Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα, πως είστε σήμερα?!

Για να βρεις το μήνα σου, σκέψου ότι ένα μήνα πριν την ΠΗΤ σου μπαίνεις στον 9ο. Και μετά μέτρα προς τα πίσω να δεις πόσο είσαι τώρα! Εγώ αυτό έκανα στην αρχή και τώρα το εμπέδωσα!

Υπέρηχο δυστυχώς κάναμε την προηγούμενη Δευτέρα και τώρα πρέπει να περιμένω ως τις 17/9 πάλι! 3 ολόκληρες βδομάδες! Και χωρίς να μας πει και τι είναι το πεισματάρικο, με θεόκλειστα πόδια ήταν! :?:?

καλημερα!!!!!!!!!καλε με μπερδεψες :?

εχω ΠΗΤ 28-1 αλλα 28-1 ξερω οτι εχω κλεισει συνολο τους 9 μηνες

κοιτα ειναι λογικο αυτο που λεω....

οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα να δουμε το σακουλακι μας ηταν 30 μαιου και ημουν 5 εβδομαδων περιπου ο γιατρος μου ειπε καθε 28(καθε 30 μου ειχε πει την πρωτη φορα) τεσπα καθε 28 αλλαζω μηνα(λογω ΠΗΤ)

οποτε οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα

30 μαιου ημουν 1 μηνων (ειχα κλεισει 1 μηνα +2 ημερες )

28 ιουνιου εκλεισα 2 μηνες εγκυος

28 ιουλιου εκλεισα 3 μηνες εγκυος

28 αυγουστου (σημερα!!!!!!) κλεινω 4 μηνες εγκυος(μπαινω στον 5 δεν ειμαι 5 )

28 σεπτεμβρη με το καλο 5

28 οκτωβρη με το καλο 6

28 νοεμβρη με το καλο 7

28 δεκεμβρη με το καλο 8

28 ιανουαριου (ΠΗΤ) πρωτα ο Θεος 9!!!!

καταλαβες?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω... υπομονη και να ευχηθουμε να κατεβει με τα πολλα νερα και να μην σε ξαναενοχλησει! μας ελεγε, ενας καθηγητης στο πανεπιστημιο, οτι ο κολικος νεφρου ειναι η ευκαιρια να νιωσει ο αντρας τους πονους της γεννας! δεν το χω περασει αλλα φανταζομαι... περαστικα να ειναι! παιρνεις και ασβεστιο? γιατι συνηθως επιδεινωνει την κατασταση... ρωτα τον γιατρο σου.

παιρνω 1 φορά την μέρα ασβέστιο.δεν μου είπε να το σταματησω. μου ειπε πολύ νερό, 1 ποτήρι τη μερα κατι ανθρακούχο(πορτοκαλαδα ή σόδα) για να γινουν πιο οξινα τα ούρα κ πολύ περπάτημα.....

χθες το βραδυ γελούσα μονη μου στην τουαλέτα, επειδη πριν κοιμηθω κατεβασα 1 λιτρο νερο (με το ζόρι), πηγαινα κάθε 5 λεπτα να ουρήσω κ η ποσότητα που εβγαζα ήταν σαν να ειχα να παω τουαλετα 2-3 ωρες. κ αυτο καθε 5 λεπτα....επαθα σοκ!!!!!:shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! τι κανετε??? εγω την βερα την εβγαλα γιατι μου φευγει δεν μπορω να καταλαβω γιατι..

καλημερα ριτσα μου!!!! πως εισαι? τι γλυκο θα φτιαξεις σημερα??? (το νου σου ακουει η συμπεθερα σου και θα σου το ζητησει οταν φερει τον γαμπρο!)καλε εσυ αδυνατησες?και σου φευγει η βερα?

εμενα το καλοκαιρι παντα ειναι ισα ισα, το χειμωνα ειναι νορμαλ

θα περιμενω να χειμωνιασει (οκτωβρη περιπου και ισως να τη βγαλω τοτε αν δω να πρηζομαι)

καλημερα κατ εγω εχω επιτελους ραντεβου την αλλη τριτη..

