Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα, πως είστε σήμερα?!

Για να βρεις το μήνα σου, σκέψου ότι ένα μήνα πριν την ΠΗΤ σου μπαίνεις στον 9ο. Και μετά μέτρα προς τα πίσω να δεις πόσο είσαι τώρα! Εγώ αυτό έκανα στην αρχή και τώρα το εμπέδωσα!

Υπέρηχο δυστυχώς κάναμε την προηγούμενη Δευτέρα και τώρα πρέπει να περιμένω ως τις 17/9 πάλι! 3 ολόκληρες βδομάδες! Και χωρίς να μας πει και τι είναι το πεισματάρικο, με θεόκλειστα πόδια ήταν! :?:?

θα δεις και εσυ τι εχεις στο κραταει μυστικο το μπεμπε σου για να σου κανει εκπληξη!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα δεις και εσυ τι εχεις στο κραταει μυστικο το μπεμπε σου για να σου κανει εκπληξη!!!

Εγώ το είπα, έχει πάρει από τη μαμά του στο πείσμα (καθότι και το ίδιο ζώδιο) και μπορεί να μας το κρατήσει και στον επόμενο υπέρηχο κρυφό! :shock:

Για να δούμε κι εσύ αν θα μας έχεις κανένα νέο την Παρασκευή! Έχεις συμπτώματα περιόδου ή όχι;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κι απο μας!!!

τι ζεστη ειναι αυτη, ρε κοριτσια? κοιμαμαι και γινομαι λες και με εχουν βρεξει με το λαστιχο... γυρναω δεξια, αριστερα, ανασκελα, τιποτα... παντου μουσκεμα! εσεις οι βορειοελλαδιτισες στειλτε λιγη δροσια στην αθηνα!!!

μπισκοτακι... τα καταφερες, να εχετε ζευγαρακι! υπεροχα!!! φανταζομαι τωρα... κορδελιτσες, φρου-φρου, καρδουλες! τελεια... με το καλο!!!

κατ32 υπομονη μεχρι τον β' επιπεδου και θα τ ανοιξει τα ποδαρακια του... τα μικρουλια μου, ειναι ντροπαλα!

μαρκελακι! δυνατα!!! ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγώ το είπα, έχει πάρει από τη μαμά του στο πείσμα (καθότι και το ίδιο ζώδιο) και μπορεί να μας το κρατήσει και στον επόμενο υπέρηχο κρυφό! :shock:

Για να δούμε κι εσύ αν θα μας έχεις κανένα νέο την Παρασκευή! Έχεις συμπτώματα περιόδου ή όχι;

Εχω συμπτωματα περιοδου εδω και 5 μερες και ολο λεω τωρα μου ερχετε αλλα δεν.Δεν ξερω τι γινεται ,γιατι και την προηγουμενη φορα δεν το πηρα χαμπαρι τωρα δεν ξερω τι συμβαινει γιατι εχει αλλαξει λιγο ο οργανισμος μου μετα την γεννα και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.Την προηγουμενη φορα ειχα μεχρι τον 5ο συμπτωματα περιοδου οποτε γενικα δεν ξερω τι μου γινεται αν καταλαβες!!Ε οπως και να χει θα δειξει μεχρι την παρασκευη!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κι απο μας!!!

τι ζεστη ειναι αυτη, ρε κοριτσια? κοιμαμαι και γινομαι λες και με εχουν βρεξει με το λαστιχο... γυρναω δεξια, αριστερα, ανασκελα, τιποτα... παντου μουσκεμα! εσεις οι βορειοελλαδιτισες στειλτε λιγη δροσια στην αθηνα!!!

μπισκοτακι... τα καταφερες, να εχετε ζευγαρακι! υπεροχα!!! φανταζομαι τωρα... κορδελιτσες, φρου-φρου, καρδουλες! τελεια... με το καλο!!!

κατ32 υπομονη μεχρι τον β' επιπεδου και θα τ ανοιξει τα ποδαρακια του... τα μικρουλια μου, ειναι ντροπαλα!

