Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ντιντακο τι επαθες κοπελα μου?

μια μελανια να! στο πωπουδακι μου(ευτυχως ηταν πανω στην αρχη του "αεροσακου" και δεν ηταν στο κοκκαλο και ευτυχως το παιδακι μου καλα!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!

τι κανετε ;;; σας εχασα!

ακουω για δροσια αλλα εδω στας αθηνες βρασαμε

γενικα δεν ημουν καλα μαλλον λογο ζεστης

ελπιζω αυριο να ειμαι καλα

για συμβουλο θηλασμου και εγω θα το ψαξω!

την βερα την εβγαλα και φανουροπιτα δεν προλαβα να φτιαξω! κλαψ!

θα παω πισω στις σελιδες να βρω την συνταγη σας και θα την φτιαξω μες την εβδομαδα , λετε να παιραζει;;;

αυτα καληνυχτα!

ροδουλα μου κι εγω αλλη μερα θα τη φτιαξω δεν πειραζει, σημερα δεν προλαβα:(

UzVGp2.png

μια μελανια να! στο πωπουδακι μου(ευτυχως ηταν πανω στην αρχη του "αεροσακου" και δεν ηταν στο κοκκαλο και ευτυχως το παιδακι μου καλα!)

οχ κοριτσακι μου!!σιδερενια!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

και να τα αρχισαμε τα δεκατα!36,9!θα τρελαθω!ετσι και ειμαι εγκυος θα με ακουσει ολη η ελλαδα!

μην αγχωνεσαι μαρκελα μου!!ολα καλα θα πανε!!ο θεος το εχει ρηξει το βλεμμα του σε σενα κ δεν θα σας αφησει !!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εμ με τετοια σεξουλιαρικα εσωρουχα που εχει;););)

παντως εχω ενα σετακι :oops: ειναι ρομαντικουλι σε σχεση με το γενικο στυλ του σχεδιαστη

E φυσικα ποια τρελλη ειναι on line τετοια ωρα...μονον εγω!! Δεν εχω υπνο ρε κοριτσια και σας διαβαζα!!!\

Καλα Ντιντι βαλε συ τα ρομαντικουλια και κανε το γιο οπως εκανα κι εγω το πρωτο...γιατι η κορη θελει MED τελος!! Αχαχχαχαχαχ...

Ναι ναι ...το 80% εγινε 100% κοριτσακια!!! Εχω κοριτσακι:::::::))))))Γιουπι!!!

Ο προληπτικος ο αντρας μου δε με αφησε να αγορασω μια απλη BARBIE να το γιορτασω η αγορομανα να ευχαριστηθω!!!!Μη το γκαντεμιασουμε λεει!!!Μου εσπασε τα νευρα μεστο τζαμπο!!! Μονο ετρεχα να ψωνισω του γιου batman μπουρδες γιατι αυτη τη βδομαδα ειναι o σκοτεινος ιπποτης...την αλλη μπορει να ειναι σπαιντερμαν...αχααχαχαχα!!!!

Ο γιατρος μου ανενδοτος (επισης μουσπασε τα νευραααα) του λεω για περπατημα να ξεκινησω κατι ετσι ελαφρυ βερσιόν μη γινω σα φοραδα?? Οχι μου λεει απα πα...οι γυναικες παχαινουν γιατι τρωνε, προσεχε τη διατροφη σου φαε υγιεινα και θα εισαι μια χαρα, και πεταγεται ο αντρουλης "ουτε δουλειες στο σπιτι ε??¨" "Ουτε" λεει αυτος!!Αααα τωρα θα δει ομως που θα ξαναπαρω τη γυναικα μια φορα τη βδομαδα...πώς θα με πεθυμησει!!

17 με τελη Σεπτεμβρη εχω τη Β επιπεδου, να παω οποτε θελω μου ειπε (σε εξωτερικο γιατρο...γιατι αυτος ειναι καθηγητης) αρα απο βδομαδα θα κλεισω ραντεβου μ αυτον που μου εκανε και την Α που ειναι πιστοποιημενος. Ο γιατρος ειπε οτι 37 εβδ...καισαρικη ειναι το προγραμμα...οποτε τελη Γεναρη με βλεπω και τζαμπα ο τιτλος στο καφε!!Πρεπει να το κανω ευρεως φασματος!!

