Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μακαρι να πανε για ολους καλα...πρωτα απ'ολα η υγεια........και να τελειωσει και αυτη η κατασταση με τα οικονομικα συντομα....

αυτα τα οικονομικα πως με αγχωνουν. οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος τωρα εκλαιγα λογο οικονομικων. πως μας εκαναν ετσι??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ροδουλα??? σε ποια εβδ τις εκανες? εμενα λογω περιδεσης μου ειπε στις 29 να κανω 2 καλου κακου... αν και στον τελευταιο υπερηχο ηταν πολυ ευχαριστημενος. το ραμμα μου ειναι απειρακτο, ο τραχηλος σταθερος στα 2.1 και ο μπεμπης ψηλα. απλα, οπως μου ειπε, κακο δεν κανουν... το πολυ πολυ να τρυπηθω αδικα και να περασω το τσουξημο. το ξερω οτι ειναι θαυματουργες, απλα ηθελα να δω, αν ξερεις να επηρεαζει το μωρο (θεση-κινηση) ή και μενα (ταχυκαρδια-πονο-κλπ) γιατι οι ανεπιθυμητες της κορτιζονης γενικα ειναι πολλες και να ξερω τι να περιμενω...

εγω δεν ειχα ανεπιθυμητες ενεργιες , εκανα μια 33 εβδομαδα και μια διπλη 34 εβδομαδα , 24 ωρες πριν γεννησω! με ειχαν στο μητερα με το ρολοϊ στο χερι να περασουν οι 24 ωρες να δρασει η ενεση και μετα αμεσως γεννησα γιατι το μωρο ηταν πολυ πιεσμενο χωρις αμνιακο υγρο!

ππαντος εχω ακουσει οτι τις κανουν και νωριτερα , εμενα μαλλων με αργησε!

εγω ηθελα να κοινωνησω το δεκαπενταυγουστο κ οπως νηστευα 2 ημερες δεν αντεχα γιατι εκανα εμετους κ ετσι δεν κοινωνισα η μαμα μου μου λεει να νηστεψω μια ημερα κ να κοινωνισω θελω να κοινωνισω πριν γεννησω. τωρα το σεπτεμβρη εχει η πεθερα μου μια λειτουργια κ θα νηστεψω κ θα κοινωνησω..
κι εγω ηθελα και θελω, αλλα λογω καταστασης δεν... σκεφτομαι να ζητησω στον πατερ να ερθει σπιτι να με μεταλαβει, οπως κανουν σε αρρωστους... ο παππους μου ηταν παπας και ελεγε οτι ειναι αμαρτια αυτος που νοσει και δεν μπορει να νηστεψει να μην κοινωνει! ενας αλλος της οικογενειας νηστευει μια εβδομαδα στη θεση του και με την προετοιμασια που ειπα κοινωνει κι ο ασθενης, η εγκυος, κλπ.
μια εβδομαδα πριν το πασχα αποφασισα να παω σε πνευματικο με τον αντρα μου πρωτη φορα. πηγα μου λεει ποσα παιδια εχεις του λεω 2 μου λεει να κανεις κ τριτο του λεω τα οικονομικα ειναι το προβλημα μου λεει κανει τριτο κ θα σου πανε ολα ευλογια.. το πασχα ηταν απριλη.. μετα το πασχα κρυωσα κ επινα αντιβιωση εγινα καλα. πηγα ταξιμο σε καποιο αγιο με μια φιλη μου δικο της ταξιμο σχεδον 24 χιλιομετρα με τα ποδια μονο να παμε κ επιστροφη με αμαξι. στη μεση του μαιου εκανα εμετους λεω γαστρεντεριτιδα αλλα συνεχιζε για μια εβδομαδα κανω τεστ κ ηταν θετικο πηγα γιατρο κ ημουν 1 1/2 μηνων εγκυος ειχα καθυστεριση αλλα λεω λογο αντιβιωσης κ επειδη δεν ημουν σταθερη δεν εδωσα σημασια. τωρα κατι ειδε ο πνευματικος δεν ξερω γιατι τοτε ημουν εγκυος λογικα..

