Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κΑΙ ομως didi...ειναι αληθεια...μου το εχουν πει και κατι θειες που το ειδαν τοτε!! 6 μηνων ειχε καθαρισει και παμπερς εβαζε μονο σε επισκεψεις (τοτε τα πλενανε τα πανια δεν ειχανε παμπερς αλλα εμενα μεγαλωσε Γερμανια ο δικος μου κι ειχαν την πολυτελεια του παμπερς)!!

αχαχαχα με τετοια κριση ουτε τωρα θα εχουμε την πολυτελεια για παμπερς!αχαχαχαχ με πανια θα τα εχουμε σε λιγο παλι!:rolleyes:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιο σιδηρο σου εδωσε? εμενα με ρωτησε κατι για το σιδηρο και του λεω γιατρε δεν με πειραζει ποιον θα μου δωσετε φτανει να μην μου δυσκολεψει το θεμα με την τουαλετα!

νομιζω απο τοτε που το ξεκινησα παω σχεδον καθε μερα:shock:

πηρα και τις αιματολογικες μου

πριν λιγο τον πηρα να του τα πω

αιματοκριτης 33.5!!!! μου ειπε δεν πειραζει , του ειπα οτι 1,5 μερα πριν την εξεταση δεν ειχα πιει σιδηρο γιατι μου ειχε τελειωσει, παλι δεν πειραζει μου ειπε:D

κι εγω το ιδιο, με τον σιδηρο παω τουαλετα σχεδον καθε μερα!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

χαχαχαχα ναι το ειδα οτι ειμαστε συναδελφοι!μονο που εγω μετα απο 3 χρονια στην HSBC στην αγγλια καταλαβα οτι δεν μου κανει αυτη η δουλεια και εκανα ενα μαστερ στο management και τωρα το γυρισα και ειμαι καφετζου οπως με λεει η πεθερα lol!

δεν πινω και καφε, ρε μαμωτο!!! να μας τον πεις αν ειναι... :P:p:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το φεροφολι μου εδωσε. εμενα ο αιματοκριτης πριν ενα μηνα ηταν 34,6.

αλλο ειναι αυτο...

παντως στον Ακη αρεσει το φυσιοφολ οποτε το πινω, κοβει βολτες στην κοιλια μου μετα!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω οσο περναει ο καιρος, ολο ρευομαι... συγγνωμη κι ολας, αλλα εχω γινει χειροτεροι απτα 15χρονα που κανουν διαγωνισμους!!! :oops::oops::oops:

ειναι τα πολλα χαπια, αλλα... :oops::oops::oops:

6 το πρωι νηστικη 1 gynotardyferon, 1 filicine, 1 trofocard

7 αφου φαω κατι 1 amoxil 1gr

12:30 νηστικη 1 calcioral

2 το μεσημερι μετα φαγητου 1 trofocard

3 μετα φαγητου 1 amoxil 1gr

6 το απογευμα νηστικη 1 gynotardyferon

9 μετα φαγητου 1 trofocard και 2 psyllium

και τελος 11 το βραδυ 1 amoxil 1gr

...πικρα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εμενα ειναι αμπουλιτσα φυσιοφολ λεγεται

2 την ημερα μου ειπε εξ αρχης

παω μονο πρωι και σχεδον καθε μερα αλλα ποσοτητα και ποιοτητα ειναι ιδια με πριν , το χρωμα αλλαξε:mrgreen::mrgreen:

και εγω ευτυχως δεν ζοριζομαι οπως παλια:shock::shock:

ποιες τροφες ειναι π΄λουσιες σε σιδηρο? φακες και σπανακι?

ασβεστιο ξεκινησα μαζι με το σιδηρο , αλλα ειχα ενα θεματακι πριν ενα μηνα με το νεφρο μου και του ειπα του γιατρου να το πινω μερα παρα μερα και μου ειπε οκ

η διατροφη σου που λες ειναι πολυ σωστη για να παιρνεις ασβεστιο , μονο το γαλα θελει σκετο, ουτε σοκολατουχο, και προσεχε να ειναι παστεριομενο!!

ακτινιδια,μπαμιες=Νο 1

κοκκινο κρεας

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

εγω οσο περναει ο καιρος, ολο ρευομαι... συγγνωμη κι ολας, αλλα εχω γινει χειροτεροι απτα 15χρονα που κανουν διαγωνισμους!!! :oops::oops::oops:

ειναι τα πολλα χαπια, αλλα... :oops::oops::oops:

6 το πρωι νηστικη 1 gynotardyferon, 1 filicine, 1 trofocard

7 αφου φαω κατι 1 amoxil 1gr

12:30 νηστικη 1 calcioral

2 το μεσημερι μετα φαγητου 1 trofocard

3 μετα φαγητου 1 amoxil 1gr

6 το απογευμα νηστικη 1 gynotardyferon

9 μετα φαγητου 1 trofocard και 2 psyllium

και τελος 11 το βραδυ 1 amoxil 1gr

...πικρα!!!

τι χαπια ειναι ολα αυτα?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

σε αλλες προκαλει δυσκοιλιοτητα λενε, ευτυχως δεν μου επιδεινωσε την κατασταση!!

σε μενα προκαλεσε διαρροια αλλα επειδη ειμαι δυσκοιλια μεταφραστηκε η διαρροια σε "σχεδον καθε μερα τουαλετα"

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Τσουπρες δεν σας ειπα τα νεα μας!!!!!!

σημερα το πρωι εφυγαν ολοι απτο σπιτι κ 8.30 με 9 ημουν ξαπλωμενη κ νομιζω δεν μπορει να ηταν η ιδεα μου ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ!!!

Ειπε χρονια πολλα στον παππου του σημερα που εχει γενεθλια κ ειναι ''χεσμενος''!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...