Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα!!ολα καλα δοξα το θεο!!αν με χτυπουσε κιολας!!καλα ναναι γερο κ ας μην με χτυπαει αλλα τι αγχος κ αγωνια αν δεν το ακους?σημερα κλεινω την 16η βδ κλεινω τον τεταρτο περιμενω τι να κανω κανα δυο βδομαδες ακομα που μου ειπατε κ εσεις!!

εσεις πως περασατε?

Καλα και εμεις ησυχα!!!μοιραζουμε φανουροπιτες!Εσυ ποιον γιατρο εχεις ? απο θεσσαλονικη δεν εισαι ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα και εμεις ησυχα!!!μοιραζουμε φανουροπιτες!Εσυ ποιον γιατρο εχεις ? απο θεσσαλονικη δεν εισαι ?

κα Δημητρα Κυρου!!ειναι διευθυντρια εξωσωματικης στο γενεσις!!

εσυ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κα Δημητρα Κυρου!!ειναι διευθυντρια εξωσωματικης στο γενεσις!!

εσυ?

Εγω εχω την Λινα Ζαχερ(Διαβαλκανικο) και τωρα πλεον μαλλον και τον Μαμοπουλο(ηταν καθηγητης του αντρα μου και ειναι στο ιπποκρατειο) θα με αναλαβουν και οι δυο γιατι στην επομενη θα ειναι υψηλου κινδυνου λογο του ιστορικου μου.Αλλα και οι δυο δεν εξειδικευονται στις εξωσωματικες αλλα σε κυησης υψηλου κινδυνου.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω εχω την Λινα Ζαχερ(Διαβαλκανικο) και τωρα πλεον μαλλον και τον Μαμοπουλο(ηταν καθηγητης του αντρα μου και ειναι στο ιπποκρατειο) θα με αναλαβουν και οι δυο γιατι στην επομενη θα ειναι υψηλου κινδυνου λογο του ιστορικου μου.Αλλα και οι δυο δεν εξειδικευονται στις εξωσωματικες αλλα σε κυησης υψηλου κινδυνου.

ναι καταλαβα εχω ακουσει για κυησεις υψ κινδυνου κ σχετικα!!

να ρωτησω κατι κ συγνωμη,το μωρακι σου με εξωσ. το ειχατε κανει?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ναι καταλαβα εχω ακουσει για κυησεις υψ κινδυνου κ σχετικα!!

να ρωτησω κατι κ συγνωμη,το μωρακι σου με εξωσ. το ειχατε κανει?

οχι , κανονικη συλληψη ηταν.Ηταν η πρωτη φορα γενικως που εμεινα εγκυος δεν ειχα ξαναμεινει ποτε και εμεινα μετα απο 3 μηνες προσπαθειων.(εαν θεωρουνται προσπαθειες διοτι ουτε μερες δεν μετρουσαμε λεγαμε οτι μας φερει ο θεος οταν μας το φερει)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

δεν θελω να σου κανω τετοια συζητηση αλλα κ εμεις ειχαμε μια φιλη που εμεινε εγκυος στους 3 μν. κ το παιδακι της γεννηθηκε πεθαμενο!το σοκ μας ηταν τεραστιο,εμας κ γενικα ολους ασε μας,το ζευγαρι ομως?

πηγε η κοπελα σε ψυχολογο ηταν πολυ ασχημα αλλα τελικα τωρα στον χρονο εμεινε εγκυος κ εχουν μια κορουλα ενος χρονων υγιεστατη κ ειναι ολοι τρισχαρουμενοι!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

δεν θελω να σου κανω τετοια συζητηση αλλα κ εμεις ειχαμε μια φιλη που εμεινε εγκυος στους 3 μν. κ το παιδακι της γεννηθηκε πεθαμενο!το σοκ μας ηταν τεραστιο,εμας κ γενικα ολους ασε μας,το ζευγαρι ομως?

πηγε η κοπελα σε ψυχολογο ηταν πολυ ασχημα αλλα τελικα τωρα στον χρονο εμεινε εγκυος κ εχουν μια κορουλα ενος χρονων υγιεστατη κ ειναι ολοι τρισχαρουμενοι!!

Ετσι ειναι.Καμια φορα ειναι θεμα τυχης.Η φυση αποφασιζει για τους δικους της λογους τι να κανουμε...Εμενα ο αντρας μου ειναι ψυχιατρος και με βοηθησε πολυ η αληθεια ειναι γιατι μου εδειξε πραγματα που επρεπε να δω για να το ξεπερασω οσο πιο γρηγορα γινεται.Δεν λεω ,καθημερινα το σκεφτομαι και ποναει αλλα εμαθα να βλεπω και την θετικη πλευρα και προχωραω μπροστα..