κοριτσια οταν ημουν εγκυος στο κοριτσακια μου ειχα παει στην εκκλησια αλλαα δεν κοινωνησα γιατι δεν νυστεψα

τοτε η θεια μου η μακαριτησα μου ηταν καλογρια μου ειπε οτι επρεπε να κοινωνησω και οτι αν εισαι εγκυος ή θηλαζεις δεν χρειαζετε να νυστεψεις! μπορεις να νυστεψεις 3 μερες στο ασχετο ! Βεβαια μου ειπε οτι επρεπε να εξωμολογηθω και εγω δεν το αποφασιζω ( για διαφορους λογους)

Φετος εγινε κατι μαγικο. πηγα 15αυγουστο να κοινωνησω την μικρη και λεει ο παππας: επειδη ξερω οτι δεν εχετε εξωμολογηθει θα σας διαβασω την ευχη και θα λετε ολοι ελεησων! ετσι βρικα την ευκαιρια και κοινωνησα δεν ξερω και εγω μετα απο ποσα χρονια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

εγω δεν ειχα ανεπιθυμητες ενεργιες , εκανα μια 33 εβδομαδα και μια διπλη 34 εβδομαδα , 24 ωρες πριν γεννησω! με ειχαν στο μητερα με το ρολοϊ στο χερι να περασουν οι 24 ωρες να δρασει η ενεση και μετα αμεσως γεννησα γιατι το μωρο ηταν πολυ πιεσμενο χωρις αμνιακο υγρο!

ππαντος εχω ακουσει οτι τις κανουν και νωριτερα , εμενα μαλλων με αργησε!

κοριτσια οταν ημουν εγκυος στο κοριτσακια μου ειχα παει στην εκκλησια αλλαα δεν κοινωνησα γιατι δεν νυστεψα

τοτε η θεια μου η μακαριτησα μου ηταν καλογρια μου ειπε οτι επρεπε να κοινωνησω και οτι αν εισαι εγκυος ή θηλαζεις δεν χρειαζετε να νυστεψεις! μπορεις να νυστεψεις 3 μερες στο ασχετο ! Βεβαια μου ειπε οτι επρεπε να εξωμολογηθω και εγω δεν το αποφασιζω ( για διαφορους λογους)

Φετος εγινε κατι μαγικο. πηγα 15αυγουστο να κοινωνησω την μικρη και λεει ο παππας: επειδη ξερω οτι δεν εχετε εξωμολογηθει θα σας διαβασω την ευχη και θα λετε ολοι ελεησων! ετσι βρικα την ευκαιρια και κοινωνησα δεν ξερω και εγω μετα απο ποσα χρονια!

ολα για καποιο λογο γινονται!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αυτα τα οικονομικα πως με αγχωνουν. οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος τωρα εκλαιγα λογο οικονομικων. πως μας εκαναν ετσι??

Αστα να πανε μονο χειροτερα μη γινουν....ελπιζω να εχουμε πιασει πατο και να αρχισει η ανοδος σιγα σιγα γιατι αλλιως την βαψαμε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

εχω τσακωθει με ολους του φιλους και συγγενεις για αυτο τον λογο

και καλα πως τολμαω στην οικονομικη κριση να φερω και αλλο παιδι και μαλιστα με εξωσωματικη να δωσω και τοοοοοοσα λευτα!

στη αρχη εψαχνα δικαοολογιες αλλα μετα τα πηρα και τωρα τους λεω

θα κανω οσα παιδια θελω και οσες εξωσωματικες θελω! απο κανεναν σας δεν πηρα δανικα ! τοσα χρονια εχουμε κανει το αποαυτο μας παξιμαδι για ποιο λογο;;; μαζι μας θα τα παρουμε;;;; ας κανουμε τουλαχιστων παιδια αφου τα δικα σας φευγουν στο εξωτερικο!

και ρε κοριτσια στην κατοχη δεν κανανε ππαιδια;; που μιλαμε για πεινα οχι αστεια! διαβαζω και ενα βιβλιο και λεει μεσα ποσες φορες εχει περασει οικονομικη κριση η Ελλαδα , ε ειναι παρα πολλες , σχεδων ανα 20 αετια!

τοτε δεν κανανε παιδια;;;;;επι τουρκοκρατιας που ειχαν απιστευτους φορους δεν κανανε πιαδια,

και στην τελικη νομιζω οτι μπορουμε να τα μεγαλωσουμε και με πολυ λιγοτερα πραγματα!

και θα τα εκτιμανε και καλυτερα!

Η Αννα μου εχει ενα δωματιο παιχνιδια και οταν δεν παιζουμε μαζι γαργαλιτο ή δακαλα ή κουτσο ( κοστος 0 ευρω) εχει μια γατουλα απο πανηγυρι και παιζι εδω και 6 μηνες μονο με αυτην!

