Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ax! ελενακι μου ! ο καθενας το μακρυ και το κοντο του

τα μωρακια μας να γεννηθουν με το καλο και ολους τους αλλους εμαθα στα 35 μου να τους γραφω!

Και καλα κανεις....και γω πλεον οτι με χαλαει απο το ενα μπαινει και απο το αλλο βγαινει....βαρεθηκα που κανενας δεν κοιταει τηβ καμπουρα του...ελεος!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αν εχετε ακουστα το γεροντα παισιο τα λεει ολα αυτα. μπορειτε να τα διαβασετε κ απο το ιντερνετ προφητειες γεροντα παισιου..

Ναι...αλλα λεει πως θα ειναι μονο για λιγο και μετα ολα θα παρουν καλυτερο δρομο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ναι και εγω ειμαι υπερ της ποδιας και για αλλους λογους οχι μονο οικονομικους

ειδηκα τα κοριτσια εχουν ξεφυγει!ολα εξω!

Τα Χριστουγεννα που μας περασαν μας ζητησαν απο το σχολειο παιχνιδια ρουχα τροφημα και οτι αλλο μπορουσαμε να δωσουμε για την "κιβωτο του κοσμου"

Η δικια μου επαθε ενα σοκ που καταλαβε οτι καποια παιδακια δεν ειχανε παιχνιδια αλλα το μεγαλυτερο σοκ το επαθε οταν εβαλα στην κουτα τροφημα και κατι σαμπουαν προδερμ! μου ελεγε συνεχεια: ρε μαμα και πως κανουν μπανιο;;;;; δεν το χωρουσε ο νους της! μετα απο κανενα μηνα με ρωτησε : τωρα μαμα τα παιδια ειναι χαρουμενα με τα παιχνιδια μου και με τα σαμπουαν;;;;

παντος μπορει να εχουμε κριση αλλα γεμισαμε ενα δωματιο κουτες ολοι οι γονεις δωσανε οτι μπορουσαν!και ενας μπαμπας τα πηγε με φορτηο παρακαλω γιατι αλλιως επρεπε ν απαρουν 10 αυτοκινητα!

λοιπον οαλ γινονται!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Αυτο που ολοι εχουν γνωμη για την δικη σου ζωη και δεν κοιτανε την καμπουρα τους πολυ με εκνευριζει!!!Ασε που μετατρεπετε σε γλωσσοφαγια!

Εμενα , ειμασταν παντρεμενοι και μου λεγανε εεεε κατσε μην κανεις παιδι ακομα , δεν βλεπεις που ο αντρας σου ακομα δεν τελειωσε ειδικοτητα και εσυ εισαι ιδ υπαλληλος τοσες επιχειρησεις κλεινουν και τους γιατρους δεν τους πληρωνουν που να κανετε και παιδι τωρα...Και οταν ηρθε το παιδι ΕΝΑΣ ρε ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να πει καλο λογο περαν απο τους κουμπαρους μας.Ολοι οι αλλοι'' να και βιαστηκατε ,να και ειναι δυσκολα τα πραγματα ,να και δεν εχει δουλειες'' λες και τρωμε απο αυτους η παιρνουμε δανικα ρε παιδια.

Οπως ειπατε και εσεις , αγαπη πρωτα θελουν τα παιδια και σε οποιο σπιτι μπαινει παιδι ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ!!Εγω αυτο ξερω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο που ολοι εχουν γνωμη για την δικη σου ζωη και δεν κοιτανε την καμπουρα τους πολυ με εκνευριζει!!!Ασε που μετατρεπετε σε γλωσσοφαγια!

Εμενα , ειμασταν παντρεμενοι και μου λεγανε εεεε κατσε μην κανεις παιδι ακομα , δεν βλεπεις που ο αντρας σου ακομα δεν τελειωσε ειδικοτητα και εσυ εισαι ιδ υπαλληλος τοσες επιχειρησεις κλεινουν και τους γιατρους δεν τους πληρωνουν που να κανετε και παιδι τωρα...Και οταν ηρθε το παιδι ΕΝΑΣ ρε ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να πει καλο λογο περαν απο τους κουμπαρους μας.Ολοι οι αλλοι'' να και βιαστηκατε ,να και ειναι δυσκολα τα πραγματα ,να και δεν εχει δουλειες'' λες και τρωμε απο αυτους η παιρνουμε δανικα ρε παιδια.

Οπως ειπατε και εσεις , αγαπη πρωτα θελουν τα παιδια και σε οποιο σπιτι μπαινει παιδι ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ!!Εγω αυτο ξερω.

ετσι ειναι μαρκελα μου! και το πιστευω με τοσα που ακουσαμε απο τους γυρω 2 μωρα χασαμε μεσα σε 9 μηνες! αφου τους εβαλα οοοολους στην θεση τους τωρα δεν ειπανε κουβεντα και οσο και να σας φανει περιεργο η πεθερα μου με τον πεθερο μου μας εδωσαν τα λευτα, και ηταν οι μονοι που ποτε δεν ειπαν λογια! ( και ας πληρωσανε)

τα καλα πρεπει να τα λεμε και τους το αναγνωριζω !

ΕΥΛΟΓΙΑ ειναι τα παιδια και εχουν τοσο αγνη ψυχουλα!μονο καλα παιρνεις απο τα παιδια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ετσι ειναι μαρκελα μου! και το πιστευω με τοσα που ακουσαμε απο τους γυρω 2 μωρα χασαμε μεσα σε 9 μηνες! αφου τους εβαλα οοοολους στην θεση τους τωρα δεν ειπανε κουβεντα και οσο και να σας φανει περιεργο η πεθερα μου με τον πεθερο μου μας εδωσαν τα λευτα, και ηταν οι μονοι που ποτε δεν ειπαν λογια! ( και ας πληρωσανε)

τα καλα πρεπει να τα λεμε και τους το αναγνωριζω !

