πιστευω θα το κοιταμε οταν κλεισει τα 18(πρωτα ο Θεος)

εχει τυχει σχεδον το ιδιο σε καποιον γνωστο μου, αλλα στον 1 οπου κ τον αφαίρεσε. καλα κανατε κ δεν το ειπατε σε κανενα, ειναι κατι προσωπικό σας κ δεν τους αφορα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

δεν πειραζει!! ενημερωσες για τις υπολοιπες:D

εμενα δεν με πειραζει που ειμαι με εξωσωματικη! μην ντρεπεσαι ουτε εγω ντρεπομαι:Dδεν το λεω απλα στον περιγυρο μου γιατι το προβλημα αφορα τον αντρα μου , οποτε δεν θα κατσω να λεω σε ολους τους υπολοιπους τι επαθε ο αντρας μου!δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα αν εχετε την απορια θα σας πω τι επαθε, ειναι ΠΟΛΥ σπανιο, επαθε καρκινο στον ενα ορχι και του τον αφαιρεσαν

αλλα μετα απο (δεν ξερω ακριβως ποσα χρονια) επαθε και στον αλλο:shock: και ετσι επρεπε να δωσει σπερμα για αν καποια στιγμη αποφασιζε να κανει οικογενεια και να του αφαιρεσουν και τον αλλο

δεν το εχει πει σε καναναν (εκτος απο τους 2 κολλητους του και απο το σοι του μονο οι γονεις-φυσικα- και η αδερφη του-γαμπρος του για να μην τον λυπουνται)

εμενα μονο το μωρακι μου με νοιαζει να ειναι καλα, μας ειπαν οτι δεν ειναι κληρονομικο και ετσι δεν χρειαζοταν να κανουμε και επιλογη φυλου αλλα οσο να ναι πιστευω θα το κοιταμε οταν κλεισει τα 18(πρωτα ο Θεος)

δεν χρωστατε να δινετε λογαριασμο σε κανεναν! τι σημαινει... παιδι μου ειναι και οπως θελω το κανα! συγγνωμη κιολας, αλλα ειναι αδιακρισια κατι τετοιες ερωτησεις... δηλαδη, εγω που εμεινα φυσικα, τι απανταω? τη σταση? το δωματιο? ...γελοιοτητες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα!!!!!!!!!καλε με μπερδεψες :?

εχω ΠΗΤ 28-1 αλλα 28-1 ξερω οτι εχω κλεισει συνολο τους 9 μηνες

κοιτα ειναι λογικο αυτο που λεω....

οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα να δουμε το σακουλακι μας ηταν 30 μαιου και ημουν 5 εβδομαδων περιπου ο γιατρος μου ειπε καθε 28(καθε 30 μου ειχε πει την πρωτη φορα) τεσπα καθε 28 αλλαζω μηνα(λογω ΠΗΤ)

οποτε οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα

30 μαιου ημουν 1 μηνων (ειχα κλεισει 1 μηνα +2 ημερες )

28 ιουνιου εκλεισα 2 μηνες εγκυος

28 ιουλιου εκλεισα 3 μηνες εγκυος

28 αυγουστου (σημερα!!!!!!) κλεινω 4 μηνες εγκυος(μπαινω στον 5 δεν ειμαι 5 )

28 σεπτεμβρη με το καλο 5

28 οκτωβρη με το καλο 6

28 νοεμβρη με το καλο 7

28 δεκεμβρη με το καλο 8

28 ιανουαριου (ΠΗΤ) πρωτα ο Θεος 9!!!!

καταλαβες?

Χαχα! Το ίδιο λέμε! 28/12 κλείνεις τον 80 και μπαίνεις στον 9ο. Σήμερα μπήκες στον 5ο!:tongue::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ναιιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιααι!!!!!!!! αερα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

κοριτσια μην χασει μονο την πτηση του φοβαμαι!!!!!

ακομα εκει τον ειχες;;; αρμένικη βίζιτα....χαχαχαχαχαχα :tongue:

καλημερα συν-εγκυούλες!!!