Καλημερα κατια , ασε τωρα ειναι οι ορμονες σου στο φουλ και σε πιανει διπλα η ζεστη.Εγω απριλιο μηνα κυκλοφορουσα με το βρακι και μου ελεγε ο αντρας μου καλα τοσο πολυ?αφου δεν εχει ζεστη!Να δεις μολις γεννησεις ειναι λες και σου πατανε ενα κουμπι και φευγει αυτη η καψα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Θελω να πιασω τον γατο μου και να τον ζουλιξω!!!ο ατιμος εχει ερθει στα ποδια μου και μου κανει αγαπες!!Πωπω πως με relaxari ο γατουλις μου , ειναι τοσο καλουλης!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα κατια , ασε τωρα ειναι οι ορμονες σου στο φουλ και σε πιανει διπλα η ζεστη.Εγω απριλιο μηνα κυκλοφορουσα με το βρακι και μου ελεγε ο αντρας μου καλα τοσο πολυ?αφου δεν εχει ζεστη!Να δεις μολις γεννησεις ειναι λες και σου πατανε ενα κουμπι και φευγει αυτη η καψα!!

δεν ξερω ρε παιδι μου... εχω εναν ανεμιστηρα πανω μας οταν κοιμομαστε, αλλα τιποτα! και καλα εγω, αλλα και ο αντρας μου... τελος! κανει πολυ ζεστη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα συν-εγκυούλες!!!

τι κάνετε;;; εγω χάλια:( με επιασε χθες τα ξημερώματα πάλι κολικός νεφρού κ το απογευμα για 2η φορα μεσα στη μερα. πήγα νοσοκομείο για υπέρηχο. δεν υποφέρεται αυτός ο πονος. αυτα τα 10 λεπτα της κρίσης ειναι σαν να σε σφάζουν, δάγκωνα το μαξιλάρι κ έκλεγα απο τον πόνο. μαλλον εχω αμμο ή πολύ μικρή πετρούλα :(

εχω νερουλιάσει, όλο νερο νερο νερο μου ειπε ο γιατρός μήπως φύγει.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κι απο μας!!!

Άστα, φέτος έχει πολλή ζέστη αλλά μάλλον μας επηρεάζει κι εμάς λίγο παραπάνω λόγω ορμονών, κοιλιάς, κτλ. Αλλά νομίζω πως από σήμερα το πρωί έχει δροσίσει λίγο, δεν σου φαίνεται και σένα; Το πρωί που έφυγα για το γραφείο είχε ένα δροσερό αεράκι πολύ ευχάριστο!

Θα κάνω υπομονή, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς! Ναι, είναι ντροπαλό το γλυκούλι μου... Αλλά να μου έριχνε και καμία μικρή κλωτσιά τουλάχιστον!

Μαρκέλλα μου, ελπίζω να είναι καλά τα νέα αλλά καλύτερα να μην το σκέφτεσαι ως τότε για να μην αγχώνεσαι! Όντως με τα συμπτώματα ποτέ δεν ξέρεις, κι εγώ πριν μείνω έγκυος κάθε μήνα νόμιζα πως είμαι αλλά όταν πραγματικά το ξέχασα, τότε έμεινα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

και να τα αρχισαμε τα δεκατα!36,9!θα τρελαθω!ετσι και ειμαι εγκυος θα με ακουσει ολη η ελλαδα!

:D:D:D:D:D:D:D:D eyxomai na bohθησει κι εκεινο που σου εστειλα;)καλημερα!!!!

Θελω να πιασω τον γατο μου και να τον ζουλιξω!!!ο ατιμος εχει ερθει στα ποδια μου και μου κανει αγαπες!!Πωπω πως με relaxari ο γατουλις μου , ειναι τοσο καλουλης!!!

ναι τα σκατουλια... σημερα που κοιμομουν ο δικος μου ηθελε χαδια και με σκουντουσε και επειδη μεγαλωσαν τα νυχακια του ενιωθα να με τσιμπανε και τον πεταξα απο το κρεβατι ο κακομοιρος μετα εκατσε σε μια γωνια :(μετα τον λυπηθηκα και ξυπνησα και τον πηρα στο κρεβατι και ξεκινησαμε τα χαιδεματα και τα γουρου γουρου

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε παιδι μου... εχω εναν ανεμιστηρα πανω μας οταν κοιμομαστε, αλλα τιποτα! και καλα εγω, αλλα και ο αντρας μου... τελος! κανει πολυ ζεστη!!!

