Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε?? λοιπον εγω τα παιδια μου τα θηλασα λιγες ημερες κ σας ειπα κ το λογο.. επειδη ειπε η τιτη για αρρωστιες ο γιος μου δεν αρρωστησε καθολου μονο οταν πηγε σχολειο σαν μωρο τιποτα.. το οτι ο θηλασμος ειναι πιο καλος σιγουρα αλλα εγω ειδα το γιο μου μεχρι 4 ετων δεν ειχε σηκωσει πυρετο.

φτου φτου φτου τους ριτσα μου!!!!

καλημερα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τιτη μου!

μπορει κι εγω την πρωτη φορα που σε ρωτησα , να σου ειπα δηλητηριο, γιατι τοτε που η κοπελα που σου ανεφερα σταματησε το θηλασμο στο πρωτο επειδη εμεινε εγκυος, μου ειχε πει οτι ειναι δηλητηριο πια το γαλα της

οσο για το πρωτογαλα , νομιζα οτι ειναι το θρεπτικοτερο απο ολα τα γαλατα στη συνεχεια γιατι αποκτανε αντισωματα απο τη μανα(κατι αναλογο για το πρωτογαλα ξερω για τα νεγεννητα γατακια...γατακια εχω μεγαλωσει πολλα , παιδακι ειναι το πρωτο :Dκαι πρωσπαθω να ενημερωθω οσο το δυνατον περισσοτερο, γι'αυτο σε ρωτησα παλι :D )

ναι didi μου το πρωτογαλα ειναι το πιο θρεπτικο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

και ετσι μετα ειπα στην πεθερα μου οτι μια κοπελα ειναι τωρα εγκυος και θηλαζει και μου ειπε αποκλειται , θα ειναι νερο το γαλα της και οταν γεννας σου πετανε το πρωτο γαλα (αυτο εχω τους λογους μου να θεωρω οτι ειναι π*π*ρια) και της ειπα μπορει παλια να το ελεγαν ετσι , τωρα η παιδιατρος της ειπε καλα κανεις

βασικα σε ρωταω γιατι μια γνωστη μου που εχει ηδη ενα αγορακι 1 χρονων, εμεινε εγκυος πριν 3 μηνες και μου ειπε οτι σταματησε να θηλαζει το πρωτο της παιδακι γιατι δεν κανει τωρα που ειναι εγκυος γιατι δεν ειναι καλο το γαλα

Οχι ρε didi...αμαν ομως τι βλακειες λένε οι παλιές ετσι?!! Πρώτον ποιος σου πεταει το πρωτο γαλα? Ερχεται η μαια η υπευθυνη για την απορριψη πρωτογάλατος???Αχαχαχχαχα!!!

Για να σου λυθει η οποια απορια διαβασε εδω:

http://www.babycenter.com/404_is-it-safe-to-breastfeed-during-pregnancy_8935.bc

Ακου εκει δεν ειναι καλο το γαλα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!! Ποσο βαριεμαι σημερα στη δουλεια.....το μεσημερι ομως θα δω το ζουζουνι αν μου ανοιξει τα ποδαρακια να δουμε την εκπληξη!!!

ααααα ωραιααα!!! :P εγω την αλλη τριτη:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι didi μου το πρωτογαλα ειναι το πιο θρεπτικο!!

οπως και στα γατακια ;)

(καλε τι ορθογραφικα -τυπογραφικα λαθη εκανα στο προηγουμενο μηνυμα????:D:D:D τα ειδα και μου βγηκαν τα ματια:shock::shock::shock: απο τη μανία μου να απαντησω πατουσα ο,τι να'ναι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: )

και εγω θα του δωσω το πρωτο γαλα μου κι ας θελουν να μου το πεταξουν! αντε !!

βασικα η πεθερα μου ειχε παθει λευκωμα (?) οταν ηταν εγκυος (νομιζω στον αντρα μου) και φανταζομαι επειδη επαιρνε ισως καποια φαρμακα γι'αυτο δεν τον θηλασε αμεσως(γι'αυτο θεωρησα οτι λεει βλακειες για το πρωτογαλα που το πετανε)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ο γιος κλωτσαει?? εμενα χθες το ενιωθα αλλα ελαφρια για να δω σημερα!!

