Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι οπως ειπε και η ριτσα , χρειαζοταν μια τουμπα για να με κλωτσησει, εσυ καλυτερα να κανεις μια φανουροπιτα!

και η πεθερα μου , θελει να μου φτιαξει μια κουβερτουλα με βελονακι

και η μαμα μου μια με μαλλι

Θα κανω μια αυριο αν ειναι.. να παω να παρω τα υλικα γιατι δεν τα εχω. Αν δεν την παω στην εκκλησια πειραζει? Τι αλλο προσταζουν τα εθιμοτυπικα?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Θα κανω μια αυριο αν ειναι.. να παω να παρω τα υλικα γιατι δεν τα εχω. Αν δεν την παω στην εκκλησια πειραζει? Τι αλλο προσταζουν τα εθιμοτυπικα?

εγω δεν την πηγα την μηρασα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να σου πω κατι , δεν την εχω παει ποτε στην εκκλησια

δεν θυμαμαι κι αν η γιαγια μου την πηγαινε...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Θα κανω λοιπον κι εγω και θα τη μοιρασω.. Κι εχω να ζητησω να φανερωσει ενα καρο πραγματα! Α, να ρωτησω, πρεπει να τη μοιρασω αφου υποτιθεται οτι τα φανερωσει?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ριτσα μου εσυ το παρακανες!!!!

εμενα ποναει ο πωπος μου και εχω κανει ηδη μελανια το πρωι την εδειξα στον αντρα μου και γελουσε!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Η ΤΡΙΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΠΑΝΩ!!!!!!!!

καθε ποτε θα με κλωτσαει τωρα που ειμαι μονο 18 εβδομαδων?

Σε φυσιολογικα πλαισια μετα απο τις 24 εβδομαδες θα πρεπει να μετρας 10 κλωτσιες-μπουνιες-κινησεις καθε φορα που κουνιεται το μωρο και συνηθως η συχνοτητα ειναι καθε 8 ωρες!(ετσι γραφει το βιβλιο του doctor!)Δεν λεει για νωριτερα , εμενα οταν ημουν 18 εβδομαδες ολη μερα δεν το ενιωθα γιατι δουλευα και σε περιβαλλον με φασαρια αλλα το βραδυ επαιζε ποδοσφαιρο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Θα κανω λοιπον κι εγω και θα τη μοιρασω.. Κι εχω να ζητησω να φανερωσει ενα καρο πραγματα! Α, να ρωτησω, πρεπει να τη μοιρασω αφου υποτιθεται οτι τα φανερωσει?

Εγω νομιζω οσο την φτιαχνεις τα λες ολα!Εγω ετσι θα κανω , θα την φτιαξω σε λιγο και το πρωι θα την μοιρασω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Τα "κουμούτσια" του Αγίου Φανουρίου. Παρόμοιο έθιμο με αυτό της αρμυροκουλούρας αλλά αντί για "αλμυρό" είναι "γλυκό".

Σύμφωνα με αυτό έθιμο, τα κορίτσια που είναι σε ώρα γάμου και θέλουν να δουν το ταίρι τους, την παραμονή του Αγίου Φανουρίου φτιάχνουν ένα είδος ψωμιού, στο οποίο αντί για αλάτι βάζουν ζάχαρη και κανέλα και το ψήνουν μέσα σε ταψί στον σπιτικό φούρνο όπως τον μπακλαβά.

Το βράδυ το πάνε στο μεγάλο εσπερινό της γιορτής του Αγίου Φανουρίου, για να διαβαστεί από τον παπά. Οταν επιστρέψουν στο σπίτι, το βάζουν κάτω από το μαξιλάρι τους, κάνουν τη γνωστή δέηση στον Αγιο Φανούριο να τους φανερώσει στον ύπνο τους τον άντρα που τους «πέφτει» και κοιμούνται σίγουρες για "όνειρα γλυκά", αφού κατά το έθιμο θα τους ανταμώσει στον ύπνο τους ο γαμπρός και θα γλυκαθούν μαζί.

