Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

O αντρας μου ειναι ο τελευταιος απο τους 5 γιους που εχει!Ολοι την εχουν γραμμενη και ζουν εκτος θεσσαλονικης.Εγω της πηρα το μονακριβο αγορακι της που τον ειχε υπηρετη και γιαυτο και δεν με χωνευει.Να σημειωσω οτι ΚΑΜΙΑ απο της νυφες της δεν ειναι καλη γιαυτην και με ΟΛΕΣ εχει τσακωθει.και ναι ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ που θα εκανε εγγονακι γιατι δεν θα ηταν το επικεντρο του κοσμου και επιπλεον ο γιος της δεν θα ειχε τοσο χρονο γιατι θα επρεπε να αχοληθει με την δικια του οικογενεια.Να σημειωσω δε οτι ειναι η μονη ''γιαγια'' που εχουμε γιατι οι γονεις μου δεν ζουν και ο πατερας του αντρα μου εχει πεθανει και αυτο το εκμεταλευτηκε οσο μπορουσε μεχρι τωρα.Αστα ειναι μια σκατοεγωιστρια γυναικα που το μονο που την νοιαζει ειναι τα λεφτα της και να την προσκυνανε ολοι γιατι εχει λεφτα.Ε και δεν της αρεσει που δεν την εχουμε αναγκη γιαυτο.Ο αντρας μου τα ακουει ολα αυτα χρονια τωρα οποτε του μπενουν απο το ενα και βγαινουν απο το αλλο που λενε και τις τα χωνει αλλα δεν καταλαβαινει.Εδω στην βορεια ελλαδα και δη στην θεσσαλονικη τα εχουν λιγο καλομαθημενα και προσκολημερα πανω τους οι μαμαδες.

Να σου δωσω συνταγη για τις φλαουνες , γινονται και γλυκες και αλμυρες και βαζεις οτι θελεις.Στις γλυκες εγω βαζω σταφυδες κανελα και χουρμαδες.

δεν εχει να κανει πιστευω κοριτσι μου απο που εισαι αλλα τι σκ*****νθρωπος εισαι!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Αμαρυλιδα , δικιο εχεις ισως ειναι μονο το δικο τους σοι που ειναι σκαταδες γιατι και εγω εχω σοι εδω και δεν ειναι ετσι.Δεν της κανω εγω βλεπεις γιατι δεν ειμαι γιατρος η δικηγορος!Τα δικα μου μαστερ στα οικονομικα δεν της κανουν γιατι ειμαι οικονομολογος οχι γιατρος.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω περνω αμπουλα την legofer κ επερνα μια κ τωρα δυο αλλα προβλημα δεν εχω με την τουαλετα ακομα.μπορει να πηγαινω καθε μερα μια ή δυο φορες μπορει κ μερα παρα μερα αλλα η ''ποσοτητα'' κ η ''ποιοτητα'' συγνωμη δεν ειναι η ιδια με πριν.αλλα δεν με πειραζει αρκει που δεν ζοριζομαι.

κ εμενα μου πεφτει αλλα η γιατρος μου λεει πως ειναικ φυσιολογικοτατο αφου τραβαει το μωρο,γιαυτο περνουμε συμπληρωματα.

αλλα ειναι καλυτερα λενε αν μπορεις να περνεις σιδηρο απο τροφες,αποροφατε καλυτερα απο το οργανισμο!

εμενα ασβεστιο ακομα δεν μου εδωσε,ειναι νωρις ακομα?αλλα πινω πολυ γαλα κ τρωω καλα,γιαουρτια κ τυρια!

κι εμενα ειναι αμπουλιτσα φυσιοφολ λεγεται

2 την ημερα μου ειπε εξ αρχης

παω μονο πρωι και σχεδον καθε μερα αλλα ποσοτητα και ποιοτητα ειναι ιδια με πριν , το χρωμα αλλαξε:mrgreen::mrgreen:

και εγω ευτυχως δεν ζοριζομαι οπως παλια:shock::shock:

ποιες τροφες ειναι π΄λουσιες σε σιδηρο? φακες και σπανακι?

