Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως αν καμια εχει δυσκοιλιοτητα πανω απο 2 μερες , καλο θα ειναι να βαλει κανενα υποθετο γλυκερινης.Εγω η βλαμμενη δεν εβαζα οπως μου ελεγε ο αντρας μου γιατι φοβομουν για το μωρο(μετα μου ειπε και η γυναικολογος να βαλω) και στις 28 εβδομαδες βγηκαν οι αιμοροιδες και υπεφερααααααααααααα πολυ πονο και δεν μπορουσα να βαλω υποθετο γιατι δεν κανει αμα εχεις αιμοροιδες!Ακομα και τωρα δεν μου εχουν φυγει τελειως!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Παίρνω αλλά από την 9η εβδομάδα ήδη! Δεν ξέρω γιατί με έπιασε τώρα...

Tanillas φακελακι που ειναι για παιδια με γευση λεμονι καθε δυο-τρεις μερες (ρωτα και τον γιατρο σου!) η υποθετο γλυκερινης καθε 2-3 μερες!εμενα με επιασε μετα απο 4 μηνες που επερνα σιδηρο.Ρωτα παντως τον γιατρο σου πριν την παθεις οπως εγω και μετα ειναι αυτο που λενε ''κακο σπυρι στον ποπο σου!!''

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Tanillas φακελακι που ειναι για παιδια με γευση λεμονι καθε δυο-τρεις μερες (ρωτα και τον γιατρο σου!) η υποθετο γλυκερινης καθε 2-3 μερες!εμενα με επιασε μετα απο 4 μηνες που επερνα σιδηρο.Ρωτα παντως τον γιατρο σου πριν την παθεις οπως εγω και μετα ειναι αυτο που λενε ''κακο σπυρι στον ποπο σου!!''

καλο ειναι tanilas και trigolax να αποφευγονται απο οτι ξερω στην εγκυμοσυνη... καλυτερα γλυκερινη υποθετο ή λαδακι (ποσιμο, π.χ. duphalac) η φυτ.ινες (π.χ. psyllium).

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχω ακουσει κοπελες να περνουν 20 κ 25 κιλα. λογικα πρεπει να παιζει ρολο ο σωματοτιπος η ο μεταβολισμος καθε γυναικας. εγω αναρωτιεμαι αν παρεις λιγα κιλα το μωρο θρεφετε?? γιατι στην κορη μου πηρα 5,5 κιλα αλλα βγηκε 2800.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλο ειναι tanilas και trigolax να αποφευγονται απο οτι ξερω στην εγκυμοσυνη... καλυτερα γλυκερινη υποθετο ή λαδακι (ποσιμο, π.χ. duphalac) η φυτ.ινες (π.χ. psyllium).

Εγω πηρα tanillas dyo φορες μονο γιαυτο ειπα να ρωτησει τον γιατρο , μονο δυο με αφησε να παρω γιατι τα ειχα παιξει!Οπως και να χει ας ρωτησει.

Εμενα η γιατρο δεν με αφηνε να παρω τιποτα μου ελεγε να τρωω δαμασκινα και ειχα γινει δαμασκινιααα απο τοσα δαμασκινα που ετρωγα μεχρι που εσκασα η γυναικα και μου εδωσε 2 τανιλας να ξεβουλωσω που λενε γιατι δεν μπορουσα να βαλω υποθετο γλυκερινης δεν κανει οταν εχουν βγει!το psylium δεν το ηξερα θα το παρω στην επομενη εγκυμοσυνη.Κανει δουλεια ε?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εχω ακουσει κοπελες να περνουν 20 κ 25 κιλα. λογικα πρεπει να παιζει ρολο ο σωματοτιπος η ο μεταβολισμος καθε γυναικας. εγω αναρωτιεμαι αν παρεις λιγα κιλα το μωρο θρεφετε?? γιατι στην κορη μου πηρα 5,5 κιλα αλλα βγηκε 2800.

Το μωρο οτ ιχρειαζεται θα το παρει απο την μαμα!ρουφαει!