πρωτα θελουν αγαπη , μετα τροφη και ρουχα ( που δε ειναι απαρετητο να ειναι ακριβα) και μετα ολα τα αλλα! μετα στα σχολικα χρονια ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα που αρχιζουν τα φροντιστηρια! αλλα και παλι δεν θα κανουν 1000 πραγματα , που θυμαμαι οτι ειχα μαθητρια που επαθε υπερκοποση! Αγγλικα -Γερμανικα-ιππασια-πιανο-και μπαλετο!

ελεος ποτε θα παιξει αυτο το παιδι;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

αχ κοριτσια συγνωμη εγραψα πολλα αλλα φουντωνω!

χειρωτερα δεν νομιζω να γινετε, αρα θα αρχισει η ανοδος!

ελπιζω

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

εχω τσακωθει με ολους του φιλους και συγγενεις για αυτο τον λογο

και καλα πως τολμαω στην οικονομικη κριση να φερω και αλλο παιδι και μαλιστα με εξωσωματικη να δωσω και τοοοοοοσα λευτα!

στη αρχη εψαχνα δικαοολογιες αλλα μετα τα πηρα και τωρα τους λεω

θα κανω οσα παιδια θελω και οσες εξωσωματικες θελω! απο κανεναν σας δεν πηρα δανικα ! τοσα χρονια εχουμε κανει το αποαυτο μας παξιμαδι για ποιο λογο;;; μαζι μας θα τα παρουμε;;;; ας κανουμε τουλαχιστων παιδια αφου τα δικα σας φευγουν στο εξωτερικο!

και ρε κοριτσια στην κατοχη δεν κανανε ππαιδια;; που μιλαμε για πεινα οχι αστεια! διαβαζω και ενα βιβλιο και λεει μεσα ποσες φορες εχει περασει οικονομικη κριση η Ελλαδα , ε ειναι παρα πολλες , σχεδων ανα 20 αετια!

τοτε δεν κανανε παιδια;;;;;επι τουρκοκρατιας που ειχαν απιστευτους φορους δεν κανανε πιαδια,

και στην τελικη νομιζω οτι μπορουμε να τα μεγαλωσουμε και με πολυ λιγοτερα πραγματα!

και θα τα εκτιμανε και καλυτερα!

Η Αννα μου εχει ενα δωματιο παιχνιδια και οταν δεν παιζουμε μαζι γαργαλιτο ή δακαλα ή κουτσο ( κοστος 0 ευρω) εχει μια γατουλα απο πανηγυρι και παιζι εδω και 6 μηνες μονο με αυτην!

πρωτα θελουν αγαπη , μετα τροφη και ρουχα ( που δε ειναι απαρετητο να ειναι ακριβα) και μετα ολα τα αλλα! μετα στα σχολικα χρονια ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα που αρχιζουν τα φροντιστηρια! αλλα και παλι δεν θα κανουν 1000 πραγματα , που θυμαμαι οτι ειχα μαθητρια που επαθε υπερκοποση! Αγγλικα -Γερμανικα-ιππασια-πιανο-και μπαλετο!

ελεος ποτε θα παιξει αυτο το παιδι;;;

συμφωνω σε αυτο...αν περιμρναμε μσ ειναι ιδανικα ολα για κανουμε παιδια...δεν νομιζωνα υπηρχαμε........και στο κατω κατω κανεις δεν εχει δικαιωμα να σου λεει τι θα κσνεις!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αχ κοριτσια συγνωμη εγραψα πολλα αλλα φουντωνω!

χειρωτερα δεν νομιζω να γινετε, αρα θα αρχισει η ανοδος!

ελπιζω

κ εμενα μου λενε τριτοοο?? λες κ πληρωνουν αυτοι η μου εχουν δωσει πολλα.. δεν τα ντυνω με δανεικα ουτε τα ταιζω.. οπως μπορω...

αυτο με ηρεμησε κ εμενα οτι παλια δεν ειχαν τιποτα κ εκαναν παιδια κ ηταν ευλογια στο σπιτι τους. τωρα ειμαστε ολο κακια.. κ να πω κ το αλλο?? να βγει η ποδια παλι κ να ειναι ολα τα παιδια ιδια οχι το ενα φοραει μαρκα κ το αλλα τιποτα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ax! ελενακι μου ! ο καθενας το μακρυ και το κοντο του

τα μωρακια μας να γεννηθουν με το καλο και ολους τους αλλους εμαθα στα 35 μου να τους γραφω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...