Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

βυρωνα!!! αμα θες περνα να την κανονισουμε!!! :evil:μην μου κανεις παραπονα μονο για τη ζυγαρια, γιατι θα τσακωθουμε! :-P:razz::-P

Αχ! Εγω μένω λίγο μακρυά αλλιώς..... Θα την τσακιζαμε!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βυρωνα!!! αμα θες περνα να την κανονισουμε!!! :evil:μην μου κανεις παραπονα μονο για τη ζυγαρια, γιατι θα τσακωθουμε! :-P:razz::-P

χαχα! Δικιο εχεις! Ενα μικρο κομματι γαλακτομπουρεκο θα φαω σημερα, που επειδη ειναι τεμπελικο ειναι σχετικα ελαφρυ. Ενα γιαουρτακι εχει ολο κι ολο μεσα, 4 αβγα κι ενα φλ. ζαχαρη απο θερμιδοφορα προιοντα. Και το σιροπι εχμ εχμ...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ!!!!

Ναι με αγχωνουν γιατι γενικα βαζω ευκολα..πριν δυο χρονια εχασα 14 κιλα που ειχα φιρτωθει απο την τριτη λυκειου και το πρωτο ετος στην σχολη........ημουν στα 49-50 αλλα και γω μεσα σε λιγους μηνες εβαλα 8 κιλα και τωρα αλλα 3

Ειμαστε περιπου ιδια περιπτωση λοιπον.. Δυστυχως το ειχα παρει πολυ χαλαρα στην αρχη με τα κιλα, κι ετρωγα πολλες βλακειουλες και οταν ειδα το +5 επαθα σοκ... Εξ ου και η διαιτα τωρα.. Στοχος μου να κρατιεμαι στα κατωτερα φυσιολογικα, που για την εβδομαδα μου ειναι 2 συμφωνα με την εγκυοεφαρμογη μου

περυσι στο γαμο μου ημουν με 1.73 στα 75 κιλα (ειμαι μυωδης γενικα, αλλα ειχα παρει 3 κιλα γιατι δεν πηγαινα γυμναστηριο), μετα απο 20 εβδ εγκυμοσυνης πηρα 9 κιλα (εφτασα 84), χανω το μωρο και μεχρι το φεβρουαριο απτην στεναχωρια βαζω αλλα τοσα (παω 95), 1η μαρτιου λεω στοπ και αρχιζω διαιτα (γυμναστικη μου ειχαν πει να περιμενω λιγο ακομα), 10 μαρτιου κανω χοριακες!!! παει η διαιτα... οποτε τωρα, με συν 8 ακομα, καταλαβαινετε! θελω να πω οτι οκ... θα παρετε, θα αγχωθειτε, θα τα χασετε!!! υπαρχουν και χειροτερα ομως!!! π.χ. εγω... δεν φοβαμαι ομως... τα κιλα ειναι το λιγοτερο για μενα!!! θα τα χασω... αρκει να πανε ολα καλα και να χω τον μπεμπη μου ασφαλη στο κρεββατακι του!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ασε-ασε κι εμένα! Πριν κλείσω τα 19 τα φτιάξαμε κι απο τότε είμαστε μαζι! Τώρα στις 23-9-12 κλείνουμε 8 χρόνια!!! Εσείς;!

Κοντα ειμαστε...εμεις κλεισαμε 8 χρονια στις 14-8!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

περυσι στο γαμο μου ημουν με 1.73 στα 75 κιλα (ειμαι μυωδης γενικα, αλλα ειχα παρει 3 κιλα γιατι δεν πηγαινα γυμναστηριο), μετα απο 20 εβδ εγκυμοσυνης πηρα 9 κιλα (εφτασα 84), χανω το μωρο και μεχρι το φεβρουαριο απτην στεναχωρια βαζω αλλα τοσα (παω 95), 1η μαρτιου λεω στοπ και αρχιζω διαιτα (γυμναστικη μου ειχαν πει να περιμενω λιγο ακομα), 10 μαρτιου κανω χοριακες!!! παει η διαιτα... οποτε τωρα, με συν 8 ακομα, καταλαβαινετε! θελω να πω οτι οκ... θα παρετε, θα αγχωθειτε, θα τα χασετε!!! υπαρχουν και χειροτερα ομως!!! π.χ. εγω... δεν φοβαμαι ομως... τα κιλα ειναι το λιγοτερο για μενα!!! θα τα χασω... αρκει να πανε ολα καλα και να χω τον μπεμπη μου ασφαλη στο κρεββατακι του!

εχεις δικιο, το ζητημα ειναι να ειναι καλα το μωρουλι. Απλα επειδη εχω ενα θεμα με τη μεση μου, καλο ειναι να μη παρω κιλα γιατι μετα δεν θα μπορω να φροντιζω το μωρο μου. Κι επειδη οπως εγραψα, ειχα ηδη παρει 9 κιλα πριν την εγκυμοσυνη, θα προσπαθησω να μην αφεθω περαιτερω..

Διαφημίσεις

εχεις δικιο, το ζητημα ειναι να ειναι καλα το μωρουλι. Απλα επειδη εχω ενα θεμα με τη μεση μου, καλο ειναι να μη παρω κιλα γιατι μετα δεν θα μπορω να φροντιζω το μωρο μου. Κι επειδη οπως εγραψα, ειχα ηδη παρει 9 κιλα πριν την εγκυμοσυνη, θα προσπαθησω να μην αφεθω περαιτερω..

