Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μπραβο, ριτσα μου! ευχαριστω... ναι εχουν πρηστει ολα!!! το στηθος, τα χειλια, το προσωπο, τα δαχτυλα! ευτυχως δεν εχω θεμα με τα ποδια!!!

Παντως εγω ειδα απο προσωπο σε εχει κανει νιατο το μπεμπε!18 ετων δειχνεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Λενακι , περαστηκα κουκλα και να προσεχεις!!Δεν ειμαστε για αρρωστιες τωρα!!χχχ

Ευχαριστω μαρκελα.....ο γιατρος ειπε κατι για γαστρενεριτιδα γιατι ειχα και κατι στομαχικες διαταραχες..αλλα δεν νομιζω γιατι αν ηταν αυτο δεν νομιζω σημερα να ειχε περασει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Παντως εγω ειδα απο προσωπο σε εχει κανει νιατο το μπεμπε!18 ετων δειχνεις!

ευχαριστω μαρκελα μου!!! αμα ρωτησεις και τον αντρα σου, θα στο βεβαιωσει... με την απωλεια μας μεσα σε ενα χρονο ενιωσα οτι γερασα 10 χρονια! με το που εμεινα εγκυος, παρα το αγχος, την ακινησια, το φοβο... ξανανιωσα! μεγαλο πραγμα η ψυχολογια!!! ααα... και μιας και το θυμηθηκα... για ενα 6μηνο μετα τη γεννα εχεις τριπλασιες πιθανοτητες και για 1 χρονο διπλες να μεινεις εγκυος! απλα να σαι χαλαρη και θα ρθει μονο του... και βοηθεια σου για την πιτουλα του αγιου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ευχαριστω μαρκελα μου!!! αμα ρωτησεις και τον αντρα σου, θα στο βεβαιωσει... με την απωλεια μας μεσα σε ενα χρονο ενιωσα οτι γερασα 10 χρονια! με το που εμεινα εγκυος, παρα το αγχος, την ακινησια, το φοβο... ξανανιωσα! μεγαλο πραγμα η ψυχολογια!!! ααα... και μιας και το θυμηθηκα... για ενα 6μηνο μετα τη γεννα εχεις τριπλασιες πιθανοτητες και για 1 χρονο διπλες να μεινεις εγκυος! απλα να σαι χαλαρη και θα ρθει μονο του... και βοηθεια σου για την πιτουλα του αγιου!

ααα χαλαρα δεν λες τιποτα.Σα να παραχαλαρωσα σου λεω χαχαχαχαχαχα.και οταν γεννησεις θα νιωθεις 10 χρονια νεοτερη στο λεω!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

το εχω βρει σε ενα site και ειναι κατατοπιστικο!

Για να υπολογίσουμε τον ακριβή μήνα (μιας και όλοι ρωτάνε “Σε ποιο μήνα είσαι;” και όχι “Σε ποια βδομάδα είσαι;“), ακολουθούμε το παρακάτω:

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα! Ε αυτό είναι απλό:

1ος -3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο

40ς -6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο

7ος -9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

1lqJp2.png

EO6lp3.png

παιδια δεν μου φτανει η φανουροπιτα για 7 σπιτια ολοι εχουν παιδια τι να κανω ??? να κανω αλλη μια ???????η ειναι οκ αν μοιραστει ολη ?

το θεμα ειναι να μοιραστει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxaa...Markela κανε αλλη μια και ξαναμετρα αλλους 7!!! Νομιζω ανα σπιτι παει!

Εγω με τα σουτιεν εχω θεμα...στη δουλεια δε μπορω να φοραω της εγκυμοσυνης γιατι ε νιωθω ανετα καθολου\!!|! Ετσι βαζω ακομα μπανελα μεχρι να με ενοχλησει πραγματικα!! Αλλά τι πανακριβα που ειναι ρε κοριτσια...λιγο να θες να παρεις κατι πιο ομορφο απο τα κλασικα νααα η 50αρα-70αρα σε περιμενει!! Ετσι κι εγω πηρα απο τα μαδερ κατι καινουρια που βγηκαν τωρα, 40 ευρωπουλα τα 2, οχι τοσο ομορφα αλλα φοριουνται. Κατι αλλα στο Λητω, 70 ευρω το ενα ρεεεεε....ουτε μαρκα να ητανε κιολας!! Λέτε να βγαζει η MED για εγκυους?!!Αχαχχαχα!!!

Μη λετε για πιτες τωρα ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ,και νυσταζω...εχω το μαρτυριο της πιπιλας, ο γιος μου δε κοιμαται κι εχει τρελλη γκρινια, δε τη παλευω σας λεω θα τρελαθω!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

α οκ!γιατι αγχωθηκα , πηγα στην απο πανω και ο γιος της τρελαθηκε και μου χτυπησε και της εδωσα αλλα 3 κομματια!!

καλα εκανες!!! να μοιραστει και να φαγωθει, λεει η εκκλησια... να μην παει για πεταμα ή μονο στο σπιτι μας... αμαρτια αμα του αρεσε του παιδιου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα Φουσκιτσα!!πως πας ???

καλημερα!!ολα καλα δοξα το θεο!!αν με χτυπουσε κιολας!!καλα ναναι γερο κ ας μην με χτυπαει αλλα τι αγχος κ αγωνια αν δεν το ακους?σημερα κλεινω την 16η βδ κλεινω τον τεταρτο περιμενω τι να κανω κανα δυο βδομαδες ακομα που μου ειπατε κ εσεις!!

εσεις πως περασατε?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...