Το έθιμο αυτό αποτελεί την συνέχεια παλιού μουρεσιώτικου εθίμου, το οποίο στηρίζεται στην τοπική παράδοση που αναφέρει ότι:

«Η μητέρα του Αγίου Φανουρίου ήταν σύμφωνα με την παράδοση πολύ αμαρτωλή και τσιγκούνα χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό σε κανέναν. Το γεγονός αυτό είχε στοιχίσει πολύ στο γιο της, ώστε όταν αγίασε το μόνο που θέλησε από τους πιστούς στη γιορτή της μνήμης του, ήταν τα γλυκά αυτά ψωμάκια, προς συγχώρεση της μητέρας του. Η ονομασία "κουμούτσια" δεν έχει γίνει γνωστό που έχει τις ρίζες της».

Αντε δωστε και σε καμια ελευθερη μπας και εχουμε κανενα γαμο!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

θα εχει μουχλιασει μεχρι τοτε:tongue:

αλλοι την φτιαχνουν μολις τους το φανερωσει

επειδη εγω την εχω φτιαξει κατα καιρους οταν τα ζωακια μου αρρωσταινουν δεν περιμενω παντα να γινουν καλα , την φτιαχνω πρωτα και μετα γινονται καλα(την μοιραζω τη μερα που την φτιαχνω ή την αλλη μερα)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τιτη μου κομη δεν μου απαντησες σε αυτη την απορια...

πως γινεται να θηλαζεις τωρα που εισαι εγκυος , θυμαμαι που το ειπες και μου εκανε εντυπωση, και σε ρωτησα αλλα δεν μου απαντησες

και ετσι μετα ειπα στην πεθερα μου οτι μια κοπελα ειναι τωρα εγκυος και θηλαζει και μου ειπε αποκλειται , θα ειναι νερο το γαλα της και οταν γεννας σου πετανε το πρωτο γαλα (αυτο εχω τους λογους μου να θεωρω οτι ειναι π*π*ρια) και της ειπα μπορει παλια να το ελεγαν ετσι , τωρα η παιδιατρος της ειπε καλα κανεις

βασικα σε ρωταω γιατι μια γνωστη μου που εχει ηδη ενα αγορακι 1 χρονων, εμεινε εγκυος πριν 3 μηνες και μου ειπε οτι σταματησε να θηλαζει το πρωτο της παιδακι γιατι δεν κανει τωρα που ειναι εγκυος γιατι δεν ειναι καλο το γαλα

Καλησπέρα.πάλι καλά που σου είπε οτι γίνεται νερό και όχι δηλητήριο όπως έχουν πει σε μένα.να σου πώ.το γάλα αλλάζει την συστασή του ανάλογα την προσφορά και την ζήτηση, ανάλογα την ηλικία του παιδιού κτλ.πχ οταν θα γεννήσεις με το καλό και δώσεις το πρωτόγαλα(το γάλα που πετάνε κατα την πεθερά σου)θα δεις πως είναι πιο αραιό και σιγά σιγα θα αλλάζει και θα μοιάζει με το γάλα που γνωρίζουμε.όταν το παιδάκι θα φτάσει σε μια ηλικία όπως η κόρη μου που στην ουσία δεν το έχει τόσο πολύ ανάγκη, επειδή τρώει και στέρεα τροφή, απλά θηλάζει κυρίως για να κοιμηθεί, ε τότε δεν είναι και τόσο "παχύρευστο" θα έλεγα γιατι κάνει 2-3 θηλασμους την ημέρα.