αντε αντε με το καλο!!!!!!! επιτελους θα δεις την κορακλα σου

αληθεια ξερετε περιπου ποσα εκατοστα ειναι σε αυτην την εβδομαδα του β επιπεδου?

στο τικερακι που εχω στο σκετο παρεντς γραφει και περιγραφη και εκει που ειμαι 18 εβδομαδων λεει οτι το μωρο μου ειναι 25 εκ

επιασα το χαρακα και μου φανηκε πολυ μακρυ....εσεις τι λετε?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!καλε με μπερδεψες :?

εχω ΠΗΤ 28-1 αλλα 28-1 ξερω οτι εχω κλεισει συνολο τους 9 μηνες

κοιτα ειναι λογικο αυτο που λεω....

οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα να δουμε το σακουλακι μας ηταν 30 μαιου και ημουν 5 εβδομαδων περιπου ο γιατρος μου ειπε καθε 28(καθε 30 μου ειχε πει την πρωτη φορα) τεσπα καθε 28 αλλαζω μηνα(λογω ΠΗΤ)

οποτε οταν πηγα στο γιατρο πρωτη φορα

30 μαιου ημουν 1 μηνων (ειχα κλεισει 1 μηνα +2 ημερες )

28 ιουνιου εκλεισα 2 μηνες εγκυος

28 ιουλιου εκλεισα 3 μηνες εγκυος

28 αυγουστου (σημερα!!!!!!) κλεινω 4 μηνες εγκυος(μπαινω στον 5 δεν ειμαι 5 )

28 σεπτεμβρη με το καλο 5

28 οκτωβρη με το καλο 6

28 νοεμβρη με το καλο 7

28 δεκεμβρη με το καλο 8

28 ιανουαριου (ΠΗΤ) πρωτα ο Θεος 9!!!!

καταλαβες?

λογικα είναι σωστό αυτό που λες. εμενα μου ειπε για να βρούμε τον τροπο για ΠΗΤ, στην πρωτη μερα της τελευταίας αδιαθεσίας προσθέτουμε 10 μ΄ερες κ αφαιρούμε 3 μηνες, τότε είναι η ΠΗΤ. εγώ π.χ 13/4 συν 10 μερες 23/4 (οπου καθε 23 μπαίνω στον μήνα), άρα ΠΗΤ 23/1/13

Στις 23/12 μπαίνω στον μηνα μου, δηλαδη απο εκεινη την μερα μεχρι 23/1 καποια μερα γεννάω. μπορεί να ναι με το που μπω στον 9ο, μπορεί να τον εξαντλησω κ να φτασω μεχρι τις 223/1.

ετσι το εχω καταλάβει εγω, σωστό ή λαθος, ποιός ξερει; :?

λογικα είναι σωστό αυτό που λες. εμενα μου ειπε για να βρούμε τον τροπο για ΠΗΤ, στην πρωτη μερα της τελευταίας αδιαθεσίας προσθέτουμε 10 μ΄ερες κ αφαιρούμε 3 μηνες, τότε είναι η ΠΗΤ. εγώ π.χ 13/4 συν 10 μερες 23/4 (οπου καθε 23 μπαίνω στον μήνα), άρα ΠΗΤ 23/1/13

Στις 23/12 μπαίνω στον μηνα μου, δηλαδη απο εκεινη την μερα μεχρι 23/1 καποια μερα γεννάω. μπορεί να ναι με το που μπω στον 9ο, μπορεί να τον εξαντλησω κ να φτασω μεχρι τις 223/1.

ετσι το εχω καταλάβει εγω, σωστό ή λαθος, ποιός ξερει; :?