δεν είναι μονο οι ορμόνες μας, είναι κ το καλοκαίρι πάρα πολύ ζεστό :mad:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα συν-εγκυούλες!!!

τι κάνετε;;; εγω χάλια:( με επιασε χθες τα ξημερώματα πάλι κολικός νεφρού κ το απογευμα για 2η φορα μεσα στη μερα. πήγα νοσοκομείο για υπέρηχο. δεν υποφέρεται αυτός ο πονος. αυτα τα 10 λεπτα της κρίσης ειναι σαν να σε σφάζουν, δάγκωνα το μαξιλάρι κ έκλεγα απο τον πόνο. μαλλον εχω αμμο ή πολύ μικρή πετρούλα :(

εχω νερουλιάσει, όλο νερο νερο νερο μου ειπε ο γιατρός μήπως φύγει.

πωπω... υπομονη και να ευχηθουμε να κατεβει με τα πολλα νερα και να μην σε ξαναενοχλησει! μας ελεγε, ενας καθηγητης στο πανεπιστημιο, οτι ο κολικος νεφρου ειναι η ευκαιρια να νιωσει ο αντρας τους πονους της γεννας! δεν το χω περασει αλλα φανταζομαι... περαστικα να ειναι! παιρνεις και ασβεστιο? γιατι συνηθως επιδεινωνει την κατασταση... ρωτα τον γιατρο σου.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Άστα, φέτος έχει πολλή ζέστη αλλά μάλλον μας επηρεάζει κι εμάς λίγο παραπάνω λόγω ορμονών, κοιλιάς, κτλ. Αλλά νομίζω πως από σήμερα το πρωί έχει δροσίσει λίγο, δεν σου φαίνεται και σένα; Το πρωί που έφυγα για το γραφείο είχε ένα δροσερό αεράκι πολύ ευχάριστο!

Θα κάνω υπομονή, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς! Ναι, είναι ντροπαλό το γλυκούλι μου... Αλλά να μου έριχνε και καμία μικρή κλωτσιά τουλάχιστον!

Μαρκέλλα μου, ελπίζω να είναι καλά τα νέα αλλά καλύτερα να μην το σκέφτεσαι ως τότε για να μην αγχώνεσαι! Όντως με τα συμπτώματα ποτέ δεν ξέρεις, κι εγώ πριν μείνω έγκυος κάθε μήνα νόμιζα πως είμαι αλλά όταν πραγματικά το ξέχασα, τότε έμεινα!

σιγα σιγα οσο περναει η ωρα, νομιζω οτι δροσιζει... για να δουμε! το βραδυ εγω θελω να ναι οκ... :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

E φυσικα ποια τρελλη ειναι on line τετοια ωρα...μονον εγω!! Δεν εχω υπνο ρε κοριτσια και σας διαβαζα!!!\

Καλα Ντιντι βαλε συ τα ρομαντικουλια και κανε το γιο οπως εκανα κι εγω το πρωτο...γιατι η κορη θελει MED τελος!! Αχαχχαχαχαχ...

Ναι ναι ...το 80% εγινε 100% κοριτσακια!!! Εχω κοριτσακι:::::::))))))Γιουπι!!!

Ο προληπτικος ο αντρας μου δε με αφησε να αγορασω μια απλη BARBIE να το γιορτασω η αγορομανα να ευχαριστηθω!!!!Μη το γκαντεμιασουμε λεει!!!Μου εσπασε τα νευρα μεστο τζαμπο!!! Μονο ετρεχα να ψωνισω του γιου batman μπουρδες γιατι αυτη τη βδομαδα ειναι o σκοτεινος ιπποτης...την αλλη μπορει να ειναι σπαιντερμαν...αχααχαχαχα!!!!

