Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

υπομονη, κοπελα μου... τωρα σε 2-3 εβδομαδες θα χεις το παιδακι σου αγκαλια! θα χει φυγει και η πολυ ζεστη... αλλα καλυτερα και για το μωρο! ειναι αγορακι η κοριτσακι?

ΑΓΟΡΑΚΙ..ΟΝΤΩΣ,ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ..ΕΣΥ?ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ? ΠΩΣ ΠΑΣ?

2012.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσικά και να την βγάλεις, το φαντάζεσαι να ξυπνήσεις ένα πρωί και να μην βγαίνει με τίποτα;αλλα και ο άνδρας σου καλέ ο καημένος θέλει να σου συμπαρασταθεί.

ναι ναι αυτο ηθελε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

Ο ιδιοκτητης των med ειναι πελατης μου στο μαγαζι.Τι ωραιο γκομενακι πωπω!!Αλλα δεν ειναι straight!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εμ με τετοια σεξουλιαρικα εσωρουχα που εχει;););)

παντως εχω ενα σετακι :oops: ειναι ρομαντικουλι σε σχεση με το γενικο στυλ του σχεδιαστη

UzVGp2.png

ΑΓΟΡΑΚΙ..ΟΝΤΩΣ,ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ..ΕΣΥ?ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ? ΠΩΣ ΠΑΣ?

αγορακι κι εγω! ειναι αγοροχρονια μαλλον...

καλα, αν και ειμαι ξαπλα απτην αρχη, λογω περιδεσης τραχηλου, και η ζεστη-καυσωνας δεν βοηθαει... τωρα ομως που αρχισε και κλωτσαει για τα καλα ο μπεμπης μου, δεν θα παραπονιεμαι για τετοια... θα περασει ο καιρος! αρκει να μαστε καλα!

τα εχεις ολα ετοιμα, φανταζομαι? κουνια, ρουχαλακια, βαλιτσα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi , μπορεις να την περασεις στο λαιμο!Η αδερφη μου ετσ ειχε κανει για να μην την βγαλει ο αντρας της χααχαχαχαχαχα

μμμμ ωραια η ιδεα....μπορει και να το κανω... δεν ξερω....μ'αρεσει να αλλαζω συνεχεια κολλιεδακια σκουλαρικακια αναλογα με τα ρουχα:cool: και αν την βαλω στο λαιμο θα με δεσμευει ...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αν σου πώ οτι καμια φορά οι γιατροί είναι χειρότεροι;απο που είσαι;μπορεί να έχει στην περιοχή σου σύμβουλο θηλασμου

ροδο

ασε εμεις δεν υπαρχουμε, ουτε κεντρο μητερας και παιδιου δεν εχουμε απο ο,τι εμαθα!

UzVGp2.png

αγορακι κι εγω! ειναι αγοροχρονια μαλλον...

καλα, αν και ειμαι ξαπλα απτην αρχη, λογω περιδεσης τραχηλου, και η ζεστη-καυσωνας δεν βοηθαει... τωρα ομως που αρχισε και κλωτσαει για τα καλα ο μπεμπης μου, δεν θα παραπονιεμαι για τετοια... θα περασει ο καιρος! αρκει να μαστε καλα!

τα εχεις ολα ετοιμα, φανταζομαι? κουνια, ρουχαλακια, βαλιτσα?

ΟΟΟΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟ......ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ...

2012.png

Γειά σας και από μένα! Τι κάνετε; Εγώ (να μην το γρουσουζεύω) δεν έχω καθόλου ενοχλήσεις, το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! Αλλά λίγο γαργαλητό πάλι θα το ήθελα, δεν νιώθω τίποτα! :shock::shock:

Ο μήνας ξέρω πως αλλάζει με βάσει τη μέρα της ΠΗΤ σου όχι της σύλληψης. Δηλαδή εγώ που έχω ΠΗΤ 6/2 αλλάζω μήνα κάθε 6. Στις 6/9 θα μπω στον 5ο. Και νομίζω πως αυτό συμπίπτει με την 18η εβδομάδα...

