Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

συμφωνα με αυτο ειμαι στον 5ο μηνα:shock:

ναι αλλα εγω αυριο θα κλεισω τον 4ο μηνα:shock:(συμφωνα με το καθε 28 αλλαζω μηνα ου γιατρου : "28 απριλιου" συλληψη 28 μαιου 1 μηνας

28 ιουνιου 2 μηνες

28 ιουλιου 3 μηνες

28 αυγουστου 4 μηνες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελικα ποσο ειμαι???????????

Γειά σας και από μένα! Τι κάνετε; Εγώ (να μην το γρουσουζεύω) δεν έχω καθόλου ενοχλήσεις, το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! Αλλά λίγο γαργαλητό πάλι θα το ήθελα, δεν νιώθω τίποτα! :shock::shock:

Ο μήνας ξέρω πως αλλάζει με βάσει τη μέρα της ΠΗΤ σου όχι της σύλληψης. Δηλαδή εγώ που έχω ΠΗΤ 6/2 αλλάζω μήνα κάθε 6. Στις 6/9 θα μπω στον 5ο. Και νομίζω πως αυτό συμπίπτει με την 18η εβδομάδα...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και από μένα! Τι κάνετε; Εγώ (να μην το γρουσουζεύω) δεν έχω καθόλου ενοχλήσεις, το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! Αλλά λίγο γαργαλητό πάλι θα το ήθελα, δεν νιώθω τίποτα! :shock::shock:

Ο μήνας ξέρω πως αλλάζει με βάσει τη μέρα της ΠΗΤ σου όχι της σύλληψης. Δηλαδή εγώ που έχω ΠΗΤ 6/2 αλλάζω μήνα κάθε 6. Στις 6/9 θα μπω στον 5ο. Και νομίζω πως αυτό συμπίπτει με την 18η εβδομάδα...

Γεια σου και σενα.καλα ειμαστε.Αυτο ειναι καλο απολαμβανεις την εγκυμοσυνη χωρις παρατραγουδα!!!Αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος !!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τι ωραία να μην έχεις ενοχλήσεις. κι μένα σύμφωνα με την πητ αλλάζω μηνα, κάθε 28.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

τι ωραία να μην έχεις ενοχλήσεις. κι μένα σύμφωνα με την πητ αλλάζω μηνα, κάθε 28.

Εσύ έχεις; Κι εγώ είχα κάτι μικρά τραβηγματάκια πριν 1-2 εβδομάδες αλλά τώρα ακόμη κι αυτά έχουν μειωθεί...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

να ρωτησω ολες!

τη βερα σας τη βγαλατε? εμενα ειναι ηδη ισα ισα στο δαχτυλο μου, ποτε θα αρχισω να πρηζομα? να τη βγαλω?

(χθες ρωτησα τη μανα μου και πηρε θαρρος και ο αντρας μου και λεει ε αν ειναι και τη βγαλεις να τη βγαλω κι εγω . ντιντι::|:(:mad::evil::?:cry:)

μετα τον 4ο την περασα στην αλυσιδα του σταυρου μου και τη φοραω στο λαιμο... αλλα και μενα δεν ειχε κολλησει την εβγαλα νωριτερα γιατι αρχισε να ναι ισα ισα... ο αντρας μου τα ιδια με τον δικο σου! τον κυνηγαω... αλλα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Οχι didi μου, δεν το έχω ακούσει απο εσένα αυτό με το δηλητήριο, συγκεκριμένα η πεθερά μου μου το είπε.τελος πάντων είναι ακόμα νωρίς για το θέμα του θηλασμού, αλλα εμένα με βοήθησαν κάποια σαιτ και μάλιστα πήγα οργανωμένη στο μαιευτήριο με τις σημειώσεις μου, οπότε και δεν με ένοιαζε τι έλεγε ο καθένας.και να σημειώσω οτι στην ουσία, μόνο ο άνδρας μου και η αδερφή μου

με υποστήριξαν 100%.αν κάποια θέλει και μπορώ ευχαρίστως να βοηθήσω με το θέμα, απλά δεν μπορώ τις υπερβολές και μόνο αν με ρωτήσουν βοηθάω, αν βλέπω πως μια νέα μανούλα για τον οποιοδήποτε λόγο δεν θηλάζει δεν επιμένω.

κι εγω συμφωνω οτι εφοσον μπορεις και στο επιτρεπουν και οι συνθηκες δεν υπαρχει καλυτερο απτο να θηλασεις το παιδακι σου για οσο πιο πολυ! γεννηθηκα το 82 και ο μεγαλυτερος αδερφος μου το 81... η μανα μου θηλαζε τον μεγαλο 1 χρονο σχεδον, μεχρι πριν τη γεννηση μου και μετα ξανα μαζι με μενα... δεν τον σταματησε, παρα μονο οταν ο ιδιος δεν ηθελε πια, γυρω 1.5 χρονων. τοσο θηλασα κι εγω και τα αλλα 2 αδερφια μου! και ο παιδιατρος ηταν 100% συμφωνος, γιατι ειχε μεταπτυχιακα αμερικη και εκει υποστηριζουν πολυ τον παραλληλο θηλασμο μεχρι και 3 χρονων... εγω ελπιζω να τα καταφερω, δεν αγχωνομαι, διαβαζω διαφορα και αν τυχον χρειαστει να ξερεις τιτη θα σε ζαλισω στις ερωτησεις!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ! την ευλογια της Παναγιας να χουμε ολες!

πως τα πας με τη ζεστη?

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ........ΠΦΦΦΦΦΦ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ......ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΖΕΣΤΗ....

2012.png

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ........ΠΦΦΦΦΦΦ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ......ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΖΕΣΤΗ....

υπομονη, κοπελα μου... τωρα σε 2-3 εβδομαδες θα χεις το παιδακι σου αγκαλια! θα χει φυγει και η πολυ ζεστη... αλλα καλυτερα και για το μωρο! ειναι αγορακι η κοριτσακι?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...