Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω βαζω σουσαμι απο πανω οχι αχνη.. αν παω στην εκκλησια τη δευτερα θα την κανω την κυριακη για να την παρω μαζι μου αν δεν παω εκκλησια θα την κανω δευτερα πρωι κ πρεπει να κερασεις σε 7 σπιτια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε κοριτσια την δευτερα την κανουμε την φανουροπιτα η την κυριακη ? και μετα πρεπει να την μοιρασω? τα φωτα σας γιατι η μανουλα μου δεν ζει να μου πει...θα κανω και εγω μια!

την κυριακη στον εσπερινο ή την δευτερα το πρωι στην λειτουργια του αγιου. την πας στην εκκλησια ακοπη ή και σε κομματια, βαζεις ενα κερι αναμενο (οπως στις τουρτες) οσο την διαβαζει ο παπας και μετα την μοιραζεις εξω απτο ναο σε περαστικους ή ακομα σε φιλους, γειτονες, κλπ. απλα καλο ειναι να φαγωθει. ααα, μην ξεχασεις χαρτοπετσετουλες! καλο ειναι να γραψεις και σε ενα χαρτακι πανω υπερ υγειας και απο κατω τα βαπτιστικα ονοματα σας και σε ενα χαρτακι (αν θες και το νιωθεις) υπερ αναπαυσεως αβαπτιστου τεκνου. ο παπας διαβαζει ευχη για τα ονοματα. εγω βαζω και πεντε ευρω... ετσι εκαναν γιαγια-μαμα σαν ασημωμα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω βαζω σουσαμι απο πανω οχι αχνη.. αν παω στην εκκλησια τη δευτερα θα την κανω την κυριακη για να την παρω μαζι μου αν δεν παω εκκλησια θα την κανω δευτερα πρωι κ πρεπει να κερασεις σε 7 σπιτια..

Οκ Ευχαριστω πολυ!!:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εγω θα βαλω την μιση ζαχαρη και θα βαλω και σταφιδες.Δεν ειμαι πολυ της ζαχαρης!

απλα τα υλικα σας να ειναι 7 η 9... αν βαλεις μιση ζαχαρη δεν πειραζει, αλλα βγαλε π.χ. σοκολατα και βαλε σταφιδες!

(η μαμα μου δεν βαζει ξυσμα πορτοκαλι και σοκολατα και βαζει καρυδι τριμμενο και σταφιδες...)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

την κυριακη στον εσπερινο ή την δευτερα το πρωι στην λειτουργια του αγιου. την πας στην εκκλησια ακοπη ή και σε κομματια, βαζεις ενα κερι αναμενο (οπως στις τουρτες) οσο την διαβαζει ο παπας και μετα την μοιραζεις εξω απτο ναο σε περαστικους ή ακομα σε φιλους, γειτονες, κλπ. απλα καλο ειναι να φαγωθει. ααα, μην ξεχασεις χαρτοπετσετουλες! καλο ειναι να γραψεις και σε ενα χαρτακι πανω υπερ υγειας και απο κατω τα βαπτιστικα ονοματα σας και σε ενα χαρτακι (αν θες και το νιωθεις) υπερ αναπαυσεως αβαπτιστου τεκνου. ο παπας διαβαζει ευχη για τα ονοματα. εγω βαζω και πεντε ευρω... ετσι εκαναν γιαγια-μαμα σαν ασημωμα...

Ωραια σ'ευχαριστω πολυ!ετσι θα κανω γιαυτο ρωταω γιατι συνηθως η μαμα μου την εκανε.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Μια που πιασατε αυτο τι θεμα.....εμεις αν θελουμε να κοινωνισουμε....πρεπει να νηστεψουμε η δεν κανει?