ΕΥΛΟΓΙΑ ειναι τα παιδια και εχουν τοσο αγνη ψυχουλα!μονο καλα παιρνεις απο τα παιδια!

Μπραβο τους ξερουν απο οικογενεια οι ανθρωποι, εισαι τυχερη που εχει τετοια πεθερικα.Εμενα η πεθερα μου εψησε το ψαρι στα χειλι του πρωτου της γιου μεχρι να παντρευτει(τωρα μας ψηνει εμας) , περιμενε η νυφη της 20 ολοκληρα χρονια για να παρει τον γιο της ,στο τελος παντρευτηκαν πριν απο 5 χρονια 43 αυτος - 40 εκεινη περασαν τα πολλα μεχρι να κανουν το πρωτο παιδι τελικα(γιατι η ηλικια δεν βοηθουσε) μετα απο 2 χρονια εκαναν ενα κοριτσακι και τα τελευταια δυο χρονιο η κοπελα 45 χρονων εχασε 6 μωρακια στο πρωτο τριμηνο και ηθελε τοσο πολυ ενα ακομα παιδακι και τελικα ειναι τωρα 4 μηνων εγκυος και δεν το εχουν πει ακομα στην πεθερα!!!!Φαντασου ποσο φοβαται το στομα της.Καθε φορα που εχανε το μωρο η πεθερα μου ελεγε ''ΠΑΛΙ το εχασε το μωρο δεν προκειται να κανει αλλο!!''

Ποσο μαλλον να δωσει λεφτα ε??????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσια πηρα τουμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

μην ανησυχητε ειμαι καλα και ο Ακης καλα!

καποιος ειχε λερωσει τα σκαλια της πολυκατοικιας με κατι που ειναι γλιστερο(ή λαδι ή αντιηλιακο ) μετα το καθαρισε και τα σκαλια φαινοντουσαν καθαρα αλλα γλιστρουσαν και πηρα τα τελευταια σκαλια με τον κ...λο μου

πανει ο κ...λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μου..............

πηρα το γιατρο μου ειπε δεν παθαινει τπτ το μωρακι να μην ανησυχω και εγω τον ακουσα οποτε δεν ανησυχω

παω να διαβασω τα νεα σας τωρα

UzVGp2.png

ποτε με το καλο την κανει ο κουμπαρος?? Να ησυχασεις κι εσυ λιγο.. Εγω φακες απο προχτες εφαγα μιας και λειπει ο αντρας μου, κι εχω βγαλει φυλλο για τεμπελικο γαλακτομπουρεκο

την τριτη!!!!!!!!!!!!

τι ειναι το γαλακτομπουρκο της τεμπελας?

μαλλον πρεπει να ειναι η πατσαβουρα οπως το λεει η πεθερα μου

καλε 4-5 σελιδες γεμισατε!!! εγω το μεσημερι αφου ξυπνησε ο κουμπαρος πηγα να ταισω τις γατες, πηγα στο μαναβη και μετα πηγα σπιτι μαζεψα μαγειρεψα, εφαγα πηρα την τουμπα μου , πηγα τζαμπο, πηγα μαθημα, πηγα στης πεθερας μου να παρω τον αντρα μου και τωρα ηρθαμε στη μαμα μου να φαμε γεμιστα! γι'αυτο εξαφανιστικα

σορρυ

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.....ολες φαγητακι ετοιμαζετε μια χαρα.....εγω δεν ξερω τι εχουμε σημερα μαγειρεψε η πεθερα και δεν ρωτησα......σας ζηλευω που μενετε μονες σας με τους αντρες σας....μακαρι βα μπορεσουμε και μεις συντομα.....οχι οτι μου κανουν τπτ οι ανθρωποι ισα ισα....αλλα οπως και να το κανεις ειναι αλλιως.....οπως λενε μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!!!!!

αααα εσυ μενεις στα πεθερικα????

UzVGp2.png

φουρνου με λεμονακι και ριγανη!!! ασε και γιναν λουκουμακια... αλλα μονο 1 δοκιμασα, γιατι ειναι μερα γλυκου σημερα και δεν θελω κι αλλους υδατανθρακες! εχει γεννεθλια ο αντρας μου... 30 στρογγυλα αισιως! το σεπτεμβρη η σειρα μου! τι ζωδια ειστε? εγω ζυγος με ωροσκοπο λιονταρι! και ο αντρας μου παρθενος με ιχθεις...

εχει κι εσενα ο αντρουλης σου γενεθλια???

να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα 23 αυγουστου εχει γενεθλια ο αντρας μου και εγω 19-10 ζυγακι κι εγω !!!!!με οροσκοπο διδυμο

UzVGp2.png

Σας ειπα....σε λιγες μερες παντρευομαι....με πολιτικο προς το παρον

ελα!!! με το καλο κοριτσακι!!!!!

τι θα φορεσεις?

τα μαλλια πως θα τα κανεις???

βαλε κατι να φαινεται και η κοιλιτσα!!!!!!!

UzVGp2.png

Ασε-ασε κι εμένα! Πριν κλείσω τα 19 τα φτιάξαμε κι απο τότε είμαστε μαζι! Τώρα στις 23-9-12 κλείνουμε 8 χρόνια!!! Εσείς;!

εμεις 24 σεπτεμβρη κλεινουμε μαζι 6 χρονια!

και 4 σεπτεμβρη εχουμε την πρωτη επετειο γαμου!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...