Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μη νομιζεις οτι κανω καμια αυστηρη διαιτα.. Μια χαρα ισορροπημενη ειναι, με 3 γευματα και 2 σνακς.. Για μετα, ειδωμεν.. Εξαρταται απο τις αντοχες που θα εχουμε κι ολας με τα μωρακια που θα θελουν την προσοχη μας 24/7

ετσι κι εγω... χωρις γλυκα και με λιγους σχετικα υδατανθρακες. μετα, ολα θα ναι σουπερ! οσο τρεξιμο, ξενυχτι, κουραση και να εχει δεν θα το ριξω στο φαι... ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ροδουλα, μενω βυρωνα και οταν ειπα το πρωι οτι μυριζει καμμενο, ο αντρας μου γελαγε! μετα ειδαμε ειδησεις και μου λεει "εχεις γινει λαγωνικο!":tongue::tongue::tongue: ολη η αττικη το μυριζει μαλλον... πολυ κριμα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Σας ειπα....σε λιγες μερες παντρευομαι....με πολιτικο προς το παρον

Με το καλο Ελενακη και εγω πολιτικο εχω κανει ειπα οτι θα κανω γαμο-βαφτισια οταν με το καλο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κατια , τι γινεται καινε την κηφισσια????????

αφιδνες, σταματα, κρυονερι, αγ. νικολαος ... κλπ

πιο πανω απο κηφισια προς την εθνικη οδο!

οι δικοι μου στο χαλανδρι, σκουπιζουν σταχτες στη βεραντα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ροδουλα??? σε ποια εβδ τις εκανες? εμενα λογω περιδεσης μου ειπε στις 29 να κανω 2 καλου κακου... αν και στον τελευταιο υπερηχο ηταν πολυ ευχαριστημενος. το ραμμα μου ειναι απειρακτο, ο τραχηλος σταθερος στα 2.1 και ο μπεμπης ψηλα. απλα, οπως μου ειπε, κακο δεν κανουν... το πολυ πολυ να τρυπηθω αδικα και να περασω το τσουξημο. το ξερω οτι ειναι θαυματουργες, απλα ηθελα να δω, αν ξερεις να επηρεαζει το μωρο (θεση-κινηση) ή και μενα (ταχυκαρδια-πονο-κλπ) γιατι οι ανεπιθυμητες της κορτιζονης γενικα ειναι πολλες και να ξερω τι να περιμενω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατι ασχετο καμια συνταγη για φανουροπιτα εχει καμιας ?? μιας κ ειναι του αγιου φανουριου την δευτερα να μας φανερωνει την υγεια μας τουλαχιστον!!

με 7 ή 9 υλικα παραδοσιακα, αλλα την κανω λιγο πιο μοντερνα...

1 πακετο φαριναπ (κοκκινο)

1 ποτηρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

1 πακετακι σταγονες σοκολατας κουβερτουρας (ή κουβερτουρα τριμμενη)

1 ποτηρι ζαχαρη

κανελα τριμμενη

γαρυφαλλο τριμμενο

ξυσμα πορτοκαλι

1 κουταλακι μπεικιν παουντερ

(αν θες δεν βαζεις γαρυφαλλο και μπεικιν... απλα ετσι γινεται σαν κανονικο κεικ)

και βοηθεια σας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

με 7 ή 9 υλικα παραδοσιακα, αλλα την κανω λιγο πιο μοντερνα...

1 πακετο φαριναπ (κοκκινο)

1 ποτηρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

1 πακετακι σταγονες σοκολατας κουβερτουρας (ή κουβερτουρα τριμμενη)

1 ποτηρι ζαχαρη

κανελα τριμμενη

γαρυφαλλο τριμμενο

ξυσμα πορτοκαλι

1 κουταλακι μπεικιν παουντερ

(αν θες δεν βαζεις γαρυφαλλο και μπεικιν... απλα ετσι γινεται σαν κανονικο κεικ)

και βοηθεια σας!!!

ευχαριστω πολυ!!! βοηθεια μας σε ολο το κοσμο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εεε κοριτσια την δευτερα την κανουμε την φανουροπιτα η την κυριακη ? και μετα πρεπει να την μοιρασω? τα φωτα σας γιατι η μανουλα μου δεν ζει να μου πει...θα κανω και εγω μια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ευχαριστω πολυ!!! βοηθεια μας σε ολο το κοσμο!!

βαζεις ολα τα υγρα μαζι και ολα τα στερεα μαζι και μετα ριχνεις τα στερεα στα υγρα χτυποντας ή στο μιξερ ή και στο χερι... εγω ψηνω στους 180 πανω, κατω και αερα, οπως τα κεικ, μεχρι να βγαινει στεγνο το μαχαιρι! αμα κρυωσει βαλε και λιγο αχνη απο πανω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Με το καλο Ελενακη και εγω πολιτικο εχω κανει ειπα οτι θα κανω γαμο-βαφτισια οταν με το καλο!

Σ'ευχαριστω να σαι καλα!!!!

Και μεις ετσι λεγαμε αλλα τελικα,πρωτα ο θεος,θα τα κανουμε σε ξεχωριστες μερες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...