Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχει κι εσενα ο αντρουλης σου γενεθλια???

να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα 23 αυγουστου εχει γενεθλια ο αντρας μου και εγω 19-10 ζυγακι κι εγω !!!!!με οροσκοπο διδυμο

A τωρα καταλαβα , οροσκοπο διδυμο!εγω ειμαι διδυμος!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πηρα τουμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

μην ανησυχητε ειμαι καλα και ο Ακης καλα!

καποιος ειχε λερωσει τα σκαλια της πολυκατοικιας με κατι που ειναι γλιστερο(ή λαδι ή αντιηλιακο ) μετα το καθαρισε και τα σκαλια φαινοντουσαν καθαρα αλλα γλιστρουσαν και πηρα τα τελευταια σκαλια με τον κ...λο μου

πανει ο κ...λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μου..............

πηρα το γιατρο μου ειπε δεν παθαινει τπτ το μωρακι να μην ανησυχω και εγω τον ακουσα οποτε δεν ανησυχω

παω να διαβασω τα νεα σας τωρα

να προσεχεις!!!!!η μαμα μου ειχε πεσει μεσα στο μπανιο οταν ηταν εγκυος και βγηκε ο αδερφος μου με μια μελανια στον κωλο ΝΑ!lol

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου και οι σαλπιγγες μου!!!οεοοοο οεοοοοο κα ιδεν ξερω απο τι πρωτη φορα ετσι!!Δεν εχω ωορηξια γιατι περιμενω περιοδο σε 7 μερες!!!!τι να ειναι τι να ειναι!!!Θα παρω ενα μαγνησιο μπας και περασει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατι ασχετο καμια συνταγη για φανουροπιτα εχει καμιας ?? μιας κ ειναι του αγιου φανουριου την δευτερα να μας φανερωνει την υγεια μας τουλαχιστον!!

εχω 2 μια της γιαγια μου και μια του φυτρακη αλλα δεν τις πετυχαινω παντα (της γιαγιας μου ειναι με το ματι-ετσι μου την εμαθε) του φυτρακη την πετυχα μονο μια φορα

εισαι σιγουρη οτι θες καποια απο τις δικες μου? μπορει και να μην φατε!!! χαχαχαχα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου , ποναει η μητρα μου και οι σαλπιγγες μου!!!οεοοοο οεοοοοο κα ιδεν ξερω απο τι πρωτη φορα ετσι!!Δεν εχω ωορηξια γιατι περιμενω περιοδο σε 7 μερες!!!!τι να ειναι τι να ειναι!!!Θα παρω ενα μαγνησιο μπας και περασει!

αχ κοριτσακι μου μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!!

UzVGp2.png

A τωρα καταλαβα , οροσκοπο διδυμο!εγω ειμαι διδυμος!:tongue:

λενε αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε , λες να εχεις κορη τωρα???

προσεξε μονο γιατι τον Ακη τον θελει κι αλλη μια απο το Μετα την εμβρυομεταφορα!!! λες να μαλιωτραβιουντα τα κοριτσακια σας για τον Παντελακη μου!!!!!!!!(κι αυτη στον αγωνα ειναι )

UzVGp2.png

πες μου οτι κανεις πλακα!!!

Οχι δεν κανω πλακα , αλλα η μαμα μου ηταν 55 κιλα και γλιστρισε 4 φορες στο μπανιο μεσα σε 2 λεπτα στην προσπαθεια της να σηκωθει και ηταν 40 εβδομαδων και την αλλη μερα γεννησε.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχ κοριτσακι μου μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!!

Δεν ξερω τι ειναι και χθες και προχθες το ειχα και πηρα την γιατρο τηλ και μου λεει παρε ενα μαγνησιο γιατι μπορει να ειναι ωορηξια (και ειναι πιο ευαισθητα τωρα τα οργανα μετα την γεννα) αλλα λεει αν κρατησει πανω απο 4-5 μερες τοτε πανε για χοριακη...

λες ???? την πρωτη φορα προσπαθουσαμε μηνες τωρα με τη μια???δεν νομιζω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

με 7 ή 9 υλικα παραδοσιακα, αλλα την κανω λιγο πιο μοντερνα...

1 πακετο φαριναπ (κοκκινο)

1 ποτηρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

1 πακετακι σταγονες σοκολατας κουβερτουρας (ή κουβερτουρα τριμμενη)

1 ποτηρι ζαχαρη

κανελα τριμμενη

γαρυφαλλο τριμμενο

ξυσμα πορτοκαλι

1 κουταλακι μπεικιν παουντερ

(αν θες δεν βαζεις γαρυφαλλο και μπεικιν... απλα ετσι γινεται σαν κανονικο κεικ)

και βοηθεια σας!!!

αυτη θα αρεσει στον αντρα μου! δεν την τρωει την φανουροπιτα μου λεει κανε κεικ και βαφτησε το φανουροπιτα ! βεβαια παντα τρωει ενα κομματι για το καλο

εμεις παντως οσες φανουροπιτες εχουμε κανει δεν ειναι γιατι χασαμε κατι! τις κανουμε για τα ζωακια μας καθε φορα που αρρωσταινουν, ισως γι'αυτο τρωει 1 για το καλο

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι ειναι και χθες και προχθες το ειχα και πηρα την γιατρο τηλ και μου λεει παρε ενα μαγνησιο γιατι μπορει να ειναι ωορηξια (και ειναι πιο ευαισθητα τωρα τα οργανα μετα την γεννα) αλλα λεει αν κρατησει πανω απο 4-5 μερες τοτε πανε για χοριακη...

λες ???? την πρωτη φορα προσπαθουσαμε μηνες τωρα με τη μια???δεν νομιζω!

αχου!!!!! τελεια!!! συγκινηθηκα τωρα!!!!! να κρατησει 5 μερες!!!!!!

UzVGp2.png

Οχι δεν κανω πλακα , αλλα η μαμα μου ηταν 55 κιλα και γλιστρισε 4 φορες στο μπανιο μεσα σε 2 λεπτα στην προσπαθεια της να σηκωθει και ηταν 40 εβδομαδων και την αλλη μερα γεννησε.

πω πω ! νομιζω ο αδερφος σου βγηκε την αλλη μερα για να γλυτωσει!!!!!"πολους σεισμους εκανε σημερα, δεν φευγουμε απο εδω , κατσε να βρω την πορτα" χαχαχαχαχααχαχαχαχαχχ

UzVGp2.png

εγω βαζω σουσαμι απο πανω οχι αχνη.. αν παω στην εκκλησια τη δευτερα θα την κανω την κυριακη για να την παρω μαζι μου αν δεν παω εκκλησια θα την κανω δευτερα πρωι κ πρεπει να κερασεις σε 7 σπιτια..

ποτε δεν καταφερνω να την μοιρασω σε 7 σπιτια...

προσπαθω να τη μοιραζω σε 7 στοματα , πειραζει?????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...