Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο; Το αν έχουμε ζάχαρο το βλέπουμε από την καμπύλη ζαχάρου ή και πιο πριν από τις εξετάσεις αίματος; Και ξέρετε σε ποια εβδομάδα κάνουμε την καμπύλη;

Ρωτάω γιατί εδώ στο γραφείο είχαμε πάρα πολλές κοπέλες που είχαν ζάχαρο και με έχει αγχώσει λίγο το θέμα...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο; Το αν έχουμε ζάχαρο το βλέπουμε από την καμπύλη ζαχάρου ή και πιο πριν από τις εξετάσεις αίματος; Και ξέρετε σε ποια εβδομάδα κάνουμε την καμπύλη;

Ρωτάω γιατί εδώ στο γραφείο είχαμε πάρα πολλές κοπέλες που είχαν ζάχαρο και με έχει αγχώσει λίγο το θέμα...

Εγω ειχα κανει καμπυλη ζαχαρου στις 23 εβδομαδες γιατι η γιατρος μου ειχε πει δεν χρειαζοταν να την κανω πιο νωρις και μου ειχε βγει μια χαρα.Βεβαια προσεχα γενικα και μου ειχε δωσει διατροφη για διαβητη κυησεως απο την αρχη της εγκυμοσυνης .

Αν ειναι να αγχωνεσαι καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μανούλες γειά σας.είμαι και εγώ μανούλα φεβρουαρίου και σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλα περίμενα να κάνω πρώτα την αυχενική και μετά να σας συστηθώ.σημερα λοιπόν που την έκανα ήρθα:D.

είναι το τρίτο μου παιδάκι και πολλές απο τις ανησυχίες σας με κάνουν και γελάω, καθώς απο την μια θυμάμαι την 1η εγκυμοσύνη και πόσους παράλογους φόβους είχα, και απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν ανησυχείτε τώρα που τα παιδάκια σας είναι στην κοιλίτσα περιμένετε να βγούνε και εκεί να δειτε άγχος.πλάκα κάνω φυσικά απλά ειδικά όσες είσαστε στην 1η απολάυστε το γιατι όσες εγκυμοσύνες να ξαναέρθουν δεν θα είναι το ίδιο "χαλαρές".φιλικά πάντα

καλησπερα τιτη!! να σου ζησουν τα παιδακια σου κ με το καλο το τριτο!! οντως σαν την πρωτη εγκυμοσυνη δεν υπαρχει!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Αν και το εχουμε ξαναπει δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα το κανεις..ομως νομιζω πως φαινεται και στιςς γενικες εξετσεις αιματος

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.πρίν λίγες μέρες κάποια{συγνώμη δεν συγκρατώ ονόματα} είχε απορία για το αν πρέπει οι γιατροί να σου λένε για την θέση του πλακούντα.λοιπόν σήμερα που έκανα την αυχενική μου είπε ο γιατρός απο μόνος του οτι ο πλακούντας είναι χαμηλός και θέλει προσοχή με το βάρος, αλλα η μαία μου είπε οτι στην αρχή είναι πάντα χαμηλά. όποτε φαντάζομαι οτι δεν στο λένε αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.επίσης σ ένα έντυπο που μου έδωσαν να διαβάσω, έλεγε οτι μετρήσεις για το τράχηλο , πλάκούντα γίνονται στην β επιπέδου.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Διαφημίσεις

στην καμπυλη (24-28η εβδ) το βλεπεις σιγουρα! τωρα, αν εχεις ζαχαρο απο πριν το ψαχνεις ουτως η αλλως. στις εξετασεις αιματος φαινεται το ζαχαρο νηστειας και στα ουρα, που αν δουν σακχαρα σε στελνουν για καμπυλη. επισης αν παρεις γρηγορα πολλα κιλα, μεγαλωνει το μωρο πολυ πολυ γρηγορα και εχεις μεγαλυτερη ποσοτητα αμνιακου, που ειναι δεικτες... γενικα οι γιατροι εχουν καποια σημαδια για να σε ψαξουν παραπανω... μην αγχωνεσαι! μονο ηδη απο μονη σου κανε κρατη στα γλυκα!:cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.πρίν λίγες μέρες κάποια{συγνώμη δεν συγκρατώ ονόματα} είχε απορία για το αν πρέπει οι γιατροί να σου λένε για την θέση του πλακούντα.λοιπόν σήμερα που έκανα την αυχενική μου είπε ο γιατρός απο μόνος του οτι ο πλακούντας είναι χαμηλός και θέλει προσοχή με το βάρος, αλλα η μαία μου είπε οτι στην αρχή είναι πάντα χαμηλά. όποτε φαντάζομαι οτι δεν στο λένε αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.επίσης σ ένα έντυπο που μου έδωσαν να διαβάσω, έλεγε οτι μετρήσεις για το τράχηλο , πλάκούντα γίνονται στην β επιπέδου.

