Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μα οι κακες πεθερες δεν ειναι οτι αγαπουν τα παιδια τους αλλα τα ζηλευουν αυτες που τα αγαπανε πραγματικα γινοντε θυσια κ στις νυφες! λογικο ειναι αμα η νυφη δεν ειναι σοι να μιλησει αλλα για κανενα αλλο λογο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, νομίζω πως εσύ είσαι η δεύτερη... Και μετά ερχόμαστε όλες οι υπόλοιπες με 1-2 βδομάδες διαφορά η μία από την άλλη. Χαμός θα γίνει! Θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και από μία εδώ και θα γράφει ότι γέννησε! :tongue::tongue:

τι ποιο ομορφο? ;););) μετα να δω τι θα συζηταμε? για διαιτες, κουραση, ξενυχτια, βαφτισια!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: υπεροχα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ναι, νομίζω πως εσύ είσαι η δεύτερη... Και μετά ερχόμαστε όλες οι υπόλοιπες με 1-2 βδομάδες διαφορά η μία από την άλλη. Χαμός θα γίνει! Θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και από μία εδώ και θα γράφει ότι γέννησε! :tongue::tongue:

αμην κ ποτε καλα να ειμαστε μεχρι τοτε κ να γραφουμε θα ειναι πολυ ωραια εε???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Μανούλες γειά σας.είμαι και εγώ μανούλα φεβρουαρίου και σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλα περίμενα να κάνω πρώτα την αυχενική και μετά να σας συστηθώ.σημερα λοιπόν που την έκανα ήρθα:D.

είναι το τρίτο μου παιδάκι και πολλές απο τις ανησυχίες σας με κάνουν και γελάω, καθώς απο την μια θυμάμαι την 1η εγκυμοσύνη και πόσους παράλογους φόβους είχα, και απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν ανησυχείτε τώρα που τα παιδάκια σας είναι στην κοιλίτσα περιμένετε να βγούνε και εκεί να δειτε άγχος.πλάκα κάνω φυσικά απλά ειδικά όσες είσαστε στην 1η απολάυστε το γιατι όσες εγκυμοσύνες να ξαναέρθουν δεν θα είναι το ίδιο "χαλαρές".φιλικά πάντα

γεια σου τιτη και με το καλο για το 3ο σου μωρακι!!!θες αγορακι τωρα να υποθεσω??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τι ποιο ομορφο? ;););) μετα να δω τι θα συζηταμε? για διαιτες, κουραση, ξενυχτια, βαφτισια!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: υπεροχα!

Ναι, μετά θα περάσουμε στα επόμενα στάδια. Θα γκρινιάζουμε για την αϋπνία αλλά θα λέμε και για τη χαρά που θα μας δίνουν τα μικρά μας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναι, μετά θα περάσουμε στα επόμενα στάδια. Θα γκρινιάζουμε για την αϋπνία αλλά θα λέμε και για τη χαρά που θα μας δίνουν τα μικρά μας!

Ναι αλλα δουλευουν οι ορμονες και δεν καταλαβαινεις απο αυπνια!Εγω τουλαχιστον 2 μηνες δεν κοιμομουν το βραδυ και 8 το πρωι το ματι γαριδα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

θα γεννησετε ολες και μετα θα ειμαι εγω εγκυος θα κραταω το θεμα ανοιχτο χαχαχαχαχαχα!!!

Κατια , σε σενα βασιζομαστε να κανεις την καλη αρχη!

δεν καταλαβες!!! το θεμα θα μεινει ανοιχτο μεχρι να μας ανακοινωσεις οτι γεννησες κι εσυ! ολα θα γινουν! και τοτε θα ολοκληρωθει η μπεμπεδοπαρεα μας...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ροδουλα μου παλι δεν σε προλαβα...

καλε δεν παιρνει η πεθερα μου στις 12 τη νυχτα ο αντρας μου παιρνει τη μανα του και την ξυπναει και μετα της λεει "κοιμοσουν?" και εγω κοροιδευω οχι ανοιγει φυλλο (για την πεθερα μου και καλα οτι, τι θα κανει η χριστιαννη στις 12 η ωρα? σεξ αποκλειται θα χρειαζονται βιαγκρα)

καλε ποσα ζωα εχεις???? εμεις 2 σκυλους στο μπαλκονι μια γατα μεσα (ειχαμε παλιοτερα παραπανω) και αλλες 10 εξω και σε ενα αλλο σπιτι ακατοικητο(το παλιο μου το πατρικο)

του ζηταω κι εγω του αντρα μου ενυδρυο και μου λεει οτι το ψαρι θα αυτοκτονησει γιατι θα εχει μια γατα συνεχως απο πανω του να το παρακολουθει, του ζηταω χελωνες , του ζηταω καναρινι

τπτ μου λεει ποσα αλλα ζωα θα ταιζουμε???

πριν 10 μερες που πηγαμε στον κτηνιατρο διπλα εχει pet shop, και ειχε ενα σκιουρακι που ηταν σε καταθλιψη γιατι ηθελε παρεα..:cry: πως το λυπηθηκα... γυρισα και ειπα στον Ακη στην κοιλια μου "αντε να μεγαλωσεις να αρχισεις να τα ζητας εσυ απο τον πατερα σου γιατι εμενα δεν με ακουει"

Εμεις εχουμε ,

Τον Salvador - περσικο γατακι 3 ετων!

Τον Bobo - παπαγαλος 35 ετων

ενα ενυδριο με γλυκο νερο 200λιτρα που εχει μεσα 3 ψαρια δισκους και ενα μικρο

ενα ενυδριο με αλμυρο νερο 160 λιτρα που εχει μεσα - 2 κλοουν fish,πορτοκαλι με ασπρο-μια κοκκινη γαριδα, ενα royal gramma fish(κιτρινο με μωβ , ενα μανταρινο μπλε ,δυο κιτρινα με ασημι και μαυρο , ενα κοραλι πορτοκαλι , δυο φωσφωριζε πρασινα , ενα μωβ ,δυο σαλιγκαρια ενα μπλε και ενα πορτοκαλοκοκκινο!Και πολλα αλλα που δεν μαρεσουν αλλα ειναι ολα ζωντανα.Ο Αντρας μου εχει λοξα με τα ενυδρεια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

δεν καταλαβες!!! το θεμα θα μεινει ανοιχτο μεχρι να μας ανακοινωσεις οτι γεννησες κι εσυ! ολα θα γινουν! και τοτε θα ολοκληρωθει η μπεμπεδοπαρεα μας...:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

θα γεννησετε ολες και μετα θα ειμαι εγω εγκυος θα κραταω το θεμα ανοιχτο χαχαχαχαχαχα!!!

Κατια , σε σενα βασιζομαστε να κανεις την καλη αρχη!

μαρκελλα μου ανυπομονω για τα δικα σου ευχαριστα.δε μπορεις να φανταστεις ποσο σε θαυμαζω!!!

6KuQp2.png

μαρκελλα μου ανυπομονω για τα δικα σου ευχαριστα.δε μπορεις να φανταστεις ποσο σε θαυμαζω!!!

Να σαι καλα με το καλο το μωρακι σου!!εσυ εισαι η τελευταια ε? λες να ειμαι μετα απο σενα ? :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...