Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες γειά σας.είμαι και εγώ μανούλα φεβρουαρίου και σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλα περίμενα να κάνω πρώτα την αυχενική και μετά να σας συστηθώ.σημερα λοιπόν που την έκανα ήρθα:D.

είναι το τρίτο μου παιδάκι και πολλές απο τις ανησυχίες σας με κάνουν και γελάω, καθώς απο την μια θυμάμαι την 1η εγκυμοσύνη και πόσους παράλογους φόβους είχα, και απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν ανησυχείτε τώρα που τα παιδάκια σας είναι στην κοιλίτσα περιμένετε να βγούνε και εκεί να δειτε άγχος.πλάκα κάνω φυσικά απλά ειδικά όσες είσαστε στην 1η απολάυστε το γιατι όσες εγκυμοσύνες να ξαναέρθουν δεν θα είναι το ίδιο "χαλαρές".φιλικά πάντα

καλως ηρθες να μας λυνεις αποριες εμας τις νεες.μπραβο σου που κανεις κι αλλο μπεμπακι!

6KuQp2.png

Τον τελευταιο καιρο καθε φορα που πλενω τα δοντια μου ματωνουν πολυ τα ουλα λες αυτο να εχει σχεση με τα ασβεστιο?

οχι! αυτο ειναι πολυ συχνο στο 2ο τριμηνο εγκυμοσυνης και θελει αλλαγη οδοντοβουρτσας (πιο μαλακη) για να μην κατεβουν τα ουλα σου! το παθαινουν 2στις 3 εγκυους! κι εμενα σταματησε λιγο καιρο μετα την αλλαγη βουρτσας και πιο μαλακο τριψψημο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια η πεθερα μου δεν παιρνει ουτε ενα τηλεφωνο να δει τι κανω.:D:D:D:D:D:D:D:D.και επειδη δεν την πολυσυμπαθω χαιρομαι!!!!!

Μακρια και αγαπημενα!Και εγω χαιρομαι που δεν με παιρνει πλεον!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μανούλες γειά σας.είμαι και εγώ μανούλα φεβρουαρίου και σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλα περίμενα να κάνω πρώτα την αυχενική και μετά να σας συστηθώ.σημερα λοιπόν που την έκανα ήρθα:D.

είναι το τρίτο μου παιδάκι και πολλές απο τις ανησυχίες σας με κάνουν και γελάω, καθώς απο την μια θυμάμαι την 1η εγκυμοσύνη και πόσους παράλογους φόβους είχα, και απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν ανησυχείτε τώρα που τα παιδάκια σας είναι στην κοιλίτσα περιμένετε να βγούνε και εκεί να δειτε άγχος.πλάκα κάνω φυσικά απλά ειδικά όσες είσαστε στην 1η απολάυστε το γιατι όσες εγκυμοσύνες να ξαναέρθουν δεν θα είναι το ίδιο "χαλαρές".φιλικά πάντα

καλως ηρθες, κοπελα μου! τωρα δε γλυτωσεις θα σε ζαλισουμε κι εσενα με τις αποριες μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλως ηρθες να μας λυνεις αποριες εμας τις νεες.μπραβο σου που κανεις κι αλλο μπεμπακι!
σε ευχαριστώ πολύ, αλλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στις κοπέλες που το κάνουν συνειδητά, εγώ δεν ξέρω αν ήταν στο χέρι μου να το έπαιρνα απόφαση, αλλα κάποιος "Αλλος" ευτυχώς αποφάσισε για εμάς.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Τον τελευταιο καιρο καθε φορα που πλενω τα δοντια μου ματωνουν πολυ τα ουλα λες αυτο να εχει σχεση με τα ασβεστιο?

και εμενα ματωναν πολυ μεχρι και την γεννα και ειχα αλλαξει 5 οδοντοβουρτσες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

οχι! αυτο ειναι πολυ συχνο στο 2ο τριμηνο εγκυμοσυνης και θελει αλλαγη οδοντοβουρτσας (πιο μαλακη) για να μην κατεβουν τα ουλα σου! το παθαινουν 2στις 3 εγκυους! κι εμενα σταματησε λιγο καιρο μετα την αλλαγη βουρτσας και πιο μαλακο τριψψημο...

Αυτο δεν το ηξερα..ευχαριστω!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ, αλλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στις κοπέλες που το κάνουν συνειδητά, εγώ δεν ξέρω αν ήταν στο χέρι μου να το έπαιρνα απόφαση, αλλα κάποιος "Αλλος" ευτυχώς αποφάσισε για εμάς.

Καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!!!

Και μενα δεν ηρθε συνειδητα που ειναι και το πρωτο..ομως χαιρομαι παρα πολυ που ηρθε!!!!!!!! :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Μετα σταματησε αμεσως?

Ναι , σταματησε αμεσως λες και εκλεισα καποιο κουμπι!Την δευτερη μερα που ημουν στο μαιευτηριο πηγα να πλυνω τα δοντια μου και δεν ματωναν!

Σωστο ειναι αυτο που λενε οταν γεννας σου φευγουν ολα μετα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...