Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Α μαλιστα....δηλαδη αυτο στις γενικες δεν δειχνει σιγουρα....ε τοτε θα περιμενουμε την καμπυλη

δεν δείχνει σίγουρα γιατι σε πολλές περιπτώσεις η διατροφή είναι που το επηρεάζει.εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες νηστική ήμουν πάντα μέσα στα όρια μετά όμως ξέφευγα κατα πολύ και αφου με παρακολουθούσε και διαβητολόγος έκανα ινσουλίνη.πάντος δεν είναι θέμα κιλών, ή κληρονομικότητας,εγω δεν είχα τίποτα απο τα δύο,πιστεύω οτι είναι θέμα οργανισμού.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσουπρες δεν σας ειπα τα νεα μας!!!!!!

σημερα το πρωι εφυγαν ολοι απτο σπιτι κ 8.30 με 9 ημουν ξαπλωμενη κ νομιζω δεν μπορει να ηταν η ιδεα μου ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ!!!

Ειπε χρονια πολλα στον παππου του σημερα που εχει γενεθλια κ ειναι ''χεσμενος''!!

ενιωσες χτυπο???

εγω μονο γαργαλητα

και τις τελευταιες 3-4 μερες κατι περιεργους σαν σπασμους σε περιεργα σημεια , μαλλον ο Ακης λεω

UzVGp2.png

για το ραμμα της περιδεσης! δεν πρεπει να μολύνθει και ετσι παιρνω καθε μηνα για 10 μερες προληπτικα...

ααα καλα το φανταστηκα αλλα υπεθεσα οτι μονο κατα την διαρκεια της περιδεσης θα χρειαζοταν

και ρωτησα για να δω αν ειναι οντως αυτο και αν θα το παιρνεις μεχρι να γεννησεις

με την αντιβιωση ειχες ποτε προβλημα για μυκητες? ή η αμοξιλ ειναι ηπια?

UzVGp2.png

Ρωταω τωρα εγω, αφου οι πρωτομανουλες το νιωθουν 18η-20η πως ειναι δυνατον ολες οι υπολοιπες στο θεματακι πρωτομανουλες να το εχουν νιωσει κι εγω οχι ακομα????

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ρωταω τωρα εγω, αφου οι πρωτομανουλες το νιωθουν 18η-20η πως ειναι δυνατον ολες οι υπολοιπες στο θεματακι πρωτομανουλες να το εχουν νιωσει κι εγω οχι ακομα????

πιο πολυ το νιωθεις οταν εισαι ξαπλωμενη κ ηρεμη.. ειναι κατι σαν γαργαλεμα επιφανειακο μη φανταστεις οτι θα ειναι κλωτσια.. κατι σαν φτερουγισμα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

το ελληνικο πρωτοκολλο γυναικολογιας ετσι λεει... και μονο αν εχεις κανει α)λεηζερ ή αλλη επεμβαση τραχηλου, β)εκτρωση ή αποξεση και γ)καθεξην αποβολες (δηλαδη τουλαχιστον 3 αναιτιες ή 2 β τριμηνου) ελεγχεις τον τραχηλο νωριτερα!!!

απλα εγω δεν εφτασα ποτε στον β'επιπεδου με την πρωτη μου εγκυμοσυνη! γεννησα ενα καθολα φυσιολογικο μωρο στις 20 εβδ... μη βιωσιμο φυσικα! το γιατι? ανεπαρκεια τραχηλου εκ φυσης! (ουτε επεμβασεις, ουτε εκτρωσεις, ουτε τιποτα!) και αν το ψαξεις θα δεις οτι στο αγγλικο πρωτοκολλο π.χ. ο τραχηλος ελεγχεται τακτικα ηδη απο τις 10 εβδ!!! αφου το περιθωριο περιδεσης και τοποθετησης πεσσου ειναι μεταξυ 13ης και 18ης προγραμματισμενα!

συμφωνω λοιπον οτι θα επρεπε να στο λενε οταν πρεπει! αλλα ποτε ακριβως ειναι αυτο το πρεπει? γιατι αν παρεις τα παραπανω κατα γραμμα, θα δεις, οτι συνφωνα με το ελληνικο πρωτοκολλο, θα επρεπε να χασω ακομα 1-2 μωρα για να μου μετρησουν τον τραχηλο (σιγα την κουραση!) πριν τον β'επιπεδου!!!

