Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω!! θελω να δω την κοιλια σου!!!:D:D:D:D

σκεφτομουν προχθες να την βγαζω φωτο προφιλ (οχι προφιλ στο φβ!!!!!!!!!!) καθε μηνα να βλεπω διαφορες στο φουσκωμα!!!

κ εγω!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Θα σε περασω ντιντι μου γιατι κανω καισαρικη και θα μου το παρουν νωριτερα. Χαχα! Θα φας τη σκονη μου και μετα θα μπαινω και θα σου λεω "τι εγινε? περιμενουμε περιμενουμε?"

αχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν παιζω.....

UzVGp2.png

εεε τοσο θα περιμενω?θα πεθαινω!καθε 15 μερες παω για υπερηχο στη γιατρο με πηραν χαμπαρι ολοι κ γελανε στην κλινικη κ οι δικοι μου!!περιμενω να αρχισω να το νιωθω πολυ για να πηγαινω πλεον ανα μηνα κανονικα!!

ειμαι παραλογη τι να κανω?

ελπιζω μεχρι την αλλη βδομαδα που θα κλεινω την 17η βδ να το νιωθω!

κ να φανταστεις οτι το μωρο μας ειναι μεγαλο!!

αγαπη, σε 2-3 εβδ το πολυ θα το νιωσεις!!! εγω εννοουσα να νιωσεις να χτυπαει πανω απτον αφαλο! στο στομαχι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πω πω!! θελω να δω την κοιλια σου!!!:D:D:D:D

σκεφτομουν προχθες να την βγαζω φωτο προφιλ (οχι προφιλ στο φβ!!!!!!!!!!) καθε μηνα να βλεπω διαφορες στο φουσκωμα!!!

τσεκαρε τα μηνυματα σου στο fb...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εεε τοσο θα περιμενω?θα πεθαινω!καθε 15 μερες παω για υπερηχο στη γιατρο με πηραν χαμπαρι ολοι κ γελανε στην κλινικη κ οι δικοι μου!!περιμενω να αρχισω να το νιωθω πολυ για να πηγαινω πλεον ανα μηνα κανονικα!!

ειμαι παραλογη τι να κανω?

ελπιζω μεχρι την αλλη βδομαδα που θα κλεινω την 17η βδ να το νιωθω!

κ να φανταστεις οτι το μωρο μας ειναι μεγαλο!!

σε νιωθω! μια απο τα ιδια! και ειμαι και σε μεγαλυτερη εβδομαδα αλλα μωρο δεν εχω νιωσει ουτε σα γαργαλημα ουτε σαν φτερουγισμα... Μαλλον ειμαι αναισθητη..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ειχα κανει λαπαροσκοπικη αφαιρεση ινομυωματος τον ιανουαριο και δεν κανει να γεννησω φυσιολογικα

νομιζα μονο οι ανοιχτες εγχειρησεις, επιρεαζουν τη μεθοδο γεννας

λαπαροσκπικα δεν ειναι με 2-3 τρυπουλες?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω χτες ανακαλυψα πως μπαινει η φωτο στο πλαι και εβαλα τον αραχτο μπεμπακο!!! αν μοιαζει στον αντρα μου, καπως ετσι θα ναι! αμα μοιασει σε μενα.., θα τρεχουμε ολοι μαζι γυρω γυρω...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω χτες ανακαλυψα πως μπαινει η φωτο στο πλαι και εβαλα τον αραχτο μπεμπακο!!! αν μοιαζει στον αντρα μου, καπως ετσι θα ναι! αμα μοιασει σε μενα.., θα τρεχουμε ολοι μαζι γυρω γυρω...;)

τι ωραιος ο μπεμπουλης που εβαλες!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εμενα το αντιθετο!καθισιο ο αντρας μου δεν εχει ειναι πολυ προκομενος!!οχι οτι εγω ειμαι του καθισιου αλλα ο αντρας μου ειναι υπερδραστηριος!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...