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ετσι ειναι.Καμια φορα ειναι θεμα τυχης.Η φυση αποφασιζει για τους δικους της λογους τι να κανουμε...Εμενα ο αντρας μου ειναι ψυχιατρος και με βοηθησε πολυ η αληθεια ειναι γιατι μου εδειξε πραγματα που επρεπε να δω για να το ξεπερασω οσο πιο γρηγορα γινεται.Δεν λεω ,καθημερινα το σκεφτομαι και ποναει αλλα εμαθα να βλεπω και την θετικη πλευρα και προχωραω μπροστα..

σου ευχομαι ειλικρινα ο θεος γρηγορα να σας χαρισει ενα γερο παιδακι κ να γινεται πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!

το αξιζεις κ ειλικρινα συγχαρητηρια για οσα λες!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

σου ευχομαι ειλικρινα ο θεος γρηγορα να σας χαρισει ενα γερο παιδακι κ να γινεται πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!

το αξιζεις κ ειλικρινα συγχαρητηρια για οσα λες!!

Σ'ευχαριστω νασαι καλα!Ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο απο εδω και περα.ΜΟΝΟ θετικες σκεψεις τιποτα αλλο!!:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

το προβλημα στην ελλαδα, ειναι οτι θεωρουν πως οι γυναικες που μενουν εγκυες πρωτη φορα θα ειναι καθολα φυσιολογικες! δεν ειμαστε ομως ολες ετσι! βασιζονται σε πρωτοκολλα και αποτινασουν ευθυνες για τον πονο που προκαλουν... την επομενη φορα σε χαρακτηριζουν "εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου" και στην ουσια κανουν ολα οσα θα επρεπε να κανουν και την πρωτη φορα!!! ευτυχως δεν δρουν ολοι ετσι... αλλα και οι καποιοι που το κανουν αρκουν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

το προβλημα στην ελλαδα, ειναι οτι θεωρουν πως οι γυναικες που μενουν εγκυες πρωτη φορα θα ειναι καθολα φυσιολογικες! δεν ειμαστε ομως ολες ετσι! βασιζονται σε πρωτοκολλα και αποτινασουν ευθυνες για τον πονο που προκαλουν... την επομενη φορα σε χαρακτηριζουν "εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου" και στην ουσια κανουν ολα οσα θα επρεπε να κανουν και την πρωτη φορα!!! ευτυχως δεν δρουν ολοι ετσι... αλλα και οι καποιοι που το κανουν αρκουν...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.πιστευω και το βλεπω και απο τον αντρα μου που μεχρι να τον περασουν στο πανεπιστημιο ΥΔΡΩΣΕ , οτι οι γιατροι εδω δεν μοιραζουν τις γνωσεις τους με τους συναδελφους γιαυτο και την παταει αρκετος κοσμος.Φοβουνται μηπως καποιος συναδελφος τους παρει την δουλεια .Θελουν να βλεπουν τα πραγματα μονο οπως τα ξερουν αυτοι.

Ο αντρας μου για παραδειγμα εδωσε 6 φορες παθολογια για να περασει.Δεν τον περνουσε ο καθηγητης γιατι δεν ειχε αγορασει το βιβλιο του με αποτελεσμα να μην τα γραψει ακριβως οπως τα ελεγε αυτος.Στο τελος αγορασε το βιβλιο του, το εμαθε ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ και πηγε εκει και εγραψε αριστα.

Ενω στο εξωτερικο μοιραζουν την γνωση και οταν εχουν δυσκολο περιστατικο φροντιζουν ΟΛΟΙ να το μαθουν...

τι δροσουλα εχουμε σημερα στη θεσσαλονικη!!!!!!

Εχει δροσια ναι και εγω εκανα σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα και εβαλα και γεμιστα στο φουρνο με την ευκαιρια!!Υδρωσα ομως ελιωσα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα didi ,τα ιδια κοριτσι μου...τι να πω δεν ξερω...εγω ειμαι και λιγο αναισθητη γιαυτο και μου κανει εντυπωση.Να φανταστεις στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το πηρα χαμπαρι οτι ημουν και σωριαστηκα στην δουλεια και με πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει μου βρηκαν οτι ειμαι εγκυος!Δεν προλαβα να κανω ουτε χοριακη , πηγα στην γιατρο και ημουν 7 εβδομαδες.Δεν ειχα καν μετρησει τις μερες...

Ευχομαι μονο να μην εχω τπτ σοβαρο και να ειναι η μια εγκυμοσυνη η απλα να συσπατε η μητρα μου χωρις λογο!!!

ευχομαι ολοψυχα να ειναι ποναλακια εμφυτευσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

βαρεμενη ναι!!! μανωλιος ο αντρας μου και μιχαλιος ο γιος!!!

αχαχαχαχαχα βαρεμενες ολες μας!!!!!!!

τα πετυχα και τα δυο ονοματα;) το μιχαλιος το θυμομουν τελικα απλα δεν ημουν σιγουρη!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...