Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ρε κορίτσια από ύπνο πως πατέ; εγώ κάθε βράδυ σκόπια. 2 με 4. Εχω και ένα γλην γλην ξέρετε αυτα που όταν φυσάει κουδούνιζουν και ακόμα και αυτό με ενοχλεί

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας. didi ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και ναι αν και δεν είχαμε πρόβλημα αγοράκι μας είπε ο γιατρός στην αυχενική και ήταν και σίγουρος.νιώθω λες και είναι το πρώτο παιδί {μετά απο 2 κορίτσια και 2 ανηψιές που στην ουσία μεγαλώνουν όλες μαζι} και αρχίζω και αγχώνομαι.

τιτη....ΑΓΟΡΙ (πητ 28/02/2013) αλλα μέχρι της 10/02 θα έχω γεννήσει

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε?

Εγω εχω τα νευρα μου 3 μερες εχουμε θεμα με το νερο το κοβουν 2 φορες την μερα και οταν ερχεται ισα που τρεχει για μπανιο θελει κανα μισαωρο και απο χθες το βραδυ εχει κοπει εντελως μεχρι και τωρα........κοντευω να σκασω απορω πως ζουσαπαλιοτερα χωρις νερο στο σπιτι!!!!! :evil: :evil:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ρε κορίτσια από ύπνο πως πατέ; εγώ κάθε βράδυ σκόπια. 2 με 4. Εχω και ένα γλην γλην ξέρετε αυτα που όταν φυσάει κουδούνιζουν και ακόμα και αυτό με ενοχλεί

Εγώ είχα αϋπνίες μέχρι την 12η-13η εβδομάδα, τώρα είμαι εντάξει απλά ξυπνάω πολύ εύκολα το πρωί, χωρίς ξυπνητήρι! Ίσως βέβαια φταίει και η ζέστη γι'αυτο. Α, 3:15 το έστειλες το μήνυμα, όντως σκοπιά κάνεις! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγω εχω τα νευρα μου 3 μερες εχουμε θεμα με το νερο το κοβουν 2 φορες την μερα και οταν ερχεται ισα που τρεχει για μπανιο θελει κανα μισαωρο και απο χθες το βραδυ εχει κοπει εντελως μεχρι και τωρα........κοντευω να σκασω απορω πως ζουσαπαλιοτερα χωρις νερο στο σπιτι!!!!! :evil: :evil:

Καλημέρα! Αυτό είναι πολύ εκνευριστικό, σε καταλαβαίνω! Που μένεις; Σε νησί;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερααα!!!!! κ εγω δεν κοιμαμαι καλα δεν βολευομε γυρηζω αριστερα πονανε τα χερια γυριζω δεξια τα ιδια χθες λεω αααα θα κοιμαμαι ορθια.. χαχαχαχα τουλαχιστον να ειναι ηρεμα τα μωρακια μας μετα κ να μην ειναι γκρινιαρικα καλα θα ειναι.. το μονο που παρακαλω κ θελω ειναι αυτο να μην ειναι γκρινιαρικα.. τα αλλα μου 2 δεν ηταν ξυπνουσανε χωρις γκρινια ηταν ηρεμα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ εμας τωρα αρχιζει αυτο εδω μπορει κ μια μερα να ειναι κλειστο κ δυο.. αλλα εμεις εχουμε στερνα κ την γεμιζουμε.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα ,

Ασε και εμεις εδω στην περαια θεσσαλονικης τα ιδια!!Απο τον ιουνιο μεχρι τωρα νερο το απογευμα γικ για 6 ωρες και οταν εχει τρεχει σταγονες.ΔΡΑΜΑ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

κ εμας τωρα αρχιζει αυτο εδω μπορει κ μια μερα να ειναι κλειστο κ δυο.. αλλα εμεις εχουμε στερνα κ την γεμιζουμε.

αστα να πανε..δυσκολο πραγμα..το κακο ειναι οτι εκει που εμενα πριν το νερο κοβοταν σπανια κι αυτο μονο για καμμια βλαβη για λιγες ωρες και δεν εχω μαθει ετσι....μια χαρα που εχετε να μαζεψετε νερο εμεις εχουμε γεμισει το σπιτι με λεκανες και μπουκαλια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...