δεν στα λεω αυτα επιθετικα, οπως ισως φαινεται... απλα οι εμπειριες της καθεμιας διαφερουν και οσο εμπειρη εισαι σαν μανουλα, ισως να μην εισαι στην απωλεια που περασαμε καποιες για κατι που επρεπε και δεν μας ειπαν!

εμενα μου τι μετρησε νωρις ασχετα αν εκανε λαθος καοε δστεναχωρησε αδικα...δεν ξερω αν το εκανε απο πριν αλλα ετυχε εκεινη την ημερα που το νετρησε να βγει μια κοπελα κλαμμενη και πολυ ταραγμενη απο το γραφειο του και τον ρωτησα τι επαθε γιατι ταραχτηκα που την ειδα ετσι και σρεναχωρεθηκα...και τελικα ειχε προβλημα με τον τραχηλο....και δυστυχως το εχασε το μωρο της κι αυτη περιπου σαν εσενα ηταν στην 20η εβδομαδα και επισης δεν ηξερε απο πριν το προβλημα........

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

το ελληνικο πρωτοκολλο γυναικολογιας ετσι λεει... και μονο αν εχεις κανει α)λεηζερ ή αλλη επεμβαση τραχηλου, β)εκτρωση ή αποξεση και γ)καθεξην αποβολες (δηλαδη τουλαχιστον 3 αναιτιες ή 2 β τριμηνου) ελεγχεις τον τραχηλο νωριτερα!!!

απλα εγω δεν εφτασα ποτε στον β'επιπεδου με την πρωτη μου εγκυμοσυνη! γεννησα ενα καθολα φυσιολογικο μωρο στις 20 εβδ... μη βιωσιμο φυσικα! το γιατι? ανεπαρκεια τραχηλου εκ φυσης! (ουτε επεμβασεις, ουτε εκτρωσεις, ουτε τιποτα!) και αν το ψαξεις θα δεις οτι στο αγγλικο πρωτοκολλο π.χ. ο τραχηλος ελεγχεται τακτικα ηδη απο τις 10 εβδ!!! αφου το περιθωριο περιδεσης και τοποθετησης πεσσου ειναι μεταξυ 13ης και 18ης προγραμματισμενα!

συμφωνω λοιπον οτι θα επρεπε να στο λενε οταν πρεπει! αλλα ποτε ακριβως ειναι αυτο το πρεπει? γιατι αν παρεις τα παραπανω κατα γραμμα, θα δεις, οτι συνφωνα με το ελληνικο πρωτοκολλο, θα επρεπε να χασω ακομα 1-2 μωρα για να μου μετρησουν τον τραχηλο (σιγα την κουραση!) πριν τον β'επιπεδου!!!

δεν στα λεω αυτα επιθετικα, οπως ισως φαινεται... απλα οι εμπειριες της καθεμιας διαφερουν και οσο εμπειρη εισαι σαν μανουλα, ισως να μην εισαι στην απωλεια που περασαμε καποιες για κατι που επρεπε και δεν μας ειπαν!

δυστυχώς ξέρω για την περίπτωσή σου, και ούτε κατα διάνοια δεν μπορώ να διανοηθώ τι έχεις περάσει, αλλα εκτός απο θέμα γιατρού, πιστεύω οτι πολλά πράγματα είναι θέμα τύχης.εγώ έκανα να μείνω έγκυος 4 χρόνια η 1 η κατέληξε σε απόξεση την 6η εβδομάδα στην 2η ήρθε η κόρη μου, μετά και χωρίς κάποια αιτιολογία στην ουσία ειχα άλλες 2 αποβολές μέσα σένα χρόνο, την 7 η και 8η εβδομάδα. και όταν είπα τέλος ήρθε και η 2η κόρη χωρις στην ουσία να κάνω κάτι το ιδιαίτερο απλά ξεκίνησα innohep την 12η εβδομάδα.γιαυτο σου λέω κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα ελέγξεις.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

ααα καλα το φανταστηκα αλλα υπεθεσα οτι μονο κατα την διαρκεια της περιδεσης θα χρειαζοταν

και ρωτησα για να δω αν ειναι οντως αυτο και αν θα το παιρνεις μεχρι να γεννησεις

με την αντιβιωση ειχες ποτε προβλημα για μυκητες? ή η αμοξιλ ειναι ηπια?

