Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω διδυμος!και τα μυαλα στα καγκελα!

ρε κοριτσια πολυ μυριζει και νωθω δυσφορια ωρες ωρες

ομως ειμαστε που μακρυα απο την φωτια

( εκτος αν καιγετε ο κ@λος μας και δεν εχω παρει χαμπαρι)

σημερα λεω να παω λιγο πιο αργα για υπνο για να μην κανω παλι την κουκουβαγια!

αντε καλ καλυ τυχη με τις φανουροπιτες!

μαρκελα δεν θελω ν ασου φουσκωνω τα μυαλα αλλα μετα απο εγκυμοσυνη μενεις πιο ευκολα εκγυος! μου το ειπε ο γιατρος μου που εκανα 3 εξωσωματικες και στις 3 ειχα θετικο!Και ο λογος;;; ειχα ηδη ενα παιδι και το σωμα θυμαται !

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

περυσι στο γαμο μου ημουν με 1.73 στα 75 κιλα (ειμαι μυωδης γενικα, αλλα ειχα παρει 3 κιλα γιατι δεν πηγαινα γυμναστηριο), μετα απο 20 εβδ εγκυμοσυνης πηρα 9 κιλα (εφτασα 84), χανω το μωρο και μεχρι το φεβρουαριο απτην στεναχωρια βαζω αλλα τοσα (παω 95), 1η μαρτιου λεω στοπ και αρχιζω διαιτα (γυμναστικη μου ειχαν πει να περιμενω λιγο ακομα), 10 μαρτιου κανω χοριακες!!! παει η διαιτα... οποτε τωρα, με συν 8 ακομα, καταλαβαινετε! θελω να πω οτι οκ... θα παρετε, θα αγχωθειτε, θα τα χασετε!!! υπαρχουν και χειροτερα ομως!!! π.χ. εγω... δεν φοβαμαι ομως... τα κιλα ειναι το λιγοτερο για μενα!!! θα τα χασω... αρκει να πανε ολα καλα και να χω τον μπεμπη μου ασφαλη στο κρεββατακι του!

Είμαι ακριβώς στην ίδια φαση.... Ειχα βάλει πολλα κιλα όταν εκοψα το κάπνισμα και μετα έγιναν διάφορα κι έμεινα εκει. Έτσι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 97 κι εκει είμαι ακόμα! Ας ελπίζω ότι δε θα βάλω πολλα γιατι έχω να κάνω και τον. Θρησκευτικό μαζι με τη βαπτιση...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου και οι σαλπιγγες μου!!!οεοοοο οεοοοοο κα ιδεν ξερω απο τι πρωτη φορα ετσι!!Δεν εχω ωορηξια γιατι περιμενω περιοδο σε 7 μερες!!!!τι να ειναι τι να ειναι!!!Θα παρω ενα μαγνησιο μπας και περασει!

καλημέρα σας.μακάρι να είναι εγκυμοσύνη και χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω , μετά από μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο εύκολο την επόμενη φορά.

καλή τύχη σε όσες φτιάξουν φανουρόπιτες,εγώ κάνω κάθε χρόνο και την μοιράζω και πέρσι πήγα σε μια εκκλησία όπου τις διάβαζε ο παπάς 5 5 και μετά απέξω υπήρχε κόσμος που στην ουσία σου βούταγε κομμάτια και έβαζε και δικά του οπότε μέσα σε 5 λεπτά εξαφανιζόταν.δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσω να πάω γιατί έχω βάπτιση.αλήθεια εσείς όταν την φτιάχνετε λέτε( Θεός χωρέστην μαμά του αγίου Φανουρίου) έτσι μου έχουν πει ότι πρέπει να λέμε αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο.

όσο για το τι λέει ο καθένας τελικά η καλύτερη δουλειά είναι το γράψιμο.απο την στιγμή που συμφωνείτε με τον σύζυγο σας δεν έχει κανένας άλλος δουλειά. και αν ακούτε διάφορα τώρα φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα με τα παιδιά.υπομονή θέλει το πράγμα.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι ειναι και χθες και προχθες το ειχα και πηρα την γιατρο τηλ και μου λεει παρε ενα μαγνησιο γιατι μπορει να ειναι ωορηξια (και ειναι πιο ευαισθητα τωρα τα οργανα μετα την γεννα) αλλα λεει αν κρατησει πανω απο 4-5 μερες τοτε πανε για χοριακη...