επειδη κοριτσακι ειμαι με εξωσωματικη , γι'αυτο εβαλα τη συλληψη σε εισαγωγικα

ουτε καν αυτη η ημερομηνια ειναι η μερα εμβρυομεταφορας

απλα καθε 28 αλλαζω μηνα ειπε ο γιατρος

στις 28 μαιου μου ειπε ειμαι 1 μηνα οποτε εβαλα εγω και καλα 28 απριλη "συλληψη"

υπομονη σε λιγο καιρο θα νιωσεις κατι

ποτε ξαναεχεις εσυ υπερηχο? οπου να'ναι δεν εχετε???

UzVGp2.png

ΟΟΟΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟ......ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ...

συγγνωμη... μιλαγα στο τηλεφωνο με μια φιλη!

κι εμενα ριχνει... μποξερ θα τον κανω!!! εσενα τωρα ειναι και ολοκληρο παιδακι, βρε! και να τεντωθει λιγο, αφου δεν εχει χωρο, θα τον καταλαβαινεις! ποσο ειναι (κιλα)? σου εχουν πει?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

συγγνωμη... μιλαγα στο τηλεφωνο με μια φιλη!

κι εμενα ριχνει... μποξερ θα τον κανω!!! εσενα τωρα ειναι και ολοκληρο παιδακι, βρε! και να τεντωθει λιγο, αφου δεν εχει χωρο, θα τον καταλαβαινεις! ποσο ειναι (κιλα)? σου εχουν πει?

ΕΠΙ ΛΕΞΗ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ!!!!!! ΗΤΑΝ 2 ΚΙΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΥΠΕΡΗΧΟ...Ε ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΕΙ........ 3 ΚΑΙ?????? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ?ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ!

2012.png

Διαφημίσεις

ΕΠΙ ΛΕΞΗ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ!!!!!! ΗΤΑΝ 2 ΚΙΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΥΠΕΡΗΧΟ...Ε ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΕΙ........ 3 ΚΑΙ?????? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ?ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ!

αντε καλε! μια χαρα... να ναι το παιδακι υγιες και το αν θα ζοριστεις δεν εχει να κανει με το βαρος του... μια κοπελα εδω με μικροτερο μωρακι στο δευτερο, ταλαιπωρηθηκε πιο πολυ απο το πρωτο που ηταν βαρυτερο, λογω θεσης κεφαλιου... εσενα το πρωτο ε?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αντε καλε! μια χαρα... να ναι το παιδακι υγιες και το αν θα ζοριστεις δεν εχει να κανει με το βαρος του... μια κοπελα εδω με μικροτερο μωρακι στο δευτερο, ταλαιπωρηθηκε πιο πολυ απο το πρωτο που ηταν βαρυτερο, λογω θεσης κεφαλιου... εσενα το πρωτο ε?

ΝΑΙ Ο ΠΑΣΑΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

2012.png

didi , εσυ εισαι με εξωσωματικη οποτε ξερεις ακριβως ποτε εγινε η συλληψη γιαυτο σου εχει πει ο γιατρος σου ετσι!καταλαβες ? :tongue:

ναι , αλλα και παλι η εμρυομεταφορα εγινε 10 μαιου με 3 ημερων ωαρια

οποτε παλι δεν συμπιπτει ουτε αυτο με την ΠΗΤ

δεν πειραζει εγω λεω 4 μηνων τωρα και 28 ιανουαριου (ΠΗΤ) 9 μηνων

νομιζω σωστα το υπολογιζω....

UzVGp2.png

ΝΑΙ Ο ΠΑΣΑΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ε καλα... εχει παρει θεση? η θα δειτε αυριο? αν ειναι με το κεφαλακι κατω, χαμηλα και ολα καλα γιατι να κανεις καισαρικη? ποσες γεννανε καθε μερα? ολα μικρουλια ειναι νομιζεις? υπαρχουν και μωρακια 3.500, 3.800 ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ποσο περιπου ηταν στις 26 εβδ? αν θυμασαι? εμας μας ειχε πει 766γρ. και οτι μαλλον θα ναι ψηλος... ειδε μακρυα ποδαρακια, χερακια και μεγαλα πατουσακια!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...