καλα κανεις κοριτσι μου! να τρως αυτα που πρεπει και να μην ξεφευγεις σε βλακειουλες! απλα να μην αγχωνεσαι κιολας! κρατει τωρα και διαιτα αυστηρα μετα! ετσι σκεφτομαι εγω!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα κανεις κοριτσι μου! να τρως αυτα που πρεπει και να μην ξεφευγεις σε βλακειουλες! απλα να μην αγχωνεσαι κιολας! κρατει τωρα και διαιτα αυστηρα μετα! ετσι σκεφτομαι εγω!!!

μη νομιζεις οτι κανω καμια αυστηρη διαιτα.. Μια χαρα ισορροπημενη ειναι, με 3 γευματα και 2 σνακς.. Για μετα, ειδωμεν.. Εξαρταται απο τις αντοχες που θα εχουμε κι ολας με τα μωρακια που θα θελουν την προσοχη μας 24/7

συμφωνω τα κιλα θα φυγουν!!! καλα να ειμαστε κ τα μωρα φυσικα, κ τα κιλα μολις γεννησετε θα φυγουν μερικα κ τα υπολοιπα σιγα σιγα.. εχετε τρεξιμοοο

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα!

νυσταααααααααααααααζω!

ολο το βραδυ μου μυριζε καμενο,

οταν το ειπα στον αντρα μου μου ειπε παλι μπριζολες ονειρευοσουν;;;

δεν καταλαβαινω ;;; η φωτια ειναι μακρυα

εμενα γιατι μου μυριζε;;

ερχεται σπιτι σου?

εγω πλεον μονο παω!

βαρεθηκα να περιμενω σπιτι και να μην ερχονται και μετα να παιρνω τηλ τη μαμα τους για να τους ειδοποιησω!

τι μαθημα κανεις? το ξεχασα...σε ειχα ξαναρωτησει?

πιανο και εχω μονο εναν 22 ετων, δουλευει θελει να βγει και τι ραντεβουδακι του , για πτυχιο δεν μας βλεπω ουτε φετος:confused::confused:

Εγώ είχα αϋπνίες μέχρι την 12η-13η εβδομάδα, τώρα είμαι εντάξει απλά ξυπνάω πολύ εύκολα το πρωί, χωρίς ξυπνητήρι! Ίσως βέβαια φταίει και η ζέστη γι'αυτο. Α, 3:15 το έστειλες το μήνυμα, όντως σκοπιά κάνεις! :shock:

ναι γερμανικο! αχ μακαρι να περασει γιατι σε λιγο ανοιγουν τα σχολεια και θα εχει πρωινο ξυπνημα!

καλημερα κοριτσια!!! ολες καλα? Ξυπνησα απο τις 8 και νυσταζω τωρα...ηταν η πρωτη μας νυχτα χωρις πιπιλα κι ειχαμε γκρινιες αλλα τα καταφερε να κοιμηθει ο μικρος μου και τωρα κοιμαται ακομα!!! Ειπε στο κουνελακι του "Ωχ ωχ κουνελακι μου δεν εχουμε πια πιπιλα, τη χασαμε κουνελακι μου"...πολυ εχω στεναχωρηθει αλλα θα το ξεπερασουμε πού θα παει!!!

Τιτη καλωσορισες και με το καλο!!

realthing ουελκαμ μπακ!

Σαββατο σημερα και ανυπομονω για τη Δευτερα!!!

και εμας ηταν η δευτερη νυχτα χωρις να αναψουμε το μεγαλο φως!

καηκε η λαμπα και δεν σκοπευω να την αλλαξω συντομα!

εμεις μετην πιπιλα ζοριστικαμε παρα πολυ ! την κοψαμε αφου κλειισαμε τα 4 με τα χιλια ζορια! αφου ο ροδουλος ελεγε: πρωτα θα κοψει το τσιγαρο και μετα την πιπιλα!

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12)

ritsa3...ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06/01/2013)

didi&k : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 28-1-13)

impatient : ? (ΠΗΤ 30/01/13)

kat32: φύλο άγνωστο ΠΗΤ = 6/2/2013

Φουσκίτσα1985=Αγόρι (μαλλον)τελος σεπτεμβριου θα ξερουμε

ΠΗΤ=12-2-13(μπενω στο μηνα μου 8-1-13)

Sapi=? ΠΗΤ:12-2-13

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 17/2/2013)

ροδουλα77 ?(ΠΗΤ 18/2/2013)

real thing:κοριτσι(ΠΗΤ 23-02-13)

τιτη....ΑΓΟΡΙ (πητ 28/02/2013) αλλα μέχρι της 10/02 θα έχω γεννήσει

markela35:.... 14/05/2013 αν ειμαι εγκυος αυτο το μηνα δεν ξερω!χααχαχαχαχααχα

εισαι φοβερη ληξιαρχος!9η ειμαι !:-P

εχει κανει καμια απτις ηδη μανουλες celestone?

ναι εκανα και μαλιστα δεν προλαβα να ολοκληρωσω τις δοσεις ! σε πληροφορω οτι ειναι θαυματουργες! γλιτωσαμε την θερμοκοιτηδα,και εμεινε μονο 2-3 μερες παρα πανω απο μενα!

μαλλων θα τις κανω και παλι ,δεν μου εχουν αποκλεισει παλι τον προωρο τοκετο!

αχ ! ημουν και εγω το 2010 47 κιλα

τωρα 52 εμεινα εγκυος , σημερα η ζυγαρια εδειξε 53 και δεν νιμιζω να το χασω :evil::evil: ατιμες εξωσωματικες!:evil::evil:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...