Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

βρε κοριτσια εχω καταμπερδευτει.. στις αλλες εγκυμοσυνες μιλουσα με μηνες τωρα μιλαω με εβδομαδες διαβαζω οτι 20 εβδομαδων μπαινεις στον 6ο εγω ομως θα ειμαι την αλλη δευτερα 22 εβδομαδων που ειναι 3 του μηνα κ 6 του μηνα μπαινω στον 6ο βεβαια δεν θα λεω οτι ειμαι 6 μηνων. 6 του οκτωμβρη κλεινω τον 6ο κ μπαινω στον 7ο. πως γινετε αλλες 20 εβδομαδων να μπαινουν στον 6ο κ εγω 22 εβδομαδων?? 6 του δεκεμβρη μπαινω στο μηνα μου..

χαχααχααχα αστα ριτσα μου μεγαλο μπερδεμα αυτες οι εβδομαδες και οι μηνες

αφου 30ημερες=1μηνας~=4 εβδομαδες=28 ημερες

κι εμενα ο γιατρος μας μου ειπε να μην μπερδευομαι με εβδομαδες , να ξερω μονο οτι καθε 28 του μηνα αλλαζω μηνα

τις εβδομαδες κι εγω απο το τικερακι τις βλεπω και στον υπερηχο

εγω πχ αυριο κλεινω τον 4ο αλλα συνολικα ειμαι 4 μηνες εγκυος αλλες λενε μπηκα στον 5ο εγω οταν με ρωτανε ποσο ειμαι λεω 4 μηνων

αν το υπολογισω και με τις εβδομαδες , ειμαι 18 εβδομαδων~= 4 μηνων και 2 εβδομαδων

οποτε και εγω πολλες φορες οταν μιλαω με νεες κοπελες λεω ειμαι 4 μηνων , 18 εβδομαδων ενω οταν μιλαω με γιαγιες λεω 4 μηνων

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας και Χρονια Πολλα!!!

βοηθεια σας σε ολες και με το καλο να παρουμε ολες ευχαριστες ειδησεις...

γραψατε παλι! πολυ πραγμα...

ριτσα μου? βγηκε καλη? και του χρονου με υγεια!!!

εμενα εχει δωσει ρεσιταλ κλωτσιας ο μπεμπης απο το σαββατο! τον καταλαβαινω να μαζευεται στη μια μερια και μετα κλωτσαει στην απεναντι!!! τα κυματακια-βουναλακια που λεμε... ειναι σουπερ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα κουκλιτσα!!!

το απογευμα θα παρω υλικα που μου λειπουν για να κανω τη δικη σου φανουροπιτα

ειπα στον ιδιοτροπο οτι βρηκα συνταγη με σοκολατα και μου ξανααπανταει "εγω δεν τρωω τη φανουροπιτα" ε αι χεσ...

εγω θα του πω ειναι κεικ και για να δουμε θα το καταλαβει????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι τελεια ο μπεμπης σου μανωλιος ή μιχαλιος ειπαμε???:oops::oops::oops:

κατι ειπες οτι εισαι απο κρητη?

σε λενε "βαρεμενη":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

ειναι ενα μπερδεμα.. εγω λεω 5 μηνων γιατι για μια εβδομαδα τι να πω 4 μηνων?? κ οταν κλησω τον 5ο τουλαχιστον για 2 εβδομαδες θα λεω 5 μετα θα λεω 5,5 μηνων μεχρι να κοντευω τον 6ο.. η καλυτερα να λεμε οσο φενομαι??? χαχαχααχχαχ δηλαδη εμενα θα με κανουν σιγουρα για 6+ μηνων.. χαχαχχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα σας και Χρονια Πολλα!!!

βοηθεια σας σε ολες και με το καλο να παρουμε ολες ευχαριστες ειδησεις...

γραψατε παλι! πολυ πραγμα...

ριτσα μου? βγηκε καλη? και του χρονου με υγεια!!!

εμενα εχει δωσει ρεσιταλ κλωτσιας ο μπεμπης απο το σαββατο! τον καταλαβαινω να μαζευεται στη μια μερια και μετα κλωτσαει στην απεναντι!!! τα κυματακια-βουναλακια που λεμε... ειναι σουπερ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κατια καλημερα τελεια η φανουροπιτα!!! βοηθεια μας!!! κ εμενα μπορει να μην με κλωτσαει αλλα μαζευετε μια απο την μια μια απο την αλλη.. σε ειδα στο fb τελεια εισαι μια χαρα κ η κοιλιτσα τοση ειναι κ η δικια μου κ ας με περνας κ 2 μηνες.. χαχαχχχχα ευτηχως εχω κανει μονο κοιλια τιποτα αλλο α κ το στηθος πρηστηκε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ειναι ενα μπερδεμα.. εγω λεω 5 μηνων γιατι για μια εβδομαδα τι να πω 4 μηνων?? κ οταν κλησω τον 5ο τουλαχιστον για 2 εβδομαδες θα λεω 5 μετα θα λεω 5,5 μηνων μεχρι να κοντευω τον 6ο.. η καλυτερα να λεμε οσο φενομαι??? χαχαχααχχαχ δηλαδη εμενα θα με κανουν σιγουρα για 6+ μηνων.. χαχαχχα