τι κάνετε;;; εγω χάλια:( με επιασε χθες τα ξημερώματα πάλι κολικός νεφρού κ το απογευμα για 2η φορα μεσα στη μερα. πήγα νοσοκομείο για υπέρηχο. δεν υποφέρεται αυτός ο πονος. αυτα τα 10 λεπτα της κρίσης ειναι σαν να σε σφάζουν, δάγκωνα το μαξιλάρι κ έκλεγα απο τον πόνο. μαλλον εχω αμμο ή πολύ μικρή πετρούλα :(

εχω νερουλιάσει, όλο νερο νερο νερο μου ειπε ο γιατρός μήπως φύγει.

αυτο ειχα περασει κι εγω , θυμασαι στο ειχα στειλει στο παρεντς που ειχες φτιαξει σχετικο θεμα

τελικα πετρα ειδαν?

εμενα τπτ πεντακαθαρα ολα:shock:

ειχα πιει 2 κουτακια σοδα τις προηγουμεες μερες ,να διαλυθηκαν ετσι ευκολα οι πετρες:shock:?

επισης επειδη κι εγω διαβασα για το ασβεστιο το εχω περιορισει σε μερα παρα μερα

ευχομαι ο,τι και να ειναι να φυγει και να μην σε ξαναπιασει ξερω τι ειναι αυτα τα 5-10΄λεπτα:|

UzVGp2.png

Χαχα! Το ίδιο λέμε! 28/12 κλείνεις τον 80 και μπαίνεις στον 9ο. Σήμερα μπήκες στον 5ο!:tongue::tongue:

ναι αλλα ειμαι 4ων :tongue::P:D:tongue::P:D:tongue::P:D:tongue::P:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

φαντασου οτι ειμαι γεννημενη του 78 αλλα δεν λεω οτι ειμαι 34! ακομη ειμαι 33 και 10 μηνων:tongue::P:tongue::P:tongue::P:tongue::P

UzVGp2.png

δηλαδη οντως ειαι 25 εκατοστα!!!!!!!! πω πω το παιδακι μου ειναι ολοκληρο(σχεδον δηλαδη)μωρο

ξερεις τι εκανα επιασα το χαρακα βλεπω ποσο ειναι τα 25 εκ μου φανηκε μεγαλο και μετα εβαλα το χαρακα κατα μηκος της κοιλιας μου για να δω απο που μεχρι που ειναι και επιανε απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη και λεω καλε αποκλειεται , δεν θα χωραει...

να ρωτησω κατι αλλο χθες δεν ενιωσα καμια δυνατη κλωτσια σαν την προχθεσινη αλλα ενιωθα πονο , λες και ειχε τεντωμενο το ποδι του και με πιεζε το τοιχωμα της κοιλια μου

αυτο γινεται να ηταν ή απλα ανοιγει η κοιλια μου εσωτερικα και το νιωθω το τεντωμα?

επισης με ποναει εκει που ηταν η κλωλικοειδητη μου και ειναι πιο πρησμενο εκεινο το σημειο, βλεπεις εξωγκωμα , υπαρχει προβλημα λετε?

25 εκ στο χαρακα ειναι ευθεια... το μωρακι ειναι διπλωμενο, κουλουριασμενο... οποτε μην αγχωνεσαι χωραει! κι οταν δεν χωραει... ριχνει μια να ξεπιαστει και ξαναμαζευεται... :tongue:

δυνατες μπορει να μην νιωθεις καθε μερα ακομα... σιγα σιγα θα μετρας (οπως εγω) ποσες ηταν οι δυνατες της μερας! π.χ. τωρα που μιλαμε... εεε παιζουμε μπαλα στανταρ!

τελος, αυτο με την σκωλικοειδιτη, εμενα δεν μ αρεσει... ρωτα το γιατρο σου. μπορει να ναι φυσιολογικο, απλα ολο και λες και για σοκολατιτσες και καλο ειναι να προσεχεις! σε ποναει σαν σουβλια? αμα το πατησεις μαζι και με την αλλη μερια και το αφησεις, ο πονος μενει? ρωτα καλου κακου... δεν θα ναι τιποτα, αλλα να ξερεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, κι εγώ το ίδιο έκανα με την κοιλιά μου και το χάρακα!Αλλά δεν κάθεται και οριζόντια, είναι κουλουριασμένο συνήθως, έτσι δεν είναι;

Για το θέμα του άντρα σου εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να το λες, είναι εντελώς προσωπικό θέμα. Και μου τη δίνει και όταν ο κόσμος ρωτάει τα ζευγάρια πότε θα κάνουν παιδί και γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη. Μπορεί να υπάρχει κάποια δυσκολία και να μην είναι τόσο απλό!

