Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημέρα σας.μακάρι να είναι εγκυμοσύνη και χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω , μετά από μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο εύκολο την επόμενη φορά.

καλή τύχη σε όσες φτιάξουν φανουρόπιτες,εγώ κάνω κάθε χρόνο και την μοιράζω και πέρσι πήγα σε μια εκκλησία όπου τις διάβαζε ο παπάς 5 5 και μετά απέξω υπήρχε κόσμος που στην ουσία σου βούταγε κομμάτια και έβαζε και δικά του οπότε μέσα σε 5 λεπτά εξαφανιζόταν.δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσω να πάω γιατί έχω βάπτιση.αλήθεια εσείς όταν την φτιάχνετε λέτε( Θεός χωρέστην μαμά του αγίου Φανουρίου) έτσι μου έχουν πει ότι πρέπει να λέμε αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο.

όσο για το τι λέει ο καθένας τελικά η καλύτερη δουλειά είναι το γράψιμο.απο την στιγμή που συμφωνείτε με τον σύζυγο σας δεν έχει κανένας άλλος δουλειά. και αν ακούτε διάφορα τώρα φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα με τα παιδιά.υπομονή θέλει το πράγμα.

geia soy tith!!

κι εμεις ειχαμε βαφτηση σημερα! μολις γυρησαμε

κοριτσια 2 ωρες διαδρομη να παμε κι αλλες 2 να γυρησουμε! φυγαμε στις 10 και γυρησαμε τωρα!!!

οσο για τη φανουροπιτα αυτο το λεμε οταν την τρωμε γιατι η μαμα του αγ. Φανουρη ηταν...ιεροδουλη...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

didi οταν ημουν εγκυος στο γιο μου πηρα τουμπα 9 σκαλια αλλα ευτηχως ολα καλα!!!

ριτσα μου εσυ το παρακανες!!!!

εμενα ποναει ο πωπος μου και εχω κανει ηδη μελανια το πρωι την εδειξα στον αντρα μου και γελουσε!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Η ΤΡΙΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΠΑΝΩ!!!!!!!!

καθε ποτε θα με κλωτσαει τωρα που ειμαι μονο 18 εβδομαδων?

UzVGp2.png

ριτσα μου εσυ το παρακανες!!!!

εμενα ποναει ο πωπος μου και εχω κανει ηδη μελανια το πρωι την εδειξα στον αντρα μου και γελουσε!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Η ΤΡΙΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΠΑΝΩ!!!!!!!!

καθε ποτε θα με κλωτσαει τωρα που ειμαι μονο 18 εβδομαδων?

ωραιαααα!!!!!!!!!!!!!!! συνεχεια θα τον νιωθεις!! μαλλον χρειαζοτανε τουμπα το χρυσο μου!! εγω σημερα την ενιωσα αλλα ελαφρια. υπαρχει μερα που ειναι παρα πολυ δυνατες οι κλωτσιες κ συνεχεια κ αλλες φορες που ειναι ηρεμες.. αλλα προτειμω τις δυνατες για να ειμαι ηρεμη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ και εγώ μου φαίνεται θα έχω θέμα με την μικρή.και εμείς δεν έχουμε θέμα με κούνια, αλλα θηλάζει ακόμα και προβλέπω να γίνεται μάχη.ουφ αγχώθηκα πάλι

τιτη μου κομη δεν μου απαντησες σε αυτη την απορια...

πως γινεται να θηλαζεις τωρα που εισαι εγκυος , θυμαμαι που το ειπες και μου εκανε εντυπωση, και σε ρωτησα αλλα δεν μου απαντησες

και ετσι μετα ειπα στην πεθερα μου οτι μια κοπελα ειναι τωρα εγκυος και θηλαζει και μου ειπε αποκλειται , θα ειναι νερο το γαλα της και οταν γεννας σου πετανε το πρωτο γαλα (αυτο εχω τους λογους μου να θεωρω οτι ειναι π*π*ρια) και της ειπα μπορει παλια να το ελεγαν ετσι , τωρα η παιδιατρος της ειπε καλα κανεις

βασικα σε ρωταω γιατι μια γνωστη μου που εχει ηδη ενα αγορακι 1 χρονων, εμεινε εγκυος πριν 3 μηνες και μου ειπε οτι σταματησε να θηλαζει το πρωτο της παιδακι γιατι δεν κανει τωρα που ειναι εγκυος γιατι δεν ειναι καλο το γαλα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ωραιαααα!!!!!!!!!!!!!!! συνεχεια θα τον νιωθεις!! μαλλον χρειαζοτανε τουμπα το χρυσο μου!! εγω σημερα την ενιωσα αλλα ελαφρια. υπαρχει μερα που ειναι παρα πολυ δυνατες οι κλωτσιες κ συνεχεια κ αλλες φορες που ειναι ηρεμες.. αλλα προτειμω τις δυνατες για να ειμαι ηρεμη!!

