Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.....ολες φαγητακι ετοιμαζετε μια χαρα.....εγω δεν ξερω τι εχουμε σημερα μαγειρεψε η πεθερα και δεν ρωτησα......σας ζηλευω που μενετε μονες σας με τους αντρες σας....μακαρι βα μπορεσουμε και μεις συντομα.....οχι οτι μου κανουν τπτ οι ανθρωποι ισα ισα....αλλα οπως και να το κανεις ειναι αλλιως.....οπως λενε μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!!!!!

ειναι δυσκολες εποχες ελενακι..καταλαβαινω πως ειναι να μη μενετε μονοι... βεβαια τα καλα τα δικα σας ειναι οτι δεν εχετε ενοικιο και τις δουλειες του σπιτιου δεν τις κανεις ολες μονοι σου. Εχω γνωστη που παντρευτηκε προσφατα, εχτιζαν σπιτι και εμεναν στην πεθερα της μεχρι να φτιαχτει, και τωρα με την κριση ελλειψει χρηματων σταματησαν το χτισιμο.. Τη βοηθαει βεβαια πολυ η πεθερα της με το παιδι, κατι ειναι κι αυτο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιαμ-Μιαμ!!!! Κι εγω θέλω!!! Φούρνου οι πατάτες;!

φουρνου με λεμονακι και ριγανη!!! ασε και γιναν λουκουμακια... αλλα μονο 1 δοκιμασα, γιατι ειναι μερα γλυκου σημερα και δεν θελω κι αλλους υδατανθρακες! εχει γεννεθλια ο αντρας μου... 30 στρογγυλα αισιως! το σεπτεμβρη η σειρα μου! τι ζωδια ειστε? εγω ζυγος με ωροσκοπο λιονταρι! και ο αντρας μου παρθενος με ιχθεις...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

φουρνου με λεμονακι και ριγανη!!! ασε και γιναν λουκουμακια... αλλα μονο 1 δοκιμασα, γιατι ειναι μερα γλυκου σημερα και δεν θελω κι αλλους υδατανθρακες! εχει γεννεθλια ο αντρας μου... 30 στρογγυλα αισιως! το σεπτεμβρη η σειρα μου! τι ζωδια ειστε? εγω ζυγος με ωροσκοπο λιονταρι! και ο αντρας μου παρθενος με ιχθεις...

Να τον χαιρεσαι!! Εγω Καρκινακι, εγινα 30 πριν ενα μηνα και κατι μερουλες, ο αντρας μου Υδροχοος, ωροσκοπους δεν ξερω!

ειναι δυσκολες εποχες ελενακι..καταλαβαινω πως ειναι να μη μενετε μονοι... βεβαια τα καλα τα δικα σας ειναι οτι δεν εχετε ενοικιο και τις δουλειες του σπιτιου δεν τις κανεις ολες μονοι σου. Εχω γνωστη που παντρευτηκε προσφατα, εχτιζαν σπιτι και εμεναν στην πεθερα της μεχρι να φτιαχτει, και τωρα με την κριση ελλειψει χρηματων σταματησαν το χτισιμο.. Τη βοηθαει βεβαια πολυ η πεθερα της με το παιδι, κατι ειναι κι αυτο

Αν δεν ηταν δυσκολες εποχες θα μεναμε ηδη μονοθ μας......ειναι βοηθεια σημαντικη δεν λεω.....αλλα ανυπομωνω να μεινουνε μονοι μας κι ας τα κανω ολα μονη μου.....εκτος βεβαια κι αν γινουν χειροτερα τα πραγματα και δεν μπορουμε βα παμε πουθενα :?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κοριτσια.....ολες φαγητακι ετοιμαζετε μια χαρα.....εγω δεν ξερω τι εχουμε σημερα μαγειρεψε η πεθερα και δεν ρωτησα......σας ζηλευω που μενετε μονες σας με τους αντρες σας....μακαρι βα μπορεσουμε και μεις συντομα.....οχι οτι μου κανουν τπτ οι ανθρωποι ισα ισα....αλλα οπως και να το κανεις ειναι αλλιως.....οπως λενε μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!!!!!

θα γινει κι αυτο, κοριτσακι! κατσε να περασει η εγκυμοσυνη, να ρθει και το μωρο, να κανετε και γαμο-βαφτιση και μετα μενετε και μονοι σας! ειναι πολλα και τα εξοδα και οι υποχρεωσεις μεχρι τοτε... οποτε υπομονη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Να τον χαιρεσαι!! Εγω Καρκινακι, εγινα 30 πριν ενα μηνα και κατι μερουλες, ο αντρας μου Υδροχοος, ωροσκοπους δεν ξερω!

ευχαριστουμε! να τα εκατοστησεις κι εσυ λοιπον... πολλες του 82 ειμαστε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Α να τον χαιρεσαι και του χρονου με τον μπεμπη αγκαλια

Εγω ειμαι καρκινος με ζυγο και εκλεισα τα 25 πριν ενα μηνα και κατι μερες και ο αντρας μου ταυρος με σκορπιο και ειναι 33

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εντωμεταξυ ασχετο αλλα εχω κολλησει 3 μερες στα ιδια κιλα! Να μη παραπονιεμαι, ενα κιλο εχασα τις πρωτες τρεις αλλα και παλι, ειναι εκνευριστικο να βλεπεις τη ζυγαρια εκει, κολλημενη... Και απο οτι βλεπω στην εβδομαδα μου εχω παρει τα περισσοτερα κιλα απο ολες σας.. 4 στρογγυλα πλεον.

Διαφημίσεις

να τον χαιρεσε κ οτι επιθυμητε!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα γινει κι αυτο, κοριτσακι! κατσε να περασει η εγκυμοσυνη, να ρθει και το μωρο, να κανετε και γαμο-βαφτιση και μετα μενετε και μονοι σας! ειναι πολλα και τα εξοδα και οι υποχρεωσεις μεχρι τοτε... οποτε υπομονη!

Ετσι που μας τα εκαναν υπομονη τι αλλο.....ας ειμαστε καλα και ολα τα αλλα γινονται!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Α να τον χαιρεσαι και του χρονου με τον μπεμπη αγκαλια

Εγω ειμαι καρκινος με ζυγο και εκλεισα τα 25 πριν ενα μηνα και κατι μερες και ο αντρας μου ταυρος με σκορπιο και ειναι 33

ευχαριστω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...