Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσουπρες δεν σας ειπα τα νεα μας!!!!!!

σημερα το πρωι εφυγαν ολοι απτο σπιτι κ 8.30 με 9 ημουν ξαπλωμενη κ νομιζω δεν μπορει να ηταν η ιδεα μου ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ!!!

Ειπε χρονια πολλα στον παππου του σημερα που εχει γενεθλια κ ειναι ''χεσμενος''!!

ΜΠΡΑΒΟ!!! ...τωρα ετοιμασου, γιατι καθε μερα θα στην "λεει" και πιο δυνατα την καλημερα του!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Θεμα δυσκοιλιοτητα...ενα πονεμενο θεμα..!! Κι εγω το φεροφολικ πινω ενα χαπι τη μερα και μου ειπε θα μου το αυξησει μετα 2 τη μερα...ποιος ξερει γιατι??

Παντως εμενα με βοηθανε το πρωι στα κορνφλεικς με το γαλα να βαζω μια κουταλια βρωμη και μια κουταλια λιναροσπορο που παιρνω απο κατι βιολογικα. Το χρωμα αλλαξε (που λεει κι η didi) αλλα τουλαχιστον πηγαινω αν οχι καθημερινα μερα-παρα μερα! Στο γιο μου ειχα παθει σοκ με την αλλαγη χρωματος ααχαχαχαχαχαχ...και μετα ειδα οτι το εγραφε και μεσα στο χαρτακι οτι ειναι φυσιολογικο!!

Εγω ειμαι αγχωμενη αυτες τις μερες κιολας γιατι ο γιος μου δε βαζει μπουκια απο φρουτα και φαγητο στο στομα και τη βγαζει με γαλα και εχω στεναχωρηθει πολυ....πρεπει να κοψουμε και παμπερς, μπιμπερο και πιπιλα πριν ερθει το μωρο οποτε καταλαβαινετε με απασχολουν αλλα θεματα!!!Εχω και μια συναδελφο εδω που σιγοτραγουδαει ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και μου εχει βαρεσει το νευρικο μου συστημα!!!!!Δεν αντεχω αλλο!!!!

ΥΓ: κι εγω εχω νιωσει το μωρο καποιες φορες ξαπλωμενη αλλα λεω ιδεα μου θαναι! Το γιο μου τον ενιωσα 16 εβδ. ειχαμε παει καζινο και εκει καπου στα χτυπηματα απο τα "φρουτακια" χτυπησε κι αυτος!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κοριτσια τι κανετεεεεεεεεεεεεεε?????μου λειψατε.ελειπα στο χωριο της γιαγιας μου και εκει δεν ειχε ιντερνετ για να σας γραψω!!!επανηλθα ομως..καμια 10αρια σελιδες τις διαβασα επιδερμικα επειδη δεν σας προλαβαινω,αμα εγινε τιποτα συνταρακτικο πειτε μου!!!!

6KuQp2.png

καλημερα!!! Τι πεθεροπληξια ειναι αυτη?! Μη δινετε σημασια λεω εγω...μετρατε μεχρι το 10 και το 100 αν χρειαστει...!!!

Ευτυχως εγω δεν εχω τετοια, αν δεν ειχα τη πεθερα μου να μου κραταει το παιδι δε ξερω κι εγω τι θα εκανα...και πραγματικα το προσεχει σα τα ματια της. Απλως ειναι που καποιες μεθοδους διαπαιδαγωγησης παλιες δε τις πολυθελουμε εμεις οι νεοτερες! Εμενα ειχε φαγωθει με το γιογιο, και να κατσει το παιδι απο 6 μηνων (οπως εκανε στον αντρα μου) για να βγαλει τα παμπερς...ελα μου ομως που δε θελει το παιδι με τιποτα και τα κανει μονο στο παμπερς!!Τι να το κανουμε με το ζορι?? Κατι τετοια θεματακια μικρης αξιας εχουμε τιποτα παραπανω...κατα ταλλα του μαγειρευει το κοιμιζει το αλλαζει το παει βολτα ολα τα κανει η καημενη.

Αλλά το τσιγάρο ΧΧΧΧ παιδιά...απαγορευεται!!

τοτε εγω πρεπει να πετραω μεχρι το 10000000000000

Καλημερα, ομορφες μου!!!