εγω ηθελα να κοινωνησω το δεκαπενταυγουστο κ οπως νηστευα 2 ημερες δεν αντεχα γιατι εκανα εμετους κ ετσι δεν κοινωνισα η μαμα μου μου λεει να νηστεψω μια ημερα κ να κοινωνισω θελω να κοινωνισω πριν γεννησω. τωρα το σεπτεμβρη εχει η πεθερα μου μια λειτουργια κ θα νηστεψω κ θα κοινωνησω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Μια που πιασατε αυτο τι θεμα.....εμεις αν θελουμε να κοινωνισουμε....πρεπει να νηστεψουμε η δεν κανει?

μπορεις και χωρις να νηστεψεις... απλα απεφυγε το κρεας το βραδυ της προηγουμενης και το πρωι πιες μονο νερακι... αν δεν νιωθεις καλα νηστικη, μην πας μονη και πες σε νεοκορο-νεοκορα οτι χρειαζεσαι βοηθεια για να σε κοινωνησει στην αρχη η με προτεραιοτητα... μην περιμενεις στην ουρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αν μπορεις κανει.. δεν παθαινεις τιποτα.. ετυχε να ειμαι εγκυος στις αλλες εγκυμοσυνες μεγαλοεβδομαδα κ ημουν μονο με το λαδι για μια εβδομαδα κ χωρις λαδι την Μ.Παρασκευη.. κ τα παιδια μου απο τοτε που τρωγανε κρεας μεγαλη εβδομαδα δεν τρωνε κρεας..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ηθελα να κοινωνησω το δεκαπενταυγουστο κ οπως νηστευα 2 ημερες δεν αντεχα γιατι εκανα εμετους κ ετσι δεν κοινωνισα η μαμα μου μου λεει να νηστεψω μια ημερα κ να κοινωνισω θελω να κοινωνισω πριν γεννησω. τωρα το σεπτεμβρη εχει η πεθερα μου μια λειτουργια κ θα νηστεψω κ θα κοινωνησω..

κι εγω ηθελα και θελω, αλλα λογω καταστασης δεν... σκεφτομαι να ζητησω στον πατερ να ερθει σπιτι να με μεταλαβει, οπως κανουν σε αρρωστους... ο παππους μου ηταν παπας και ελεγε οτι ειναι αμαρτια αυτος που νοσει και δεν μπορει να νηστεψει να μην κοινωνει! ενας αλλος της οικογενειας νηστευει μια εβδομαδα στη θεση του και με την προετοιμασια που ειπα κοινωνει κι ο ασθενης, η εγκυος, κλπ.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Θελω να παω καποια στιγμη....αυτο θα κανω απλα μια μερα πριν

το αλλο που σκεφτομαι ειναι..δεν ξερω αν ειναι αμαρτια αλλα ρε κοριτσια υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο αν καποιος ειναι πχ αρρωστος

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κι εγω ηθελα και θελω, αλλα λογω καταστασης δεν... σκεφτομαι να ζητησω στον πατερ να ερθει σπιτι να με μεταλαβει, οπως κανουν σε αρρωστους... ο παππους μου ηταν παπας και ελεγε οτι ειναι αμαρτια αυτος που νοσει και δεν μπορει να νηστεψει να μην κοινωνει! ενας αλλος της οικογενειας νηστευει μια εβδομαδα στη θεση του και με την προετοιμασια που ειπα κοινωνει κι ο ασθενης, η εγκυος, κλπ.

δεν βγαινεις καθολου εξω?? εχεις ακομη καιρο να κοινωνησεις νηστεψε μια ημερα κ πηγαινε! η αν εχεις κονα εκκλησια πες στον παπα να ερθει.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το αλλο που σκεφτομαι ειναι..δεν ξερω αν ειναι αμαρτια αλλα ρε κοριτσια υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το μωρο αν καποιος ειναι πχ αρρωστος

αν ηταν θα αρρωστενε ολος ο κοσμος οχι βεβαια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ουτε να το φοβασαι, ουτε να το σκεπτεσαι! κοινωνεις σωμα και αιμα! δεν τρως και πινεις απτο ιδιο κουταλι... δεν υπαρχει αυτο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...