Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι θα διαφωνησω μαζι σου δεν ειναι απλα θεμα τυχης.Διοτι εγω εχασα το μωρο μου 38 εβδομαδες και 2 μερες .Αν ειχα παρει αντιπηκτικη (γιατι βλεπεις δεν ειχα ιστορικο και δεν ειχα καμια προδιαθεση δεν το ειδαμε!) τοτε θα το ειχαμε σωσει το μωρο απο το να πεθανει.Δεν ειναι λοιπον απλως ''τιποτα'' το να παρεις innohep .

Δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο κανουν οπως και να χει εξετασεις θρομβοφυλιας για να ειναι σιγουροι.

Και τα γραφω ως παθουσα γιατι δεν πρεπει να τα περνουμε ελαφρα την καρδιαν ορισμενα πραγματα...Καλο ειναι ολες οι μανουλες να ειμαστε alert.

ξερεις,μετα την αποβολη, ποσες γνωστες μου ειπαν "ουτε να το αναφερεις! ετυχε... ξεχνα το και στο επομενο θα στε πιο τυχεροι!"? μονο μια φιλη με επιασε και μου λεει "περασα αυτο, αυτο και αυτο! εχασα 6 μωρα και μετα ειπα τελος! κατι φταιει! ολοι ειναι τυχεροι κι εμεις γκαντεμηδες? κι ετσι ψαχτηκα! μην κανεις το λαθος και πεις ετυχε! ψαξτο!!!" γι αυτο και λεω "φιλη" γιατι μες τον πονο μου μπορει να με βολευε να πω οτι ετυχε... με ταρακουνησε ομως! και τωρα ελπιζω, προσευχομαι και πιστευω οτι το Μιχαλιω μου θα το κραταω σε 2-3 μηνες αγκαλια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ξερεις,μετα την αποβολη, ποσες γνωστες μου ειπαν "ουτε να το αναφερεις! ετυχε... ξεχνα το και στο επομενο θα στε πιο τυχεροι!"? μονο μια φιλη με επιασε και μου λεει "περασα αυτο, αυτο και αυτο! εχασα 6 μωρα και μετα ειπα τελος! κατι φταιει! ολοι ειναι τυχεροι κι εμεις γκαντεμηδες? κι ετσι ψαχτηκα! μην κανεις το λαθος και πεις ετυχε! ψαξτο!!!" γι αυτο και λεω "φιλη" γιατι μες τον πονο μου μπορει να με βολευε να πω οτι ετυχε... με ταρακουνησε ομως! και τωρα ελπιζω, προσευχομαι και πιστευω οτι το Μιχαλιω μου θα το κραταω σε 2-3 μηνες αγκαλια!

κ βεβαια θα το κρατησεις!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Δηλαδή αν ο γιατρός σου σου λέει πως δεν χρειάζεται ακόμη να σου μετρήσουν τον τράχηλο ή να σου κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλία ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να πάμε να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς;

Έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα γιατί ακούω και αυτά που έχετε πάθει μερικές και σκέφτομαι τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τέτοιες πιθανότητες...

δεν θα πεις εσυ στο γιατρο τι να σου κανει! αλλα οταν τον ρωτας για κατι και δεν ξερει, δεν το βρισκει σοβαρο, δεν, δεν... παιρνεις μια εικονα γι αυτον!

δεν εχει νοημα να συζηταμε μονο για ομορφα, σαν να μαστε σε γυαλα! ουτε και πρεπει να αγχωνεσαι η να φοβασαι οτι θα συμβουν ολα οσα εγιναν σε αλλες γυναικες... απλα με το να ξερεις, εχεις ακουσει κατι, μπορεις να προστατευθεις παραπανω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εννοείται πως θα πάνε όλα καλά! Τώρα άλλωστε έχεις πάρει τις προφυλάξεις σου με την περίδεση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και είσαι ήδη στην 28η σχεδόν! Σε λίγο καιρό θα δεις το Μιχάλη από κοντά να σε κοιτάζει και να λιώνεις! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κ βεβαια θα το κρατησεις!!!!!!!

ετσι, συμπεθερα! οχι μονο θα τον κρατησω, αλλα το καλοκαιρι, πρωτα ο Θεος, θα τον ντυσω κρητικο με βρακα και στιλβανια και θα ρθω συμη να γνωρισουμε τη νυφη!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εννοείται πως θα πάνε όλα καλά! Τώρα άλλωστε έχεις πάρει τις προφυλάξεις σου με την περίδεση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και είσαι ήδη στην 28η σχεδόν! Σε λίγο καιρό θα δεις το Μιχάλη από κοντά να σε κοιτάζει και να λιώνεις! :P

ευχαριστω, κουκλα μου! ειπα, μιας και θα μαι η πρωτη της παρεας, θα τα καταφερω για να παει γουρι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν θα πεις εσυ στο γιατρο τι να σου κανει! αλλα οταν τον ρωτας για κατι και δεν ξερει, δεν το βρισκει σοβαρο, δεν, δεν... παιρνεις μια εικονα γι αυτον!

δεν εχει νοημα να συζηταμε μονο για ομορφα, σαν να μαστε σε γυαλα! ουτε και πρεπει να αγχωνεσαι η να φοβασαι οτι θα συμβουν ολα οσα εγιναν σε αλλες γυναικες... απλα με το να ξερεις, εχεις ακουσει κατι, μπορεις να προστατευθεις παραπανω...

