Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμενα το αντιθετο!καθισιο ο αντρας μου δεν εχει ειναι πολυ προκομενος!!οχι οτι εγω ειμαι του καθισιου αλλα ο αντρας μου ειναι υπερδραστηριος!!

καλα προκομενος ειναι κι ο δικος μου ο κακομοιρης! δουλευει απτο πρωι μεχρι το βραδυ!!! αλλα απο φυση του ειναι αυτο που λεμε αραχτος... εγω ακομα και στις διακοπες τρεχω!!! κι οταν δεν εχω τι να κανω, ψαχνομαι! μαγειρευω κανα γλυκο, αδειαζω ντουλαπια και τα ξανατακτοποιω, κλπ ...τετοιον ακαθιστο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζα μονο οι ανοιχτες εγχειρησεις, επιρεαζουν τη μεθοδο γεννας

λαπαροσκπικα δεν ειναι με 2-3 τρυπουλες?

επιφανειακα εχω 4 τρυπουλες, αλλα μου εχουν κοψει τη μητρα για να βγαλουν το ινομυωμα και την εχουν ξαναραψει. Ειναι σαν να εχω κανει ηδη μια καισαρικουλα δηλαδη..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλα προκομενος ειναι κι ο δικος μου ο κακομοιρης! δουλευει απτο πρωι μεχρι το βραδυ!!! αλλα απο φυση του ειναι αυτο που λεμε αραχτος... εγω ακομα και στις διακοπες τρεχω!!! κι οταν δεν εχω τι να κανω, ψαχνομαι! μαγειρευω κανα γλυκο, αδειαζω ντουλαπια και τα ξανατακτοποιω, κλπ ...τετοιον ακαθιστο!

εμενα ετσι ειναι ο αντρας μου!!!!!!αλλα ερχονται ωρες ωρες που νιωθει κουρασμενος!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

τι ζεστη ειναι αυτη σημερα??? εγω εχω ΠΗΤ 6-1-13 αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα μπουμε στο 2013 μαλλον επειδη ειναι 3 γεννα? η επειδη κ στα αλλα μου κατεβηκα μερες δεν ξερω.. κ μενα κατια τωρα το νιωθω στο στομαχι μου.. κ απο κιλια σα να ειμαι 6-7 μηνων. απο κιλα δεν ξερω ακομη 4 σεπτεμβρη θα σας πω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ετσι ειναι ο αντρας μου!!!!!!αλλα ερχονται ωρες ωρες που νιωθει κουρασμενος!!

εγω εχω τον ασταματητο!!! δεν μιλαμε για τωρα, στην εγκυμοσυνη βεβαια! τωρα... κοιμαμαι ορθια ολη μερα, λες καιι εσκαβα... και το πιο γελοιο ειναι οτι ειμαι ξαπλα ολη μερα! να δω μετα αν θα επανελθω στους ρυθμους μου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι ζεστη ειναι αυτη σημερα??? εγω εχω ΠΗΤ 6-1-13 αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα μπουμε στο 2013 μαλλον επειδη ειναι 3 γεννα? η επειδη κ στα αλλα μου κατεβηκα μερες δεν ξερω.. κ μενα κατια τωρα το νιωθω στο στομαχι μου.. κ απο κιλια σα να ειμαι 6-7 μηνων. απο κιλα δεν ξερω ακομη 4 σεπτεμβρη θα σας πω..

ε, ενταξει η ΠΗΤ ειναι το οριο νομιζω... απλα ελπιζω να παρω οσο πιο πολυ γινεται, για να μην ειναι προωρος και μικρουλης και εχουμε θεματακια. ουτως η αλλως κι εμενα ο γιατρος απο 20 οκτωβρη και μετα μου ειπε οτι υπαρχουν πιθανοτητες, αλλα θα ειμαστε σουπερ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω εχω τον ασταματητο!!! δεν μιλαμε για τωρα, στην εγκυμοσυνη βεβαια! τωρα... κοιμαμαι ορθια ολη μερα, λες καιι εσκαβα... και το πιο γελοιο ειναι οτι ειμαι ξαπλα ολη μερα! να δω μετα αν θα επανελθω στους ρυθμους μου!!!

αναγκαστηκα καλε!!θα υπαρχουν στιγμες χαλαρωσης (λεχωνες θαμαστε πρωτα ο θεος)αλλα περιμενω πως κ πως τις στιγμες που θα τρεχω!!!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ ξερεις τι μου θυμησες τωρα?? προχθες το βραδυ λεω του αντρα μου να μου τριψει τις γαμπες μου νιωθω του λεω κουρασμενη λες κ περπατουσα χιλιομετρα μου λεει θα κουραστηκες του λεω που στον καναπε?? μου λεει γιατι δεν ειναι κουραση ο καναπες?? χαχαχααχαχα με ειρωνευετε κιολας.. αλλα ευτυχως με προσεχει κ προσεχει κ τα παιδια του να τα κανει μπανιο γιατι εγω δεν μπορω να σηκωσω δεν εχω παραπονο ευτηχως ειναι καλος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω εχω να δω το μωρο απο 16 εβδομαδων κ θα παω οταν θα ειμαι 21 εβδο. ευτυχως που κλωτσαει κ ειμαι ηρεμη.. πολλες ημερες!!

πολλες μερες πραγματι! εγω πηγα 13 αυγουστου και τωρα με το ζορι ειπα να κρατηθω και να μην κλεισω γι αυτη, αλλα για την επομενη βδομαδα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω εχω να δω το μωρο απο 16 εβδομαδων κ θα παω οταν θα ειμαι 21 εβδο. ευτυχως που κλωτσαει κ ειμαι ηρεμη.. πολλες ημερες!!

ναι όταν νιώθεις δεν ανησυχείς!

Εγώ είναι νωρίς ακόμα για να το νιώσω αλλά το περιμένω...

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...