Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

o antraw moy trexei olh mera, kai opote toy dinεται η δυνατιτητα να κατσει καθεται!ή στο κομπιουτερ ή στην τηλεοραση!

δηλαδη δεν θα κατσει να κανει-φτιαξει κατι !

παλια πηγαινε και κανενα 5χ5 τωρα???τπτ!

εγω παλι ειμαι υπερδραστηρια μονο το πρωι μετα τις 6 -7 με πιανει σπαριλα

αυτο που ειπες κατια μου οτι τωρα με την εγκυμοσυνη καθομαστε και μετα τι θα κανουμε , το εχω σκεφτει κι εγω στο πρωτο τριμηνο μηπως κακομαθω και καθομαι , αλλα μολις μου ειπε ο γιατρος οκ με τις δουλειες αλλα χαλαρα , τελικα καθεμερα κανω τα βασικα (οχι ολα οσα εκανα...) αλλα αφου καθεμερα ασχολουμε, θα ασχολουμε και μετα

εσυ ομως λογω περιδεσης πρεπει μονο ξαπλα ε?

UzVGp2.png

πολλες μερες πραγματι! εγω πηγα 13 αυγουστου και τωρα με το ζορι ειπα να κρατηθω και να μην κλεισω γι αυτη, αλλα για την επομενη βδομαδα...

ολες ιδιες ειμαστε δηλαδη!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

επιφανειακα εχω 4 τρυπουλες, αλλα μου εχουν κοψει τη μητρα για να βγαλουν το ινομυωμα και την εχουν ξαναραψει. Ειναι σαν να εχω κανει ηδη μια καισαρικουλα δηλαδη..

αααα καταλαβα...

οχι πτ αλλα μου δημιουργηθηκε η απορια και για αλλον ενα λογο...

επειδη κανω μαθημα στα ξαδερφακια του αντρα μου , οταν πηγαμε για την ωοληψια, τους ειπα οτι παω να βγαλω μια κυστη στην ωοθηκη, οποτε ειπα οτι εκανα λαπαροσκοπικα την αφαιρεση, ετσι μην αρχισουν στη γεννα αν με το καλο γεννησω φυσιολογικα , να με ρωτανε γιατι δεν εκανα καισαρικη και μεινω μακακας και τους κοιταω ετσι:shock:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

τι κάνετε;

φουσκώνουμε;

Την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να δω πάλι το μωράκι μου ;)

γεια σου τιτουλα!

εσυ φουσκωνεις???

με το καλο να δεις το μωρακι σου!

UzVGp2.png

τι ζεστη ειναι αυτη σημερα??? εγω εχω ΠΗΤ 6-1-13 αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα μπουμε στο 2013 μαλλον επειδη ειναι 3 γεννα? η επειδη κ στα αλλα μου κατεβηκα μερες δεν ξερω.. κ μενα κατια τωρα το νιωθω στο στομαχι μου.. κ απο κιλια σα να ειμαι 6-7 μηνων. απο κιλα δεν ξερω ακομη 4 σεπτεμβρη θα σας πω..

πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!

UzVGp2.png

o antraw moy trexei olh mera, kai opote toy dinεται η δυνατιτητα να κατσει καθεται!ή στο κομπιουτερ ή στην τηλεοραση!

δηλαδη δεν θα κατσει να κανει-φτιαξει κατι !

παλια πηγαινε και κανενα 5χ5 τωρα???τπτ!

εγω παλι ειμαι υπερδραστηρια μονο το πρωι μετα τις 6 -7 με πιανει σπαριλα

αυτο που ειπες κατια μου οτι τωρα με την εγκυμοσυνη καθομαστε και μετα τι θα κανουμε , το εχω σκεφτει κι εγω στο πρωτο τριμηνο μηπως κακομαθω και καθομαι , αλλα μολις μου ειπε ο γιατρος οκ με τις δουλειες αλλα χαλαρα , τελικα καθεμερα κανω τα βασικα (οχι ολα οσα εκανα...) αλλα αφου καθεμερα ασχολουμε, θα ασχολουμε και μετα

εσυ ομως λογω περιδεσης πρεπει μονο ξαπλα ε?