μονο μια φορα ειχα λιγο ενοχληση, αλλα μου εδωσε lomexin κολπικα υποθετα για 3 μερες και περασε! γενικα ειναι υπουλη η amoxil, κανει στοματιτιδες, μυκητες, διαφορα... ευτυχως ολα καλα εμεις! δεν γινεται κι αλλιως, οποτε... υπομενω!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δυστυχώς ξέρω για την περίπτωσή σου, και ούτε κατα διάνοια δεν μπορώ να διανοηθώ τι έχεις περάσει, αλλα εκτός απο θέμα γιατρού, πιστεύω οτι πολλά πράγματα είναι θέμα τύχης.εγώ έκανα να μείνω έγκυος 4 χρόνια η 1 η κατέληξε σε απόξεση την 6η εβδομάδα στην 2η ήρθε η κόρη μου, μετά και χωρίς κάποια αιτιολογία στην ουσία ειχα άλλες 2 αποβολές μέσα σένα χρόνο, την 7 η και 8η εβδομάδα. και όταν είπα τέλος ήρθε και η 2η κόρη χωρις στην ουσία να κάνω κάτι το ιδιαίτερο απλά ξεκίνησα innohep την 12η εβδομάδα.γιαυτο σου λέω κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα ελέγξεις.

εχοντας χασει το πρωτο μωρακι, καποιος (γιατρος ή ομοιοπαθουσα ή ξερω κι εγω καποιος) επρεπε να σου χει πει οτι πολυ πιθανο να εχεις εναν παραγοντα ηπιας θρομβοφιλιας, που δινει καποιες πιθανοτητες σχηματισμου θρομβου και σταματημα της καρδουλας του μωρου ανα πασα στιγμη στην εγκυμοσυνη! τυχη για μενα δεν ειναι οτι τελικα εκανες τα κοριτσακια σου... απλα δεν ειχες την τυχη να σε συμβουλεψει καποιος σωστα πριν χασεις τρεις αγγελους! αν ηταν ομως να πηγαινουμε τη σημερον ημερα με την τυχη... απλα δεν θα καναμε καμια εξεταση, κανεναν υπερηχο, κανενα φαρμακο, δεν θα χαμε γυναικολογο, παιδιατρο, τιποτα! και εννοειται οτι οσο πονεσες με την απωλεια σου, πονεσα κι εγω... γι αυτο λεω οτι, τυχη ειναι οτι καποιος σου δωσε τελικα την innohep!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μονο μια φορα ειχα λιγο ενοχληση, αλλα μου εδωσε lomexin κολπικα υποθετα για 3 μερες και περασε! γενικα ειναι υπουλη η amoxil, κανει στοματιτιδες, μυκητες, διαφορα... ευτυχως ολα καλα εμεις! δεν γινεται κι αλλιως, οποτε... υπομενω!

Δεν σου εχει πει να παιρνεις και γαλακτομυκητες μαζι με την αμοξιλ ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σου εχει πει να παιρνεις και γαλακτομυκητες μαζι με την αμοξιλ ?

μου ειπε καλο ειναι να αποφυγω ultra levure και λοιπα, γιατι αλλαγες στη χλωριδα μπορει να αυξησουν τον κινδυνο μολυνσης στον τραχηλο. μονο γιαουρτακια... αλλα ποσα να φας?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Οχι θα διαφωνησω μαζι σου δεν ειναι απλα θεμα τυχης.Διοτι εγω εχασα το μωρο μου 38 εβδομαδες και 2 μερες .Αν ειχα παρει αντιπηκτικη (γιατι βλεπεις δεν ειχα ιστορικο και δεν ειχα καμια προδιαθεση δεν το ειδαμε!) τοτε θα το ειχαμε σωσει το μωρο απο το να πεθανει.Δεν ειναι λοιπον απλως ''τιποτα'' το να παρεις innohep .

Δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο κανουν οπως και να χει εξετασεις θρομβοφυλιας για να ειναι σιγουροι.

Και τα γραφω ως παθουσα γιατι δεν πρεπει να τα περνουμε ελαφρα την καρδιαν ορισμενα πραγματα...Καλο ειναι ολες οι μανουλες να ειμαστε alert.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Δηλαδή αν ο γιατρός σου σου λέει πως δεν χρειάζεται ακόμη να σου μετρήσουν τον τράχηλο ή να σου κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλία ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να πάμε να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς;

Έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα γιατί ακούω και αυτά που έχετε πάθει μερικές και σκέφτομαι τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τέτοιες πιθανότητες...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...