ναι ! ετσι ελενακι πιστευω αυτο ειναι σωστο που λες

γιατι λενε μπορει και να εξαντλησουμε ολο τον 9 μηνα και να κοντεβουμε 10 μηνων να γεννησουμε

αν και την ΠΗΤ μου ο γιατρος εκανε διαφορες πραξεις σε ενα στρογγυλο χαρτακι

φαντασου: επρεπε να υπολογισει την τελευταια περιοδο μου, την ημερα εμβρυομεταφορας, ποσο ημερων ωαρια, τις εβδομαδες με βαση υπερηχου του μωρου

τριγωνομετρικη εξισωση εβαλα τον γιατρο να κανει για να βγαλει την ΠΗΤ μου:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλημερα ριτσα μου!!!! πως εισαι? τι γλυκο θα φτιαξεις σημερα??? (το νου σου ακουει η συμπεθερα σου και θα σου το ζητησει οταν φερει τον γαμπρο!)καλε εσυ αδυνατησες?και σου φευγει η βερα?

εμενα το καλοκαιρι παντα ειναι ισα ισα, το χειμωνα ειναι νορμαλ

θα περιμενω να χειμωνιασει (οκτωβρη περιπου και ισως να τη βγαλω τοτε αν δω να πρηζομαι)

αντε αντε με το καλο!!!!!!! επιτελους θα δεις την κορακλα σου

αληθεια ξερετε περιπου ποσα εκατοστα ειναι σε αυτην την εβδομαδα του β επιπεδου?

στο τικερακι που εχω στο σκετο παρεντς γραφει και περιγραφη και εκει που ειμαι 18 εβδομαδων λεει οτι το μωρο μου ειναι 25 εκ

επιασα το χαρακα και μου φανηκε πολυ μακρυ....εσεις τι λετε?

στο β επιπεδου ειναι γυρω στα 30-35 εκ κατα μεσο ορο, νομιζω... γιατι μακρυ βρε didi μου? υπολογισε οτι θα γεννηθει γυρω στα 50-55 εκ κατα μεσο ορο... συνηθως τους τελευταιους μηνες δεν μεγαλωνει πολυ σε μηκος... παιρνει πιο πολυ σε κιλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι ! ετσι ελενακι πιστευω αυτο ειναι σωστο που λες

γιατι λενε μπορει και να εξαντλησουμε ολο τον 9 μηνα και να κοντεβουμε 10 μηνων να γεννησουμε

αν και την ΠΗΤ μου ο γιατρος εκανε διαφορες πραξεις σε ενα στρογγυλο χαρτακι

φαντασου: επρεπε να υπολογισει την τελευταια περιοδο μου, την ημερα εμβρυομεταφορας, ποσο ημερων ωαρια, τις εβδομαδες με βαση υπερηχου του μωρου

τριγωνομετρικη εξισωση εβαλα τον γιατρο να κανει για να βγαλει την ΠΗΤ μου:D:D:D:D:D

αχ ξεχασα, εγω αυτα που γραφω ειναι υποτίθεται με φυσιολογική συλληψη.

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μας!!!

τι ζεστη ειναι αυτη, ρε κοριτσια? κοιμαμαι και γινομαι λες και με εχουν βρεξει με το λαστιχο... γυρναω δεξια, αριστερα, ανασκελα, τιποτα... παντου μουσκεμα! εσεις οι βορειοελλαδιτισες στειλτε λιγη δροσια στην αθηνα!!!

μπισκοτακι... τα καταφερες, να εχετε ζευγαρακι! υπεροχα!!! φανταζομαι τωρα... κορδελιτσες, φρου-φρου, καρδουλες! τελεια... με το καλο!!!

κατ32 υπομονη μεχρι τον β' επιπεδου και θα τ ανοιξει τα ποδαρακια του... τα μικρουλια μου, ειναι ντροπαλα!

μαρκελακι! δυνατα!!! ;););)

δεν ξερω ρε παιδι μου... εχω εναν ανεμιστηρα πανω μας οταν κοιμομαστε, αλλα τιποτα! και καλα εγω, αλλα και ο αντρας μου... τελος! κανει πολυ ζεστη!!!

κι εδω εχει δροσισει! θες λιγη δροσια κι απο τα νοτια?