Εγω ειχα την απορια..γιατι μου ειχε πει οτι ανεβηκε και τελικα ανακαλυψα πως δεν ειχε ανεβει ακομα.....ξερω οτι στην αρχη ειναι χαμηλα...αλλα θεωρω οτι επρεπε να το ξετω και οχι να πιστευω πως εχει ανεβει και να ειμαι ανετη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αν και το εχουμε ξαναπει δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα το κανεις..ομως νομιζω πως φαινεται και στιςς γενικες εξετσεις αιματος

Μου έλεγε τώρα μία κοπέλα που είναι στον 8ο ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα πριν την καμπύλη γιατί όταν έκανε τις εξετάσεις νηστική δεν της εμφανιζόταν πρόβλημα. Αλλά τελικά διαπίστωσε στην καμπύλη ότι έχει ζάχαρο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Της έχει κόψει όλα τα γλυκά και όλους τους υδατάνθρακες (εκτός από ένα φλιτζάνι τη μέρα). Κι εγώ, μπορεί να μην τρώω γλυκά, αλλά από υδατάνθρακες μια χαρά τα πάω!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μου έλεγε τώρα μία κοπέλα που είναι στον 8ο ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα πριν την καμπύλη γιατί όταν έκανε τις εξετάσεις νηστική δεν της εμφανιζόταν πρόβλημα. Αλλά τελικά διαπίστωσε στην καμπύλη ότι έχει ζάχαρο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Της έχει κόψει όλα τα γλυκά και όλους τους υδατάνθρακες (εκτός από ένα φλιτζάνι τη μέρα). Κι εγώ, μπορεί να μην τρώω γλυκά, αλλά από υδατάνθρακες μια χαρά τα πάω!

Α μαλιστα....δηλαδη αυτο στις γενικες δεν δειχνει σιγουρα....ε τοτε θα περιμενουμε την καμπυλη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εγω οσο περναει ο καιρος, ολο ρευομαι... συγγνωμη κι ολας, αλλα εχω γινει χειροτεροι απτα 15χρονα που κανουν διαγωνισμους!!! :oops::oops::oops:

ειναι τα πολλα χαπια, αλλα... :oops::oops::oops:

6 το πρωι νηστικη 1 gynotardyferon, 1 filicine, 1 trofocard

7 αφου φαω κατι 1 amoxil 1gr

12:30 νηστικη 1 calcioral

2 το μεσημερι μετα φαγητου 1 trofocard

3 μετα φαγητου 1 amoxil 1gr

6 το απογευμα νηστικη 1 gynotardyferon

9 μετα φαγητου 1 trofocard και 2 psyllium

και τελος 11 το βραδυ 1 amoxil 1gr

...πικρα!!!

καλε?????? τι ειναι ολα αυτα? μονο το ασβεστιο αναγνωρισα!!!και το φολλικο

την αντιβιωση γιατι την παιρνεις?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

το ελληνικο πρωτοκολλο γυναικολογιας ετσι λεει... και μονο αν εχεις κανει α)λεηζερ ή αλλη επεμβαση τραχηλου, β)εκτρωση ή αποξεση και γ)καθεξην αποβολες (δηλαδη τουλαχιστον 3 αναιτιες ή 2 β τριμηνου) ελεγχεις τον τραχηλο νωριτερα!!!

απλα εγω δεν εφτασα ποτε στον β'επιπεδου με την πρωτη μου εγκυμοσυνη! γεννησα ενα καθολα φυσιολογικο μωρο στις 20 εβδ... μη βιωσιμο φυσικα! το γιατι? ανεπαρκεια τραχηλου εκ φυσης! (ουτε επεμβασεις, ουτε εκτρωσεις, ουτε τιποτα!) και αν το ψαξεις θα δεις οτι στο αγγλικο πρωτοκολλο π.χ. ο τραχηλος ελεγχεται τακτικα ηδη απο τις 10 εβδ!!! αφου το περιθωριο περιδεσης και τοποθετησης πεσσου ειναι μεταξυ 13ης και 18ης προγραμματισμενα!

συμφωνω λοιπον οτι θα επρεπε να στο λενε οταν πρεπει! αλλα ποτε ακριβως ειναι αυτο το πρεπει? γιατι αν παρεις τα παραπανω κατα γραμμα, θα δεις, οτι συνφωνα με το ελληνικο πρωτοκολλο, θα επρεπε να χασω ακομα 1-2 μωρα για να μου μετρησουν τον τραχηλο (σιγα την κουραση!) πριν τον β'επιπεδου!!!

δεν στα λεω αυτα επιθετικα, οπως ισως φαινεται... απλα οι εμπειριες της καθεμιας διαφερουν και οσο εμπειρη εισαι σαν μανουλα, ισως να μην εισαι στην απωλεια που περασαμε καποιες για κατι που επρεπε και δεν μας ειπαν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σε μενα προκαλεσε διαρροια αλλα επειδη ειμαι δυσκοιλια μεταφραστηκε η διαρροια σε "σχεδον καθε μερα τουαλετα"

μια ακριβως απο τα ιδια!επισης δυσκοιλια , ενω τωρα φυσιολογικη περιπου γιατι παω μονο πρωι

UzVGp2.png

καλε?????? τι ειναι ολα αυτα? μονο το ασβεστιο αναγνωρισα!!!και το φολλικο

την αντιβιωση γιατι την παιρνεις?

για το ραμμα της περιδεσης! δεν πρεπει να μολύνθει και ετσι παιρνω καθε μηνα για 10 μερες προληπτικα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...