ουυυυυυυυφφφφφφφφφφφφ!σημερα εχω τσιμπιματα κοντα στον αφαλο εσωτερικα τι ειναι αυτο ρε κοριτσια ξερει καμια ??? πρωτη φορα το επαθα.Λετε να ειναι τιποτα απο την γεννα?

ritsa εσυ που εισαι πιο εμπειρη???

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

το αν θρεφεται το μωρο, ειναι ασχετο με τα κιλα της μαμας... θρεφεται σωστα αν αναπτυσσεται σωστα για την εβδομαδα του και αν το βαρος του ειναι στα αποδεκτα ορια! 2.800 ηταν η μικρη? ποσων εβδομαδων γεννησες? φανταζομαι δεν σε δυσκολεψε πολυ? παιζει ρολο και το μηκος του μωρου... π.χ. εγω γεννηθηκα 56 εκ και 3.400, ενω ο τριτος αδερφος 63 εκ (μωρο γιγαντας) και 3.850!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Το μωρο οτ ιχρειαζεται θα το παρει απο την μαμα!ρουφαει!

ουυυυυυυυφφφφφφφφφφφφ!σημερα εχω τσιμπιματα κοντα στον αφαλο εσωτερικα τι ειναι αυτο ρε κοριτσια ξερει καμια ??? πρωτη φορα το επαθα.Λετε να ειναι τιποτα απο την γεννα?

ritsa εσυ που εισαι πιο εμπειρη???

δεν ξερω εγω ειχα απο κατω ενοχληματα μετα την γεννα!! δεν θυμαμαι κιολας περασανε 3 χρονια.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θεωρω οτι τα μωρα γενιουνται ασχετως βαρους με το ποσα κιλα θα παρει η μαμα.

εμενα η πεθερα μου 1.56 σε δυο γεννες πηρε 35 κιλα απο 45 εγινε 80!!!!!!!!!!!!κ γενησε τον αντρα κ τον κουνιαδο μου 2,700!!!!

η μαμα μου σε εμενα πηρε 7 κιλα κ γενηθηκα 3200 κ στον αδελφο μου 20 κιλα κ γενηθηκε 3150!!!

λενε οτι το υψος των μωρων μεσα στην κοιλια καθοριζεται απο το ποσο ελαστικοτητα εχει η μητρα κ οχι απο γονιδιο του υψους απτους γονεις,αυτο μετραει λενε απτην στιγμη που γενιεται το μωρο κ μετα!!

καπου το ειχα διαβασει!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Εγω πηρα tanillas dyo φορες μονο γιαυτο ειπα να ρωτησει τον γιατρο , μονο δυο με αφησε να παρω γιατι τα ειχα παιξει!Οπως και να χει ας ρωτησει.

Εμενα η γιατρο δεν με αφηνε να παρω τιποτα μου ελεγε να τρωω δαμασκινα και ειχα γινει δαμασκινιααα απο τοσα δαμασκινα που ετρωγα μεχρι που εσκασα η γυναικα και μου εδωσε 2 τανιλας να ξεβουλωσω που λενε γιατι δεν μπορουσα να βαλω υποθετο γλυκερινης δεν κανει οταν εχουν βγει!το psylium δεν το ηξερα θα το παρω στην επομενη εγκυμοσυνη.Κανει δουλεια ε?

η καθαρκτικες λεμοναδες ειναι απλα πολυ επιθετικες για το εντερο και μπορει να φερουν πονο... εγω με το psyllium ξεκινησα ακριβως μετα την περιδεση γιατι για 10 μερες επρεπε να ειμαι σουπερ προσεκτικη να πηγαινω καθε μερα, χωρις σφιξιμο και πονο. ε, απο τοτε παιρνω 2 καψουλες καθε βραδυ και εχω 1-2 ευκολα "ραντεβου" την ημερα (αναλογως και το τι τρωω), στανταρ ωρες και χωρις σφιξιμο. το προτεινω ανεπιφυλακτα! ααα και σημειωσε οτι παιρνω 2 χαπακια σιδηρου καθημερινα! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...