Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αν ηταν θα αρρωστενε ολος ο κοσμος οχι βεβαια!!

Σωστο κι αυτο.....συμφωνω σε αυτο που ειπες για την θεια κοινωνια...και θελω πολυ να κοινονισω πριν να γεννηθει το μωρο....αν δεν βολεψει τωρα θα παω σιγουρα τα χριστουγεννα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν βγαινεις καθολου εξω?? εχεις ακομη καιρο να κοινωνησεις νηστεψε μια ημερα κ πηγαινε! η αν εχεις κονα εκκλησια πες στον παπα να ερθει.

μπορω να βγω, αλλα δεν μπορω να κατσω πολυ, οχι ορθια εννοειται, αλλα ουτε και καθιστη... μου ειπε ο γιατρος να περασει κι ο σεπτεμβρης και μετα βλεπουμε! αυτο λεω να κανω η να μιλησω μαζι του και να μου κανει κι εναν αγιασμο στο σπιτι η να μας διαβασει μια ευχη και επ ευκαιρια να με μεταλαβει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σωστο κι αυτο.....συμφωνω σε αυτο που ειπες για την θεια κοινωνια...και θελω πολυ να κοινονισω πριν να γεννηθει το μωρο....αν δεν βολεψει τωρα θα παω σιγουρα τα χριστουγεννα!!

σκεφτηκα κ εγω τα χριστουγεννα αλλα τοτε θα ειμαι ετοιμογεννη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μπορω να βγω, αλλα δεν μπορω να κατσω πολυ, οχι ορθια εννοειται, αλλα ουτε και καθιστη... μου ειπε ο γιατρος να περασει κι ο σεπτεμβρης και μετα βλεπουμε! αυτο λεω να κανω η να μιλησω μαζι του και να μου κανει κι εναν αγιασμο στο σπιτι η να μας διαβασει μια ευχη και επ ευκαιρια να με μεταλαβει!

μολις ετοιμασεις τις βαλιτσες σου να τον φωναξεις κ να κανει αγιασμο στα δικα σου κ στου μωρου εγω ετσι εκανα!! κ τωρα το ιδιο θα κανω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σκεφτηκα κ εγω τα χριστουγεννα αλλα τοτε θα ειμαι ετοιμογεννη!!

κι εγω σκεφτομουν του σταυρου, 14/9, που ειναι και μεγαλη γιορτη, αλλα καθημερινη και δεν θα εχει πολυ κοσμο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μολις ετοιμασεις τις βαλιτσες σου να τον φωναξεις κ να κανει αγιασμο στα δικα σου κ στου μωρου εγω ετσι εκανα!! κ τωρα το ιδιο θα κανω!

αληθεια? δεν το χω ακουσει? ωραια ιδεα... για να πανε ολα καλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω σκεφτομουν του σταυρου, 14/9, που ειναι και μεγαλη γιορτη, αλλα καθημερινη και δεν θα εχει πολυ κοσμο...

Σωστα ειναι και του σταυρου..το ειχα ξεχασει..μπορει να παω και τοτε

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

μια εβδομαδα πριν το πασχα αποφασισα να παω σε πνευματικο με τον αντρα μου πρωτη φορα. πηγα μου λεει ποσα παιδια εχεις του λεω 2 μου λεει να κανεις κ τριτο του λεω τα οικονομικα ειναι το προβλημα μου λεει κανει τριτο κ θα σου πανε ολα ευλογια.. το πασχα ηταν απριλη.. μετα το πασχα κρυωσα κ επινα αντιβιωση εγινα καλα. πηγα ταξιμο σε καποιο αγιο με μια φιλη μου δικο της ταξιμο σχεδον 24 χιλιομετρα με τα ποδια μονο να παμε κ επιστροφη με αμαξι. στη μεση του μαιου εκανα εμετους λεω γαστρεντεριτιδα αλλα συνεχιζε για μια εβδομαδα κανω τεστ κ ηταν θετικο πηγα γιατρο κ ημουν 1 1/2 μηνων εγκυος ειχα καθυστεριση αλλα λεω λογο αντιβιωσης κ επειδη δεν ημουν σταθερη δεν εδωσα σημασια. τωρα κατι ειδε ο πνευματικος δεν ξερω γιατι τοτε ημουν εγκυος λογικα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να παμε να κοινωνισουμε για να μας ερθουν ολα καλα!!

Μακαρι να πανε για ολους καλα...πρωτα απ'ολα η υγεια........και να τελειωσει και αυτη η κατασταση με τα οικονομικα συντομα....

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...