Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν ξερω εγω ειχα απο κατω ενοχληματα μετα την γεννα!! δεν θυμαμαι κιολας περασανε 3 χρονια.

η αληθεια ειναι οτι μετα την γεννα νιωθω πολυ εντονα την ωορηξια που πριν δεν καταλαβαινα καν, αλλα σημερα κατι με τσιμπαει εκει κοντα στον αφαλο.Θα παρω την γιατρο μπας και βγλαλω ακρη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το αν θρεφεται το μωρο, ειναι ασχετο με τα κιλα της μαμας... θρεφεται σωστα αν αναπτυσσεται σωστα για την εβδομαδα του και αν το βαρος του ειναι στα αποδεκτα ορια! 2.800 ηταν η μικρη? ποσων εβδομαδων γεννησες? φανταζομαι δεν σε δυσκολεψε πολυ? παιζει ρολο και το μηκος του μωρου... π.χ. εγω γεννηθηκα 56 εκ και 3.400, ενω ο τριτος αδερφος 63 εκ (μωρο γιγαντας) και 3.850!!!

δεν θυμαμαι ποσο εβδομαδων ημουνα αλλα 10-15 ημερες κατω. 50cm γεννηθηκε κ δεν γεννησα καλα γιατι κολλησε το μωρο οπως ερχοτανε γεννησα μεσα σε λιγες ωρες αλλα δυσκολα ανεβαινανε απο πανω μου κ πιεζανε να βγει μεχρι που εφαγα τη μαχαιρια κ ακομη το θυμαμαι

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα ,

Εγω ξεκινησα 78 κιλα και εφτασα 85.Οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ημουν 80 και στις 20 μερες εφτασα 77 και τωρα ειμαι 74.Χωρις διαιτα.

Βλεπω σχεδον ολες απο πεθερες καλα παμε!

didi , αμα σου πω και τα αλλα μεχρι που εφτασα 8 μηνων θα τραβας τα μαλλια σου!!Οι φλαουνες ειναι κατι τριγωνακια που φτιαχνουν στην κυπρο γλυκα και αλμυρα με κρεας.Εγω τις εκανα με σπανακι!

τωρα να σου πω να τα πεις? αστο καλυτερα !!! αλλα ακομη εχω απορια , ο αντρας σου της μιλαει?δεν μπορω να καταλαβω... οκ εσενα δεν σε συμπαθει? χεστ...κες

δεν νοιαστηκε καθολου για το εγγονι της? δεν χαρηκε που θα κανει εγγονακι???

εμενα η μανα μου και που ειναι αναισθητη ολο μου ελεγε στην αρχη i'm so ecxited for you (to xei αυτο να μου μιλαει αγγλικα:rolleyes:) και τα πεθερικα μου ακόμη κατουρανε στο βρακι τους απο τη χαρα τους!

θελω να δοκιμασω αυτα τα φλαουνακια.... τα γλυκα τι περιεχουν? τυρι με μελι ή ξηρους καρπους?

UzVGp2.png

δεν θυμαμαι ποσο εβδομαδων ημουνα αλλα 10-15 ημερες κατω. 50cm γεννηθηκε κ δεν γεννησα καλα γιατι κολλησε το μωρο οπως ερχοτανε γεννησα μεσα σε λιγες ωρες αλλα δυσκολα ανεβαινανε απο πανω μου κ πιεζανε να βγει μεχρι που εφαγα τη μαχαιρια κ ακομη το θυμαμαι

ωωωχχχ! κοριτσακι μου! ειχε κι αλλες μερες... γι αυτο βγηκε μικρουλα. αλλα αφου ολα πηγαν καλα! τωρα ειναι μια αυτη!!! κουκλα με τα ολα της!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

α ωραια ας μην αγχονομαι λοιπον.. βρε κοριτσια εγω δεν πινω ουτε σιδηρο ουτε γιατι με ενοχλει. χθες ηπια ασβεστιο κ λεω ας αρχισω εκανα εμετο σημερα λεω ας πιω παλι μπορει να μην ειναι το ασβεστιο εκανα 2 φορες απο το πρωι δεν μπορω. σιδηρο ακομη χειροτερα. οταν παω στο γιατρο πρεπει να του το πω να μου βρει μια λυση..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ωωωχχχ! κοριτσακι μου! ειχε κι αλλες μερες... γι αυτο βγηκε μικρουλα. αλλα αφου ολα πηγαν καλα! τωρα ειναι μια αυτη!!! κουκλα με τα ολα της!