τοσο πολυ εχει μεγαλωσει η κοιλιτσα σου????:D:D:D

χθες μια κοπελα(η μεσαια αδερφη της βασιλικης) μου λεει ποσο μηνων εισαι? της ειπα 4 και μου ειπε μικρη κοιλιτσα εχεις και της ειπα οτι λενε στις πρωτομανες αργιζει να φανει η κοιλια,ετσι εχω ακουσει...

αλλα και προχθες που πηγα στο μαναβη ειδα μια θεια μου(πολλλλλλλυυυυ μεγαλη) αδερφη της γιαγια μου και μου λεει"εγκυος εισαι κορη μου?"

φαινεται:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλημερα μαρκελα καλα εσυ πως εισαι???

Καλημερα ritsa ,καλα και εγω εδω αγκαλια με το μαγνησιο δεν ξερω τι εχω παθει ρε γμτ.τι ειναι αυτο το πραγμα δεν ξερω .

κατια , τελεια η φανουροπιτα και εγω την εφτιαξα σε λιγο θα την μοιρασω στην πολυκατοικια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα μαρκελιτσα!!!! πως εισαι? τα ποναλακια?

Καλημερα didi ,τα ιδια κοριτσι μου...τι να πω δεν ξερω...εγω ειμαι και λιγο αναισθητη γιαυτο και μου κανει εντυπωση.Να φανταστεις στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το πηρα χαμπαρι οτι ημουν και σωριαστηκα στην δουλεια και με πηγαν στο νοσοκομειο οπου εκει μου βρηκαν οτι ειμαι εγκυος!Δεν προλαβα να κανω ουτε χοριακη , πηγα στην γιατρο και ημουν 7 εβδομαδες.Δεν ειχα καν μετρησει τις μερες...

Ευχομαι μονο να μην εχω τπτ σοβαρο και να ειναι η μια εγκυμοσυνη η απλα να συσπατε η μητρα μου χωρις λογο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια , αν καποια ψαχνει να παρει σουτιεν θηλασμου εγω ειχα παρει απο εδω

http://www.aldipa.gr/catalog/product_info.php?cPath=62_67&products_id=916 (εγω ειχα παρει αυτα σε τρια χρωματα για δοκιμη )

Τα ειχα παρει οταν μπηκα στον 8 γιατι ειχε πρηστει το στηθος μου πολυ και πονουσε.Σας συμβουλευω να μην παρετε με μπανελες αλλα κατι που να ειναι ανετο οπως αυτα που υπαρχουν τυπου αθλητικα.

Ασχετο αλλα εφτιαχνα το pc μου και βρηκα το λινκ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κουκλιτσα!!!

το απογευμα θα παρω υλικα που μου λειπουν για να κανω τη δικη σου φανουροπιτα

ειπα στον ιδιοτροπο οτι βρηκα συνταγη με σοκολατα και μου ξανααπανταει "εγω δεν τρωω τη φανουροπιτα" ε αι χεσ...

εγω θα του πω ειναι κεικ και για να δουμε θα το καταλαβει????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι τελεια ο μπεμπης σου μανωλιος ή μιχαλιος ειπαμε???:oops::oops::oops:

κατι ειπες οτι εισαι απο κρητη?

σε λενε "βαρεμενη":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βαρεμενη ναι!!! μανωλιος ο αντρας μου και μιχαλιος ο γιος!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κουκλες..τι κανετε?

Εγω ειχα λιγο πυρετουλι χθες αλλα τωρα ολα καλα!!

Καλημερα Λενακι , περαστηκα κουκλα και να προσεχεις!!Δεν ειμαστε για αρρωστιες τωρα!!χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια καλημερα τελεια η φανουροπιτα!!! βοηθεια μας!!! κ εμενα μπορει να μην με κλωτσαει αλλα μαζευετε μια απο την μια μια απο την αλλη.. σε ειδα στο fb τελεια εισαι μια χαρα κ η κοιλιτσα τοση ειναι κ η δικια μου κ ας με περνας κ 2 μηνες.. χαχαχχχχα ευτηχως εχω κανει μονο κοιλια τιποτα αλλο α κ το στηθος πρηστηκε..

μπραβο, ριτσα μου! ευχαριστω... ναι εχουν πρηστει ολα!!! το στηθος, τα χειλια, το προσωπο, τα δαχτυλα! ευτυχως δεν εχω θεμα με τα ποδια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...