ασβεστιο ξεκινησα μαζι με το σιδηρο , αλλα ειχα ενα θεματακι πριν ενα μηνα με το νεφρο μου και του ειπα του γιατρου να το πινω μερα παρα μερα και μου ειπε οκ

η διατροφη σου που λες ειναι πολυ σωστη για να παιρνεις ασβεστιο , μονο το γαλα θελει σκετο, ουτε σοκολατουχο, και προσεχε να ειναι παστεριομενο!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να το ρίξω λίγο στα ακτινίδια και στις φυτικές ίνες και άμα δεν βγάλω άκρη, θα ρωτ'ησω το γιατρό μήπως μου δώσει τίποτα. Γενικά προσπαθώ να μην παίρνω καθόλου φάρμακα αν δεν είναι απαραίτητο.

Εγώ παίρνω ένα χαπάκι σίδηρο (που έχει και φυλλικό οξύ) και ένα ασβέστιο την ημέρα.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εγώ λέω να το ρίξω λίγο στα ακτινίδια και στις φυτικές ίνες και άμα δεν βγάλω άκρη, θα ρωτ'ησω το γιατρό μήπως μου δώσει τίποτα. Γενικά προσπαθώ να μην παίρνω καθόλου φάρμακα αν δεν είναι απαραίτητο.

Εγώ παίρνω ένα χαπάκι σίδηρο (που έχει και φυλλικό οξύ) και ένα ασβέστιο την ημέρα.

και πολυ νερο βοηθαει πολυ το νερο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αμαρυλιδα , δικιο εχεις ισως ειναι μονο το δικο τους σοι που ειναι σκαταδες γιατι και εγω εχω σοι εδω και δεν ειναι ετσι.Δεν της κανω εγω βλεπεις γιατι δεν ειμαι γιατρος η δικηγορος!Τα δικα μου μαστερ στα οικονομικα δεν της κανουν γιατι ειμαι οικονομολογος οχι γιατρος.

και γιατρος να ησουν... κατι θα εβρισκε!

αστες να κριθουν απο ψηλα... οπως ολοι μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

απο 6 μηνων στο γιογιο????

εδω δεν ξερει να περπατησει και να μιλησει 6 μηνων στο γιο γιο θα παει????:shock::shock::shock::shock::shock:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι να πω με κουφανε η δικια σου! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κΑΙ ομως didi...ειναι αληθεια...μου το εχουν πει και κατι θειες που το ειδαν τοτε!! 6 μηνων ειχε καθαρισει και παμπερς εβαζε μονο σε επισκεψεις (τοτε τα πλενανε τα πανια δεν ειχανε παμπερς αλλα εμενα μεγαλωσε Γερμανια ο δικος μου κι ειχαν την πολυτελεια του παμπερς)!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Μην της δίνεις σημασία και κοίτα εσύ την οικογένειά σου. Το βασικό είναι να το καταλαβαίνει ο άντρας σου και να σε υποστηρίζει, να μην έχει δηλαδή απαιτήσεις να έχετε πολλά πολλά... Άσχετο, είμαστε και συνάδελφοι! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