ετοιμη ηταν αλλα κολησε το κεφαλακι της. εκανα γρηγορα διαστολη μεσα σε 2 -3 ωρες γεννησα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

α ωραια ας μην αγχονομαι λοιπον.. βρε κοριτσια εγω δεν πινω ουτε σιδηρο ουτε γιατι με ενοχλει. χθες ηπια ασβεστιο κ λεω ας αρχισω εκανα εμετο σημερα λεω ας πιω παλι μπορει να μην ειναι το ασβεστιο εκανα 2 φορες απο το πρωι δεν μπορω. σιδηρο ακομη χειροτερα. οταν παω στο γιατρο πρεπει να του το πω να μου βρει μια λυση..

να του το πεις.

κ εμενα πριν μου δωσει σιδηρο μου λεει''αν δεν σου κατσει καλα θα μου το πεις''.

αλλα ολα ενταξη.βαρη στομαχι!!!!!!!!χιχι

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ποιο σιδηρο σου εδωσε? εμενα με ρωτησε κατι για το σιδηρο και του λεω γιατρε δεν με πειραζει ποιον θα μου δωσετε φτανει να μην μου δυσκολεψει το θεμα με την τουαλετα!

νομιζω απο τοτε που το ξεκινησα παω σχεδον καθε μερα:shock:

πηρα και τις αιματολογικες μου

πριν λιγο τον πηρα να του τα πω

αιματοκριτης 33.5!!!! μου ειπε δεν πειραζει , του ειπα οτι 1,5 μερα πριν την εξεταση δεν ειχα πιει σιδηρο γιατι μου ειχε τελειωσει, παλι δεν πειραζει μου ειπε:D

UzVGp2.png

να του το πεις, γιατι εισαι και αδυνατη, δεν τρως κιολας, εχεις και αντρα και 2 παιδια να φροντιζεις... πρεπει, κοπελα μου, κατι να παιρνεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ ο γιος μου ηταν 3150 κ 51 cm. εκανα πιο πολλες ωρες αλλα γεννησα πιο καλα ο γιατρος μου ειπε οτι θα γεννηθει κ αυτο σαν τα αλλα τα παιδια. το εχω να κανω μικρα παιδια. εμιασα της μαμας μου. κ εγω 2500 κιλα γεννηθηκα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κ ο γιος μου ηταν 3150 κ 51 cm. εκανα πιο πολλες ωρες αλλα γεννησα πιο καλα ο γιατρος μου ειπε οτι θα γεννηθει κ αυτο σαν τα αλλα τα παιδια. το εχω να κανω μικρα παιδια. εμιασα της μαμας μου. κ εγω 2500 κιλα γεννηθηκα..

θα ναι αυτο που ειπε η φουσκιτσα με τη μητρα... ποιος ξερει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ποιο σιδηρο σου εδωσε? εμενα με ρωτησε κατι για το σιδηρο και του λεω γιατρε δεν με πειραζει ποιον θα μου δωσετε φτανει να μην μου δυσκολεψει το θεμα με την τουαλετα!

νομιζω απο τοτε που το ξεκινησα παω σχεδον καθε μερα:shock:

πηρα και τις αιματολογικες μου

πριν λιγο τον πηρα να του τα πω

αιματοκριτης 33.5!!!! μου ειπε δεν πειραζει , του ειπα οτι 1,5 μερα πριν την εξεταση δεν ειχα πιει σιδηρο γιατι μου ειχε τελειωσει, παλι δεν πειραζει μου ειπε:D

εγω περνω αμπουλα την legofer κ επερνα μια κ τωρα δυο αλλα προβλημα δεν εχω με την τουαλετα ακομα.μπορει να πηγαινω καθε μερα μια ή δυο φορες μπορει κ μερα παρα μερα αλλα η ''ποσοτητα'' κ η ''ποιοτητα'' συγνωμη δεν ειναι η ιδια με πριν.αλλα δεν με πειραζει αρκει που δεν ζοριζομαι.

κ εμενα μου πεφτει αλλα η γιατρος μου λεει πως ειναικ φυσιολογικοτατο αφου τραβαει το μωρο,γιαυτο περνουμε συμπληρωματα.