...καλυτερο θεμα δεν εχω... ΠΕΘΕΡΕΣ! ...να μην βρεθεις στην αναγκη τους λεω εγω και τιποτα αλλο... τοτε ειναι, που οπως λεει και η didi, βγαινεις κακη νυφη ή περιεργη ή σου λενε οτι σε σεβονται κιολας λογω ορμονων...

markela μου... τη δουλεια της και τη δουλεια σας! να σαι ηρεμη και ασε τους σκατοψυχους (συγγνωμη κιολας) να τρωγονται! ...εμενα μου λεει η δικια μου : "το γιατρο τον ρωτησαμε, αν παροτι καναμε την περιδεση, μπορει να το χασεις το μωρο???" και ξερεις με αθωο υφος! και καλα απο ενδιαφερον ρωταω... τι να πεις??? απ την αλλη, ενω ξερει οτι ειμαι εστω κι απο φοβο ξαπλα... ερχεται 9-9:30 το βραδυ, χτενισμενη, βαμμενη, ντυμενη, παρφουμαρισμενη φουλ και πιανει μια καρεκλα και μ'αρχιζει στο μπιρι-μπιρι... "κουραστηκα, πηγα εδω, εκει, ειχα γιατρους, ψωνια, μαγειρεψα, η κορη μου, ο αντρας μου, κλπ...", πριν φυγει πλενει δηθεν τα πιατα (δηθεν, γιατι εχουν πανω απο λαδια μεχρι υπολειματα τροφων) και μας λεει οτι βιαζεται γιατι εχει να βαλει πλυντηριο για την κορη της!!! ...κι εγω κανω το μακακα...

αλλα μια μερα, δεν αντεξα! την ακουω και λεει σιγα σιγα στον αντρα μου "αν δε σ αρεσει το φαι της πεθερας σου, να ρχεσαι να τρως σε μας ή να σου φερνω!" ....εεεε τα πηρα! της τα πα, γιατι στενοχωρηθηκα πιο πολυ για τη μανα μου! σχεδον 6 μηνες τρεχει χαλανδρι-βυρωνα με λεωφορειο καθε μερα, με κατσαρολες φαγητα, σκουπιζει, σφουγγαριζει, βαζει πλυντηρια, απλωνει, σιδερωνει, συμμαζευει, πλενει μπανια, κουζινες, κανει ολες τις δουλειες τελοσπαντων και εχουν και μουτρα! ασε που η γειτονια νομιζει οτι ολη τη μερα μας υπηρετει! τα πα ομως για να ξαλαφρωσω με ηρεμο τροπο και μου λεει... "εσυ να κοιτας το παιδι σου! ολα τα αλλα αστα σε μας... κι ο,τι θες (απο δουλειες) να μας το λες! που να ξερω κι εγω αν χρειαζεστε κατι? μεγαλη γυναικα ειμαι!!!"

αντε συνεννοησου δηλαδη! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μωρε και η δικια μου καλη ειναι αλλα ωρες ωρες πεταει κατι μαργατιταρια που σε στελνει αδιαβαστη, συνηθως κανω οτι δεν ακουω αλλα δεν εχω παντα την διαθεση και το χειροτερο μου ειναι οταν μου κανει κριτικη για την διαπεδαγωγηση της μικρης!

ειμαι κατα την γνωμη της πολυ αυστηρη αλλα οταν της λεω να μου την κρατησει μου λεει " την δικια σου μπορω να την εχω μερες γιατι με ακουει, τα αλλα ( εγγονια ) μου βγαζουν την ψυχη!"

και οταν μια μερα της ειπα οτι η δασκαλα μας εδωσε συγχαρητηρια γιατι ειναι καλο παιδι και εχουμε κανει καλη δουλεια γυρησε και μου ειπε" μπα ειναι στο παιδι" με ακυρωνει συνεχεια , :confused::confused::confused:ετσι και εγω σταματησα να της λεω!

τα τελευταια 2 χρονια μενει κοντα μας ( μεσα στο ιδιο οικοπεδο) και εχω αρχισει να νοιωθω σαν ξενη!

χαχαχαχαχαχαχαχα ζουμε σε παραλληλους κοσμους!!!!! κι εγω με τη μανα μου μπορει να κανω 5 μερες να μιλησω!!! ο αντρας μου θα μιλησει καθε μερα με τη δικια του και μπορει και 2 και 3 και 4!!! εμενα δεν με ενοχλει! ευτυχως εφτιαξε καταλαθος η αναγνωριση κλησεων και οποτε δω οτι ειναι η μανα του δεν το σηκωνω του το δινω να μιλησει ο ιδιος!