δεν χρωστατε να δινετε λογαριασμο σε κανεναν! τι σημαινει... παιδι μου ειναι και οπως θελω το κανα! συγγνωμη κιολας, αλλα ειναι αδιακρισια κατι τετοιες ερωτησεις... δηλαδη, εγω που εμεινα φυσικα, τι απανταω? τη σταση? το δωματιο? ...γελοιοτητες!

αχαχαχααχαχαχαχαχαχα τα εσωρουχα ξεχασες!!!!!

συμφωνα με τη μπισκοτοθεωρια φορουσες ρομαντικουλια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κανεις δεν μας ρωτησε ποτε γιατι δεν αργησαμε, παντρευτηκαμε σεπτεμβρη του 11 και απο το μαιο του 12 ειμαι εγκυος

αλλα η γιαγια του την ειπε τη ... "καλε , μηπως ειναι προβληματικη η νυφη και δεν δεν μπορει" κατι τετοιο δεν το θυμαμαι καλα και να φανταστεις η ιδια η γιαγια του μου το ειπε οτι ειχε πει ετσι οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος :shock:

UzVGp2.png

δυστυχως τη λεξη αδιακρισια δεν την γνωριζουν αρκετοί. εμεις ειμαστε παντρεμένοι 3 χρονια κ επειδη δεν καναμε παιδί μας εβγαλαν με κουσούρι. νομιζουν οτι καναμε εξωσωματική, γι αυτο κ "αργήσαμε" να μεινω εγκυος.

δεν ξερει κανενας οτι εμεις ειχαμε μια δοση 500 το μηνα κ τελείωσε τον φεβρουαριο. με 1 μισθο στο σπιτι, πως να ξεκθνησεις για μωρο, οταν τα 500 το μηνα σου φευγουν αμεσως;;;; μολις εφυγε αυτο το βαρος,αμεσως σε 1,5 μηνα εμεινα εγκυος. να ναι καλα το μωρακι μου κ ας λενε οτι θελουν... Οπως λεει κ η μαμα μου μια παροιμία: αν ο Θεός άκουγε τι ζητάνε τα κοράκια, θα χαν ψοφήσει όλα τα γαιδούρια για να τα φάνε....

ναι αλλα ειμαι 4ων :tongue::P:D:tongue::P:D:tongue::P:D:tongue::P:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

φαντασου οτι ειμαι γεννημενη του 78 αλλα δεν λεω οτι ειμαι 34! ακομη ειμαι 33 και 10 μηνων:tongue::P:tongue::P:tongue::P:tongue::P

Κι εγώ στην ηλικία το ίδιο κάνω. Αλλά στην εγκυμοσύνη βιάζομαι να μεγαλώσω! Ό,τι μας βολεύει... :rolleyes:

αυτο ειχα περασει κι εγω , θυμασαι στο ειχα στειλει στο παρεντς που ειχες φτιαξει σχετικο θεμα

τελικα πετρα ειδαν?

εμενα τπτ πεντακαθαρα ολα:shock:

ειχα πιει 2 κουτακια σοδα τις προηγουμεες μερες ,να διαλυθηκαν ετσι ευκολα οι πετρες:shock:?

επισης επειδη κι εγω διαβασα για το ασβεστιο το εχω περιορισει σε μερα παρα μερα

ευχομαι ο,τι και να ειναι να φυγει και να μην σε ξαναπιασει ξερω τι ειναι αυτα τα 5-10΄λεπτα:|

μου ειπε ο γιατρός μου, οτι αν δεν ειναι εμπειρος αυτός που κανει τον υπερηχο κ υπαρχει πετρα κατω απο 3 χιλιοστά ή αμμος, δεν την βλεπει. οταν με το καλό γεννησω, μου ειπε θα κανω μια αναλυτική εξέταση, δεν θυμαμαι πως την ειπε...πιελο κατι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...