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω παλι αυριο????

αχ θελω κι αλλη !!!!

UzVGp2.png

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω παλι αυριο????

αχ θελω κι αλλη !!!!

εννοειται οταν μεγαλωσει λιγο ακομα θα τον ακους συνεχεια θα καθεσε κ θα βλεπεις να βγαινουν κατι βουναλακια στην κοιλια σου!! χαχαχα ειναι τελεια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Βρε Didi προσεχε!!!! Κι εγω επεσα στον 7ο κι εβαλα γυψοναρθηκα γιατι δε μπορουσα να κανω ακτινα να δω αν εχει σπασει ο αστραγαλος και εμεινα με αυτον μεχρι να σαραντησω (τελικα ειχα σπασει κατι κοκκλαλακια)...κι αυτο συνεβη τη πρωτη μερα που γηκα εξω να περπατησω (με αθλητικα παπουτσια) με τη μαμα μου για να αρχισει να κατβαινει το μωρο (γιατι το ειχα καταπιει μαλλον κι ηταν ψηλα νχψαχαχαχχαχα)!!! Γλυστρησα στο χαλακι της εισοδου κι επεσα πλαγια...δε μπορεις να φανταστεις τι τρομαρα πηρα μεχρι να ακουσω το μωρο να κουνιεται!!! Το θυμαμαι κι ανατριχιαζω!!

Προσοχη λοιπον γιατι το κεντρο βαρους μας αλλαζει κι ας μην εχουμε πολλα κιλα ακομα!!

Ελενακι αντε η ωρα η καλη και με το καλο το νινι σας!!

Μαρκελα τι λενε τα ποναλακια σου? Λες???

Ριτσα πολεμος της πιπιλας και σημερα...τη ζηταει το καημενο αλλα σφιγγω τα δοντια!

Εγω νιωθω κατι ενοχλησεις σαν τεντωματα,,,μαλλον η μητρα θαναι. Χτες πηγα να σηκωθω αποτομα απτο κρεβατι και πονεσα κιολας...αφηστε που πηγα να πεσω πανω στη ντουλαπα μεστον υπνο μου!!!

Καλη Κυριακη σημερα!!!!

πωπω!!! ευτυχως μονο μελανια και κουσουρι μου εμεινε(παω σαν συγκαμενη επειδη ποναω)

οσο για τα ποναλακια σαν σουβλιες στη μητρα κι εγω τα ενιωθα. καλα εσυ εκανες κι αλλο ενα παιδακι και σε αγχωνουν οι σουβλιες?:tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια μου! Πως ειστε? Ντιντι αφου ποναει μονο ο κ.λαρακος δεν υπαρχθει θεμα! Το μπεμπεκι απλα ταρακουνηθηκε! Χτες μου ελεγε η μαμα μου οτι οταν παμε με το καλο στο μαιευτηριο, θα φερει τα κεντητα σεντονακια που ειχε σε μενα, και την κεντητη σαλιαρα που ειχε φτιαξει η γιαγια μου για τον μπαμπα μου. Την ειχα φορεσει κι εγω, θα τη φορεσει και το μωρο οταν με το καλο γεννηθει! Βρε σεις, βλεπω τη συνταγη για τη φανουροπιτα, κι ενω δεν πιστευω σε Θεο και Αγιους, λετε να κανω κι εγω καμια για να μου φανερωθει το μπεμπεκι και να αρχισει να κλωτσαει? πανω στην απελπισια μου η γυναικα θα στραφω κι εκει! χαχα!

ναι οπως ειπε και η ριτσα , χρειαζοταν μια τουμπα για να με κλωτσησει, εσυ καλυτερα να κανεις μια φανουροπιτα!

και η πεθερα μου , θελει να μου φτιαξει μια κουβερτουλα με βελονακι

και η μαμα μου μια με μαλλι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

παω να κανω ηλεκτρικη κ σφουγγαρισμα.. τη ζεστη ειναι αυτη σημερα???

χι χι εμενα σκουπα και σφουγγαρισμα μου ειπε θα τα κανει σε λιγο ο αντρας μου

κι εγω τα υπολοιπα

UzVGp2.png

χι χι εμενα σκουπα και σφουγγαρισμα μου ειπε θα τα κανει σε λιγο ο αντρας μου

κι εγω τα υπολοιπα

αν καθοτανε ο αντρας μου θα εκανε το σκουπισμα κ εγω το σφουγγαρισμα αλλα ειναι δουλεια..:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...