εμενα και 5χ5 παει και γυμναστηριο παει κι αμα του πεις για καφε και βολτα πρωτος! αλλα π.χ. σε ταξιδι να παμε να γυρισουμε μουσεια, αξιοθεατα, κλπ... με την καμια!

εγω δεν κανω τιποτα... στεναχωριεμαι απτη μια, αλλα απτην αλλη μου ειπε ο γιατρος οσο πιο πολυ ξαπλα τοσο πιο πολυ θα αργησουν κι οι συσπασεις! ελπιζω να μπω σε ρυθμους, πριν μ αρχισει το Μιχαλιω το τρεξιμο... αν και το περιμενω κι αυτο με χαρα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα και 5χ5 παει και γυμναστηριο παει κι αμα του πεις για καφε και βολτα πρωτος! αλλα π.χ. σε ταξιδι να παμε να γυρισουμε μουσεια, αξιοθεατα, κλπ... με την καμια!

εγω δεν κανω τιποτα... στεναχωριεμαι απτη μια, αλλα απτην αλλη μου ειπε ο γιατρος οσο πιο πολυ ξαπλα τοσο πιο πολυ θα αργησουν κι οι συσπασεις! ελπιζω να μπω σε ρυθμους, πριν μ αρχισει το Μιχαλιω το τρεξιμο... αν και το περιμενω κι αυτο με χαρα!!!

μπα ουτε για καφε και βολτα πια εχει ορεξη...

φαντασου οτι εχουμε εδω τον κουμπαρο και δεν τον εχουμε βγαλει ,1 ποτο τον πηγαμε 1φαγητο-ποτο μαζι και 3-4 φορες θαλασσα

και ο κουμπαρος μενει σπιτι μας απο 12-13 αυγουστου!

και τωρα περιμενω να ξυπνησει!!!!!!!:evil:

(ευτυχως ηρθε ο θειος μου απο αυστραλια και βγηκανε χθες οι 2 τους αλλα δεν ξερω τι ωρα γυρισε)

τι φαγητο εχετε σημερα?

εγω λεω να κανω αρακα (οταν με το καλο ξυπνησει ο κουμπαρος!!!!!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι κι απο μένα! Έχω μια υπληλια απ΄το πρωι δε λέγεται. Απο φαΐ δεν ξέρω. Έχω κάτι φαγητά στο ψηγειο, λίγο μπριαμ, τηγανιτες μελιτζανες με σάλτσα και τηγανιτες κολοκυθακια! Αυτά! Εσείς;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

μπα ουτε για καφε και βολτα πια εχει ορεξη...

φαντασου οτι εχουμε εδω τον κουμπαρο και δεν τον εχουμε βγαλει ,1 ποτο τον πηγαμε 1φαγητο-ποτο μαζι και 3-4 φορες θαλασσα

και ο κουμπαρος μενει σπιτι μας απο 12-13 αυγουστου!

και τωρα περιμενω να ξυπνησει!!!!!!!:evil:

(ευτυχως ηρθε ο θειος μου απο αυστραλια και βγηκανε χθες οι 2 τους αλλα δεν ξερω τι ωρα γυρισε)

τι φαγητο εχετε σημερα?

εγω λεω να κανω αρακα (οταν με το καλο ξυπνησει ο κουμπαρος!!!!!)

ποτε με το καλο την κανει ο κουμπαρος?? Να ησυχασεις κι εσυ λιγο.. Εγω φακες απο προχτες εφαγα μιας και λειπει ο αντρας μου, κι εχω βγαλει φυλλο για τεμπελικο γαλακτομπουρεκο

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Γεια σας κοριτσια.....ολες φαγητακι ετοιμαζετε μια χαρα.....εγω δεν ξερω τι εχουμε σημερα μαγειρεψε η πεθερα και δεν ρωτησα......σας ζηλευω που μενετε μονες σας με τους αντρες σας....μακαρι βα μπορεσουμε και μεις συντομα.....οχι οτι μου κανουν τπτ οι ανθρωποι ισα ισα....αλλα οπως και να το κανεις ειναι αλλιως.....οπως λενε μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...