στις αρχες έλεγα οτι το πολύ θα θηλάσω 6 μήνες , αλλα η κόρη μου δεν πήρε ποτέ πιπίλα, δεν χρησιμοποίησε μπουκάλι ακόμα και το νερό στην ουσία σε ποτηράκι ξεκίνησε οπότε αναγκαστηκά το συνέχισα, αλλα και το κυριότερο η μεγάλη και οι ανηψιές μου με το σχολείο αρρωστήσανε αρκετές φορές, η μικρή ποτέ.και κάτι τελευταίο γιατι είπα πολλα.επειδή την μεγάλη στην ουσία δεν την θήλασα καθόλου είδα οτι το να δίνω το γάλα μου στην μικρή, χωρίς αποστειρώσεις χωρις να ξεμένω και να ψάχνομαι τελευταία στιγμή , αλλα και το να πηγαίνω κάπου χωρίς να κουβαλάω βαλίτσα ήταν τρομερή ευκολία για μένα.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα.πάλι καλά που σου είπε οτι γίνεται νερό και όχι δηλητήριο όπως έχουν πει σε μένα.να σου πώ.το γάλα αλλάζει την συστασή του ανάλογα την προσφορά και την ζήτηση, ανάλογα την ηλικία του παιδιού κτλ.πχ οταν θα γεννήσεις με το καλό και δώσεις το πρωτόγαλα(το γάλα που πετάνε κατα την πεθερά σου)θα δεις πως είναι πιο αραιό και σιγά σιγα θα αλλάζει και θα μοιάζει με το γάλα που γνωρίζουμε.όταν το παιδάκι θα φτάσει σε μια ηλικία όπως η κόρη μου που στην ουσία δεν το έχει τόσο πολύ ανάγκη, επειδή τρώει και στέρεα τροφή, απλά θηλάζει κυρίως για να κοιμηθεί, ε τότε δεν είναι και τόσο "παχύρευστο" θα έλεγα γιατι κάνει 2-3 θηλασμους την ημέρα.

στις αρχες έλεγα οτι το πολύ θα θηλάσω 6 μήνες , αλλα η κόρη μου δεν πήρε ποτέ πιπίλα, δεν χρησιμοποίησε μπουκάλι ακόμα και το νερό στην ουσία σε ποτηράκι ξεκίνησε οπότε αναγκαστηκά το συνέχισα, αλλα και το κυριότερο η μεγάλη και οι ανηψιές μου με το σχολείο αρρωστήσανε αρκετές φορές, η μικρή ποτέ.και κάτι τελευταίο γιατι είπα πολλα.επειδή την μεγάλη στην ουσία δεν την θήλασα καθόλου είδα οτι το να δίνω το γάλα μου στην μικρή, χωρίς αποστειρώσεις χωρις να ξεμένω και να ψάχνομαι τελευταία στιγμή , αλλα και το να πηγαίνω κάπου χωρίς να κουβαλάω βαλίτσα ήταν τρομερή ευκολία για μένα.

καλημερα τιτη μου!

μπορει κι εγω την πρωτη φορα που σε ρωτησα , να σου ειπα δηλητηριο, γιατι τοτε που η κοπελα που σου ανεφερα σταματησε το θηλασμο στο πρωτο επειδη εμεινε εγκυος, μου ειχε πει οτι ειναι δηλητηριο πια το γαλα της

οσο για το πρωτογαλα , νομιζα οτι ειναι το θρεπτικοτερο απο ολα τα γαλατα στη συνεχεια γιατι αποκτανε αντισωματα απο τη μανα(κατι αναλογο για το πρωτογαλα ξερω για τα νεγεννητα γατακια...γατακια εχω μεγαλωσει πολλα , παιδακι ειναι το πρωτο :Dκαι πρωσπαθω να ενημερωθω οσο το δυνατον περισσοτερο, γι'αυτο σε ρωτησα παλι :D )

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε?? λοιπον εγω τα παιδια μου τα θηλασα λιγες ημερες κ σας ειπα κ το λογο.. επειδη ειπε η τιτη για αρρωστιες ο γιος μου δεν αρρωστησε καθολου μονο οταν πηγε σχολειο σαν μωρο τιποτα.. το οτι ο θηλασμος ειναι πιο καλος σιγουρα αλλα εγω ειδα το γιο μου μεχρι 4 ετων δεν ειχε σηκωσει πυρετο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...