παντως καθε βραδυ θα την παρει τηλεφωνο και πολλες φορες που ξεχνιεται με την ωρα και παει αργα ακομη και τοτε την παιρνει(και 12 τη νυχτα και η γυναικα κοιμαται και της λεει "κοιμοσουν?" οχι ανοιγε φυλλο!)

επρεπε να λεει οχι εκανα σεξ με την γυναικα μου!:P

οσο για τα ζωα επρεπε να ειχε εμενα νυφη

εχω ( μαζι με την πεθερα μου γιατι δεν μπορω να τα φροντιζω ολα)

4 σκυλια ( ειχα 5)

9 γατες

2 καρδερινες

50 παπαγαλους ( διαφορα ειδη)

1 ψαρι

10 κοτες

1 γαλοπουλα

2 παπιες

2 χηνες

και ξερεις τι λεει η παιδιατρος; ΜΠΡΑΒΟ

τον χειμωνα ειχε η μικρη ενα βηχα και καναμε αιματολογικες εξετασεις για αλεργιες για ολα αυτα τα ζωα και τα ποσοστα εδειξαν ειτι ειναι αποθανο να παθει αλεργια γιατι εχει ολα τα αντισωματα,απο 8 μηνων μοιραζετε το μπισκοτακι της με το σκυλακι μας!

στην αρχη ειχα φρικαραι αλλα η παιδιατρος ελεγε " αστω το παιδι να δεθει με τα ζωα"

Το ξερω , αυτο λεω και εγω και προσωπικα οτι εχει πει μεχρι τωρα δεν με ενοιαζε , αλλα τοση γλωσοφαγια για το μωρο 9 μηνες και στο τελος το χασαμε εκει ειναι που μου την εδωσε.

Ελπιζω ο θεος να τα βλεπει αυτα και να κρινει αναλογα.

πωπω νευριασα και οταν νευριαζω μαγειρευω!χαχαχαχαχαχα

α! και τι καλο φτιαχνεις;;

εγω οσο περναει ο καιρος, ολο ρευομαι... συγγνωμη κι ολας, αλλα εχω γινει χειροτεροι απτα 15χρονα που κανουν διαγωνισμους!!! :oops::oops::oops:

ειναι τα πολλα χαπια, αλλα... :oops::oops::oops:

6 το πρωι νηστικη 1 gynotardyferon, 1 filicine, 1 trofocard

7 αφου φαω κατι 1 amoxil 1gr

12:30 νηστικη 1 calcioral

2 το μεσημερι μετα φαγητου 1 trofocard

3 μετα φαγητου 1 amoxil 1gr

6 το απογευμα νηστικη 1 gynotardyferon

9 μετα φαγητου 1 trofocard και 2 psyllium

και τελος 11 το βραδυ 1 amoxil 1gr

...πικρα!!!

αντιβιωση για καποιο λογο ε;;;

τα αλλα τι ειναι;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

εγω οσο περναει ο καιρος, ολο ρευομαι... συγγνωμη κι ολας, αλλα εχω γινει χειροτεροι απτα 15χρονα που κανουν διαγωνισμους!!! :oops::oops::oops:

ειναι τα πολλα χαπια, αλλα... :oops::oops::oops:

6 το πρωι νηστικη 1 gynotardyferon, 1 filicine, 1 trofocard

7 αφου φαω κατι 1 amoxil 1gr

12:30 νηστικη 1 calcioral

2 το μεσημερι μετα φαγητου 1 trofocard

3 μετα φαγητου 1 amoxil 1gr

6 το απογευμα νηστικη 1 gynotardyferon

9 μετα φαγητου 1 trofocard και 2 psyllium

και τελος 11 το βραδυ 1 amoxil 1gr

...πικρα!!!

Το amoxil γιατι το παιρνεις?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κοριτσια εμενα ο παλιος γιατρος δεν μου εδωσε ακομα ασβεστιο και στον καινουργιο ξεχασα να το πω.....μου ειχε πει να πινω 2-3 ποτηρια γαλα φτανουν ομως..μπορουν να καλυψουν τις αναγκες του μωρου και τις δικες μου?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

amoxil (αντιβιωση) παιρνω 10 μερες καθε μηνα, προληπτικα για να μην πιασει καμια λοιμωξη το ραμμα της περιδεσης!

gynotardyferon σιδηρος και φολικο

filicine φολικο οξυ

trofocard μαγνησιο, γιατι λογω περιδεσης μπορει να ξεκιναγαν συσπασεις νωρις (ευτυχως δεν ειχα τιποτα μεχρι τωρα)

psyllium για την τουαλετα (προληπτικα κι αυτο ουσιαστικα)

και calcioral ασβεστιο (μου ειπε απτην αρχη σχεδον γιατι το μωρο φαινεται μεγαλο-μακρυ)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Τσουπρες δεν σας ειπα τα νεα μας!!!!!!