O αντρας μου ειναι ο τελευταιος απο τους 5 γιους που εχει!Ολοι την εχουν γραμμενη και ζουν εκτος θεσσαλονικης.Εγω της πηρα το μονακριβο αγορακι της που τον ειχε υπηρετη και γιαυτο και δεν με χωνευει.Να σημειωσω οτι ΚΑΜΙΑ απο της νυφες της δεν ειναι καλη γιαυτην και με ΟΛΕΣ εχει τσακωθει.και ναι ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ που θα εκανε εγγονακι γιατι δεν θα ηταν το επικεντρο του κοσμου και επιπλεον ο γιος της δεν θα ειχε τοσο χρονο γιατι θα επρεπε να αχοληθει με την δικια του οικογενεια.Να σημειωσω δε οτι ειναι η μονη ''γιαγια'' που εχουμε γιατι οι γονεις μου δεν ζουν και ο πατερας του αντρα μου εχει πεθανει και αυτο το εκμεταλευτηκε οσο μπορουσε μεχρι τωρα.Αστα ειναι μια σκατοεγωιστρια γυναικα που το μονο που την νοιαζει ειναι τα λεφτα της και να την προσκυνανε ολοι γιατι εχει λεφτα.Ε και δεν της αρεσει που δεν την εχουμε αναγκη γιαυτο.Ο αντρας μου τα ακουει ολα αυτα χρονια τωρα οποτε του μπενουν απο το ενα και βγαινουν απο το αλλο που λενε και τις τα χωνει αλλα δεν καταλαβαινει.Εδω στην βορεια ελλαδα και δη στην θεσσαλονικη τα εχουν λιγο καλομαθημενα και προσκολημερα πανω τους οι μαμαδες.

Να σου δωσω συνταγη για τις φλαουνες , γινονται και γλυκες και αλμυρες και βαζεις οτι θελεις.Στις γλυκες εγω βαζω σταφυδες κανελα και χουρμαδες.

καταλαβα... της μιλαει ... κριμα. για τον αντρα σου κριμα!πολυ σκατοεγωιστρια η δικια σου απαπαπαπαπα μακρια τετοια ατομα!

σταφιδες , χουρμαδες δεν τρωω:|

να βαλω βερικοκα και δαμασκηνα?(μετα θα τρεχουν ολοι στην τουαλετα χαχαχαχαχα να βαλω και συκο?χαχαχαχαχαχαχα)

UzVGp2.png

και γιατρος να ησουν... κατι θα εβρισκε!

αστες να κριθουν απο ψηλα... οπως ολοι μας!

Το ξερω , αυτο λεω και εγω και προσωπικα οτι εχει πει μεχρι τωρα δεν με ενοιαζε , αλλα τοση γλωσοφαγια για το μωρο 9 μηνες και στο τελος το χασαμε εκει ειναι που μου την εδωσε.

Ελπιζω ο θεος να τα βλεπει αυτα και να κρινει αναλογα.

πωπω νευριασα και οταν νευριαζω μαγειρευω!χαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κΑΙ ομως didi...ειναι αληθεια...μου το εχουν πει και κατι θειες που το ειδαν τοτε!! 6 μηνων ειχε καθαρισει και παμπερς εβαζε μονο σε επισκεψεις (τοτε τα πλενανε τα πανια δεν ειχανε παμπερς αλλα εμενα μεγαλωσε Γερμανια ο δικος μου κι ειχαν την πολυτελεια του παμπερς)!!

αμα μπορει να το καταφερει αυτο σε μωρο 6 μηνων... στειλτε τη σε μενα! θα μαστε του χρονου το καλοκαιρι χωρις πανα! αν ειναι δυνατον! στρατιωτακι, ο αντρας σου, απο κουνια! και η πεθερα λοχαγος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μην της δίνεις σημασία και κοίτα εσύ την οικογένειά σου. Το βασικό είναι να το καταλαβαίνει ο άντρας σου και να σε υποστηρίζει, να μην έχει δηλαδή απαιτήσεις να έχετε πολλά πολλά... Άσχετο, είμαστε και συνάδελφοι! :P

χαχαχαχα ναι το ειδα οτι ειμαστε συναδελφοι!μονο που εγω μετα απο 3 χρονια στην HSBC στην αγγλια καταλαβα οτι δεν μου κανει αυτη η δουλεια και εκανα ενα μαστερ στο management και τωρα το γυρισα και ειμαι καφετζου οπως με λεει η πεθερα lol!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...