Οσο για το θηλασμο...να ακουτε τον παιδιατρο τι λεει μονο αν υποστηριζει το ολο θεμα γιατι ειναι και κατι παλιοι παιδιατροι παντελως ανενημερωτοι...που σου λενε μπουρδες!!Γι αυτο οπως λεει κι η παροιμια παρε παλιο δικηγορο νεο γιατρο (καπως ετσι τεσπα...)Γιατι..?Ο παλιός δικηγόρος ξέρει όλη την παλιά νομοθεσία, ο νέος γιατρός ξέρει τις εξελίξεις της επιστήμης, οι οποίες είναι αλματώδεις. Αυτές δεν μπορεί να τις πιάσει καλά ο παλιός γιατρός και εκεί ακόμα που τις αντιλαμβάνεται, ο νέος γιατρός τις πιάνει καλύτερα. Ο νέος γιατρός εξοικειώνεται με τη σύγχρονη ιατρική, η οποία αλλάζει συνεχώς/

Αυτααααα...παω να μετρησω ΡΟΖ προβατακια μπας και κλεισω κανα ματι...αλλα οπου ναναι το νουμερο 1 θα με φωναξει να του χαιδεψω το ποδι αν κοιμηθει...το δικο μου ποιος θα μου το χαιδεψει???

Φιλακια και τα λεμε το πρωι (αν ανοιξω τα ματια απτη τσιμπλα)

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

επειδη κοριτσακι ειμαι με εξωσωματικη , γι'αυτο εβαλα τη συλληψη σε εισαγωγικα

ουτε καν αυτη η ημερομηνια ειναι η μερα εμβρυομεταφορας

απλα καθε 28 αλλαζω μηνα ειπε ο γιατρος

στις 28 μαιου μου ειπε ειμαι 1 μηνα οποτε εβαλα εγω και καλα 28 απριλη "συλληψη"

υπομονη σε λιγο καιρο θα νιωσεις κατι

ποτε ξαναεχεις εσυ υπερηχο? οπου να'ναι δεν εχετε???

Καλημέρα, πως είστε σήμερα?!

Για να βρεις το μήνα σου, σκέψου ότι ένα μήνα πριν την ΠΗΤ σου μπαίνεις στον 9ο. Και μετά μέτρα προς τα πίσω να δεις πόσο είσαι τώρα! Εγώ αυτό έκανα στην αρχή και τώρα το εμπέδωσα!

Υπέρηχο δυστυχώς κάναμε την προηγούμενη Δευτέρα και τώρα πρέπει να περιμένω ως τις 17/9 πάλι! 3 ολόκληρες βδομάδες! Και χωρίς να μας πει και τι είναι το πεισματάρικο, με θεόκλειστα πόδια ήταν! :?:?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να ρωτησω ολες!

τη βερα σας τη βγαλατε? εμενα ειναι ηδη ισα ισα στο δαχτυλο μου, ποτε θα αρχισω να πρηζομα? να τη βγαλω?

(χθες ρωτησα τη μανα μου και πηρε θαρρος και ο αντρας μου και λεει ε αν ειναι και τη βγαλεις να τη βγαλω κι εγω . ντιντι::|:(:mad::evil::?:cry:)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! τι κανετε??? εγω την βερα την εβγαλα γιατι μου φευγει δεν μπορω να καταλαβω γιατι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

E φυσικα ποια τρελλη ειναι on line τετοια ωρα...μονον εγω!! Δεν εχω υπνο ρε κοριτσια και σας διαβαζα!!!\

Καλα Ντιντι βαλε συ τα ρομαντικουλια και κανε το γιο οπως εκανα κι εγω το πρωτο...γιατι η κορη θελει MED τελος!! Αχαχχαχαχαχ...

Ναι ναι ...το 80% εγινε 100% κοριτσακια!!! Εχω κοριτσακι:::::::))))))Γιουπι!!!

Ο προληπτικος ο αντρας μου δε με αφησε να αγορασω μια απλη BARBIE να το γιορτασω η αγορομανα να ευχαριστηθω!!!!Μη το γκαντεμιασουμε λεει!!!Μου εσπασε τα νευρα μεστο τζαμπο!!! Μονο ετρεχα να ψωνισω του γιου batman μπουρδες γιατι αυτη τη βδομαδα ειναι o σκοτεινος ιπποτης...την αλλη μπορει να ειναι σπαιντερμαν...αχααχαχαχα!!!!