στις πολλες ζεστες ξυπνουσα μουσκεμα

φαντασου τωρα που ειναι εδω ο κουμπαρος την πορτα του υπνοδωματιου μας την εχουμε κλειστη ολη νυχτα!!!

εμενα δεν με εχει πειραξει ο αντρας μου σκαει και κοιματε αναποδα στο κρεβατι για να ειναι απεναντι απο το παραθυρο

UzVGp2.png

κι εδω εχει δροσισει! θες λιγη δροσια κι απο τα νοτια?

στις πολλες ζεστες ξυπνουσα μουσκεμα

φαντασου τωρα που ειναι εδω ο κουμπαρος την πορτα του υπνοδωματιου μας την εχουμε κλειστη ολη νυχτα!!!

εμενα δεν με εχει πειραξει ο αντρας μου σκαει και κοιματε αναποδα στο κρεβατι για να ειναι απεναντι απο το παραθυρο

κι εγω αναποδα... για να με πιανει ο ανεμιστηρας! :oops::oops::oops:

σημερα φευγει ο κουμπαρος?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στο β επιπεδου ειναι γυρω στα 30-35 εκ κατα μεσο ορο, νομιζω... γιατι μακρυ βρε didi μου? υπολογισε οτι θα γεννηθει γυρω στα 50-55 εκ κατα μεσο ορο... συνηθως τους τελευταιους μηνες δεν μεγαλωνει πολυ σε μηκος... παιρνει πιο πολυ σε κιλα!

ρε γαμωτο, το δικό μου ειναι πολύ πονηρό. χθες που μου εκανε η γιατρός στο νοσοκομείο υπερηχο στα νεφρά, λεει κατσε να δουμε κ το μωρακι μας. της λεω οτι 20/8 που πηγα για υπερηχο, ειχε κλειστα ποδια κ μου λεει κατσε να δουμε γιατι τα εχει ανοιχτα. μολις παει να δει, τσακ αυτο βαζει το ενα πόδι πανω απο το αλλο κ τραβαει μια κλωτσιά.πεθαναμε στα γελια :D παλι δεν το ειδαμε τελικα...

αχ ξεχασα, εγω αυτα που γραφω ειναι υποτίθεται με φυσιολογική συλληψη.

δεν πειραζει!! ενημερωσες για τις υπολοιπες:D

εμενα δεν με πειραζει που ειμαι με εξωσωματικη! μην ντρεπεσαι ουτε εγω ντρεπομαι:Dδεν το λεω απλα στον περιγυρο μου γιατι το προβλημα αφορα τον αντρα μου , οποτε δεν θα κατσω να λεω σε ολους τους υπολοιπους τι επαθε ο αντρας μου!δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα αν εχετε την απορια θα σας πω τι επαθε, ειναι ΠΟΛΥ σπανιο, επαθε καρκινο στον ενα ορχι και του τον αφαιρεσαν

αλλα μετα απο (δεν ξερω ακριβως ποσα χρονια) επαθε και στον αλλο:shock: και ετσι επρεπε να δωσει σπερμα για αν καποια στιγμη αποφασιζε να κανει οικογενεια και να του αφαιρεσουν και τον αλλο

δεν το εχει πει σε καναναν (εκτος απο τους 2 κολλητους του και απο το σοι του μονο οι γονεις-φυσικα- και η αδερφη του-γαμπρος του για να μην τον λυπουνται)

εμενα μονο το μωρακι μου με νοιαζει να ειναι καλα, μας ειπαν οτι δεν ειναι κληρονομικο και ετσι δεν χρειαζοταν να κανουμε και επιλογη φυλου αλλα οσο να ναι πιστευω θα το κοιταμε οταν κλεισει τα 18(πρωτα ο Θεος)

UzVGp2.png

κι εγω αναποδα... για να με πιανει ο ανεμιστηρας! :oops::oops::oops:

σημερα φευγει ο κουμπαρος?

ναιιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιααι!!!!!!!! αερα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

κοριτσια μην χασει μονο την πτηση του φοβαμαι!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...