Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ευχαριστουμε! να τα εκατοστησεις κι εσυ λοιπον... πολλες του 82 ειμαστε!

Χρόνια σας πολλα!!!!!! Καλα να περάσετε!!! Τι τούρτα έχετε;!!

Κι εσείς κοντα είστε! Εγω με τον άντρα μου έχουμε λίγες μέρες διάφορα και πάντα κάνουμε μαζι γενέθλια! Αυτός έχει 19-10 κι εγω 23-10! Ο αντρας μου τώρα τον Οκτώβρη θα κλείσει τα 29 κι εγω τα 27! 1983 και 1985 αντίστοιχα!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου στειλω συμπεθερα???:P:p:

αστα αυτα που ξερεις!!! θα παρω ειπαμε το κρητικακι και θα ρθω του χρονου! και κανονισε τοτε γιατι θα θελουμε πιτσα χειροποιητη, γαλακτομπουρεκο με σιμυγδαλι και ποιος ξερει τι αλλο!!! :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Χρόνια σας πολλα!!!!!! Καλα να περάσετε!!! Τι τούρτα έχετε;!!

Κι εσείς κοντα είστε! Εγω με τον άντρα μου έχουμε λίγες μέρες διάφορα και πάντα κάνουμε μαζι γενέθλια! Αυτός έχει 19-10 κι εγω 23-10! Ο αντρας μου τώρα τον Οκτώβρη θα κλείσει τα 29 κι εγω τα 27! 1983 και 1985 αντίστοιχα!

ευχαριστουμε! εμεις ακριβως ενα μηνα! 25 αυγουστου 82 αυτος και 26 σεπτεμβρη 82 εγω! ...με πηρε μικρη :tongue: και με παιδευει!!!

ααα και τουρτες μεχρι στιγμη μας εφεραν μια η μαμα μου και μια η πεθερα μου!!! η μια αναμεικτη και η αλλη μπισκοτο-σοκολατα... οποτε φτανει κοριτσια για ολες! κερναω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ ασχετο αλλα εχω κολλησει 3 μερες στα ιδια κιλα! Να μη παραπονιεμαι, ενα κιλο εχασα τις πρωτες τρεις αλλα και παλι, ειναι εκνευριστικο να βλεπεις τη ζυγαρια εκει, κολλημενη... Και απο οτι βλεπω στην εβδομαδα μου εχω παρει τα περισσοτερα κιλα απο ολες σας.. 4 στρογγυλα πλεον.

Μη νομιζεις κι εγω που ειμαι λιγιτερες βδομαδες απο σενα ειμαι στα +3

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ευχαριστουμε! εμεις ακριβως ενα μηνα! 25 αυγουστου 82 αυτος και 26 σεπτεμβρη 82 εγω! ...με πηρε μικρη :tongue: και με παιδευει!!!

Ασε-ασε κι εμένα! Πριν κλείσω τα 19 τα φτιάξαμε κι απο τότε είμαστε μαζι! Τώρα στις 23-9-12 κλείνουμε 8 χρόνια!!! Εσείς;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Μη νομιζεις κι εγω που ειμαι λιγιτερες βδομαδες απο σενα ειμαι στα +3

Η ωρα η καλη για το γαμο! Σε αγχωνουν τα κιλα; Εμενα ναι γιατι πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει 10 κιλα σε λιγους μηνες και ειναι ηδη υπερφορτωμενος ο οργανισμος μου

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ααα και τουρτες μεχρι στιγμη μας εφεραν μια η μαμα μου και μια η πεθερα μου!!! η μια αναμεικτη και η αλλη μπισκοτο-σοκολατα... οποτε φτανει κοριτσια για ολες! κερναω...

μπισκοτο - σοκολατα??? ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Ασε-ασε κι εμένα! Πριν κλείσω τα 19 τα φτιάξαμε κι απο τότε είμαστε μαζι! Τώρα στις 23-9-12 κλείνουμε 8 χρόνια!!! Εσείς;!

16 οκτωβρη κλεινουμε κι εμεις 8 χρονια μαζι! βεβαια μολις 1,5 χρονο παντρεμενοι, αλλα εχω σκοπο να τον γερασω και να με γερασει! ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αστα αυτα που ξερεις!!! θα παρω ειπαμε το κρητικακι και θα ρθω του χρονου! και κανονισε τοτε γιατι θα θελουμε πιτσα χειροποιητη, γαλακτομπουρεκο με σιμυγδαλι και ποιος ξερει τι αλλο!!! :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ααα ναι ξεχασα!!! ;);)

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Η ωρα η καλη για το γαμο! Σε αγχωνουν τα κιλα; Εμενα ναι γιατι πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει 10 κιλα σε λιγους μηνες και ειναι ηδη υπερφορτωμενος ο οργανισμος μου

Ευχαριστω πολυ!!!!

Ναι με αγχωνουν γιατι γενικα βαζω ευκολα..πριν δυο χρονια εχασα 14 κιλα που ειχα φιρτωθει απο την τριτη λυκειου και το πρωτο ετος στην σχολη........ημουν στα 49-50 αλλα και γω μεσα σε λιγους μηνες εβαλα 8 κιλα και τωρα αλλα 3

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...