Ο γιατρος μου ανενδοτος (επισης μουσπασε τα νευραααα) του λεω για περπατημα να ξεκινησω κατι ετσι ελαφρυ βερσιόν μη γινω σα φοραδα?? Οχι μου λεει απα πα...οι γυναικες παχαινουν γιατι τρωνε, προσεχε τη διατροφη σου φαε υγιεινα και θα εισαι μια χαρα, και πεταγεται ο αντρουλης "ουτε δουλειες στο σπιτι ε??¨" "Ουτε" λεει αυτος!!Αααα τωρα θα δει ομως που θα ξαναπαρω τη γυναικα μια φορα τη βδομαδα...πώς θα με πεθυμησει!!

17 με τελη Σεπτεμβρη εχω τη Β επιπεδου, να παω οποτε θελω μου ειπε (σε εξωτερικο γιατρο...γιατι αυτος ειναι καθηγητης) αρα απο βδομαδα θα κλεισω ραντεβου μ αυτον που μου εκανε και την Α που ειναι πιστοποιημενος. Ο γιατρος ειπε οτι 37 εβδ...καισαρικη ειναι το προγραμμα...οποτε τελη Γεναρη με βλεπω και τζαμπα ο τιτλος στο καφε!!Πρεπει να το κανω ευρεως φασματος!!

Οσο για το θηλασμο...να ακουτε τον παιδιατρο τι λεει μονο αν υποστηριζει το ολο θεμα γιατι ειναι και κατι παλιοι παιδιατροι παντελως ανενημερωτοι...που σου λενε μπουρδες!!Γι αυτο οπως λεει κι η παροιμια παρε παλιο δικηγορο νεο γιατρο (καπως ετσι τεσπα...)Γιατι..?Ο παλιός δικηγόρος ξέρει όλη την παλιά νομοθεσία, ο νέος γιατρός ξέρει τις εξελίξεις της επιστήμης, οι οποίες είναι αλματώδεις. Αυτές δεν μπορεί να τις πιάσει καλά ο παλιός γιατρός και εκεί ακόμα που τις αντιλαμβάνεται, ο νέος γιατρός τις πιάνει καλύτερα. Ο νέος γιατρός εξοικειώνεται με τη σύγχρονη ιατρική, η οποία αλλάζει συνεχώς/

Αυτααααα...παω να μετρησω ΡΟΖ προβατακια μπας και κλεισω κανα ματι...αλλα οπου ναναι το νουμερο 1 θα με φωναξει να του χαιδεψω το ποδι αν κοιμηθει...το δικο μου ποιος θα μου το χαιδεψει???

Φιλακια και τα λεμε το πρωι (αν ανοιξω τα ματια απτη τσιμπλα)

Έχουν πέσει τρελές αϋπνίες σε αυτή την παρέα από ότι βλέπω! Κοριτσάκι ε; Τέλεια! Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα κι ένα! Και θα βγάλεις και το άχτι σου στα ρουχαλάκια και στα στολιδάκια!

Τόσο νωρίς θα κάνεις τη Β επιπέδου; Εμένα μου έχει πει κατά τις αρχές Οκτώβρη, στην 22η εβδομάδα...

καλημερα κατ εγω εχω επιτελους ραντεβου την αλλη τριτη..

Καλή σου μέρα! Τυχερούλα, θα το δεις το μωράκι σου πάλι! Από πότε έχεις να πας?

Εμένα η βέρα μου κάνει ακόμη, αλλά λες να τη βγάλω για να μη μου κολλήσει μετά?

Έχουν πέσει τρελές αϋπνίες σε αυτή την παρέα από ότι βλέπω! Κοριτσάκι ε; Τέλεια! Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα κι ένα! Και θα βγάλεις και το άχτι σου στα ρουχαλάκια και στα στολιδάκια!

Τόσο νωρίς θα κάνεις τη Β επιπέδου; Εμένα μου έχει πει κατά τις αρχές Οκτώβρη, στην 22η εβδομάδα...

Οχι βρε, απο 20-24 εβδ. γινεται αμα θες. Καλα ετσι κι αλλιως εγω κλεινω σε εξωτερικο γιατρο οποτε θα μου πει αυτος ποτε να παω. Απλώς μου ειπε απο ποτε μπορω να το κανω.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Οχι βρε, απο 20-24 εβδ. γινεται αμα θες. Καλα ετσι κι αλλιως εγω κλεινω σε εξωτερικο γιατρο οποτε θα μου πει αυτος ποτε να παω. Απλώς μου ειπε απο ποτε μπορω να το κανω.

Α, οκ. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να την κάνω τότε. Θα πάω να τον δω λίγο πριν κλείσω την 20η και μάλλον θα μου πει τότε ακριβώς πότε να πάω για τη β επιπέδου. Κι εγώ σε εξωτερικό θα πάω, όπως πήγα και για την αυχενική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...