Ναι, έχεις δίκιο. Εϊναι δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες. Όταν αγχώνομαι σκέφτομαι ότι κάνω κακό στο μωρό μου και όταν προσπαθώ να είμαι χαλαρή σκέφτομαι ότι ίσως αγνοώ κάποιο κίνδυνο που θα μπορούσα να προλάβω! Ας ελπίσουμε μόνο να πάνε όλα καλά για όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα!

ετσι, συμπεθερα! οχι μονο θα τον κρατησω, αλλα το καλοκαιρι, πρωτα ο Θεος, θα τον ντυσω κρητικο με βρακα και στιλβανια και θα ρθω συμη να γνωρισουμε τη νυφη!!! :tongue::tongue::tongue:

χααχαχαχαχααχαχ αμεεεεεεεεε γιατι οχι!!!!!! θα στεισω κ τις δυο κ θα διαλεξει το κρητικακι πια θελει!!!!;)

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ναι, έχεις δίκιο. Εϊναι δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες. Όταν αγχώνομαι σκέφτομαι ότι κάνω κακό στο μωρό μου και όταν προσπαθώ να είμαι χαλαρή σκέφτομαι ότι ίσως αγνοώ κάποιο κίνδυνο που θα μπορούσα να προλάβω! Ας ελπίσουμε μόνο να πάνε όλα καλά για όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα!

ολα καλα θα πανε! με την ευχη της Παναγιας, ολες θα τα καταφερουμε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

χααχαχαχαχααχαχ αμεεεεεεεεε γιατι οχι!!!!!! θα στεισω κ τις δυο κ θα διαλεξει το κρητικακι πια θελει!!!!;)

ωχχχ... κατσε γιατι το κρητικακι θα ναι μαλλον σκορπιος! που σημαινει ερωτιλος και αναποφασιστος! θα διαλεξουμε μαζι, οι συμπεθερες! πωπω... κακια πεθερα απο τωρα με βλεπω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ωχχχ... κατσε γιατι το κρητικακι θα ναι μαλλον σκορπιος! που σημαινει ερωτιλος και αναποφασιστος! θα διαλεξουμε μαζι, οι συμπεθερες! πωπω... κακια πεθερα απο τωρα με βλεπω!

χαχαχαχα μπα δε νομιζω!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ειμαι η δευτερη πρωτα ο θεος???

Ναι, νομίζω πως εσύ είσαι η δεύτερη... Και μετά ερχόμαστε όλες οι υπόλοιπες με 1-2 βδομάδες διαφορά η μία από την άλλη. Χαμός θα γίνει! Θα μπαίνει κάθε εβδομάδα και από μία εδώ και θα γράφει ότι γέννησε! :tongue::tongue:

επρεπε να λεει οχι εκανα σεξ με την γυναικα μου!:P

οσο για τα ζωα επρεπε να ειχε εμενα νυφη

εχω ( μαζι με την πεθερα μου γιατι δεν μπορω να τα φροντιζω ολα)

4 σκυλια ( ειχα 5)

9 γατες

2 καρδερινες

50 παπαγαλους ( διαφορα ειδη)

1 ψαρι

10 κοτες

1 γαλοπουλα

2 παπιες

2 χηνες

και ξερεις τι λεει η παιδιατρος; ΜΠΡΑΒΟ

τον χειμωνα ειχε η μικρη ενα βηχα και καναμε αιματολογικες εξετασεις για αλεργιες για ολα αυτα τα ζωα και τα ποσοστα εδειξαν ειτι ειναι αποθανο να παθει αλεργια γιατι εχει ολα τα αντισωματα,απο 8 μηνων μοιραζετε το μπισκοτακι της με το σκυλακι μας!

στην αρχη ειχα φρικαραι αλλα η παιδιατρος ελεγε " αστω το παιδι να δεθει με τα ζωα"

;;

ροδουλα μου παλι δεν σε προλαβα...

καλε δεν παιρνει η πεθερα μου στις 12 τη νυχτα ο αντρας μου παιρνει τη μανα του και την ξυπναει και μετα της λεει "κοιμοσουν?" και εγω κοροιδευω οχι ανοιγει φυλλο (για την πεθερα μου και καλα οτι, τι θα κανει η χριστιαννη στις 12 η ωρα? σεξ αποκλειται θα χρειαζονται βιαγκρα)

καλε ποσα ζωα εχεις???? εμεις 2 σκυλους στο μπαλκονι μια γατα μεσα (ειχαμε παλιοτερα παραπανω) και αλλες 10 εξω και σε ενα αλλο σπιτι ακατοικητο(το παλιο μου το πατρικο)

του ζηταω κι εγω του αντρα μου ενυδρυο και μου λεει οτι το ψαρι θα αυτοκτονησει γιατι θα εχει μια γατα συνεχως απο πανω του να το παρακολουθει, του ζηταω χελωνες , του ζηταω καναρινι

τπτ μου λεει ποσα αλλα ζωα θα ταιζουμε???

πριν 10 μερες που πηγαμε στον κτηνιατρο διπλα εχει pet shop, και ειχε ενα σκιουρακι που ηταν σε καταθλιψη γιατι ηθελε παρεα..:cry: πως το λυπηθηκα... γυρισα και ειπα στον Ακη στην κοιλια μου "αντε να μεγαλωσεις να αρχισεις να τα ζητας εσυ απο τον πατερα σου γιατι εμενα δεν με ακουει"

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...