σημερα το πρωι εφυγαν ολοι απτο σπιτι κ 8.30 με 9 ημουν ξαπλωμενη κ νομιζω δεν μπορει να ηταν η ιδεα μου ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ!!!

Ειπε χρονια πολλα στον παππου του σημερα που εχει γενεθλια κ ειναι ''χεσμενος''!!

Ωραιο νεακι!!!! Εγινε η αρχη! Μονο εγω εμεινα δηλαδη???/

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ωραιο νεακι!!!! Εγινε η αρχη! Μονο εγω εμεινα δηλαδη???/

και εγω αλλα μαλων ειναι νωρις ακομα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμενα ο παλιος γιατρος δεν μου εδωσε ακομα ασβεστιο και στον καινουργιο ξεχασα να το πω.....μου ειχε πει να πινω 2-3 ποτηρια γαλα φτανουν ομως..μπορουν να καλυψουν τις αναγκες του μωρου και τις δικες μου?

απο φιλη που το περασε, να σου πω, οτι στην εγκυμοσυνη δεν επαιρνε καθολου ασβεστιο και επινε 3-4 ποτηρια γαλα, ετρωγε τυρια, γιαουρτι, κλπ, και δεν ειχε προβλημα... οταν ομως γενναγε ενιωσε σαν να εγιναν αμμος τα δοντια της... και στη λοχεια που πηγε οδοντιατρο της ειπε οτι επρεπε να παιρνει! δεν σπασανε, αλλα ηταν σαν να εχασαν τη δυναμη-σκληραδα τους! ρωτα τον νεο γιατρο!!! εισαι και μικρο κοριτσι, κριμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

και εγω αλλα μαλων ειναι νωρις ακομα!

ναι, εσυ εχεις ακομα περιθωριο, εγω με βλεπω να αρχιζω να ανησυχω.. Στην εβδομαδα μου το εχουν νιωσει ολες εκτος απο μενα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ναι, εσυ εχεις ακομα περιθωριο, εγω με βλεπω να αρχιζω να ανησυχω.. Στην εβδομαδα μου το εχουν νιωσει ολες εκτος απο μενα

θα τ ακουσεις! μην βιαζεσαι... εισαι πρωτομανουλα, οποτε 18-20η εβδομαδα να υπολογιζεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

απο φιλη που το περασε, να σου πω, οτι στην εγκυμοσυνη δεν επαιρνε καθολου ασβεστιο και επινε 3-4 ποτηρια γαλα, ετρωγε τυρια, γιαουρτι, κλπ, και δεν ειχε προβλημα... οταν ομως γενναγε ενιωσε σαν να εγιναν αμμος τα δοντια της... και στη λοχεια που πηγε οδοντιατρο της ειπε οτι επρεπε να παιρνει! δεν σπασανε, αλλα ηταν σαν να εχασαν τη δυναμη-σκληραδα τους! ρωτα τον νεο γιατρο!!! εισαι και μικρο κοριτσι, κριμα!

Τον τελευταιο καιρο καθε φορα που πλενω τα δοντια μου ματωνουν πολυ τα ουλα λες αυτο να εχει σχεση με τα ασβεστιο?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Μανούλες γειά σας.είμαι και εγώ μανούλα φεβρουαρίου και σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλα περίμενα να κάνω πρώτα την αυχενική και μετά να σας συστηθώ.σημερα λοιπόν που την έκανα ήρθα:D.

είναι το τρίτο μου παιδάκι και πολλές απο τις ανησυχίες σας με κάνουν και γελάω, καθώς απο την μια θυμάμαι την 1η εγκυμοσύνη και πόσους παράλογους φόβους είχα, και απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν ανησυχείτε τώρα που τα παιδάκια σας είναι στην κοιλίτσα περιμένετε να βγούνε και εκεί να δειτε άγχος.πλάκα κάνω φυσικά απλά ειδικά όσες είσαστε στην 1η απολάυστε το γιατι όσες εγκυμοσύνες να ξαναέρθουν δεν θα είναι το ίδιο "χαλαρές".φιλικά πάντα

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...