λες ???? την πρωτη φορα προσπαθουσαμε μηνες τωρα με τη μια???δεν νομιζω!

καλημερα κοριτσια!!!!

μαρκελα τον γιο μου τον επιασα με την πρωτη την κορη μου εκανα 6 μηνες κ τωρα αυτο μια φορα κ το πιασαμε. τωρα που εισαι λεχωνα πιανεις πιο ευκολα ταξε το στον αγιο φανουρη να σου φανερωσει μωρακι κ κανε φανουροπιτα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημέρα σας.μακάρι να είναι εγκυμοσύνη και χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω , μετά από μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο εύκολο την επόμενη φορά.

καλή τύχη σε όσες φτιάξουν φανουρόπιτες,εγώ κάνω κάθε χρόνο και την μοιράζω και πέρσι πήγα σε μια εκκλησία όπου τις διάβαζε ο παπάς 5 5 και μετά απέξω υπήρχε κόσμος που στην ουσία σου βούταγε κομμάτια και έβαζε και δικά του οπότε μέσα σε 5 λεπτά εξαφανιζόταν.δυστυχώς σήμερα δεν θα μπορέσω να πάω γιατί έχω βάπτιση.αλήθεια εσείς όταν την φτιάχνετε λέτε( Θεός χωρέστην μαμά του αγίου Φανουρίου) έτσι μου έχουν πει ότι πρέπει να λέμε αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο.

όσο για το τι λέει ο καθένας τελικά η καλύτερη δουλειά είναι το γράψιμο.απο την στιγμή που συμφωνείτε με τον σύζυγο σας δεν έχει κανένας άλλος δουλειά. και αν ακούτε διάφορα τώρα φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα με τα παιδιά.υπομονή θέλει το πράγμα.

τιτη ετσι μου ειπανε κ εμενα να λεω οταν την φτιαχνω μου ειπανε κ τον λογο κ δεν θυμαμαι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

η μητερα του δεν ηταν σοι γυναικα δεν ξερω τι ακριβως κ ηταν στη κολαση κ για να συγχωρεθει το λεμε αυτο.. κατι τετοιο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια πηρα τουμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

μην ανησυχητε ειμαι καλα και ο Ακης καλα!

καποιος ειχε λερωσει τα σκαλια της πολυκατοικιας με κατι που ειναι γλιστερο(ή λαδι ή αντιηλιακο ) μετα το καθαρισε και τα σκαλια φαινοντουσαν καθαρα αλλα γλιστρουσαν και πηρα τα τελευταια σκαλια με τον κ...λο μου

πανει ο κ...λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μου..............

πηρα το γιατρο μου ειπε δεν παθαινει τπτ το μωρακι να μην ανησυχω και εγω τον ακουσα οποτε δεν ανησυχω

παω να διαβασω τα νεα σας τωρα

didi οταν ημουν εγκυος στο γιο μου πηρα τουμπα 9 σκαλια αλλα ευτηχως ολα καλα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ριτσα καλημέρα, είδες για να έχεις ήδη παιδιά πως ξυπνάς νωρις;αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω τι λένε τα παιδάκια σου για το μωρο και κυρίως η μικρούλα σου;

η μικρη ερχετε κ μου χαιδευει την κοιλια αλλα μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι καποιο αλλο μωρο θα ερθει. ο μεγαλος το θελει αλλα η μικρη ειναι ζηλιαρα κ την φοβαμαι.. κοιμαται ακομη στην κουνια της κ θελω να την βγαλω τωρα πριν καταλαβει οτι η κουνια προοριζετε για το αλλο μωρο γιατι δεν θα θελει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ και εγώ μου φαίνεται θα έχω θέμα με την μικρή.και εμείς δεν έχουμε θέμα με κούνια, αλλα θηλάζει ακόμα και προβλέπω να γίνεται μάχη.ουφ αγχώθηκα πάλι

αργεις ακομη μεχρι τοτε θα το εχει κοψει λογικα γιατι δεν θα μπορεις εσυ. ολη την ωρα θα εισαι με το στηθος εξω.. χαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...