μετα απο αυτην την δυνατη που εφαγα δεν ξαναεφαγα αλλη τοσο δυνατη:(

αλλα μικρες κλωτσιτσες εφαγα

επισης , τωρα αυτο το γαργαλητο το νιωθω ακομη και ορθια και ξαπλωμενη

πριν το ενιωθα μονο καθιστη

δεν σας εχω πει το αστειο! εφαγα την πρωτη κλωτσια και λεω στον αντρα μου με κλωτσησε!!!!!!!! (εκει με πηραν τα ζουμια) μετα εφαγα αλλη μια και μετα εβαλε ο αντρας μου το χερι του και περιμενε εκει εφαγα την γερη! και πεταχτηκα πανω(νομιζα στην αρχη οτι ο αντρας μου ,μου χτυπησε την κοιλια για να τον κλωτσησει ο Ακης και του λεω Αου!! τι χτυπας και μου λεει δεν σε χτυπησα εγω:shock:

τελικα ηταν ο Ακης:D του λεω μετα του αντρα μου "ο γιος σου δεν του αρεσε το χερι σου και σε κλωτσησε να φυγεις:tongue:"

ο αντρας μου δεν την ενιωσε την κλωτσια γιατι πεταχτηκα στο χτυπημα:rolleyes:

UzVGp2.png

βρε κοριτσια εχω καταμπερδευτει.. στις αλλες εγκυμοσυνες μιλουσα με μηνες τωρα μιλαω με εβδομαδες διαβαζω οτι 20 εβδομαδων μπαινεις στον 6ο εγω ομως θα ειμαι την αλλη δευτερα 22 εβδομαδων που ειναι 3 του μηνα κ 6 του μηνα μπαινω στον 6ο βεβαια δεν θα λεω οτι ειμαι 6 μηνων. 6 του οκτωμβρη κλεινω τον 6ο κ μπαινω στον 7ο. πως γινετε αλλες 20 εβδομαδων να μπαινουν στον 6ο κ εγω 22 εβδομαδων?? 6 του δεκεμβρη μπαινω στο μηνα μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Οχι ρε didi...αμαν ομως τι βλακειες λένε οι παλιές ετσι?!! Πρώτον ποιος σου πεταει το πρωτο γαλα? Ερχεται η μαια η υπευθυνη για την απορριψη πρωτογάλατος???Αχαχαχχαχα!!!

Για να σου λυθει η οποια απορια διαβασε εδω:

http://www.babycenter.com/404_is-it-safe-to-breastfeed-during-pregnancy_8935.bc

Ακου εκει δεν ειναι καλο το γαλα!!

αστα μπισκοτακι μου.... με κουραζει η πεθερα μου οταν αρχιζει να μου λεει βλακειες...προσπαθω και να μην της αντιμιλησω(ειμαι αντιδραστικο στοιχειο:rolleyes:) και προσπαθω να της φερω αντιρρηση με το σεις και με το σας

ειναι καλη η πεθερα μου, γενικα δεν εχω παραπονο , φτου φτου ειναι απο τις καλυτερες

οποτε γι'αυτο δεν της τα λεω καταμουτα και προσπαθω με ομορφο τροπο και χαμογελο να της πω "λες βλακειες και αυτα που λες ειναι του χωριου"(μακαρι να μπορουσα να το πω ετσι μια φορα:rolleyes:)

UzVGp2.png

Καλημερα σας και Χρονια Πολλα!!!

βοηθεια σας σε ολες και με το καλο να παρουμε ολες ευχαριστες ειδησεις...

γραψατε παλι! πολυ πραγμα...

ριτσα μου? βγηκε καλη? και του χρονου με υγεια!!!

εμενα εχει δωσει ρεσιταλ κλωτσιας ο μπεμπης απο το σαββατο! τον καταλαβαινω να μαζευεται στη μια μερια και μετα κλωτσαει στην απεναντι!!! τα κυματακια-βουναλακια που λεμε... ειναι σουπερ!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...