Ο γιατρος μου ανενδοτος (επισης μουσπασε τα νευραααα) του λεω για περπατημα να ξεκινησω κατι ετσι ελαφρυ βερσιόν μη γινω σα φοραδα?? Οχι μου λεει απα πα...οι γυναικες παχαινουν γιατι τρωνε, προσεχε τη διατροφη σου φαε υγιεινα και θα εισαι μια χαρα, και πεταγεται ο αντρουλης "ουτε δουλειες στο σπιτι ε??¨" "Ουτε" λεει αυτος!!Αααα τωρα θα δει ομως που θα ξαναπαρω τη γυναικα μια φορα τη βδομαδα...πώς θα με πεθυμησει!!

17 με τελη Σεπτεμβρη εχω τη Β επιπεδου, να παω οποτε θελω μου ειπε (σε εξωτερικο γιατρο...γιατι αυτος ειναι καθηγητης) αρα απο βδομαδα θα κλεισω ραντεβου μ αυτον που μου εκανε και την Α που ειναι πιστοποιημενος. Ο γιατρος ειπε οτι 37 εβδ...καισαρικη ειναι το προγραμμα...οποτε τελη Γεναρη με βλεπω και τζαμπα ο τιτλος στο καφε!!Πρεπει να το κανω ευρεως φασματος!!

Οσο για το θηλασμο...να ακουτε τον παιδιατρο τι λεει μονο αν υποστηριζει το ολο θεμα γιατι ειναι και κατι παλιοι παιδιατροι παντελως ανενημερωτοι...που σου λενε μπουρδες!!Γι αυτο οπως λεει κι η παροιμια παρε παλιο δικηγορο νεο γιατρο (καπως ετσι τεσπα...)Γιατι..?Ο παλιός δικηγόρος ξέρει όλη την παλιά νομοθεσία, ο νέος γιατρός ξέρει τις εξελίξεις της επιστήμης, οι οποίες είναι αλματώδεις. Αυτές δεν μπορεί να τις πιάσει καλά ο παλιός γιατρός και εκεί ακόμα που τις αντιλαμβάνεται, ο νέος γιατρός τις πιάνει καλύτερα. Ο νέος γιατρός εξοικειώνεται με τη σύγχρονη ιατρική, η οποία αλλάζει συνεχώς/

Αυτααααα...παω να μετρησω ΡΟΖ προβατακια μπας και κλεισω κανα ματι...αλλα οπου ναναι το νουμερο 1 θα με φωναξει να του χαιδεψω το ποδι αν κοιμηθει...το δικο μου ποιος θα μου το χαιδεψει???

Φιλακια και τα λεμε το πρωι (αν ανοιξω τα ματια απτη τσιμπλα)

μπισκοτακι μου απο τη χαρα σου δεν μπορεις να κοιμηθεις?

"Καλα Ντιντι βαλε συ τα ρομαντικουλια και κανε το γιο οπως εκανα κι εγω το πρωτο...γιατι η κορη θελει MED τελος!! " να σου πω εγω επειδη ειμαι με εξωσωματικη να βαλω ΜΕD στο γιατρο τη μερα της εμβρυομεταφορα για το επομενο baby δηλαδη?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:D με το καλο το κοριτσακι σου , να γεμισει και κανενα βρακακι η απλωστρα!!!!!:D

ο αντρας σου γιατι φοβαται μην το γκαντεμιασετε?

εμεις αμεσως πηγαμε στα τζαμπο και του πηραμε το πρωτο φορμακι και τα πρωτα παπουτσακια πες του

μπισκοτακι ειχες καποιο προβλημα με αποκολληση στην αρχη και γι'αυτο δεν σε αφηνει να κανεις τπτ ο γιατρος?

προφανως ουτε και χουχου , το πηρε χαμπαρι ο αντρας σου αυτος?

και πες του εγου εσυ ουτε δυλειες τοτε αυτος δουλειες καθε μερα!!!

επισης γιατι τελικα καισαρικη?

και τελος καπως μπερδευτηκα με τους δικηγορους -γιατρους:?

τελικα παλιο ή νεο??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...