αλλα ειναι καλυτερα λενε αν μπορεις να περνεις σιδηρο απο τροφες,αποροφατε καλυτερα απο το οργανισμο!

εμενα ασβεστιο ακομα δεν μου εδωσε,ειναι νωρις ακομα?αλλα πινω πολυ γαλα κ τρωω καλα,γιαουρτια κ τυρια!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Παντως αν καμια εχει δυσκοιλιοτητα πανω απο 2 μερες , καλο θα ειναι να βαλει κανενα υποθετο γλυκερινης.Εγω η βλαμμενη δεν εβαζα οπως μου ελεγε ο αντρας μου γιατι φοβομουν για το μωρο(μετα μου ειπε και η γυναικολογος να βαλω) και στις 28 εβδομαδες βγηκαν οι αιμοροιδες και υπεφερααααααααααααα πολυ πονο και δεν μπορουσα να βαλω υποθετο γιατι δεν κανει αμα εχεις αιμοροιδες!Ακομα και τωρα δεν μου εχουν φυγει τελειως!

ευτυχως τωρα παω σχεδον καθε μερα

επειδη ειχα δυσκοιλιοτητα απο φοιτητρια, εχω κατα καιρους αιμοροιδες(φανταζομαι δηλαδη οτι ειχα) δεν πηγα ουτε σε γιατρο ουτε καμια θεραπεια εκανα ντρεπομουν και να το πω

μπορει και να ειστε τα πρωτα ατομα που το εχω πει!(πρωτη φορα σημερα το μοιραστηκα:oops:)

ουτε ο αντρας μου δεν το ξερει!!

UzVGp2.png

τωρα να σου πω να τα πεις? αστο καλυτερα !!! αλλα ακομη εχω απορια , ο αντρας σου της μιλαει?δεν μπορω να καταλαβω... οκ εσενα δεν σε συμπαθει? χεστ...κες

δεν νοιαστηκε καθολου για το εγγονι της? δεν χαρηκε που θα κανει εγγονακι???

εμενα η μανα μου και που ειναι αναισθητη ολο μου ελεγε στην αρχη i'm so ecxited for you (to xei αυτο να μου μιλαει αγγλικα:rolleyes:) και τα πεθερικα μου ακόμη κατουρανε στο βρακι τους απο τη χαρα τους!

θελω να δοκιμασω αυτα τα φλαουνακια.... τα γλυκα τι περιεχουν? τυρι με μελι ή ξηρους καρπους?

O αντρας μου ειναι ο τελευταιος απο τους 5 γιους που εχει!Ολοι την εχουν γραμμενη και ζουν εκτος θεσσαλονικης.Εγω της πηρα το μονακριβο αγορακι της που τον ειχε υπηρετη και γιαυτο και δεν με χωνευει.Να σημειωσω οτι ΚΑΜΙΑ απο της νυφες της δεν ειναι καλη γιαυτην και με ΟΛΕΣ εχει τσακωθει.και ναι ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ που θα εκανε εγγονακι γιατι δεν θα ηταν το επικεντρο του κοσμου και επιπλεον ο γιος της δεν θα ειχε τοσο χρονο γιατι θα επρεπε να αχοληθει με την δικια του οικογενεια.Να σημειωσω δε οτι ειναι η μονη ''γιαγια'' που εχουμε γιατι οι γονεις μου δεν ζουν και ο πατερας του αντρα μου εχει πεθανει και αυτο το εκμεταλευτηκε οσο μπορουσε μεχρι τωρα.Αστα ειναι μια σκατοεγωιστρια γυναικα που το μονο που την νοιαζει ειναι τα λεφτα της και να την προσκυνανε ολοι γιατι εχει λεφτα.Ε και δεν της αρεσει που δεν την εχουμε αναγκη γιαυτο.Ο αντρας μου τα ακουει ολα αυτα χρονια τωρα οποτε του μπενουν απο το ενα και βγαινουν απο το αλλο που λενε και τις τα χωνει αλλα δεν καταλαβαινει.Εδω στην βορεια ελλαδα και δη στην θεσσαλονικη τα εχουν λιγο καλομαθημενα και προσκολημερα πανω τους οι μαμαδες.

Να σου δωσω συνταγη για τις φλαουνες , γινονται και γλυκες και αλμυρες και βαζεις οτι θελεις.Στις γλυκες εγω βαζω σταφυδες κανελα και χουρμαδες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...